קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קטע שלי...."רוצה אותך איתי"
    על ידי super G בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:50
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:33
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 21:12
  4. קטע ענק!!!
    על ידי ofir5 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

קטע מעצבן עם "קטגוריית הנשים"

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

Exclamation קטע מעצבן עם "קטגוריית הנשים"

שמתי לב שנפתחה קטגוריה לנשים, אוקי אני בעד והכל ואין לי בעיה עם נשים XD רק שאני נגד כל הקטע הפמיניסטי שהוא לוקח את זכויות האישה ומקצין אותן, הרי יש מקום לנשים פה בכל הפורום ובכל הקטגוריות, גם בקטגוריית סקס שלכאורה נראת כל כך גברית, תאמינו לי שנשים מוצאות מה לעשות שם ולא ידוע לי על משהו שחוסם מהן לגשת לשם.
    עכשיו, אותי זה מעצבן, כי עצם פתיחת קטגוריה כזו אתם יוצרים חוסר שיוויון, כי כמו שכבר אמרתי יש פה שיוויון מלא בין איש לאישה, ובין כל אדם אחר פה, כולם שווים כאן.
    אז מדוע שלא תפתחו קטגוריה לגברים? יש לא מעט נושאים שגברים יכולים לדבר עליהם, ואל תבואו ותגידו לי שקטגורית סקס למשל היא לגברים, כי כמו שכבר ציינתי, היא לא, היא לכולם.
    ולא שאני אומר שלפתוח קטגוריית גברים זה הפתרון, כיוון שזה סתם יוצר "חומה" ומפריד פה משתמשים, מה ההיגיון בזה?
    אני באמת דורש שתפתחו קטגוריה גם לגברים או שתורידו את קטגורית הנשים, תנו לי סיבה מספיק טובה להשאיר את הקטגוריית נשים ללא קטגוריה לגברים באותה העת, מלבד ניסיון אידיוטי להראות נוכחות של יום האישה הבינלאומי שהוא עוד יום לפמיניסטיות שיותר עושות הרס מאשר תועלת למין הנשי.
    נערך לאחרונה על ידי Lisahy; 07-03-2011 בשעה 17:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

אטרף מעוניין להגדיל את כמות הנרשמות לפורום ולעודד צירוף של נשים ולכן הקטגוריה נפתחה. מה זה קשור שיש מקום לכול הבנות? ברור שיש ,אבל רצינו לעשות משהו מיוחד לנשים בלבד כדי לעודד את המין הנשי להיות פעיל יותר. עוד משהו?

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

לעודד את הנשים להיות פעילות יותר אפשר לעשות על ידי פעילויות יחודיות בכל פורום ופורום פה באתר!! ויותר מזה, אין לי בעיה גם אם יהיה איזה פורום של איזה משהו נשי, אבל שזה יהיה משהו שבאמת נשים עוסקות בו, והוא לא יהיה קטגוריה שלמה
    אפילו לא בגלל הקשר לאישה, עצם זה שעשיתם מזה קטגוריה נפרדת אתם בעצם הרחקתם משתמשים מקטגוריות כמו דיון וקהילה, פנאי ותחביבים, יעוץ עזרה ובריאות - ששם מקומם של כל הפורומים שעשיתם בקטגוריה של נשים וריגושים, כנ"ל לגבי אופנה ושופינג, גברים לא קונים בגדים, בשמים וכול' ? אני אישית לא בקטע של הנושאים האלו אבל יש אין ספור גברים שחזק בכל הנושאים האלו וזה מעניין אותם, כנ"ל לגבי טיפוח או נושא סלבס וזה.

אחרי הכל זה החלטתכם, אני רק בא לייעל במשוב שלי.

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

קודם כל בוא נעשה סדר והפרדה במספר דברים שעירבבת להנאתך.

