דרך נכונה, השתמשתי בה בלי לדעת מה אני עושה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ.
זהו אותו "אפקט כדור השלג" שאני מדבר עליו כל הזמן. כל אחד שמבין NLP וקצת פסיכולוגיה יודע שאם 49 בחורות יצעקו עליך וינפנפו אותך ורק אחת מהן תנשק אותך, אתה תשכח את כל ה-49 בחורות שכיפכפו אותך ותזכור רק את זאת שנישקה אותך.
מה זאת אומרת? אם תציב לעצמך מטרה - "להזמין בחורה לדייט", תיגש ל-49 נשים והן ינפנפו אותך וגם יקראו לחברים שלהן להרביץ לך ובסוף האחרונה, הבחורה ה-50 כן תסכים לצאת איתך לדייט, כנראה שאתה תתייחס רק למקרה האחרון שלך, ותהפוך את כל המכות, הסתירות והניפנופים שקיבלת ל"משחק השטח הכי טוב שהיה לי עד היום!", למה? רק בגלל שיש לך נטייה להתייחס לדבר החיובי שאתה רוצה בו ולפספס את כל שאר הדברים הרגילים או השליליים,זהו היתרון של ההצעה שלך.
מכיוון שהשיטה שלך מבטיחה כמות, ברגע שיש כמות של הצלחות קטנות ונאמנות לדרישות הקטנות שהצבת לעצמך, אתה מתחיל "להבין" (במירכאות כי זה לא נכון) שוואלה - "הולך לי!" והתפיסה וההתנהגות שלך משתנים בהתאם.
אני השתמשתי בשיטה הזאת המון זמן עד שהגעתי להבנה פשוטה,
הכלי הזה טוב כל עוד אתה מוכן להישאר ברמה שלך ולהוביל בה. מה זאת אומרת? אם אתה בחור ביישן, אתה תהיה גאה בזה שאתה ביישן ויחד עם זאת אתה תיגש לנשים.
אם אתה פוחד לגשת לבחורות,
אתה תישאר לנצח אחד שפוחד לגשת לבחורות רק שאתה תהנה מכל אותן אלה שאתה כבר מכיר ולא צריך לגשת אליהן. מה שאני מנסה לומר במילים פשוטות זה שהכלי שלך שימושי כל עוד אינך רוצה
בשינוי מהותי אלא פשוט ליהנות מהמצב שאתה נמצא בו, עבור בן אדם שרוצה שינוי, עבור פחדן שרוצה להפסיק להיות פחדן, עבור בתול שרוצה להיות זיין, הכלי שלך לא אפקטיבי, לפחות לדעתי וע"פי ניסוני. לי באמת הייתה תקופה שנהנתי מאיפה שהייתי, לא שברתי את הפחד אבל מצד שני ידעתי לגשת בעקיפין, ידעתי לפלרטט כמו שצריך.. כל זה היה בתקופה שהייתי עבד נאמן לשיטה שלך, בסופו של דבר עצרתי, עשיתי חשבון נפש והבנתי שאומנם אני נהנה רק עם 0 תוצאות! וללא שהשגתי אפילו אחת ממטרותיי. הנאה זה יפה, רק שלא בהכרח מבטיחה התקדמות.
בשביל להעלות את הביטחון העצמי לצערי חייבים לעשות דברים מסוכנים, לקפוץ למים הקפואים.. הבעיה שלא לכולנו יש מזל ובהרבה מקרים אנשים יסתבכו אם הם יקפצו למים הקפואים בשביל לשבור את הפחד או באמת להשתנות ואז מצבם יחמיר.
אגב, אני דוגמה קלאסית לבעיה שנוצרת בגלל השיטה הזאת, כל פעם שאני נגיש לבחורה היא אומרת לי "ואיאי איזה חמוד" (איזה AFC) לאחר שאני כבר כמה שנים טובות בתחום, איך זה? בגלל שהשלתי את עצמי המון זמן באמצעות מטרות קטנות במקום ישר לקפוץ למים הקפואים ולשבור את הנחמדות שלי, את הפחד ואת נימוס היתר שיש לי, בגלל השיטה שלך קיצר