One Shot - One Kill
|
|
תראה אחי,
אף אחד לא שואל בנאדם למה הוא נלחם למען המדינה בה הוא חי, משום שכך מתנהל העולם, בכל מקום ישנם מלחמות, ואדם נלחם בשביל להגן על הבית שלו, ובשביל לאפשר לעצמו ולמשפחתו חיים תקינים.
אבל עדיין יש מקום לשאלה כאן במדינת ישראל, מדינה המוקפת אויבים מכל כיוון אפשרי, אפשר לומר שבהחלט המאמץ אינו מצדיק את עצמו, ומדינה אחרת שאפשרות הקיום שלה נורמלית בהרבה כמו כל מדינה נורמלית אחרת - עדיפה.
בסך הכל אפשר לומר שהמאמץ אינו שווה את התוצאה, ומי שעוד פקפק בכך, בא הרצח האחרון והזכיר לכולנו איפה אנחנו חיים...
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 15-03-2011 בשעה 00:17.
תגיד לי, אתה החלקת על השכל?
אני אמרתי בפירוש 200 פעם בערך שאני לא מתכוון שאתיאסטים או חילונים מקומם בחול, אני שואל מאיפה המוטיבציה להילחם עבור ארץ שלא מסמלת כלום בעבורך מאשר סתם עוד מקום גיאוגרפי, וכל העולם רוצה לרצוח אותך סתם כי אתה יהודי, למה בכלל זה שווה את כל המאמץ?
ואיך אתה מצוטט אותי אומר משפטים כמו "עדיף שתלך לקנדה" ? אתה לא מתבייש תגיד לי? אני אמרתי דבר כזה? שאני אגיד דבר כזה?
אתה מנסה לעורר פה פרובקציות יש מאין, ואתה סתם מסית את הדיון מהשאלה העיקרית.
דבר שני, תפסיק ללכלך פה על דתיים על ימין ועל שמאל, חבל שאתה יורד למקומות כאלה.
לא מספיק שאתה סוטה מהנושא, אלא שכל החיילים הכי איכותיים בצהל בכל יחידות העילית הקרביות והלא קרביות הם חיילים דתיים.
אחוז הדתיים בקרב הדרגים הגבוהים בצהל מגיע ל50%, כאשר אחוז הדתיים בדמוגרפיה הארצית לא עולה על 15% (אני מדבר על הציוניים כמובן, המגזר שאני מייצג ושאותו השמצת).
הנתונים לגבי השתמטות בארץ אצל חילונים מדאיגה לא פחות מאשר אצל החרדים, ואתה יודע מה ההבדל? חרדים "מתשמטים" על פי חוק, ואילו החילונים פציפיסטים מסכנים ויפי נפש שלא יכולים לגעת בנשק מתשמטים ללא סיבה הגיונית ומוצדקת, פשוט חבל שנגיע לוויכוח הזה כי לחילונים אין שום יתרון על הדתיים בקטע הזה.
השאלה שלי היא, למה לך באמת להלחם עבור המדינה הזאת אם בקלות אתה יכול להתברג בכל עם אחר שאוהבים אותו בעולם, שלא רודפים אותו, שאין נגדו קהילות שלמות נאציות ואנטישמיות ברחבי העולם.
אתה לא מחדש לי כלום, אין דה פירסט אפרטוניטי איים אאוט אוף היר.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 15-03-2011 בשעה 04:52.
חחח תאמין לי אתה, משהו מיוחד !
אם תבדוק מה יש יותר, חיילים חילונים או דתיים, תגלה לתדהמתיך שאחוז החילונים בצבא עולה בפי 4 מאחוז הדתיים.
אתה אמרת שאחוז הדתיים אשר בדרג גבוה, גבוה כמו אחוז החילונים אשר בדרג גבוה.
זה נכון, משום שלאדם חילוני יש מה לעשות כאשר הוא יוצא מהצבא (בעיקר לימודים) ובאשר לדתי...מה יש לו? לחזור לישיבה?
ואם אתה רוצה, אין בעיה, מחר כל החילונים יוצאים מישראל.
נראה מי ישאר ויגן עליך.
אני נשאר פה, כי כאן נולדתי.
אני נשאר פה כי כאן המשפחה שלי.
ואני יגן על המדינה הזאת, פי אלף יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה.
אז ככה שזה לא חכם להציע לי 'להתברג' בקדנה או איפה לא, אתה מסכים איתי?
One Shot - One Kill
דבר ראשון, אני שוב חוזר ומדגיש, אני לא רוצה שאף אחד יעבור מהארץ, להפך, אני רוצה שיהיה קיבוץ גלויות ושכל היהודים מכל העולם יבואו לארץ.
אני שואל בתור נקודת מבט של אתאיסט, למה לי לא להקים משפחה במדינת רווחה שכולם בשלום איתה, הילדים שלי יחיו באושר ובבטחון, בשבילך מה אני צריך לגור פה בארץ?
ושוב אתה יורד לקטע המטומטם של צבא, אני חזור ואומר, דתי לא תורם פחות מחילוני בצבא, ואם מישהו תורם יותר זה הדתי, כי הדתיים הם החיילים הכי איכותיים בצהל וזו עובדה.
וזה שאתם פי 4 מאיתנו בצבא זה לא אומר כלום כי גם מבחינה דמוגרפית אתם פי 4 מאיתנו ואפילו יותר.
אתה לא מתייחס בכלל להאשמות שהצגתי כלפי החילונים, שיש מאות פצפיסטים מתל אביב שחושבים שצהל זה גוף רע ומזיק, שקוראים לחיילים נאצים ומשתמטים על רקע אידיאולוגיות דפוקות לחלוטין. זה לא פחות גרוע מחרדי ש"משתמט" על פי חוק.
וכמובן שהמשפט ניצחון שלך "אני אגן על המדינה הזאת פי 1000 יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה" הוא מופרך לחלוטין ואין בו אפילו שמץ של אמת.
האדם הדתי היום משתלב בחיי הצבא, התרבות, העסקים, הטכנולוגיה ובעצם בכל מקום אפשרי. כל השמצה בקטע הזה היא לא יותר מסילוף של האמת והסתה אנטי דתית.
מה שקורה בתל-אביב, זה מה שנקרא לה-לה-לאנד. זה לא קשור אלי, האנשים שם חיים בסרט.
כי עובדתית, אם טיל היה פוגע בתל-אביב, היה נפתחת מלחמה, ולמרות זאת, במשך 9שנים פגעו טילים בדרום ולא נפתחה מלחמה.
זה כבר לא בשליטתי.
אבל כשיש לדתי את האופציה להתגייס, והוא מחליט שלא להתגייס על סמך רקע דתי,
זה גרוע בדיוק כמו האלה שחיים בסרט התל-אביבי.
ואני יכול להגיד לך, על סמך עדות.
ש-90% מהחיילים בשייטת, שלד"ג, סיירת מטכ"ל ו-669 הם חילונים.
ואני גם יכול להגיד לך, על סמך עדות,
ש-60% מהחיילים בגדודים כמו גולני, גבעתי, צנחנים - דתיים או מחשיבים את עצמם דתיים.
ככה שבנוגע לאיכות, אתה לא יכול להגיד שדתיים יותר איכותיים.
וגם לגביי מספר, אתה לא יכול להגיד שיש יותר דתיים.
מצטער אבל, מבחינת צבא, דתיים הם לא מה ששומר על המדינה.
האמת כואבת דניאל, ולא כל מה שאמא ואבא סיפרו לך הוא נכון.
חייל עובר ברחוב ורואה דתי, הדתי שואל "אכפת לך לתת 5 דקות מזמנך להנחת תפילים?"
והחייל משיב.."אכפת לך לתת 3 שנים מזמנך?"
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 15-03-2011 בשעה 18:14.
One Shot - One Kill
באותה מידה שלא קשורים אליך אנשים מתל אביב, לא קשורים אלי חרדים.
ואם כבר יש קשר, אצלנו עושים את זה חוקי ואצלכם זה סתם.
לגבי הנתונים, אני מניח שהם נכונים, אבל יש לזה סיבות מוצדקות, רוב החיילים שעושים מסלול "הסדר" משרתים ביחידות חיר ביחד ואין להם אפשרות יותר מידי להגיע ליחידות מובחרות.
מה שכן, אם תסתכל על אחוז הקצינים בצהל, אתה תראה שלדתיים יש יתרון ענק ביחס לכמות הדמוגרפית.
ושוב סתית מהנושא של האשכול.
סוטה מהנושא.
ננעל.