אני לא יודע אם זה שקוף, לא יודע כמה אני מבין אבל אני מספר לכם על עצמי.
אני חיים בן 16, ולא היו לי בחורות, נקודה. הייתי מסתכל על הבחורים שמקבלים כל יום נשיקה וחיבוק והייתי מקנא, רציתי גם, שאפתי ליותר.
נכנסתי לתחום הפיקאפ, לא באמת התעמקתי וחוץ מלקרוא פה ושם לא ממש הבנתי בתחום והייתי עצלן.
היום אני לא שופע בחורות, אבל יש לי בחורות שממש כיף להם לידי, וכל זה פשוט ממסיבה של השכבה שפשוט התחברתי לילדה ורקדתי איתה, מה שקרה לפי דעתי זה פשוט שראו אותי רוקד איתה ובאו גם, ראו שאני לא מאיים, שיש לי בחורה אז אני לא איזה יצור ואמרו בעצם, למה לא ?
מאז בחורות מסתובבות איתי, אומרות לי שלום בבוקר, בחורות מושכות שלא התקרבתי אליהן פעם מרוב פחד היום מתקרבות אליי.
שלא תבינו לא נכון, אני לא זיין, עדיין, אבל אני הבנתי שלהסתובב עם האנשים הנכונים (להסתובב עם אנשים טובים שיש להם בחורות ויודעים להתנהג עם בחורות, בקיצור, אלפא) עובד.
היום בחורות נדלקות עליי, משהו שחשבתי שבילתי אפשרי, היום בחורות נמרחות עליי, כמו שהן נמרחו על הבחורים שקנאתי בהם, היום אני בן אדם הרבה יותר שמח, אבל יש לי עוד המון מה להשתפר.
כרגע אני קרוב למערכת יחסים עם מישהי שהייתי דלוק עליה בסביבות ה-3 שנים ופשוט לא היה לי ביצים לעשות את זה והיא זאת שמתקרבת אליי, אבל אני פשוט עדיין מפחד ליזום.
פעם היו מציעים לי לבוא למסיבה הייתי מתחיל להעלות תירוצים למה לא ללכת, אבל היום אני פשוט מחכה (עדיין יש לי פרפרים בבטן לפני מסיבה, אמרתי אני מתחיל) לצאת, היום (הפעם זה ממש היום) חבר מהשכבה, שכמובן אלפא, הזמין אותי למסיבה, ככה סתם לקח אותי הצידה והזמין אותי, פעם הייתי בצל של האנשים האלה, והפעם הוא לקח אותי הצידה והזמין אותי.
באמת שלא יודע איך הגעתי ממצב של קרוב לאומגא למצב של קרוב לאלפא (יש זמן להיות ממש אלפא אני מאמין, אבל ככה מתחילים).
אז פה באמת פרקתי, אני לא ממש צריך שתקראו, פשוט בא לי לספר, ואני בטח לא סיפרתי את זה כל כך מעניין אז תסלחו לי אבל בגדול, תשיגו ידידות, אם המצב החברתי שלכם בבית ספר לא משהו, פשוט תשיגו ידידות מבחוץ, שלא מכירות אתכם, תשיגו חברים נורמליים, אני לא אומר תזרקו את החברים הקודמים שלכם, כי אני מאוד אוהב את החברים הקרובים שלי, אבל כמה שיותר זה יותר טוב, תתחברו לאלפא שבשכבה, ואני הגעתי למצב שלי בלי יותר מדי גיימ, פשוט התחברתי לX ו-Y והגעתי למצב הזה.
היום אני מנסה כמה שיותר להרחיב את המעגל החברתי, גם מבחינת גברים וגם מבחינת נשים, ואני כבר שואף ליותר ממה ששאפתי פעם, אם פעם שאפתי לזה שבחורות יתייחסו אליי, היום אני רוצה קשר, דבר שלא חלמתי שיקרה לי, ואני בטוח שאני יגיע למצב כזה.
ורק כדי לנפץ סטיגמה, אני ילד מאוד מכוער אני לא צוחק אני באמת מכוער, אבל זה באמת על הזין שלי, זה לא מפריע לי לקבל כל יום איזה מחמאה כמו "אתה הכי חתיך בעולם", מה שאני עושה זה שם זין על המראה ופשוט יוצא הכי מטופח, שם דאורדורנט, מסתרק קצת, בושם וזהו, אני מקבל את איך שאני נראה ומי שלא מתאים לו שיקפוץ לי.
אז בהצלחה חברים !!!
ואם יש אנשים שאני רוצה להודות להם פה שבאמת נותנים את הנשמה וגם אם אני לא אומר להם בכל פוסט תודה אז שיהיו בטוחים שאני אוהב אותם ומת עליהם ושהם עושים עבודת קודש.
XSONICX - בן אדם כמה שאתה כותב ומפרט ויש לך ידע ואתה בא מנקודת מבט אחרת שאני ממש מתחבר אליה
DINS8 - כנ"ל לגביך, אתה כותב כל כך טוב וכל כך מפורט, אני מת על הפוסטים שלך, כל דבר על נושא אחר מפורט ומושקע אין אתה תותח.
TYLER - אתה הבחור שממשיך לכתוב פה שבאמת כדי לקבל בחורות צריך להתחבר לאנשים הנכונים, עכשיו אני מבין כמה אתה צודק.
THENUTS - כנ"ל אתה, תמיד אומר ש-SP זה הכלי הכי טוב, ואתה באמת צודק !
SNOPKIN - גם אתה שפיץ עולמי, כמה שנראה לך שכבר נמאס לנהל אני מקווה שלא תפסיק אתה תותח ~!
XANAX - באמת שלמדתי מהפוסטים שלך, גם בבלוג חבל שסגרת אותו, אני מקווה שתמשיך לפרסם פה מאמרים.
BLUEROSE - שתהיה בעניין מכל האנשים שמדווחים אתה המודל לחיקוי שלי, תודה על כל המאמרים והדיווחים, תמשיך !!!
ובאמת שאני מת פה על כל התותחים שאני לומד מהם הרבה, שוב, מצטער על כל החפירה, הייתי חייב להוציא את זה (מדי פעם לכולם יש רצון כזה)

, אמרתי אני מתחיל) לצאת, היום (הפעם זה ממש היום) חבר מהשכבה, שכמובן אלפא, הזמין אותי למסיבה, ככה סתם לקח אותי הצידה והזמין אותי, פעם הייתי בצל של האנשים האלה, והפעם הוא לקח אותי הצידה והזמין אותי.
ציטוט ההודעה