קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-04-2011, 14:13
  2. המטרה שלי בחיים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 02:46
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 09:53
  4. תזכורת עוד רבע שעה החיים זה לא הכל
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

רבע צעד לעבר המטרה

משתמש מתחיל האוואטר של «TǽŚter»
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רבע צעד לעבר המטרה

דבר ראשון זה לא שזה נקרא דיווח

טוב , נתחיל מזה שהלכתי ברחוב (חזרה מבית ספר) ניסיתי לשאול בחורה זקנה מה השעה .. אפר לומר שבלמי :X (אני יודע שזה מוגזם אבל לא נורא) אחרי שבועיים שלא הצלחתי ובלמתי הצלחתי לשאול איזה בחורה בת 20 משהו מה השעה (אם זה משנה היא לא משכה אותי) ואחר כך עוד מישהי זקנה ..
    לפחות זה התקדמות ?

יום אחד לפני בצפר רציתי לקנו בירה לבצפר ... כשהייתי ליד החנות קפצו לי מלא מחשבות מעצבנות כמו :
    "מי קונה בירה בשעה 8"
    "אם מישהו שאני מכיר יראה אותי"
    "המוכר לא ימכור לי כי אני קטין ואני ירגיש לא בנוח"
    אז בסוף עשיתי רוורס חזרה הביתה, ברמזור חזרתי לחנות קניתי והכל היה טוב ... זה מדהים כמה שאני מפחד מכלום - מדהים ועצוב .

בגלל שנמאס לי מהבדידות מהסבל החלטתי לנסות לצאת לקניון ולנסות לפתוח ... (יש לי פחד להיות במקום הומי אדם ) אחרי שבועיים של תירוצים למה לא לצאת , תפסתי את עצמי ויצאתי :
    בלכתי לכיוון הקניון בדרך ראיתי מישהי אמרתי לעצמי שאני ישאל מה השעה (לא הרגשתי לחץ או משהו כשהיא התקדמה לכיוון שלי) אבל לא יודע למה ואיך (הרי לא פחדתי) בסוף יצא שלא שאלתי

אחר כך ברמזור הייתה מישהי אבל פשוט לא היו לי מילים.

היו 2 גברים ואותם כן הצלחתי לשאול מה השעה .

כמה מטרים מהקניון קצת נרתעתי והלכתי לשבת בספסל ואז פגשתי מישהו שאני מכיר לפני 3 שנים (במוח עבר לי שאני בטוח ירגיש לא בנוח והשיחה תיהיה מאולצת ולא נעימה) אבל להפתעתי זה זרם לי טוב השיחה ולא היה שום דבר רע ומאולץ .

כשיבתי לבד בספסל הרגשתי לאט לאט שאני מוותר וחוזר הביתה , אבל אמרתי לעצמי שאני ילך לכיוון הקניון ומקסימום אני יעשה סיבוב ויחזור הלכתי לכיוון ראיתי הרבה אנשים ובנות , אבל לא היה לי אומץ להיכנס לקניון (וויתרתי לעצמי , אם הייתי דוחף את עצמי קצת הייתי נכנס בטוח)
    ובסוף חזרתי הביתה , ידעתי שאני יבלום הרבה .

אני שמח שלפחות סוף סוף יצאתי מהכלא לבחוץ !!!
    בשבילי זאת התקדמות ...

- פעם הבאה אני יקנה בירה כדאי שאני ירגיש קצת יותר בנוח ובלי לחץ .
    - הבעיה העיקרית שלי היא פחד מאינטראקציה , כל אינטראקציה מכל סוג מפחידה אותי :X
    - אני לא דוחף את עצמי לעשות דברים ואני גם לא יודע כל כך איך לעשות את זה ... אני מרגיש כאילו אני מנסה לדחוף את עצמי אבל אני עושה את זה לא נכון . למשל קרה לי מ-ל-א שראיתי מישהי שרציתי סתם לפתוח שיחה אבל בסוף לא פתחתי - אבל אם הייתי דוחף את עצמי הייתי מצליח , אבל אני לא יודע אייך
    -אני חייב להפנים שהעולם לא אכזרי והרוב מאוד מאוד נחמדים !!
    -וגם אני יכול להחזיק שיחה ויכול לשמור על עניין , אבל אני מפחד מהאינטראקציה : \

סתם משהו :
    פעם שראיתי אנשים שמחים ונהנים , שמחתי בשבילהם שהם מצליחים לעשות את זה .
    היום ? כשאני רואה כאלה אני מתעצבן שהם כן מצליחים ולי זה הרבה יותר קשה ... וחבל שאני מתעצבן אליהם כי זה סתם גורם לי לצער .
    כמו שמישהו כבר אמר עדיף להיות אלכוהוליסט או נרקומן מאשר ביישן , זאת המחלה הכי נוראית שיש . (אבל כמובן שבזכות פורומים כאלה לא צריך להיות לא נרקומן ולא אלכוהוליסט )

(אחרי שבוע ויום )

אחרי שנגמר המזג האוויר הדיכאוני הזה רציתי לצאת לסרג' ביום ראשון לא זוכר למה בסוף לא יצאתי (כנראה פחדתי) אבל היום יצאתי שוב הפעם קניתי בירה הפעם כן נכנסתי לקניון (ואו זה המקום הכי משעמם בעולם) האמת מקומות סגורים די מלחיצים אותי לא ידוע למה .. בלמתי שם ואחר כך יצאתי לבחוץ ששם כיף כי יש אוויר והכל רגוע אבל שוב בלמתי (שאלתי כמו אימהות \ זקנות וגברים מה השעה ואפילו שיחה קצרצרה של כמה שניות עם אנשים)
    אין משהו יותר מדכא מזה ........ מרוב עצבים סתם הלכתי ואיבדתי את עצמי
    חחח ואפילו אחרי עוד בלימה בכיתי קצת כמו ילדה , לא נורא ..... בסוף הייתה איזה צעדה של ילדים ביסודי ואז מצאתי את הכיוון חזרה .

אני לא בולם כי אני מפחד מדחייה , כי אפילו סתם דבר עם המוכרת של הבגדים לא הייתי מסוגל , וגם ששאלתי איזה איש מה השעה הוא לא ענה לי כמה פעמיים - זה אפילו מצחיק.

פעם הבאה או שאני ישתה יותר או שבכלל לא - כי הבירה גרמה לי להיות עסוק בעצמי ולא לנסות לפתוח סט נראה לי שעדיף לשתות יותר כי בלי זה לא נראה לי שאני יצליח לפתוח .

גועל נפש לחיות חיים ממוצעים , איך אנשים מסוגלים לחיות ככה ? ואני עוד רק בן 16 ואני משתגע מזה מבחינתי זה או לחיות כמו שבאמת מגיע לי או להיות מסומם או להתאבד . זה חייב להיות אחד משלושת אלה .

ואני חייב להתחיל לדבר חזק , אבל אני לא כל כך מצליח ....

הכי חשוב שאני חייב ללחוץ על עצמי לפתוח ! אני לא לוחץ על עצמי אני מוותר לעצמי ואפילו שאני לוחץ אני מרגיש כאילו המוח יודע שבסוף אני לא ייגש ובגלל זה לא יעזור ללחוץ ולדחוף את עצמי לגשת

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

קודם כל סחטיין על ההתקדמות, לאט לאט את תראה גם תוצאות.
    לדעתי מה שאתה צריך לעשות לגבי הפחד מהקניון זה ללכת לקניון בלי מחשבה אפילו לפתוח, ותסתובב בו שעה. לא יודע מה תעשה, תסתכל על בגדים אנארף. אני מאמין שאתה תקבל קצת אווירה חיובית מהמקום שנראה לך כל כך רע ואו משעמם, ותהיה הרבה יותר משוחרר.
    לדעתי את צריך להמשיך עם מה שאתה עושה, תמשיך לשאול אנשים מה השעה, אבל תוסיף עוד שאלות שיגרתיות אחרות כמו "לאן האוטבוס מגיע?" "איפה זה XX?" וכו.