ראשית, הקטגוריה שנפתחה היא קטגוריה הפתוחה לכולם ולא מונעת מזכרי הפורום להגיב באשכולות השונים לפי רצונם. במקביל, גם הנשים יכולות להגיב היכן שהן חושקות בכל תחום העניין שקשור אליהן. ברגע שנפתחת קטגוריה כמו 'נשים וריגושים', אנחנו בעצם פותחים תחום משותף לבנות שזה בעצם התחביבים שלהם מריכלויות ועד טיפוח הגוף והאופנה (יתווספו עוד פורומים בהמשך אבל זה לא רלוונטי כרגע). ברגע שנפתחת קטגוריה בשבילן, זה הרבה יותר מעודד אותן להירשם מאשר לפתוח איזה אתגר כלשהו בפורום ולקוות שהנשים יגיעו כך לפורום. ברגע שהן רואות כי יש קטגוריה המוקדשת לדברים שהן אוהבות, זה הרבה יותר מושך לעין וגורם להן להירשם. אני חוזר ואומר שאין הפרדה בין שאר הפורומים ולכל אחד יש את הזכות להגיב היכן שהוא רוצה (למרות שכרגע אנחנו משתדלים למנוע מהגברים לפתוח פוסטים זכריים בקטגוריה לפחות בהתחלה כי זה לא הכי מעודד בנות לראות פוסטים זכריים)
    אופנה וטיפוח שנסגר, פוצל לשני פורומים בקטגוריית נשים ויש לזכרים את הזכות והאפשרות להתייחס לפורומים הללו כאל הפורום הישן, אנחנו לא מרחיקים אף משתמש ולא מונעים מאף משתמש מלשוחח על הנושאים הללו בגלל שזה תחת קטגוריית נשים.

זה מובן יותר?

שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

כן אבל ההפרדה הזו גורמת לאי שיוויון ולסתם דברים גרועים בכלליות, אם הייתי מציע על להקים פורום שהוא של יהודים כי נדבר שם על התורה ועל המורשת היהודית והמסורת וכול' היו קופצים עלי בטענה שאני גזען בן גזען..
    אז אני שוב בטענה מדוע לא לפתוח קטגוריה לגברים, עדיין זה יהיה נפרד משל הנשים והכל טוב ויפה, כמו נושא הטיפוח - שים אחד אצל הנשים ואחד אצל הגברים..בכלליות, מבין?
    גם איך שהנשים פה מוצגות כאילו אלו נשים מוכות שעברו התעללות מינית ויש להפריד אותן מהחברה הגברית לפחות ולטפח אותן בנפרד כמו איזה לא יודע מה..

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Lisahy צפיה בהודעה
    כן אבל ההפרדה הזו גורמת לאי שיוויון ולסתם דברים גרועים בכלליות, אם הייתי מציע על להקים פורום שהוא של יהודים כי נדבר שם על התורה ועל המורשת היהודית והמסורת וכול' היו קופצים עלי בטענה שאני גזען בן גזען..
    אז אני שוב בטענה מדוע לא לפתוח קטגוריה לגברים, עדיין זה יהיה נפרד משל הנשים והכל טוב ויפה, כמו נושא הטיפוח - שים אחד אצל הנשים ואחד אצל הגברים..בכלליות, מבין?
    גם איך שהנשים פה מוצגות כאילו אלו נשים מוכות שעברו התעללות מינית ויש להפריד אותן מהחברה הגברית לפחות ולטפח אותן בנפרד כמו איזה לא יודע מה..
    אתה רציני איתי? מבחינת נושאים - כל הפורום הזה מתאים לגברים. זה הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות. זה כמו שתפתח פורום שנקרא "X" ובתוך פורום X תשים תת-פורום "X". אם כבר קיים פורום שלם המכיל נושאים הקשורים לגברים (אני חושב שיש רוב מוחץ של בנים המתעניינים בתכנות אתרים לדוגמא) אז למה צריך לפתוח קטגוריה שלמה בשבילם? איפה ההיגיון פה?

שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    אתה רציני איתי? מבחינת נושאים - כל הפורום הזה מתאים לגברים. זה הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות. זה כמו שתפתח פורום שנקרא "X" ובתוך פורום X תשים תת-פורום "X". אם כבר קיים פורום שלם המכיל נושאים הקשורים לגברים (אני חושב שיש רוב מוחץ של בנים המתעניינים בתכנות אתרים לדוגמא) אז למה צריך לפתוח קטגוריה שלמה בשבילם? איפה ההיגיון פה?
    כנ"ל נשים, כל פורום פה גם מתאים לנשים, גם כדורגל וכדורסל יש בנות שמתעניינות בזה - אז ברור שזה יותר נושא גברי אבל זה לא אומר כלום, על אותו משקל יש נושאים של נשים כמו שאמרתי שגם גברים מתעניינים בהם אבל זה יותר "נשי" ובגלל זה אפשר לעשות מזה פורום רגיל לכל דבר בדיוק כמו פורום כדורגל למשל, שהוא נמצא בקטגוריה של ספורט ולא בקטגוריה של גברים!

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

כנ"ל נשים, כל פורום פה גם מתאים לנשים, גם כדורגל וכדורסל יש בנות שמתעניינות בזה - אז ברור שזה יותר נושא גברי אבל זה לא אומר כלום, על אותו משקל יש נושאים של נשים כמו שאמרתי שגם גברים מתעניינים בהם אבל זה יותר "נשי" ובגלל זה אפשר לעשות מזה פורום רגיל לכל דבר בדיוק כמו פורום כדורגל למשל, שהוא נמצא בקטגוריה של ספורט ולא בקטגוריה של גברים!
    עכשיו אתה סתם ראש קטן, שנינו יודעים שלתת פורומים של בנים בעיקר ולהגיד "יש גם בנות שמשחקות כדורסל" זה הכי ראש קטן בעולם.
    צריכים לתת להן תחום עניין! משהו שרוב האוכלוסייה שמתעניינת בו זה בנות!

שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    עכשיו אתה סתם ראש קטן, שנינו יודעים שלתת פורומים של בנים בעיקר ולהגיד "יש גם בנות שמשחקות כדורסל" זה הכי ראש קטן בעולם.
    צריכים לתת להן תחום עניין! משהו שרוב האוכלוסייה שמתעניינת בו זה בנות!
    טוב את ההחלטות שלכם כנראה לא אוכל לשנות, רק הייתי מציע לכם לגרום לקטגוריה הזו להיות ככלל הקטגוריות והפורומים באטרף ושלא ינסו יותר מידי לעשות מזה משהו יחודי, זה נשמע קצת אידיוטי אבל כבר בהתחלה אפשר לראות את המנהל ראשי שכתב שם באזהרות חמורות במידה ומישהו יעשה כך וכך, שוב כמו שאמרתי כאילו יש שם בנות מסכנות שעברו התעללות ויש לטפח אותן ולהזהיר כל אחד העלול לפגוע בהן...
    שירד לקרקע, אם הפורומים שם ככלל הפורומים, כך גם החוקים, אני לא צודק?

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

טוב את ההחלטות שלכם כנראה לא אוכל לשנות, רק הייתי מציע לכם לגרום לקטגוריה הזו להיות ככלל הקטגוריות והפורומים באטרף ושלא ינסו יותר מידי לעשות מזה משהו יחודי, זה נשמע קצת אידיוטי אבל כבר בהתחלה אפשר לראות את המנהל ראשי שכתב שם באזהרות חמורות במידה ומישהו יעשה כך וכך, שוב כמו שאמרתי כאילו יש שם בנות מסכנות שעברו התעללות ויש לטפח אותן ולהזהיר כל אחד העלול לפגוע בהן...
    שירד לקרקע, אם הפורומים שם ככלל הפורומים, כך גם החוקים, אני לא צודק?
    החוקים הם ראשוניים, הקטגוריה טרייה ולצערנו ישנם משתמשים צעירים שלא מבינים מה זה ספאם ומחליטים לרשום שם דברים כאילו זה כל פורום. להתחלה, כשהמטרה העיקרית שלנו היא למשוך בנות, זה רק מזיק כשפותחים אשכולות המתאימים לזכרים. כאשר תהיה אוכלוסייה יותר גדולה של בנות אז יהיה הרבה יותר קל לאפשר דבר כזה כי כבר יש אוכלוסייה ואפילו הבנות יכולות לעזור ולענות בדיונים של בנים ואז השילוב יוצא טוב. נכון לעכשיו, האיסור שפורסם זה איסור המונע מ"הברחת" בנות פוטנציאליות להרשמה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,148 | הודעות: 8,200,741 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect