קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר??
    על ידי 2elior בפורום סקרים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 08-11-2007, 20:33
  2. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר??
    על ידי 2elior בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 21:05
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 21:06
  4. מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?
    על ידי Solid Snake בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 18:11
  5. עודד קטש - מה אתה עושה ??? ! ! ! ! !
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 11:51
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

אתאיסט? מה אתה עושה פה? - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    למה אתה יורד לפסים אישיים???

הוא לא אמר לך מה לעשות, הוא הדגיש מאוד, שהוא לא ממליץ למדינה לעשות כך, ושהוא לא מעוניין בכך,
    הוא בסה"כ שואל אותך שאלה אישית, למה, למה אתה נשאר פה להילחם על מדינה חרא כמו שאתה מגדיר את זה? את מה בדיוק מסמלת בשבילך המדינה הזו??? לשם מה כל הבלגן???
    מזה לשם מה,
    אני לא נלחם בשביל שום אלוהים שלא קיים.

אני נלחם בשביל המדינה הזאת, כי סבא שלי נלחם בשבילה, אבא שלי נלחם בשבילה, האחים שלי נלחמו בשבילה, זאתי המדינה שהילדים שלי הולכים לגדול בה, וסבלנו מספיק בגלות בשביל שסוף סוף יהיה לנו פה שקט, ומישהו חייב לדאג שיהיה השקט הזה.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מזה לשם מה,
    אני לא נלחם בשביל שום אלוהים שלא קיים.

אני נלחם בשביל המדינה הזאת, כי סבא שלי נלחם בשבילה, אבא שלי נלחם בשבילה, האחים שלי נלחמו בשבילה, זאתי המדינה שהילדים שלי הולכים לגדול בה, וסבלנו מספיק בגלות בשביל שסוף סוף יהיה לנו פה שקט, ומישהו חייב לדאג שיהיה השקט הזה.
    תראה אחי,
    אף אחד לא שואל בנאדם למה הוא נלחם למען המדינה בה הוא חי, משום שכך מתנהל העולם, בכל מקום ישנם מלחמות, ואדם נלחם בשביל להגן על הבית שלו, ובשביל לאפשר לעצמו ולמשפחתו חיים תקינים.

אבל עדיין יש מקום לשאלה כאן במדינת ישראל, מדינה המוקפת אויבים מכל כיוון אפשרי, אפשר לומר שבהחלט המאמץ אינו מצדיק את עצמו, ומדינה אחרת שאפשרות הקיום שלה נורמלית בהרבה כמו כל מדינה נורמלית אחרת - עדיפה.

בסך הכל אפשר לומר שהמאמץ אינו שווה את התוצאה, ומי שעוד פקפק בכך, בא הרצח האחרון והזכיר לכולנו איפה אנחנו חיים...
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 15-03-2011 בשעה 00:17.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אתה תקשיב לי ותקשיב טוב,
    בלעדי ובלעדי האחים החילונים שלי, ובלעדי כל חייל חילוני\אתאיסט, לא היה דבר כזה 'ישראל'. זה היה בגדר חלום.

אני נשאר פה, במדינת ישראל, כי אני רוצה להילחם ולהגן עליה.
    וואלה מדינה חרא, הכל זבל.
    אבל ההיסטוריה, ומה שהמדינה המצו'קמקת הזאת מייצגת, בשבילי זה קודש.

ולא מעניין אותי קנדה, ארה"ב וכל הדברים האלה.
    ותאמין לי שאם אני וכל האנשים שדומים לי בדעותיי, היו עוזבים את הארץ, תוך פחות מ-24 שעות ישראל היתה נכבשת.

אם אני לא פה במדינה, יגן עליה בעתיד- מי יגן עליה?
    אם דרור, תראה איזה גבר חייל קרבי שנפצע, לא היה מגן על המדינה, מי היה מגן?

מי היה מגן דניאל?! אתה?! הרב שלך?
    אולי השכן החרידי שלך? אה לא, הוא בישיבה.

אתה צריך להודות לי על זה שאני נשאר פה, ולא להגיד לי "עדיף שתלך לקנדה".
    תגיד לי, אתה החלקת על השכל?
    אני אמרתי בפירוש 200 פעם בערך שאני לא מתכוון שאתיאסטים או חילונים מקומם בחול, אני שואל מאיפה המוטיבציה להילחם עבור ארץ שלא מסמלת כלום בעבורך מאשר סתם עוד מקום גיאוגרפי, וכל העולם רוצה לרצוח אותך סתם כי אתה יהודי, למה בכלל זה שווה את כל המאמץ?
    ואיך אתה מצוטט אותי אומר משפטים כמו "עדיף שתלך לקנדה" ? אתה לא מתבייש תגיד לי? אני אמרתי דבר כזה? שאני אגיד דבר כזה?
    אתה מנסה לעורר פה פרובקציות יש מאין, ואתה סתם מסית את הדיון מהשאלה העיקרית.

דבר שני, תפסיק ללכלך פה על דתיים על ימין ועל שמאל, חבל שאתה יורד למקומות כאלה.
    לא מספיק שאתה סוטה מהנושא, אלא שכל החיילים הכי איכותיים בצהל בכל יחידות העילית הקרביות והלא קרביות הם חיילים דתיים.
    אחוז הדתיים בקרב הדרגים הגבוהים בצהל מגיע ל50%, כאשר אחוז הדתיים בדמוגרפיה הארצית לא עולה על 15% (אני מדבר על הציוניים כמובן, המגזר שאני מייצג ושאותו השמצת).
    הנתונים לגבי השתמטות בארץ אצל חילונים מדאיגה לא פחות מאשר אצל החרדים, ואתה יודע מה ההבדל? חרדים "מתשמטים" על פי חוק, ואילו החילונים פציפיסטים מסכנים ויפי נפש שלא יכולים לגעת בנשק מתשמטים ללא סיבה הגיונית ומוצדקת, פשוט חבל שנגיע לוויכוח הזה כי לחילונים אין שום יתרון על הדתיים בקטע הזה.

השאלה שלי היא, למה לך באמת להלחם עבור המדינה הזאת אם בקלות אתה יכול להתברג בכל עם אחר שאוהבים אותו בעולם, שלא רודפים אותו, שאין נגדו קהילות שלמות נאציות ואנטישמיות ברחבי העולם.

אתה לא מחדש לי כלום, אין דה פירסט אפרטוניטי איים אאוט אוף היר.
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 15-03-2011 בשעה 04:52.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    השאלה שלי היא, למה לך באמת להלחם עבור המדינה הזאת אם בקלות אתה יכול להתברג בכל עם אחר שאוהבים אותו בעולם, שלא רודפים אותו, שאין נגדו קהילות שלמות נאציות ואנטישמיות ברחבי העולם.
    כי למציאות הזאת נולדת, עד כמה שרוסיים ואתיופים ויפנים ועולים וזרים "מתברגים" בישראל -
    בתכל'ס מקומם במדינה בו נולדו והיכן שאבותיהם ייסדו את השורשים .

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

תגיד לי, אתה החלקת על השכל?
    אני אמרתי בפירוש 200 פעם בערך שאני לא מתכוון שאתיאסטים או חילונים מקומם בחול, אני שואל מאיפה המוטיבציה להילחם עבור ארץ שלא מסמלת כלום בעבורך מאשר סתם עוד מקום גיאוגרפי, וכל העולם רוצה לרצוח אותך סתם כי אתה יהודי, למה בכלל זה שווה את כל המאמץ?
    ואיך אתה מצוטט אותי אומר משפטים כמו "עדיף שתלך לקנדה" ? אתה לא מתבייש תגיד לי? אני אמרתי דבר כזה? שאני אגיד דבר כזה?
    אתה מנסה לעורר פה פרובקציות יש מאין, ואתה סתם מסית את הדיון מהשאלה העיקרית.

דבר שני, תפסיק ללכלך פה על דתיים על ימין ועל שמאל, חבל שאתה יורד למקומות כאלה.
    לא מספיק שאתה סוטה מהנושא, אלא שכל החיילים הכי איכותיים בצהל בכל יחידות העילית הקרביות והלא קרביות הם חיילים דתיים.
    אחוז הדתיים בקרב הדרגים הגבוהים בצהל מגיע ל50%, כאשר אחוז הדתיים בדמוגרפיה הארצית לא עולה על 15% (אני מדבר על הציוניים כמובן, המגזר שאני מייצג ושאותו השמצת).
    הנתונים לגבי השתמטות בארץ אצל חילונים מדאיגה לא פחות מאשר אצל החרדים, ואתה יודע מה ההבדל? חרדים "מתשמטים" על פי חוק, ואילו החילונים פציפיסטים מסכנים ויפי נפש שלא יכולים לגעת בנשק מתשמטים ללא סיבה הגיונית ומוצדקת, פשוט חבל שנגיע לוויכוח הזה כי לחילונים אין שום יתרון על הדתיים בקטע הזה.

חחח תאמין לי אתה, משהו מיוחד !

אם תבדוק מה יש יותר, חיילים חילונים או דתיים, תגלה לתדהמתיך שאחוז החילונים בצבא עולה בפי 4 מאחוז הדתיים.
    אתה אמרת שאחוז הדתיים אשר בדרג גבוה, גבוה כמו אחוז החילונים אשר בדרג גבוה.
    זה נכון, משום שלאדם חילוני יש מה לעשות כאשר הוא יוצא מהצבא (בעיקר לימודים) ובאשר לדתי...מה יש לו? לחזור לישיבה?

ואם אתה רוצה, אין בעיה, מחר כל החילונים יוצאים מישראל.
    נראה מי ישאר ויגן עליך.

אני נשאר פה, כי כאן נולדתי.
    אני נשאר פה כי כאן המשפחה שלי.
    ואני יגן על המדינה הזאת, פי אלף יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה.
    אז ככה שזה לא חכם להציע לי 'להתברג' בקדנה או איפה לא, אתה מסכים איתי?

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

חחח תאמין לי אתה, משהו מיוחד !

אם תבדוק מה יש יותר, חיילים חילונים או דתיים, תגלה לתדהמתיך שאחוז החילונים בצבא עולה בפי 4 מאחוז הדתיים.
    אתה אמרת שאחוז הדתיים אשר בדרג גבוה, גבוה כמו אחוז החילונים אשר בדרג גבוה.
    זה נכון, משום שלאדם חילוני יש מה לעשות כאשר הוא יוצא מהצבא (בעיקר לימודים) ובאשר לדתי...מה יש לו? לחזור לישיבה?

ואם אתה רוצה, אין בעיה, מחר כל החילונים יוצאים מישראל.
    נראה מי ישאר ויגן עליך.

אני נשאר פה, כי כאן נולדתי.
    אני נשאר פה כי כאן המשפחה שלי.
    ואני יגן על המדינה הזאת, פי אלף יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה.
    אז ככה שזה לא חכם להציע לי 'להתברג' בקדנה או איפה לא, אתה מסכים איתי?
    דבר ראשון, אני שוב חוזר ומדגיש, אני לא רוצה שאף אחד יעבור מהארץ, להפך, אני רוצה שיהיה קיבוץ גלויות ושכל היהודים מכל העולם יבואו לארץ.
    אני שואל בתור נקודת מבט של אתאיסט, למה לי לא להקים משפחה במדינת רווחה שכולם בשלום איתה, הילדים שלי יחיו באושר ובבטחון, בשבילך מה אני צריך לגור פה בארץ?

ושוב אתה יורד לקטע המטומטם של צבא, אני חזור ואומר, דתי לא תורם פחות מחילוני בצבא, ואם מישהו תורם יותר זה הדתי, כי הדתיים הם החיילים הכי איכותיים בצהל וזו עובדה.
    וזה שאתם פי 4 מאיתנו בצבא זה לא אומר כלום כי גם מבחינה דמוגרפית אתם פי 4 מאיתנו ואפילו יותר.
    אתה לא מתייחס בכלל להאשמות שהצגתי כלפי החילונים, שיש מאות פצפיסטים מתל אביב שחושבים שצהל זה גוף רע ומזיק, שקוראים לחיילים נאצים ומשתמטים על רקע אידיאולוגיות דפוקות לחלוטין. זה לא פחות גרוע מחרדי ש"משתמט" על פי חוק.
    וכמובן שהמשפט ניצחון שלך "אני אגן על המדינה הזאת פי 1000 יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה" הוא מופרך לחלוטין ואין בו אפילו שמץ של אמת.
    האדם הדתי היום משתלב בחיי הצבא, התרבות, העסקים, הטכנולוגיה ובעצם בכל מקום אפשרי. כל השמצה בקטע הזה היא לא יותר מסילוף של האמת והסתה אנטי דתית.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

דבר ראשון, אני שוב חוזר ומדגיש, אני לא רוצה שאף אחד יעבור מהארץ, להפך, אני רוצה שיהיה קיבוץ גלויות ושכל היהודים מכל העולם יבואו לארץ.
    אני שואל בתור נקודת מבט של אתאיסט, למה לי לא להקים משפחה במדינת רווחה שכולם בשלום איתה, הילדים שלי יחיו באושר ובבטחון, בשבילך מה אני צריך לגור פה בארץ?

ושוב אתה יורד לקטע המטומטם של צבא, אני חזור ואומר, דתי לא תורם פחות מחילוני בצבא, ואם מישהו תורם יותר זה הדתי, כי הדתיים הם החיילים הכי איכותיים בצהל וזו עובדה.
    וזה שאתם פי 4 מאיתנו בצבא זה לא אומר כלום כי גם מבחינה דמוגרפית אתם פי 4 מאיתנו ואפילו יותר.
    אתה לא מתייחס בכלל להאשמות שהצגתי כלפי החילונים, שיש מאות פצפיסטים מתל אביב שחושבים שצהל זה גוף רע ומזיק, שקוראים לחיילים נאצים ומשתמטים על רקע אידיאולוגיות דפוקות לחלוטין. זה לא פחות גרוע מחרדי ש"משתמט" על פי חוק.
    וכמובן שהמשפט ניצחון שלך "אני אגן על המדינה הזאת פי 1000 יותר ממה שאתה איי פעם תגן עליה" הוא מופרך לחלוטין ואין בו אפילו שמץ של אמת.
    האדם הדתי היום משתלב בחיי הצבא, התרבות, העסקים, הטכנולוגיה ובעצם בכל מקום אפשרי. כל השמצה בקטע הזה היא לא יותר מסילוף של האמת והסתה אנטי דתית.

מה שקורה בתל-אביב, זה מה שנקרא לה-לה-לאנד. זה לא קשור אלי, האנשים שם חיים בסרט.
    כי עובדתית, אם טיל היה פוגע בתל-אביב, היה נפתחת מלחמה, ולמרות זאת, במשך 9שנים פגעו טילים בדרום ולא נפתחה מלחמה.
    זה כבר לא בשליטתי.

אבל כשיש לדתי את האופציה להתגייס, והוא מחליט שלא להתגייס על סמך רקע דתי,
    זה גרוע בדיוק כמו האלה שחיים בסרט התל-אביבי.

ואני יכול להגיד לך, על סמך עדות.
    ש-90% מהחיילים בשייטת, שלד"ג, סיירת מטכ"ל ו-669 הם חילונים.
    ואני גם יכול להגיד לך, על סמך עדות,
    ש-60% מהחיילים בגדודים כמו גולני, גבעתי, צנחנים - דתיים או מחשיבים את עצמם דתיים.

ככה שבנוגע לאיכות, אתה לא יכול להגיד שדתיים יותר איכותיים.
    וגם לגביי מספר, אתה לא יכול להגיד שיש יותר דתיים.

מצטער אבל, מבחינת צבא, דתיים הם לא מה ששומר על המדינה.
    האמת כואבת דניאל, ולא כל מה שאמא ואבא סיפרו לך הוא נכון.

חייל עובר ברחוב ורואה דתי, הדתי שואל "אכפת לך לתת 5 דקות מזמנך להנחת תפילים?"
    והחייל משיב.."אכפת לך לתת 3 שנים מזמנך?"
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 15-03-2011 בשעה 18:14.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אפצ'י!
    מצטער, אני אלרגי לבולשיט.

מה שקורה בתל-אביב, זה מה שנקרא לה-לה-לאנד. זה לא קשור אלי, האנשים שם חיים בסרט.
    כי עובדתית, אם טיל היה פוגע בתל-אביב, היה נפתחת מלחמה, ולמרות זאת, במשך 9שנים פגעו טילים בדרום ולא נפתחה מלחמה.
    זה כבר לא בשליטתי.

אבל כשיש לדתי את האופציה להתגייס, והוא מחליט שלא להתגייס על סמך רקע דתי,
    זה גרוע בדיוק כמו האלה שחיים בסרט התל-אביבי.

ואני יכול להגיד לך, על סמך עדות.
    ש-90% מהחיילים בשייטת, שלד"ג, סיירת מטכ"ל ו-669 הם חילונים.
    ואני גם יכול להגיד לך, על סמך עדות,
    ש-60% מהחיילים בגדודים כמו גולני, גבעתי, צנחנים - דתיים או מחשיבים את עצמם דתיים.

ככה שבנוגע לאיכות, אתה לא יכול להגיד שדתיים יותר איכותיים.
    וגם לגביי מספר, אתה לא יכול להגיד שיש יותר דתיים.

מצטער אבל, מבחינת צבא, דתיים הם לא מה ששומר על המדינה.
    האמת כואבת דניאל, ולא כל מה שאמא ואבא סיפרו לך הוא נכון.

חייל עובר ברחוב ורואה דתי, הדתי שואל "אכפת לך לתת 5 דקות מזמנך להנחת תפילים?"
    והחייל משיב.."אכפת לך לתת 3 שנים מזמנך?"
    באותה מידה שלא קשורים אליך אנשים מתל אביב, לא קשורים אלי חרדים.
    ואם כבר יש קשר, אצלנו עושים את זה חוקי ואצלכם זה סתם.

לגבי הנתונים, אני מניח שהם נכונים, אבל יש לזה סיבות מוצדקות, רוב החיילים שעושים מסלול "הסדר" משרתים ביחידות חיר ביחד ואין להם אפשרות יותר מידי להגיע ליחידות מובחרות.

מה שכן, אם תסתכל על אחוז הקצינים בצהל, אתה תראה שלדתיים יש יתרון ענק ביחס לכמות הדמוגרפית.

ושוב סתית מהנושא של האשכול.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

סוטה מהנושא.

ננעל.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect