קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון]המנון ההומו - אורי חזקיה
    על ידי ZiNeriya בפורום סרטונים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2009, 13:34
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-03-2009, 14:06
  3. [דיון] מי יותר מצחיק אורי חזקיה או שחר חסון ?
    על ידי <אור> בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2008, 01:46
  4. [סרטון]אורי חזקיה מקשי פאלפון.
    על ידי OrGeNaL בפורום סרטונים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 03:09
  5. [סרטון] אורי חזקיה| סטנדאפ
    על ידי DinBROsv בפורום מתכוני דגים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-12-2007, 15:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

משפט של אורי חזקיה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל משפט של אורי חזקיה

2 דברים:
    1. אורי חזקיה הופיע אצלנו בבית הספר היום והוא נתן משפט (בצחוק):
    "תגידי אבא שלך גנן? כי ראיתי מישהו קוטף בננות ואת מה זה דומה לו "
    בהקשר של הפאנץ' זה היה מה זה מצחיק... בהקשר שלנו ..
    זזתי לפתוח איתו XD

2. ראיתי את אחד הילדים הכי שנואים מהשכבה שלי פותח סט באוטובוס והלך לו ממש טוב!!! (הוא יכל לסגור מספר בקלות אבל
    כנראה שהוא לא עוסק בפיקאפ וסתם פתח סט מבלי לדעת )
    ישבתי לידם , חשבתי שהוא מכיר אותה , עד שהוא שאל איך קוראים לה.

2 אמונות מגבילות שנופצו בעקבות כך (יכל לעזור לי מאוד בתחילת דרכי, הייתי צריך להתגבר עליהן לבד ) :

1. לאנשים יראה מוזר שאני מתחיל עם בחורה ... עד עכשיו חשבתי
    "על הזין שלי" .. עכשיו אני יודע שזה בעצם על הזין שלי כולם עם מי אני מדבר ועם מי לא (נקודה למחשבה )

2. בגלל שהמעמד שלי בבית הספר נמוך אין לי סיכוי איתה

היום אני יודע שזה שטויות , אבל רציתי לידע את אלו שעדיין חושבים בצורה המוגבלת הזאת .
    מקווה שעזרתי

2. קישורים ממומנים

יפה‎

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תגידי אבא שלך ירקן?
    לא, למה?
    כי את מה זה דומה לבטטה

משו כזה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגידי אבא שלך גנן?
    "לא למה?"
    -כי את נראית כאילו דפקו לך מעדר בפנים
    (צוחק/מחייך)
    -"סתם עכשיו ברצינות,נגמרו לי המלפפונים יש מצב לאיזה הנחה משהו?

יש מלא כאלה,תזרום עם זה..התגובות שלה יכולות להיות שונות בהתאם לאיך שאתה מדבר...הטון/השפת גוף וכו'
    בהצלחה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ומה עם אלה המודעים שלרעיונות שעלית עליהם ובכל זאת לא הולך להם והם מפחדים לגשת?

הרי פחד גישה אלו הן לא אמונות מגבילות אלא רגשות פיזיולוגיים, תחושתיים, ביוכימיים.. התהליך הללו יוצרים כתירוץ מוצדק את ה"אמונות המגבילות" אבל האמונות הן תוצר, הן לא הגורם.

מה הם יעשו לדעתך?
    לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת שאפשר לשפר את המעמד החברתי שלך בקלות או שלא צריך לשים זין על אף אחד, כולם יודעים את זה, זה כבר ממזמן לא חדש.. הבעיה שרק מעטים באמת יכולים ליישם זאת בפועל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

הרי פחד גישה אלו הן לא אמונות מגבילות אלא רגשות פיזיולוגיים, תחושתיים, ביוכימיים.. התהליך הללו יוצרים כתירוץ מוצדק את ה"אמונות המגבילות" אבל האמונות הן תוצר, הן לא הגורם.

מה הם יעשו לדעתך?
    לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת שאפשר לשפר את המעמד החברתי שלך בקלות או שלא צריך לשים זין על אף אחד, כולם יודעים את זה, זה כבר ממזמן לא חדש.. הבעיה שרק מעטים באמת יכולים ליישם זאת בפועל.
    פרט, נמק, הסבר.
    מעולם לא יצא לי לקרוא משהו על זה. ואני אחד שדי צריך אותו למען האמת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    פרט, נמק, הסבר.
    מעולם לא יצא לי לקרוא משהו על זה. ואני אחד שדי צריך אותו למען האמת.

עזוב נימוקים, הסברים וידע מיותר.. פעל עפ"י ההוראות הבאות (לאחר שתקרא את כולן):

1) כבה את מסך המחשב.
    2) שכב על מיטתך בצורה נוחה, עצום עיניים, ספור לאחור מעשרים עד 0.
    3) תיזכר ברגע בו חשת פחד, הלם, "רגליים קרות"... כשרצית לגשת לבחורה ולא עשית זאת!
    4) תתעכב על זה! מה הרגשת? איפה הרגשת את זה? באיזה חלק בגוף?
    יכול להיות שהרגשת משהו בחזה, זיעה בכמה מקומות ודפיקות לב מעט יותר חזקות מהרגיל? יכול להיות שאתה ממש רוצה לעשות את זה, אבל בכל זאת משהו עוצר אותך?

במידה והצלחת לשחזר הרגשה זו, מזל טוב, כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת התרחש ברגע זה בגופך.
    כרגע, אני מנסה להרגיש את התחושה הזאת בכל פעם מחדש, להתרגל אליה, ליהנות ממנה ולשבור אותה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מענייין. תודה, אנסה את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

יאללה אז אני אספר במה אני משתמש כדי להגביר בעצם את הבטחון העצמי בקשר לרגש:
    הרעיון בו אני משתמש הוא שכמו כל הרגשות הקיימים אצל האדם הבטחון העצמי גם כן מושפע ממומנט.
    נקח דוגמא לרגש שקל להבין את זה בו לדוגמא:שנאה
    אז בשנאה זה עובד ככה: ככל שאתה עושה פעולות שגורמים לך לשנוא את הצד השני אתה שונא אותו יותר ודבר זה גורם לך לעשות עוד פעולות שתשנא אותו.
    אז בבטחון עצמי זה אותו דבר ככל שאתה עושה יותר פעולות שמעלות לך את הבטחון העצמי-> הבטחון העצמי שלך עולה לאותו רגע (אחרי תקופה זה כבר יהיה חלק ממך) וגם אתה תעשה אוטומטית עוד פעולות שייעלו לך את הבטחון.
    אז מה זאת פעולה שמעלה את הבטחון?
    פעולה שמעלה את הבטחון זאת פעולה שאתה רוצה לעשות ואתה עושה אותה(כן כן כל פעולה!)
    לכן ככל שתעשה יותר פעמים מה שאתה רוצה אז לא תיהיה לך בעיה בשום פחד שיש לך.
    וככל שתעשה יותר פעמים מה שאתה לא רוצה אז ברגש בסקאלת הפחד-בטחון עצמי תתקדם לכיוון הפחד.

עזוב נימוקים, הסברים וידע מיותר.. פעל עפ"י ההוראות הבאות (לאחר שתקרא את כולן):

1) כבה את מסך המחשב.
    2) שכב על מיטתך בצורה נוחה, עצום עיניים, ספור לאחור מעשרים עד 0.
    3) תיזכר ברגע בו חשת פחד, הלם, "רגליים קרות"... כשרצית לגשת לבחורה ולא עשית זאת!
    4) תתעכב על זה! מה הרגשת? איפה הרגשת את זה? באיזה חלק בגוף?
    יכול להיות שהרגשת משהו בחזה, זיעה בכמה מקומות ודפיקות לב מעט יותר חזקות מהרגיל? יכול להיות שאתה ממש רוצה לעשות את זה, אבל בכל זאת משהו עוצר אותך?

במידה והצלחת לשחזר הרגשה זו, מזל טוב, כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת התרחש ברגע זה בגופך.
    כרגע, אני מנסה להרגיש את התחושה הזאת בכל פעם מחדש, להתרגל אליה, ליהנות ממנה ולשבור אותה!
    אהבתי את הרעיון של להתרגל לזה ולהנות מזה->בעצם לעשות ריפריימינג לרגש.
    אתה צודק ובכל זאת אני לא מסכים איתך לחלוטין.
    נכון אני מסכים איתך שכל מה שאתה עושה הוא מתוך דחף ורגש מסויים ולכן השפעה על הרגש היא השפעה ישירה מכך אפשר להבין שהשפעה על הרגש היא הרבה יותר חזקה מהשפעה על האמונות שלך.
    בכל זאת האמונות עדין משפיעות באופן עקיף על הרגש ,ולכן אם הם ממש מנוגדים להרגשה הם יכולים ליצור סתירה פנימית מספיק חזקה שתגרום לך לא לפעול.(אז מה שמתגלה לפעמים כתירוץ הוא או אמונות לא נכונות או שהרגש שלך מנוגד לאמונות זה למה עדיף לפעול בשני המישורים עם דגש על הרגש).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-03-2011 בשעה 01:55.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    הרעיון בו אני משתמש הוא שכמו כל הרגשות הקיימים אצל האדם הבטחון העצמי גם כן מושפע ממומנט.
    תגובה יפה מאוד,

אני מניח שהתכוונת למומנטום, ובגלל שלמרות שאני יודע על מה אתה מדבר עדיין יצאתי מבולבל מהתגובה - אני אפשט ברשותך,
    ככל שאנחנו עושים פעולות שבהם אנחנו "מתגברים" על פחד מסויים ועושים את מה שאנחנו רוצים, אפילו אם הפעולות הן קטנות יחסית ולא "גדולות" כמו לגשת, אנחנו באותו הרגע מרגישים יותר טוב ומקבלים חיזוק להתקדם יותר מכוח ההתמדה.

הבעיה בשיטה הזאת היא אותה הנקודה שבה לא "הולך" לנו, ואין יותר כוח התמדה, מה אז, חוזרים אחורה ומנסים שוב?
    עם איזו מוטיבציה?

נקודה למחשבה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תגובה יפה מאוד,

אני מניח שהתכוונת למומנטום, ובגלל שלמרות שאני יודע על מה אתה מדבר עדיין יצאתי מבולבל מהתגובה - אני אפשט ברשותך,
    ככל שאנחנו עושים פעולות שבהם אנחנו "מתגברים" על פחד מסויים ועושים את מה שאנחנו רוצים, אפילו אם הפעולות הן קטנות יחסית ולא "גדולות" כמו לגשת, אנחנו באותו הרגע מרגישים יותר טוב ומקבלים חיזוק להתקדם יותר מכוח ההתמדה.

הבעיה בשיטה הזאת היא אותה הנקודה שבה לא "הולך" לנו, ואין יותר כוח התמדה, מה אז, חוזרים אחורה ומנסים שוב?
    עם איזו מוטיבציה?

נקודה למחשבה..
    קודם כל תודה.
    התכוונתי בדיוק למה שאמרת.
    בנוגע לבעייתיות אני מסכים איתך חלקית הרי בשיטה הזאת אין דבר כזה לא הולך לך.
    אתה לא מחפש תגובה מהסביבה.
    גם אם תגש למישהי והיא תצעק עליך אתה תשמח בתוכך כי ביצעת כי פעלת(כלומר הלך לך) וזה בתנאי שאתה לא חושב אחרי ולפני הפעולה ככה לא תגיע למצב בו הסביבה משפיע עליך ועל האמונות שלך ובעצם על הבטחון שלך.