לגבי הבירה, לא הייתי מציע לך לשתות לפני סירוג', למה לך? תתמודד עם הפחד בלי גורמים חיצוניים שמשפיעים על הגוף.

בהצלחה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

תשמע אני לא קשור לפיקאפ בשיט
    אני רק יגיד לך דבר אחד, נחמד שאתה מנסה להפתח בעזרת בירה(שיפור בטחון עצמי)
    אבל אל תהפוך את זה להרגל!
    אלכוהול זה פתרון קל, וקל מדי! לפתרון בעיות.
    לכן זה יהפוך להרגל וזו תוכל להיות הדרך היחידה או האהובה עליך להרגשה טובה ולבטחון עצמי, וזה גרוע מאוד.
    תבנה בטחון עצמי לבד.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

לכן זה יהפוך להרגל וזו תוכל להיות הדרך היחידה או האהובה עליך להרגשה טובה ולבטחון עצמי, וזה גרוע מאוד.
    תבנה בטחון עצמי לבד.

שלום TǽŚter,
    קראתי את ההודעה שכתבת, נשמע שאתה מוטרד ומתוסכל מעט. אתה יודע שחשוב שתצא מהבית, שתדבר עם אנשים, שתיצור איתם איזושהי תקשורת, אפילו שיחות קטנות ולא חשובות... נראה שאתה מודע לכך שהחרדה הזו משבשת לך את אורח החיים, גורמת לך לבלבול ולתחושת חוסר אונים. מרשים לראות איך מתמודד, נלחם... מנסה... לפעמים הולך צעד קדימה ולפעמים שני צעדים אחורנית...אבל ממשיך...
    ברגעים שאתה מרגיש שקשה לך להתקדם לעבר המטרה שלך, אולי יעזור לדבר עם מישהו מבחוץ, מישהו שיקשיב לך, רציתי להציע לך להיכנס לאתר
    סה"ר (חפש סה"ר בגוגול ) במקום הזה תוכל למצוא אוזן קשבת, תוכל לדבר בחופשיות עם אנשים שאכפת להם...
    שלך, מתנדבת סה"ר

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:52.

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    קודם כל סחטיין על ההתקדמות, לאט לאט את תראה גם תוצאות.
    לדעתי מה שאתה צריך לעשות לגבי הפחד מהקניון זה ללכת לקניון בלי מחשבה אפילו לפתוח, ותסתובב בו שעה. לא יודע מה תעשה, תסתכל על בגדים אנארף. אני מאמין שאתה תקבל קצת אווירה חיובית מהמקום שנראה לך כל כך רע ואו משעמם, ותהיה הרבה יותר משוחרר.
    לדעתי את צריך להמשיך עם מה שאתה עושה, תמשיך לשאול אנשים מה השעה, אבל תוסיף עוד שאלות שיגרתיות אחרות כמו "לאן האוטבוס מגיע?" "איפה זה XX?" וכו.

לגבי הבירה, לא הייתי מציע לך לשתות לפני סירוג', למה לך? תתמודד עם הפחד בלי גורמים חיצוניים שמשפיעים על הגוף.

בהצלחה
    תודה :]

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    תבנה בטחון עצמי לבד.
    בירה אחת לא כל כך עוזרת גם ככה, תודה על התגובה .

ציטוט נכתב במקור על ידי סהר תמיכה צפיה בהודעה
    שלום TǽŚter,
    קראתי את ההודעה שכתבת, נשמע שאתה מוטרד ומתוסכל מעט. אתה יודע שחשוב שתצא מהבית, שתדבר עם אנשים, שתיצור איתם איזושהי תקשורת, אפילו שיחות קטנות ולא חשובות... נראה שאתה מודע לכך שהחרדה הזו משבשת לך את אורח החיים, גורמת לך לבלבול ולתחושת חוסר אונים. מרשים לראות איך מתמודד, נלחם... מנסה... לפעמים הולך צעד קדימה ולפעמים שני צעדים אחורנית...אבל ממשיך...
    ברגעים שאתה מרגיש שקשה לך להתקדם לעבר המטרה שלך, אולי יעזור לדבר עם מישהו מבחוץ, מישהו שיקשיב לך, רציתי להציע לך להיכנס לאתר
    סה"ר (חפש סה"ר בגוגול ) במקום הזה תוכל למצוא אוזן קשבת, תוכל לדבר בחופשיות עם אנשים שאכפת להם...
    שלך, מתנדבת סה"ר
    תודה על התמיכה אבל לא נראה לי שזה יכול לעזור לי :X

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בגיל 16 הייתי במצב גרוע כמעט כמו שלך רק שלי אפילו חברים לא היו ומייפל סטורי הייתה המטרה העיקרית בחיים שלי.
    התחלתי גם עם המייקאובר שלי בגיל הזה..ועוד כל מיני שטויות קטנות לקראת העליה שלי לתיכון כי רציתי להתחיל שם ברגל ימין.

כיום אני בנאדם "קצת" שונה...

וכן, עדיף להיות נרקומן או אלכוהוליסט מאשר ביישן וזה משפט שלי. הייתי פעם ביישן (לא בדיוק ביישן זה יותר לכיוון של חסר בטחון), הייתה לי אקסית מכורה לשעבר ובכלל ראיתי מספיק מכל סוגי העולמות...להיות ילד מייפל ביישן וחסר חברים זה הלייף סטייל הכי נוראי איך שלא תסובבו את זה. כשאתה מכור לפחות יש מישו שיתמוך בך ויעזור לך לצאת מזה, כשאתה חי לייף סטייל מהסוג שציינתי גם אלוהים לא יעזור לך אתה פשוט מחוייב לשנות את עצמך לגמרי מהיסוד.

אם יש לך כוח רצון אתה זורק את האלכוהול והסמים (במידה ואתה לא מסניף קוק או משו בסגנון) מהר מאוד. אני יכול להגיד על עצמי שאני לא מכור לכלום, לא לסיגריות, לא לאלכוהול לא לסמים לכלום.

אה ובירה אחת לא תעשה לך כלום, גם לא 2 ולא 3. זה פאקינג מיץ.

קיצר אחי, העצה שלי היא כזאת...

תעשה מייקאובר קיצוני, עם זה יבוא לך הרבה מאוד בטחון עצמי מנסיון. לאט לאט תיכנס למעגלים חברתיים בנות וזה..תתחיל לצאת, לשתות, לעשן, להתמסטל לחיות תחיים הטובים בחוץ, את החיים הטובים שפספסת עד עכשיו. תתחיל מתישהו לצאת למסיבות עם ידידות וחברים ולעשות שמח..אבל אחי לאט לאט
    תתחיל להתחבר לילדים מהבצפר שלך (הכוונה לילדים שיוצאים, לא לחננות שמשחקים CS איתם אפילו אל תדבר)

אל תמהר תעשה את זה שלב שלב...
    קודם תתחיל במייקאובר, תקנה בגדים יפים (תלוי בסגנון לבוש שאתה אוהב כל אחד והסטייל שלו) אם אין לך טעם עדיין תסתכל על מפורסמים שאתה אוהב איך הם מתלבשים ותאמץ לעצמך דברים שאתה אוהב. לך לקומסטיקאית תעשה טיפול פנים אם אתה צריך, תעשה תספורת יפה כזאת לא משו משעמם כמו גאלח או קצוץ...משו שישב עליך טוב לך לספר טוב ולא לספר השכונתי של הערסים. לך למכון כושר, תעשה עגיל כלשהו אם אתה אוהב. תהיה מה שתמיד רצית להיות ולא העזת או התעצלת.

אבל לאט לאט אחי שלא יבוא בבום..אל תמהר החיים לפניך (;
    חח גם לי המטרה הייתה להגיע לטייגר :X חחח איזה בזבוז של זמן משהו עצוב .
    יש לי חברים אבל אני לא יוצא איתם כי הם יותר בכיוון של ערסים , מכות , גב וכל השטויות האלו שלא מועילות , אז אני מעדיף לא לצאת איתם ולהפוך לאחד כזה .
    אשכרה גם ה' לא יכול לעזור עם לייףסטייל כזה

להתחיל להתחבר למעגל חברתי זה די קשה לי כי אני עדין לא משוחרר וחסר ביטחון אבל אני ינסה בכל מקרה .
    להתחיל להתלבש יפה את זה התחלתי לפני חצי שנה , ותספורת אני חייב קצוץ כי יש לי תלתלי אתיופי ;]

תודה לכל מי שעוזר , ממש דחקתי את עצמי לפינה כדי לנסות לשפר את עצמי אני כבר כמעט ולא לומד (חבל אבל קשה להיתרכז שזה מעסיק אותי 24 שעות) בבית מחקתי את כל המישחקים במחשב ואני לא רואה טלוויזיה יותר , ועכשיו גם רבתי עם ההורים :X
    וגם אני לא הבאתי ביד 20 יום , זה די עוזר .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

לדעתי אחי מה ש tyler אומר נכון, אבל לא הייתי ממליץ לך לעזוב את הלימודים מכיוון ש:
    1. בית ספר זו מסגרת מעולה למציאת מעגלים חברתיים.
    2. חשוב ללמוד, אמנם לא בטוח זה ישמש אותך, אבל זה יהיה "תוכנית מגרה" למכרה שלא הכי יצליח לך בעתיד, תמיד טוב שיהיה תעודת בגרות.
    3. לא יודע מה עם השאר פה, אני נהנה מבית הספר, כשבאים בראש טוב אפשר גם להנות ממנו

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חחח מה זה בצפר?
    כולה 6 שעות בשבוע בממוצע
    וגם זה בהגזמה, יש שיעורי סטלה הפסקות וזה
    אל תעזוב תבצפר, תלמד להנות ממנו

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חחח ימי מייפל שלא נדע..שמח שהזוועה הזאת נמחקה לי מהחיים D:
    אחי עזוב תערסים בתכלס הם סתם גייז עם הרבה מאוד פוזה עם בנות כונפות במקרה הטוב לא יצא לך כלום מהם..

אני בטוח שיש לכם בבצפר אנשים נורמלים שיוצאים למסיבות כאלה שנהנים מהחיים ולא ערסים או חננות..תנסה להתחבר אליהם לך איתם לשתות מתישהו בסופש ותזרום..

עזוב תלימודים עזוב תבולשיט הזה של המערכת תתמקד רק במה שארתי תאמין לי אתה תרוויח, מנסיון שלי ושל עוד אנשים שהיו במצבך..כי כשתהיה מאושר ילך לך בכל דבר, גם בלימודים P:
    ועכשיו אתה די בדכאון אחי אבל קורה גמאני הייתי בדיוק באותו סרט

כי מזה שווה להיות עם משכורת של עשרות אלפי שקלים כשאין לך חיי חברה? שאין לך חיי מין ובכלל נסיון? זה חיים של החנונים מהיפה והחנון
    צודק, אבל הלימודים לא סוטר אפשר להשתפר בשניהם ביחד
    ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    לדעתי אחי מה ש tyler אומר נכון, אבל לא הייתי ממליץ לך לעזוב את הלימודים מכיוון ש:
    1. בית ספר זו מסגרת מעולה למציאת מעגלים חברתיים.
    2. חשוב ללמוד, אמנם לא בטוח זה ישמש אותך, אבל זה יהיה "תוכנית מגרה" למכרה שלא הכי יצליח לך בעתיד, תמיד טוב שיהיה תעודת בגרות.
    3. לא יודע מה עם השאר פה, אני נהנה מבית הספר, כשבאים בראש טוב אפשר גם להנות ממנו
    ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חחח מה זה בצפר?
    כולה 6 שעות בשבוע בממוצע
    וגם זה בהגזמה, יש שיעורי סטלה הפסקות וזה
    אל תעזוב תבצפר, תלמד להנות ממנו
    הוא לא התכוון ממש לעזוב , אלה רק שלא יהיה במקום חיי חברה או שייקח לי מהזמן הזה ... בתכלס בצפר זה חלק שכן עוזר בחיי חברה

לייקים
    0
    נקודות
    0

איכ , עוד יום מגעיל ומדכא בגלל המצב הזה ... כנראה שאני מפחד מבחורות יותר ממה שחשבתי ...
    הלחץ בשמיים שאפילו העוגן+ה EFT + המדיטציה של רוס לא הורידו את הלחץ (שבדרך כלל הם כן מורידים לי)

אני כל כך רוצה לגשת ולהתחיל לשבור את הפחדים אבל ברגע האמת הלחץ גובר על כל הרצונות שלי ומוחק לי את כל הדברים שאני רוצה ובאותה אני רק רוצה לברוח אבל אחר כך אני מתחרט בטירוף ... ואז מגיע שוב רגע האמת וכל הלחץ מגיע ואני עושה ה-כ-ל עדי לברוח ואז שוב מתחרט .

ועוד מחר יום ראשון , שזה הכי דיכאון ... אחרי סוףשבוע שאני לא מרגיש את ה"מצב" הזה יום ראשון מזכיר לי כמה שהוא גרוע ואז אני נכנס לדיכאון עמוקק :\

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי «TǽŚter» צפיה בהודעה
    איכ , עוד יום מגעיל ומדכא בגלל המצב הזה ... כנראה שאני מפחד מבחורות יותר ממה שחשבתי ...
    הלחץ בשמיים שאפילו העוגן+ה EFT + המדיטציה של רוס לא הורידו את הלחץ (שבדרך כלל הם כן מורידים לי)

אני כל כך רוצה לגשת ולהתחיל לשבור את הפחדים אבל ברגע האמת הלחץ גובר על כל הרצונות שלי ומוחק לי את כל הדברים שאני רוצה ובאותה אני רק רוצה לברוח אבל אחר כך אני מתחרט בטירוף ... ואז מגיע שוב רגע האמת וכל הלחץ מגיע ואני עושה ה-כ-ל עדי לברוח ואז שוב מתחרט .

ועוד מחר יום ראשון , שזה הכי דיכאון ... אחרי סוףשבוע שאני לא מרגיש את ה"מצב" הזה יום ראשון מזכיר לי כמה שהוא גרוע ואז אני נכנס לדיכאון עמוקק :\
    שנה גישה , שנה פרפסקטיבה ...
    אתה תולה את כל מצב-הרוח שלך ב"עם כמה בחורות דיברתי" או "הצלחתי לגשת או לא" וזה מכניס אותך לדיכאונות מיותרים שרק מעכבים אותך בדרך למטרה שלך.

פירוט והרחבה בפרטי , אם תרצה.. חפרתי על זה כל כך הרבה בנושאים השונים שנמאס לחזור על זה...
    הייתי פה.

לייקים
    0
    נקודות
    0

לפני שאני יוצא לבצפר או לבחוץ אני תמיד יוצא עם מצב רוח טוב וגישה חיובית , אבל ברגע שאני בולם או משהו כזה כל המצב רוח נופל ... למרות שאני בא בגישה טוב תמיד זה נופל .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,246 | הודעות: 8,198,839 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect