שאלה מאוד מעניינת!
לא רק רושם חיובי זוהי אנרגיה, גם התלהבות, שמחה, התרגשות, גם אלה הם אנרגיה. מצד שני, חשוב על פחד, גם פחד זוהי אנרגיה.
זה ידוע שכלב או דבורה מסוגלים לזהות אנרגיה זו, אם אתה מפחד הדבורה תרגיש את זה ותעקוץ אותך, אם תרתע הכלב מייד ירגיש זאת ויגער בך (בגלל זה אומרים להתעלם מכלב נובח ולהמשיך ללכת כאילו שהוא לא שם).
בחורות לצורך העניין,
הן רדאר מתקדם ביותר! כזה שיודע לזהות בדיוק מתי אתה מדוכא, מבואס, חושש, מפחד, שמח, נלהב, מתרגש (להבדיל מאיתנו, הגברים).
כעת, כשהבנת שרושם חיובי זוהי רטיטה אנרגטית אשר יוצאת ממך כל הזמן ואנשים אחרים מסוגלים לקלוט אותה, הרשה לי לומר לך שאני מצאתי את הדברים הבאים ככאלה המספקים רטיטות חיוביות והמעלים את רמת האנרגיה לפחות במדרגה אחת מעל לרמת האנרגיה של הבחורה (דבר מאוד חשוב שיקבע אם הבחורה תכנס למציאות שלך או לא):
1) את הבחורות הראשונות שאתה פונה אליהן במהלך הערב, פתח עם בדיחה, פרצוף מצחיק או משהו ממש מגוחך.
אני נוהג לומר לבחורה משהו בסגנון "אההלןןן!!!!! זוכרת אותי? זה רפי! הייתי חבר שלך בכיתה ב'!!!".
2) תשתמש בשירים מרוממי רוח דקות אחדות לפני שאתה מתחיל במשחק, בצע באמצעותם
עוגנים.
3) הצב מטרה לעשות משהו שאתה לא עושה בדרך-כלל, ברגע שתעשה זאת האנרגיה שלך תשתנה, אתה תרגיש דחף בלתי נשלט כלשהו, חלק מכנים דחף זה כ - "היי/אטרף". למשל, לגשת לזוג ולשאול את הבחורה אם אתה יכול להתחיל עם החבר שלה, דבר בלתי שגרתי ומטומטם, בדיוק מה שיגרום לך לרוממות רוח. לאחר מכן גש לבחורות בצורה רגילה וידידותית, אתה תשים לב שיש לך יתרון מסויים להבדיל מקודם. תשתמש ביתרון האנרגטי הזה וגש לבחורה הבאה כשאתה רמה אחת מעליה.
4) פרצופים ממש דבילים מול המראה. תמיד כשאתה צופה בעצמך אתה חש הרגשה מסויימת, כזאת שלעולם אינך חש אם אתה צופה במישהו אחר. לא מספיק שתחוש את ההרגשה הזאת אתה עוד תוסיף לה פרצופים מצחיקים, דבר שכנראה יצור רוממות רוח והרגשה מיוחד להבדיל מקודם.
5) אם קרה לך משהו ממש מיוחד בעבר, כמו שהשגת את אשת חלומותיך או שהשגת מספר טלפון בפעם הראשונה לאחר שנים של ביישנות, נסה לשחזר את אותן הרגשות שחשת. שוב, עיגון משחק כאן תפקיד. לי יצא כמה פעמים לעגן את עצמי ככה ושוב לשחזר את הדחף האנרגטי הזה שמייד העלה בי חיוך וגרם לבחורות שניגשתי אליהן לחייך יחד איתי (אתה תקרא לזה "רושם ראשוני חיובי").
6) עזרה לאחרים. כשאתה עזור לאחר והוא מצליח באשמתך, אתה חש גאווה, כזאת שמאוד תעזור לך להשאיר רושם חיובי ולא רק על הבחורה.
אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים אחרים, הנושאים הללו ממש מעניינים אותי.