הקושי אם כן הוא בלא לחשוב לפני ואחרי וזה באמת קצת בעייתי כי כדי לנטרל את המחשבות ->צריך ליהיות במצב רוח טוב וזורם .
    כל עוד אתה במצב רוח טוב וזורם אתה לא תחשוב גם לפני הפעולה וגם אחרי הפעולה.
    כדי להכנס למצב רוח הטוב והזורם צריך להתחיל מפעולות קטנות ואז להתקדם ולאט לאט תוכל לעשות פשוט מה שאתה רוצה.
    ברגע שאתה מבצע מה שאתה רוצה אתה גם מעלה לך את הבטחון וגם בנוסף על כן מכניס את הסטייט שלך למצב רוח טוב וזורם שכן מי לא נהנה מלעשות מה שהוא רוצה).

הלא הולך לך בשיטה הזאת היא אם כן שאתה לא פועל ועושה את מה שאתה רוצה.
    וזו בעייתיות יחסית קטנה והיא קוראת יותר בהתחלה כאשר בא לך לעשות משהו שיחסית גדול עליך ואז אתה לא פועל אך כעבור זמן היא עוברת(כל עוד אתה פועל ומתקדם בפעולות קטנות).
    וכן, אם בא לך לעשות משהו שגדול עליך ולא עשית אותו אז תחזור לפעולות יותר קטנות ואחר כך תעשה אותו.

דיברת על כוח התמדה->אני לא מדבר פה על התמדה במשהו (לעשות משהו גם בלי רצון).
    אני מדבר על העקרון שאם עולה לך בראש בא לי לעשות א' ב' אז אתה עושה א' ב' בלי לחשוב לפני ואחרי הפעולה.
    אם לא בא לך לעשות משהו הוא פשוט לא יעלה לך בראש.
    ברגע שאתה מתחיל מפעולות קטנות לא תגיע למצב בו אתה פתאום לא עושה משהו בגלל פחד כלשהו.
    ההפך עצם ההרגל ידרבן אותך שכן ככל שאתה עושה משהו יותר פעמים הוא הופך לחלק ממך.
    אז בהתחלה זה מרגיש קצת מוזר וזה עובר.

אה ואם כבר אפשר להוסיף->כדי להנות מזה יותר ובעצם כדי שלא תחשוב על דברים שישפיעו עליך לרעה/יפריעו לך, רצוי לחשוב באותו רגע "מה אני רוצה לעשות כדי להנות?".
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-03-2011 בשעה 15:19.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    נקח דוגמא לרגש שקל להבין את זה בו לדוגמא:שנאה
    אז בשנאה זה עובד ככה: ככל שאתה עושה פעולות שגורמים לך לשנוא את הצד השני אתה שונא אותו יותר ודבר זה גורם לך לעשות עוד פעולות שתשנא אותו.
    אז בבטחון עצמי זה אותו דבר ככל שאתה עושה יותר פעולות שמעלות לך את הבטחון העצמי-> הבטחון העצמי שלך עולה לאותו רגע (אחרי תקופה זה כבר יהיה חלק ממך) וגם אתה תעשה אוטומטית עוד פעולות שייעלו לך את הבטחון.
    אז מה זאת פעולה שמעלה את הבטחון?
    פעולה שמעלה את הבטחון זאת פעולה שאתה רוצה לעשות ואתה עושה אותה(כן כן כל פעולה!)
    לכן ככל שתעשה יותר פעמים מה שאתה רוצה אז לא תיהיה לך בעיה בשום פחד שיש לך.
    וככל שתעשה יותר פעמים מה שאתה לא רוצה אז ברגש בסקאלת הפחד-בטחון עצמי תתקדם לכיוון הפחד.

אהבתי את הרעיון של להתרגל לזה ולהנות מזה->בעצם לעשות ריפריימינג לרגש.
    אתה צודק ובכל זאת אני לא מסכים איתך לחלוטין.
    נכון אני מסכים איתך שכל מה שאתה עושה הוא מתוך דחף ורגש מסויים ולכן השפעה על הרגש היא השפעה ישירה מכך אפשר להבין שהשפעה על הרגש היא הרבה יותר חזקה מהשפעה על האמונות שלך.
    בכל זאת האמונות עדין משפיעות באופן עקיף על הרגש ,ולכן אם הם ממש מנוגדים להרגשה הם יכולים ליצור סתירה פנימית מספיק חזקה שתגרום לך לא לפעול.(אז מה שמתגלה לפעמים כתירוץ הוא או אמונות לא נכונות או שהרגש שלך מנוגד לאמונות זה למה עדיף לפעול בשני המישורים עם דגש על הרגש).

דרך נכונה, השתמשתי בה בלי לדעת מה אני עושה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ.
    זהו אותו "אפקט כדור השלג" שאני מדבר עליו כל הזמן. כל אחד שמבין NLP וקצת פסיכולוגיה יודע שאם 49 בחורות יצעקו עליך וינפנפו אותך ורק אחת מהן תנשק אותך, אתה תשכח את כל ה-49 בחורות שכיפכפו אותך ותזכור רק את זאת שנישקה אותך.
    מה זאת אומרת? אם תציב לעצמך מטרה - "להזמין בחורה לדייט", תיגש ל-49 נשים והן ינפנפו אותך וגם יקראו לחברים שלהן להרביץ לך ובסוף האחרונה, הבחורה ה-50 כן תסכים לצאת איתך לדייט, כנראה שאתה תתייחס רק למקרה האחרון שלך, ותהפוך את כל המכות, הסתירות והניפנופים שקיבלת ל"משחק השטח הכי טוב שהיה לי עד היום!", למה? רק בגלל שיש לך נטייה להתייחס לדבר החיובי שאתה רוצה בו ולפספס את כל שאר הדברים הרגילים או השליליים,זהו היתרון של ההצעה שלך.
    מכיוון שהשיטה שלך מבטיחה כמות, ברגע שיש כמות של הצלחות קטנות ונאמנות לדרישות הקטנות שהצבת לעצמך, אתה מתחיל "להבין" (במירכאות כי זה לא נכון) שוואלה - "הולך לי!" והתפיסה וההתנהגות שלך משתנים בהתאם.

אני השתמשתי בשיטה הזאת המון זמן עד שהגעתי להבנה פשוטה, הכלי הזה טוב כל עוד אתה מוכן להישאר ברמה שלך ולהוביל בה. מה זאת אומרת? אם אתה בחור ביישן, אתה תהיה גאה בזה שאתה ביישן ויחד עם זאת אתה תיגש לנשים.
    אם אתה פוחד לגשת לבחורות, אתה תישאר לנצח אחד שפוחד לגשת לבחורות רק שאתה תהנה מכל אותן אלה שאתה כבר מכיר ולא צריך לגשת אליהן. מה שאני מנסה לומר במילים פשוטות זה שהכלי שלך שימושי כל עוד אינך רוצה בשינוי מהותי אלא פשוט ליהנות מהמצב שאתה נמצא בו, עבור בן אדם שרוצה שינוי, עבור פחדן שרוצה להפסיק להיות פחדן, עבור בתול שרוצה להיות זיין, הכלי שלך לא אפקטיבי, לפחות לדעתי וע"פי ניסוני. לי באמת הייתה תקופה שנהנתי מאיפה שהייתי, לא שברתי את הפחד אבל מצד שני ידעתי לגשת בעקיפין, ידעתי לפלרטט כמו שצריך.. כל זה היה בתקופה שהייתי עבד נאמן לשיטה שלך, בסופו של דבר עצרתי, עשיתי חשבון נפש והבנתי שאומנם אני נהנה רק עם 0 תוצאות! וללא שהשגתי אפילו אחת ממטרותיי. הנאה זה יפה, רק שלא בהכרח מבטיחה התקדמות.
    בשביל להעלות את הביטחון העצמי לצערי חייבים לעשות דברים מסוכנים, לקפוץ למים הקפואים.. הבעיה שלא לכולנו יש מזל ובהרבה מקרים אנשים יסתבכו אם הם יקפצו למים הקפואים בשביל לשבור את הפחד או באמת להשתנות ואז מצבם יחמיר.

אגב, אני דוגמה קלאסית לבעיה שנוצרת בגלל השיטה הזאת, כל פעם שאני נגיש לבחורה היא אומרת לי "ואיאי איזה חמוד" (איזה AFC) לאחר שאני כבר כמה שנים טובות בתחום, איך זה? בגלל שהשלתי את עצמי המון זמן באמצעות מטרות קטנות במקום ישר לקפוץ למים הקפואים ולשבור את הנחמדות שלי, את הפחד ואת נימוס היתר שיש לי, בגלל השיטה שלך קיצר
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-03-2011 בשעה 19:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

דרך נכונה, השתמשתי בה בלי לדעת מה אני עושה כשהתחלתי ללמוד פיקאפ.
    זהו אותו "אפקט כדור השלג" שאני מדבר עליו כל הזמן. כל אחד שמבין NLP וקצת פסיכולוגיה יודע שאם 49 בחורות יצעקו עליך וינפנפו אותך ורק אחת מהן תנשק אותך, אתה תשכח את כל ה-49 בחורות שכיפכפו אותך ותזכור רק את זאת שנישקה אותך.
    מה זאת אומרת? אם תציב לעצמך מטרה - "להזמין בחורה לדייט", תיגש ל-49 נשים והן ינפנפו אותך וגם יקראו לחברים שלהן להרביץ לך ובסוף האחרונה, הבחורה ה-50 כן תסכים לצאת איתך לדייט, כנראה שאתה תתייחס רק למקרה האחרון שלך, ותהפוך את כל המכות, הסתירות והניפנופים שקיבלת ל"משחק השטח הכי טוב שהיה לי עד היום!", למה? רק בגלל שיש לך נטייה להתייחס לדבר החיובי שאתה רוצה בו ולפספס את כל שאר הדברים הרגילים או השליליים,זהו היתרון של ההצעה שלך.
    מכיוון שהשיטה שלך מבטיחה כמות, ברגע שיש כמות של הצלחות קטנות ונאמנות לדרישות הקטנות שהצבת לעצמך, אתה מתחיל "להבין" (במירכאות כי זה לא נכון) שוואלה - "הולך לי!" והתפיסה וההתנהגות שלך משתנים בהתאם.

אני השתמשתי בשיטה הזאת המון זמן עד שהגעתי להבנה פשוטה, הכלי הזה טוב כל עוד אתה מוכן להישאר ברמה שלך ולהוביל בה. מה זאת אומרת? אם אתה בחור ביישן, אתה תהיה גאה בזה שאתה ביישן ויחד עם זאת אתה תיגש לנשים.
    אם אתה פוחד לגשת לבחורות, אתה תישאר לנצח אחד שפוחד לגשת לבחורות רק שאתה תהנה מכל אותן אלה שאתה כבר מכיר ולא צריך לגשת אליהן. מה שאני מנסה לומר במילים פשוטות זה שהכלי שלך שימושי כל עוד אינך רוצה בשינוי מהותי אלא פשוט ליהנות מהמצב שאתה נמצא בו, עבור בן אדם שרוצה שינוי, עבור פחדן שרוצה להפסיק להיות פחדן, עבור בתול שרוצה להיות זיין, הכלי שלך לא אפקטיבי, לפחות לדעתי וע"פי ניסוני. לי באמת הייתה תקופה שנהנתי מאיפה שהייתי, לא שברתי את הפחד אבל מצד שני ידעתי לגשת בעקיפין, ידעתי לפלרטט כמו שצריך.. כל זה היה בתקופה שהייתי עבד נאמן לשיטה שלך, בסופו של דבר עצרתי, עשיתי חשבון נפש והבנתי שאומנם אני נהנה רק עם 0 תוצאות! וללא שהשגתי אפילו אחת ממטרותיי. הנאה זה יפה, רק שלא בהכרח מבטיחה התקדמות.
    בשביל להעלות את הביטחון העצמי לצערי חייבים לעשות דברים מסוכנים, לקפוץ למים הקפואים.. הבעיה שלא לכולנו יש מזל ובהרבה מקרים אנשים יסתבכו אם הם יקפצו למים הקפואים בשביל לשבור את הפחד או באמת להשתנות ואז מצבם יחמיר.

אגב, אני דוגמה קלאסית לבעיה שנוצרת בגלל השיטה הזאת, כל פעם שאני נגיש לבחורה היא אומרת לי "ואיאי איזה חמוד" (איזה AFC) לאחר שאני כבר כמה שנים טובות בתחום, איך זה? בגלל שהשלתי את עצמי המון זמן באמצעות מטרות קטנות במקום ישר לקפוץ למים הקפואים ולשבור את הנחמדות שלי, את הפחד ואת נימוס היתר שיש לי, בגלל השיטה שלך קיצר
    כעקרון השיטה הזאת גורמת לך להנאה+לא לחשוב יותר מידי(בעזרת ההנאה) מה שבעזרתו אתה עושה מה שאתה רוצה(גם לשבור פחדים).
    השיטה הזאת לא מדברת על מטרות! ! ! ! היא מדברת על עקרון לחיים על כלל שכדאי ליישם אותו כמה שיותר->היא אומרת שאם עולה לך לראש באלי/הייתי רוצה לעשות x אתה עושה מיד x(כמובן שאם אתה לא מצליח ליישם את מה שאתה רוצה אתה מתחיל מדברים יותר פשוטים)
    אלה פעולות מידיות ממש לא מטרה רחוקה אבל אתה כל פעם מנסה להתקדם למשהו יותר גדול כלומר לפעולה יותר גדולה.
    אתה לא מציב לך מטרה(יכול ליהיות שזאת אולי טעות בשיטה)! ! אם בא לך לצאת עם מישהי אתה לא מסכל על זה כמטרה אלא כפעולה שאתה פשוט מבצע אותה בלי להסתכל על ההשלכות! ! כלומר אתה הולך אליה ושואל אותה: היי, אני רוצה לצאת איתך אבל אין לי כרגע רעיון איך לעשות את זה.(כמובן לא ליהיות טמבל ולהגיד לעצמך בא לי ללכת לקלל איזה עבריין כי זה כייף)
    ככה היא עוזרת לך להתגבר על הפחד.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

מה הם יעשו לדעתך?
    אני לא מאמין שאנחנו יכולים להשתלט על הרגשות ב100% , אולי אנחנו יכולים לנסות להראות לסביבה שאנחנו בשליטה אבל לפעמים זה לא נכון ואת זה ניתן לזהות ע"י הדברים הכי קטנים שאנחנו לא מעלים בדעתנו , לא משנה כמה נתאמץ , נתאמן לעולם לא נהיה בשליטה של 100% כשאנחנו לא ! ... נראה לי שקצת תסבכתי אז דמיין את המצב הבא:

עובדיה ניגש לבחורה , עובדיה שלנו מתרגש , רועד, מזיע זיעה קרה , אך בכל זאת מחליט לגשת לבחורה .
    עובדיה שלנו ניגש , מחייך , שומר על קור רוח ועל שפת גוף של אלפא מהשורה הראשונה , סגר מספר איכותי ומוצלח .

אז מה בעצם קרה שם ?
    עובדיה שלנו פחד והתרגש לכל אורך הסט , אך זה לא מה שעצר אותו ובכל זאת הוא סגר מספר (תאמין לי אני מכיר את עובדיה הזה ... פשוט תותח!) .
    הקטע הוא שאנחנו לא יכולים להיות בשליטה על הרגשות שלנו ב100% אבל העניין הוא שאנחנו לא צריכים לשלוט בהם כדי להצליח , וזה כל היופי שבעניין .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect