קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] האתר הכי טוב להשיג כסף לPAYPAL
    על ידי daany99 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-04-2012, 19:37
  2. פרסום|טקסט עצוב על החבר הכי טוב שיש לי.
    על ידי Psycho Sid בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-11-2010, 11:40
  3. פרסום|L2 COMBAT שרת ישראלי הכי טוב!!
    על ידי DeadByApril בפורום פרסום שרתים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-10-2010, 21:51
  4. [פרסום] אתר הכי טוב במשחקים
    על ידי XSilenceGod בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 09:58
  5. פרסום שרת|SmileMS השרת הכי טוב
    על ידי itai1996 בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-04-2008, 14:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44

[פרסום]SP זה לדעתי הכלי הכי טוב להשיג בחורות - קצת עליי מקווה שלא תשתעממו.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ברירת מחדל [פרסום]SP זה לדעתי הכלי הכי טוב להשיג בחורות - קצת עליי מקווה שלא תשתעממו.

אני לא יודע אם זה שקוף, לא יודע כמה אני מבין אבל אני מספר לכם על עצמי.
    אני חיים בן 16, ולא היו לי בחורות, נקודה. הייתי מסתכל על הבחורים שמקבלים כל יום נשיקה וחיבוק והייתי מקנא, רציתי גם, שאפתי ליותר.
    נכנסתי לתחום הפיקאפ, לא באמת התעמקתי וחוץ מלקרוא פה ושם לא ממש הבנתי בתחום והייתי עצלן.

היום אני לא שופע בחורות, אבל יש לי בחורות שממש כיף להם לידי, וכל זה פשוט ממסיבה של השכבה שפשוט התחברתי לילדה ורקדתי איתה, מה שקרה לפי דעתי זה פשוט שראו אותי רוקד איתה ובאו גם, ראו שאני לא מאיים, שיש לי בחורה אז אני לא איזה יצור ואמרו בעצם, למה לא ?
    מאז בחורות מסתובבות איתי, אומרות לי שלום בבוקר, בחורות מושכות שלא התקרבתי אליהן פעם מרוב פחד היום מתקרבות אליי.

שלא תבינו לא נכון, אני לא זיין, עדיין, אבל אני הבנתי שלהסתובב עם האנשים הנכונים (להסתובב עם אנשים טובים שיש להם בחורות ויודעים להתנהג עם בחורות, בקיצור, אלפא) עובד.

היום בחורות נדלקות עליי, משהו שחשבתי שבילתי אפשרי, היום בחורות נמרחות עליי, כמו שהן נמרחו על הבחורים שקנאתי בהם, היום אני בן אדם הרבה יותר שמח, אבל יש לי עוד המון מה להשתפר.

כרגע אני קרוב למערכת יחסים עם מישהי שהייתי דלוק עליה בסביבות ה-3 שנים ופשוט לא היה לי ביצים לעשות את זה והיא זאת שמתקרבת אליי, אבל אני פשוט עדיין מפחד ליזום.

פעם היו מציעים לי לבוא למסיבה הייתי מתחיל להעלות תירוצים למה לא ללכת, אבל היום אני פשוט מחכה (עדיין יש לי פרפרים בבטן לפני מסיבה , אמרתי אני מתחיל) לצאת, היום (הפעם זה ממש היום) חבר מהשכבה, שכמובן אלפא, הזמין אותי למסיבה, ככה סתם לקח אותי הצידה והזמין אותי, פעם הייתי בצל של האנשים האלה, והפעם הוא לקח אותי הצידה והזמין אותי.

באמת שלא יודע איך הגעתי ממצב של קרוב לאומגא למצב של קרוב לאלפא (יש זמן להיות ממש אלפא אני מאמין, אבל ככה מתחילים).

אז פה באמת פרקתי, אני לא ממש צריך שתקראו, פשוט בא לי לספר, ואני בטח לא סיפרתי את זה כל כך מעניין אז תסלחו לי אבל בגדול, תשיגו ידידות, אם המצב החברתי שלכם בבית ספר לא משהו, פשוט תשיגו ידידות מבחוץ, שלא מכירות אתכם, תשיגו חברים נורמליים, אני לא אומר תזרקו את החברים הקודמים שלכם, כי אני מאוד אוהב את החברים הקרובים שלי, אבל כמה שיותר זה יותר טוב, תתחברו לאלפא שבשכבה, ואני הגעתי למצב שלי בלי יותר מדי גיימ, פשוט התחברתי לX ו-Y והגעתי למצב הזה.

היום אני מנסה כמה שיותר להרחיב את המעגל החברתי, גם מבחינת גברים וגם מבחינת נשים, ואני כבר שואף ליותר ממה ששאפתי פעם, אם פעם שאפתי לזה שבחורות יתייחסו אליי, היום אני רוצה קשר, דבר שלא חלמתי שיקרה לי, ואני בטוח שאני יגיע למצב כזה.

ורק כדי לנפץ סטיגמה, אני ילד מאוד מכוער אני לא צוחק אני באמת מכוער, אבל זה באמת על הזין שלי, זה לא מפריע לי לקבל כל יום איזה מחמאה כמו "אתה הכי חתיך בעולם", מה שאני עושה זה שם זין על המראה ופשוט יוצא הכי מטופח, שם דאורדורנט, מסתרק קצת, בושם וזהו, אני מקבל את איך שאני נראה ומי שלא מתאים לו שיקפוץ לי.

אז בהצלחה חברים !!!

ואם יש אנשים שאני רוצה להודות להם פה שבאמת נותנים את הנשמה וגם אם אני לא אומר להם בכל פוסט תודה אז שיהיו בטוחים שאני אוהב אותם ומת עליהם ושהם עושים עבודת קודש.
    XSONICX - בן אדם כמה שאתה כותב ומפרט ויש לך ידע ואתה בא מנקודת מבט אחרת שאני ממש מתחבר אליה
    DINS8 - כנ"ל לגביך, אתה כותב כל כך טוב וכל כך מפורט, אני מת על הפוסטים שלך, כל דבר על נושא אחר מפורט ומושקע אין אתה תותח.
    TYLER - אתה הבחור שממשיך לכתוב פה שבאמת כדי לקבל בחורות צריך להתחבר לאנשים הנכונים, עכשיו אני מבין כמה אתה צודק.
    THENUTS - כנ"ל אתה, תמיד אומר ש-SP זה הכלי הכי טוב, ואתה באמת צודק !
    SNOPKIN - גם אתה שפיץ עולמי, כמה שנראה לך שכבר נמאס לנהל אני מקווה שלא תפסיק אתה תותח ~!
    XANAX - באמת שלמדתי מהפוסטים שלך, גם בבלוג חבל שסגרת אותו, אני מקווה שתמשיך לפרסם פה מאמרים.
    BLUEROSE - שתהיה בעניין מכל האנשים שמדווחים אתה המודל לחיקוי שלי, תודה על כל המאמרים והדיווחים, תמשיך !!!

ובאמת שאני מת פה על כל התותחים שאני לומד מהם הרבה, שוב, מצטער על כל החפירה, הייתי חייב להוציא את זה (מדי פעם לכולם יש רצון כזה)

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:05.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

כן הרעיון עם הידידה כבר היה ברור לפני אבל אני עדיין לא יודע איך לעשות את זה.
    אני מקווה שהיום שאני אלך למסיבה של החבר ההוא אני יצליח להתחבר לכמה בחורות (באה לשם ידידה שלי אז יש SP יחסית טוב) עם ערך גבוהה שיכירו לי עוד בחורות.
    כרגע מה שאני מכין את עצמי לפני זה לבוא באנרגיה טובה ולא טובה מדי (אני מתחיל להראות שיכור פשוט וזה לא מושך בנות) ופשוט להנות ממה שהולך שמה ולא להיות מקובע עם החברים הקרובים ולנסות להוציא משהו מאותה ידידה שבאה (אותה אחת שאני בדרך למערכת איתה)

בכל אופן באמת שאני לומד ממך שלא צריך להתחרפן על התיאוריה ופשוט לתת לגלגל להסתובב ומדי פעם לעזור לו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אהבתי את הפוסט הזה.
    אני במצב בין לבין מה שאתה מתאר אולי, עם נטייה למצב שלך בהתחלה, לא בשמיים כמו שאתה מבין חח.
    רציתי לשאול אותך משהו:
    מה אתה מרגיש שבעצם שינית בהתנהגות שלך עם אחרים שגרם לך להיות במצב כזה טוב?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

אני בן אדם מאוד חברותי, הרבה יותר ממה שהייתי, כבר לא ביישן.
    אני אתן דוגמות (דוגמאות) :
    בבוקר אתה רואה את החברים אתה לוחץ יד והכל נכון ? אז פעם הייתי בא לחברים הקרובים ויוזם, וחברים פחות קרובים הייתי מחכה שהם יבואו, ואם לא אז אמרתי פשוט הוא לא רוצה להיות חבר שלי.
    היום אני אומר שלום לכל מי שאני מכיר גם אם זה בגלל שהוא שולחן מולי, גם אם הוא לפניי ברשימה שמית, סתם ככה, לוחץ יד, ואם אני רואה שאני לא בא לבן אדם טוב בעין אז אחרי כמה פעמים אני פשוט מפסיק ומנתק קשר.

אני לא ביישן (לדעתי לפחות), פעם בחורה הייתה אומרת לי משהו והייתי משותק, היום אני יותר זורם, עונה בחזרה, צוחק קצת, אם היא אומרת משהו לא במקום או באה כדי להתסלבט אז אני מראה לה אל מי היא מדברת, יותר פתוח יותר קליל יותר משוגע, הרבה אומרים לי שאני מתנהג כמו שיכור ושאני צריך להרגע, אבל ביננו, אלה החברים החנונים שלי, החברים אלפא פשוט זורמים איתי וקופצים.
    סתם דוגמה אני אוהד מכבי חיפה וארסנל אז אני פשוט יוצא אל החלון מתחיל לשיר שירים לכל בית ספר, סתם כי אני באנרגיה טובה, ומדי פעם מחוץ לחלון מישהו זורם איתי, ואז שרים ביחד אבל זה לא ממש משנה אם מישהו עונה לי או לא.

היום אני יותר נוגע, יותר KINO, סתם ככה, אני מדבר עם בחורה, סתם לדוגמה שם יד על הכתף שלה כשהיא אומרת איזה משהו מצחיק, או כשהיא יושבת נוגע לה בירך או ביד, סתם כזה, או שהיא נעלבת ממני כזה אז אני מביא לה חיבוק, פעם הייתי נרתע ממגע כי לא ידעתי אם היא תרתע מזה או שתברח לי, היום המחשבה הזאתי בכלל לא בראש שלי כי אני יודע שאין מצב שהיא תברח מזה שנגעתי לה ביד (ואם כן, אז יצאתי אידיוט שדיברתי איתה בכלל מי זאת החייזרית הזאתי ?)

מה שאני צריך לשפר בעצמי זה עוד יותר ביטחון ממה שיש לי, ליד בחורות. ליד בחורות כשאני לבד ולא עם חברים הביטחון לא גבוהה וצריך לעשות את זה, זה יגיע אני מאמין כשאני ירכוש עוד ידידות.
    עוד משהו שאני צריך לשפר זה להיות פעיל בשיחה, כלומר אם תהיה שיחה מצחיקה, זה לא יהיה בזכותי, ולהיות בן אדם מצחיק ומעניין זה תכונה מאוד חשובה בשבילי שאני רוצה לרכוש, זה באמת אין לי מושג איך לעשות ואשמח אם תעזרו לי. ואני בן אדם פעיל מבחינת תחביבים אבל פשוט לא יוצא לי סיפור מעניין זה משגע.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 18-03-2011 בשעה 16:05.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מצוין אבל מה עם סגירות?
    יאללה אחי אתה בדרך הנכונה תתחיל ליזום יותר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מזל טוב לכולנו - בזה הרגע קראתם את סיפור ההצלחה הראשון בפורום אטרף!
    ממליץ לכולם לכתוב את סיפורי ההצלחה האישיים שלהם, אם יש משהו מדרבן ומזריק אנרגיה שאנחנו יכולים לעשות כאן בפורום - אלה הם סיפורי הצלחה!

רק דבר אחד לא הבנתי, על מה אתה מצטער בדיוק? סוף סוף גולש שמבין עניין ופותח פוסטים נכונים!
    חבל שגולשים לא "מתפרקים" ככה בכל יום!

אגב, התודות שלך מאוד עזרו לך לקבל כאן תגובות, שתדע לך, זה טריק נחמד

אני גאה בך ומאושר בשבילך!
    שבת שלום אליל פיתוי לעתיד

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מצוין אבל מה עם סגירות?
    יאללה אחי אתה בדרך הנכונה תתחיל ליזום יותר.
    אני פחות בכיוון של סגירות, סגרתי מציצה לא מזמן מאותה אחת, אבל זה לא מעניין אותי כרגע, אני רוצה "להתבסס" קודם שאני אהיה בחברת בנות והרבה, ככה אני אסגור יותר בקלות ואני יוכל סוף סוף לזיין אחרי מסיבה (אין לי ידידות שהולכות למסיבות כרגע )

XSONICX, זה עדיין לא סיפור הצלחה
    יש לי מטרות שאני מפוקס עליהן, כשאני יגשים אותן אני אקרא לזה הצלחה.
    וכן אחלה טריק, אם זה היה תיוג כמו בפייסבוק אז זה בכלל אטרקציה

ותודה רבה לך יתותח, אתה לא יודע איך אתה מדרבן אותי במילים שלך (גם ספציפית וגם בכלל !)

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    היום בחורות נדלקות עליי, משהו שחשבתי שבילתי אפשרי, היום בחורות נמרחות עליי, כמו שהן נמרחו על הבחורים שקנאתי בהם, היום אני בן אדם הרבה יותר שמח, אבל יש לי עוד המון מה להשתפר.
    מכל מה שרשמת , לזה הכי התחברתי.
    אם במאמרים ובפוסטים שפרסמתי , הצלחתי לגרום לך להיות יותר שמח - זאת המטרה האמיתית.
    המטרה האמיתית של החיים היא להנות ולסיים יום עם חיוך.
    אם תסתכל על זה לרגע , עברת שינוי. מבן אדם שלא היו לו בחורות , עכשיו יש לך.

על כל סיטואציה אפשר להסתכל מהמון זוויות שונות.
    אפשר להסתכל על כל דבר כ"וואי חבל שלא עשיתי ככה" או כ"יופי , אולי לא הצלחתי אבל עשיתי עוד צעד קדימה"
    אם תמיד תהיה עם עין אחת על המטרה , תמיד תתקדם קדימה.

אל תסתכל על "כמה בחורות נמצאות סביבי" או "לכמה ניגשתי היום"
    אלא על איכות הדברים , ועל כמה נהניתי במהלך היום?
    כמה התקדמתי לעבר המטרה שלי ? (ולו בפן האישי)
    חיה את חייך ככה שתסיים כל יום עם חיוך !

תהיה חברותי כי אתה אוהב ונהנה לדבר עם אנשים
    בחורה יכולה לראות כשאתה בא בשביל להתחיל איתה. וזה די מקשה עלייך את העניין , האמת - כי אתה צריך להוכיח לה שאתה ראוי.
    אבל אם תדבר איתה כי אתה חברותי , והיא תראה שאתה נהנה לדבר עם אנשים - וכייף לדבר איתך !
    הרי לך יופי של התחלה. שלא לדבר על הכייף שבתהליך , לעומת הסבל וכל המחשבות המטרידות שבמרדף אחרי "פיתוי הבחורה"

הסיפור שלך מאוד דומה לסיפור שלי , ובעצם של כל אחד שנכנס לתחום הזה.
    שמח שעזרתי , ואם צריך עוד משהו - אל תתבייש לפנות

פורים שמחחח
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 18-03-2011 בשעה 19:33.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מזל טוב לכולנו - בזה הרגע קראתם את סיפור ההצלחה הראשון בפורום אטרף!
    ממליץ לכולם לכתוב את סיפורי ההצלחה האישיים שלהם, אם יש משהו מדרבן ומזריק אנרגיה שאנחנו יכולים לעשות כאן בפורום - אלה הם סיפורי הצלחה!

רק דבר אחד לא הבנתי, על מה אתה מצטער בדיוק? סוף סוף גולש שמבין עניין ופותח פוסטים נכונים!
    חבל שגולשים לא "מתפרקים" ככה בכל יום!

אגב, התודות שלך מאוד עזרו לך לקבל כאן תגובות, שתדע לך, זה טריק נחמד

אני גאה בך ומאושר בשבילך!
    שבת שלום אליל פיתוי לעתיד
    אני שוקל לכתוב את סיפור ההצלחה שלי אבל בתקציר, כי אם אתן תגרסא המלאה אני פשוט אתחיל ולא אסיים.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    מכל מה שרשמת , לזה הכי התחברתי.
    אם במאמרים ובפוסטים שפרסמתי , הצלחתי לגרום לך להיות יותר שמח - זאת המטרה האמיתית.
    המטרה האמיתית של החיים היא להנות ולסיים יום עם חיוך.
    אם תסתכל על זה לרגע , עברת שינוי. מבן אדם שלא היו לו בחורות , עכשיו יש לך.

על כל סיטואציה אפשר להסתכל מהמון זוויות שונות.
    אפשר להסתכל על כל דבר כ"וואי חבל שלא עשיתי ככה" או כ"יופי , אולי לא הצלחתי אבל עשיתי עוד צעד קדימה"
    אם תמיד תהיה עם עין אחת על המטרה , תמיד תתקדם קדימה.

אל תסתכל על "כמה בחורות נמצאות סביבי" או "לכמה ניגשתי היום"
    אלא על איכות הדברים , ועל כמה נהניתי במהלך היום?
    כמה התקדמתי לעבר המטרה שלי ? (ולו בפן האישי)
    חיה את חייך ככה שתסיים כל יום עם חיוך !

תהיה חברותי כי אתה אוהב ונהנה לדבר עם אנשים
    בחורה יכולה לראות כשאתה בא בשביל להתחיל איתה. וזה די מקשה עלייך את העניין , האמת - כי אתה צריך להוכיח לה שאתה ראוי.
    אבל אם תדבר איתה כי אתה חברותי , והיא תראה שאתה נהנה לדבר עם אנשים - וכייף לדבר איתך !
    הרי לך יופי של התחלה. שלא לדבר על הכייף שבתהליך , לעומת הסבל וכל המחשבות המטרידות שבמרדף אחרי "פיתוי הבחורה"

הסיפור שלך מאוד דומה לסיפור שלי , ובעצם של כל אחד שנכנס לתחום הזה.
    שמח שעזרתי , ואם צריך עוד משהו - אל תתבייש לפנות

פורים שמחחח
    חג שמח חבר, באמת שעכשיו הבאת לי פה חומר חזק למחשבה.
    תודה !!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני שוקל לכתוב את סיפור ההצלחה שלי אבל בתקציר, כי אם אתן תגרסא המלאה אני פשוט אתחיל ולא אסיים.
    תיתן את המלא

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תיתן את המלא
    אתה רוצה שאסכם לך 3 שנים אחי? X__X

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה רוצה שאסכם לך 3 שנים אחי? X__X
    תכתוב על הדברים העיקריים שקרו לך בשלוש שנים האלה.
    על נקודות מפנה שהקיפצו אותך מדרגה, על אכזבות, על הצלחות, על דברים שעברו לך בראש.
    דברים שמתחילים היו רוצים לשמוע

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה עדיין תהיה הגרסא המאוד מקוצרת.

אבל ארשום את זה בכ''ז באחד הימים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect