קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] Half Life 2 פאצים למישחק
    על ידי Nickk87 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 10:22
  2. Jay-Z - Hard Knock Life Vol. 2 (1998 )
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:08
  3. Notorious B.I.G. - Life After Death
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:08
  4. [קבלו] פרטים חדשים +סרטון משחקיות של Half Life 2 לX-BOX
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:35
  5. N.W.A - niggaz 4 life
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 20:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

it's my life(15)help

ברירת מחדל it's my life(15)help

אני זוכר איך הכל התחיל
    זוכר כל מילה קטנה ,שנחרטה אצלי בלב
    כל מה שאמרו לי-לא התייחסתי ושמתי ז**ן
    ולעולם לא התייאשתי לא וויתרתי לעצמי.

וכשאני כל-כך בודד לא אכפת לי מאף אחד בא לי רק לרצוח אותם.
    וכשאתם כולכם ביחד-זה לא אכפת לי אתם יכולים ללכת ל***ן

אבל הבדידות
    והכאב
    והשיעמום
    והדיכאון הזה
    מרסקים אותי למיליון חתיכות.
    הרוע שבעולם
    הפחד
    המוות שמרגישים מבפנים
    זה נגמר,זה אסון.

צובע את כל המראות בשחור כדי לשכוח מהכל
    ואין אם מי לדבר משעמם ברמות.
    הבדידות ,והריקנות הורגים אותי.
    והם כמו שטן להם זה לא אכפת.

וכשאני לבד בא לי למות,נמאס לי כבר לשתוק בא לי לצאת כבר על כולם.
    החיוך שלי כבר מזמן נלקח ממני מהבדידות והכאב!!

אבל הבדידות
    והכאב
    והשיעמום
    והדיכאון הזה
    הרוע שבעולם
    הפחד
    המוות שמרגישים מבפנים
    זה נגמר,זה אסון.

וכל מה שאני מנסה לעשות פשוט לא הולך.
    אני כבר מרגיש שאני אשם למרות שאני לא!כמה כאב אני עוד יכול לבקש?

אבל הבדידות
    והכאב
    והשיעמום
    והדיכאון הזה
    הרוע שבעולם
    הפחד
    המוות שמרגישים מבפנים
    זה נגמר,זה אסון.

הכל נגמר עכשיו!!!!!!!!

אז עשו עליי חרם ולא היה אכפת לי הכרתי חברים חדשים מהשכבה שלי.
    דיברתי איתם בהפסקות והכל והזמנתי אותם לבית שלי והזמנתי אותם לצאת והם הסכימו ולא באו!!!!
    בהפסקות אנחנו מדברים והם (הילדים שהכרתי)כל הזמן יוצאים לסרטים וכדומה אז אמרתי להם אולי אני יצטרף והם אמרו:"כן בטח רק אתה תבוא,מי צריך אותך בכלל"ככה הם אמרו לי.וזה סתם בלי סיבה,יש לציין שנפגעתי קצת אבל זה לא הזיז לי.רציתי להתחיל לדבר אם בנות והן אמרו לי:"לך מפה מכוער"ואני לא מכוער בכלל:http://www.***.co.il/showthread.php?...5#post71590135
    (זה תמונות שלי)
    סבבה לא רוצים אותי לא צריך!!דיברתי עם הילדים שהכרתי למרות שהם לא רצו לבוא אליי והם כל הזמן רק צחקו עליי וירדו עלי .התעצבנתי ככה חודש והחלטתי לעזוב אותם ועכשיו אני בדד בהפסקות ,אני רק אם הפלאפון שלי שומע מוזיקה שכולם יורדים עליי בגלל שאני שומע מוזיקה שהם לא אוהבים,או שאני מדבר אם ההורים בפלאפון(אין לי דרך אחרת).אני חוזר הביתה :אבא שלי בעבודה(הוא עובד 12 שעות)ואמא שלי בעבודה(היא החליפה עבודה לא מזמן אז היא עובדת כל הזמן)ואחי בבית אם סבתא שלי(שכל הזמן דוחפת את האף ושואלת מה אני עושה וזה נימאס!!!!!!!!!)אני כל הזמן מטפל באחי כי בכללי סבתא שלי לא שומרת עלינו באמת היא באה ויושנת אצלנו אז אני מטפל באחי ומדבר איתו אבל אין לי כוח לדבר איתו כל הזמן כי הוא קטן ואין לי איתו הרבה במשותף(הוא בן 10)
    יום אחד אמרתי לאמא שלי:"אמא אולי אני ילך להתחיל עם בחורות?"והיא אמרה:"רק אתה תתחיל עם בחורות"וגם חברים שלי לשעבר אמרו לי את זה שאין לי סיכוי והם הורידו לי את הביטחון העצמי לגמרי.אפשר לומר שאין לי חברים ואין לי עם מי לדבר בעולם חוץ מאחי וממכם שאתם ב-*** אז זה מעפן שאין אם מי לדבר.בית הספר זה כמו הבית השני שלי אני לומד שם עד 4 בצהריים כמעט כל יום וכבר נוזל לי המוח!!!!!פיצצו אותנו במבחנים ואני בא הביתה ב-4 ואין אם מי לדבר ואני חייב ללמוד ולעשות שיעורים ואין לי כוח לעשות את זה הראש כבר נישרף מלימודים!!!!!!!!לכן אני לומד מ-8 בבוקר ועד 4 ואני כל הזמן לבד,כל הזמן ואני חייב למצוא לי חברים ואין עשו עליי חרם,בנות מעיפות אותי בזה שאני אומר להן:"היי,מה קורה?:,וילדים אחרים סתם יורדים עליי.סוף סוף ההורים שלי באים הביתה ומה הם עושים?אומרים שלום מה נשמע איך היה בבית הספר(והם יודעים שאין לי חברים)אז אני אומר להם כרגיל ואז הם הולכים לטלוויזיה או למחשב או שהם הולכים לדבר בפלאפון אם חברים וחברות שלהם.ואני לבד!!!!!!!וההורים שלי לא מרשים לי לעשות כלום לבד ואני בן 15!!הם לא מרשים לי ללכת לבד בחוץ או לדבר אם אנשים זרים(ואפילו לא בפורום הזה,אם הם יגלו את זה הם ירצחו אותי),הם לא מרשים לי כלום אין לי פרטיות אפילו!!!!לפחות להיות לבד בבית אבל רק בבוקר הם מרשים!!!!!אסור לי לשמוע שירים שהם אם קללות ואסור לי לשים רקע של בחורה עם בגד ים בשולחן עבודה(פאק היא אפילו לא עירומה)
    אז בכללי אין לי חיים,אין אם מי לדבר אני משועמם רצח ,לקללות ולחרם אני לא מתייחס.
    הלוואי ובאמת עכשיו החלום שלי כרגע זה שמישהו או מישהי ידבר או תדבר איתי מידי פעם אבל לא דרך *** דרך פייסבוק או משהו כי כאן זה בעיה קצת קשה לדבר ובטח אתם חושבים שסתם פתחתי את האשכול כדי שמישהו ידבר איתי אבל זה לא נכון אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כי אני לא יודע מה לעשות אני ריק,מתהלך כמו זומבי ואין לי כוח להיות לבד ללא חברה!!!!!!!!!!!
    אז אם מישהו רוצה לדבר או משהו אתם יכולים לפנות אליי לפרטי או לפייס:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000583045877
    אבל חשוב לי שתגידו מה אני יכול לעשות.אני לא יכול להיות בלי חברה ולבד!!!!אני חייב מישהו/מישהי שתוכל /יוכל לדבר איתי!!אני לא יכול ככה יותר
    וסורי שהפריקה ארוכה כזאת.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

קודם כל תצא איפה שאתה גר, ותחפש דף חלק
    תשב ותחשוב על כל הסיבות שיורדים עליך ככה
    תחלק ל2
    סיבות אמיתיות שאתה צריך/יכול להשתנות בהם
    סתם סיבות דפוקות (מוזיקה שונה וכו...)
    תקח את החלק של הסיבות דפוקות תסתכל עליהם ותחשוב סתם קאים, למי באמת איכפת מהם, באמת תשים זין (ז''א שלא יהיה לך צורך לפרוק וכו...)
    תקח את הרשימה השניה ותחשוב עם עצמך איפה אתה באמת צריך להשתנות , סטייל, התנהגות,ביישנות יתר וכו...(סתם נתתי דוגמאות)
    תתחיל לישם את זה עם החברים החדשים שלך ורק אחרי זה תנסה לדבר שוב עם הילדים בשכבה שלך אחרי שהערך העצמי שלך גבוה ולא ירד אחרי כל מילה שניה של הבני זונות האלה.(אגב בן כמה אתה?)
    אה ושיר נחמד

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:10.

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    קודם כל תצא איפה שאתה גר, ותחפש דף חלק
    תשב ותחשוב על כל הסיבות שיורדים עליך ככה
    תחלק ל2
    סיבות אמיתיות שאתה צריך/יכול להשתנות בהם
    סתם סיבות דפוקות (מוזיקה שונה וכו...)
    תקח את החלק של הסיבות דפוקות תסתכל עליהם ותחשוב סתם קאים, למי באמת איכפת מהם, באמת תשים זין (ז''א שלא יהיה לך צורך לפרוק וכו...)
    תקח את הרשימה השניה ותחשוב עם עצמך איפה אתה באמת צריך להשתנות , סטייל, התנהגות,ביישנות יתר וכו...(סתם נתתי דוגמאות)
    תתחיל לישם את זה עם החברים החדשים שלך ורק אחרי זה תנסה לדבר שוב עם הילדים בשכבה שלך אחרי שהערך העצמי שלך גבוה ולא ירד אחרי כל מילה שניה של הבני זונות האלה.(אגב בן כמה אתה?)
    אה ושיר נחמד
    אני בן 15

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני שומע את כל סוגי המוזיקה שיש, כן כן הכל פשוט הכל, כולל המוזיקה שהרוב לא ממש מתים עליה במילים עדינות ומשום מה אף אחד לא ירד עלי בגלל זה או נידה אותי מהחברה, יודע למה? כי אני בניגוד אליך לא מחפש תאישורים שלהם, יש לך 0 בטחון עצמי וגם אם תיראה כמו בראד פיט זה לא יעזור לך להתחיל עם בנות.

אה ויש לך חרא הורים תעמיד אותם במקום אצלי כבר מזמן הם היו חוטפים בומבה על דיבור כזה.

קיצר תגדל זוג ביצים ותעמוד על שלך כי אתה נשמע אחד שמפחד מכל העולם ואישתו.
    אה ותתחיל להשקיע במראה חיצוני שלך ובלבוש שלך, זה יתן לך בטחון עצמי להתחלה ומשם תתגלגל.
    איך אני יכול לשפר את סגנון הלבוש שלי אם ההורים שלי לא מרשים לי לקנות בגדים שאני רוצה מכסף שהרווחתי?ומראה חיצוני לא ניראלי שאפשר לשנות חוץ מפיתוח הגוף שאני עובד על זה,כי להסתפר אחרת אני לא יכול בגלל שאני בבית ספר צבאי אז צריך תספורת אחת כמו שהם רוצים.
    נ.ב:אין איזה משהו שיוכל לשפר לי את הביטחון העצמי חוץ ממראה חיצוני?ואין איזה משהו שיכול לעזור לי להתחיל עם בנות?(סורי על החפירה)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:08.

די לדבר שטויות אני רק שבועיים בקטע של פיתוח גוף וממה שאפשר לנחש אני יחסית שחיף וזה לא הפריע לי להצליח בכל שטות שרציתי להצליח בה. וגם בזה אני מתעסק בגלל קריירה שאני רוצה בעתיד ולא כי "אני רוצה בנות או בטחון עצמי"

תפסיק להיות זונה של ההורים שלך ותהיה גבר, בחיים אף אחת לא תרצה אותך אם תהיה זונה של מישו. הורים אמורים לתמוך בך ולא להגביל אותך, תשתגע עליהם תברח מהבית לחודש, תעשה בלאגנים תשבור את הבית..שיראו שאתה לא זונה שלהם ואוי ואבוי להם אם הם ידברו לא במקום. אני במקומך כבר הייתי עושה להם בצפר.

בטח אתה גם בבצפר הצבאי הזה בגלל הרצון שלהם נכון? חלאס לעשות מה שאחרים עושים זה לא מושך זה לא היה מושך וזה גם לא יהיה מושך.

קודם תתחיל בלהיות גבר (וזה מתבטא בדיוק במה שאמרתי מקודם), אח''כ תשקיע במראה החיצוני שלך כמו לבוש נורמלי (אם אין לך טעם פשוט תסתכל מה מפורסמים שאתה אוהב לובשים ותתלבש ככה), תעיף תחצ'קונים אם יש לך, תעשה תספורת יפה שאתה רוצה ולא תספורת קצוצה שהבצפר רוצה, תעוף לבצפר חדש. תעשה מה שאתה רוצה ולא מה שההורים או המערכת רוצים שתהיה.

אחרי זה תכיר שם אנשים ותפסיק להיות ביישן, תתחיל לצאת איתם לשתות לעשן ללכת למועדונים וזה..ככה תזרום עם כל דבר.

אחרי שתגיע למצב כזה תחשוב על בנות כי ביננו זה הדבר האחרון שחסר לך עכשיו.

אם אני או כל אחד אחר היו כמוך בחיים לא היינו מי שאנחנו אלא עוד חיילים של המערכת.

ומי שמציק לך כבר אמרתי קח משו תשפץ לו את הפנים ונראה מי ידבר לכיוון שלך אחרי זה, ומי שאומרת לך "עוף מפה יא מכוער" תשפץ גם לה את הפנים שיראו שאיתך לא מתעסקים ואתה לא רואה בעינים. ככה תפסיק להיות ילד כאפות.
    לבית הספר הצבאי הלכתי מרצוני ולא מרצונם,ו..הולכים לעשות להם בלאגן כמו שאמרת(להורים) וקונים בושם של פלייבוי (קניתי)ומתחילים להשתנות ואז אני יהיה גבר.תודה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אוקי הבנתי אותך לגמרי,
    הבעיה היא לא אף בעיה שצינתי הבעיה היא בטחון אתה כל הזמן חושב איך לא ושהבעיה בכולם,
    קודם כל מראה חיצוני,
    אתה בעצמך אמרת שאתה נראה בסדר.
    עבדת? יפה כבר עשית משהו בשבילך, אין דבר כזה ההורים לא מרשים לקנות בגדים.
    הכסף שלך? איך הוא בכלל הגיע להורים?!
    תתחיל לצאת להכיר אנשים, תלך לבית ספר שאתה באמת רוצה להיות בוא
    אתה בטוח שאתה רוצה צבאי? סבבה. תהיה גאה בזה
    כל דבר שאתה רוצה תעשה אותו כי אתה רוצה ואז תהיה גאה בו !
    אגב כמו שטיילר אמר (אגב טיילר איך קוראים לך?)
    תהיה גבר קודם כל בהתנהגות!
    שיפור בטחון עצמי,
    בגדים לדעתי הם רק טריגר לשינוי בטחון עצמי,
    בטחון עצמי ישתפר לך אם תחליט שאתה לא אפס, אתה יותר טוב מכל מי שמזלזל בך!
    בגדים יעזרו להקרין את הבטחון העצמי שלך, ויעזרו לך לראות שמי שאתה רואה במראה הוא באמת אתה!
    לדעתי תמצא תסטייל שמתאים לך ולא את מה כולם לובשים.
    בהצלחה
    הסביבה נתפלת אליך כי זה פשוט קל,
    אנשים יכולים להיות ממש בני זונה, אבל אל תתן להם זכות להיות כאלה
    אגב המלצה שלי תחליף תתמונה בפייס לתמונה שלך אם אתה מתכוון להשתמש בוא ככלי חברתי או סתם שיהיה נחמד.
    (אלה אם כן התמונה של האוטו שלך )
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 19-03-2011 בשעה 16:18.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

תפסיק להיות זונה של ההורים שלך ותהיה גבר, בחיים אף אחת לא תרצה אותך אם תהיה זונה של מישו. הורים אמורים לתמוך בך ולא להגביל אותך, תשתגע עליהם תברח מהבית לחודש, תעשה בלאגנים תשבור את הבית..שיראו שאתה לא זונה שלהם ואוי ואבוי להם אם הם ידברו לא במקום. אני במקומך כבר הייתי עושה להם בצפר.
    יש הבדל בין ילד בן 15 לבחור בן 20
    ניקח לדוגמה את אורח החיים הדתי .
    אם ההורים דתיים ומנהלים אורח חיים דתי בביתם והילדה בת ה- 15 שלהם לא מאמינה בהקב"ה
    היא לא יכולה לשנות סדרי עולם. היא גרה בבית עם ההורים שלה, בחוקים של הבית.
    מה שאתה ייעצת לו יכול לגרום לפירוק המשפחה באופן טוטאלי .

כשהילד מגיע לגיל 18 (ו/או תלוי בהורים.. )
    הוא זכאי להגיד "אני אכבד - אך אני לא מסכים"

אותו דבר למקרה של הילד שלנו פה.
    הוא לא יכול "לעשות להורים שלו בית ספר"

אלא אם כן במקרים ספציפיים בלבד שהבריחה מהבית - הכרחית .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:08.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מה הקשר? ._.

ההורים שלו לא נותנים לו להתבטא, אנלא מדבר על לעשות פירסינג או קעקוע (שגם את זה אין להם זכות לקבוע עליו) אפילו אלא על לקנות פאקינג בגדים.
    בכסף שלו.
    עם הורים כאלה עדיף להיות יתום

ופותח האשכול גם לא דתי הוא סתם בנאדם שההורים שלו שונאים אותו ומשפילים אותו (ואפשר לראות את זה לפי הדיבור שלהם אליו) מי שהיה מדבר אלי ככה הייתי מעמיד אותו במקום. גם אם הייתי בן 60 וגם אם הייתי בן 6, אם יש לבנאדם בטחון עצמי אז יש לו. אם לא אז הוא נותן למערכת לשלוט בו.
    אני יודע רק רציתי להבהיר את הנק' שלי

מה הקשר? ._.

ההורים שלו לא נותנים לו להתבטא, אנלא מדבר על לעשות פירסינג או קעקוע (שגם את זה אין להם זכות לקבוע עליו) אפילו אלא על לקנות פאקינג בגדים.
    בכסף שלו.
    עם הורים כאלה עדיף להיות יתום

ופותח האשכול גם לא דתי הוא סתם בנאדם שההורים שלו שונאים אותו ומשפילים אותו (ואפשר לראות את זה לפי הדיבור שלהם אליו) מי שהיה מדבר אלי ככה הייתי מעמיד אותו במקום. גם אם הייתי בן 60 וגם אם הייתי בן 6, אם יש לבנאדם בטחון עצמי אז יש לו. אם לא אז הוא נותן למערכת לשלוט בו.
    טיילור צודק ההורים שלי לא מרשים לי כלום!!!!!!אפילו לקנות בגדים!אבל בכללי גם פירסינג רציתי לעשות וזה הם הסכימו רק אם אני יהיה בן 18 אז וויתרתי על זה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה מבין שוויתרת על משו שאתה אוהב בגללם?

אני במקומך הייתי עושה תפירסינג שרצית על הפרנציפ+קונה בגדים רק כדי לראות שאתה לא שם עליהם.

כוס אמק איזה הורים מסריחים יש לכולם היום, עדיף להיות יתום כבר אני אומר לכם..לפעמים אני חושב שאני היחידי שאמא שלו אהבה אותו.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טיילור צודק ההורים שלי לא מרשים לי כלום!!!!!!אפילו לקנות בגדים!אבל בכללי גם פירסינג רציתי לעשות וזה הם הסכימו רק אם אני יהיה בן 18 אז וויתרתי על זה
    הבטחון העצמי שלך ישתפר רק עם תעשה דברים שאתה רוצה!
    אתה קודם כל לוקח את הכסף שלך!
    והולך לקנות אתו מה שאתה רוצה!
    רוצה בגדים נכון, תקנה!
    רוצה פרסר , חפש משהו שיעשה לך(רק לא משהו גרוע) או שתעשה דבר ראשון ב00:00 בגיל 16
    אתה מתחיל לצאת לבלות ובקיצ' לעשות דברים שאתה רוצה.
    שההורים שלך יבינו שאתה לא עבד שלהם יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    יש הבדל בין ילד בן 15 לבחור בן 20
    ניקח לדוגמה את אורח החיים הדתי .
    אם ההורים דתיים ומנהלים אורח חיים דתי בביתם והילדה בת ה- 15 שלהם לא מאמינה בהקב"ה
    היא לא יכולה לשנות סדרי עולם. היא גרה בבית עם ההורים שלה, בחוקים של הבית.
    מה שאתה ייעצת לו יכול לגרום לפירוק המשפחה באופן טוטאלי .

כשהילד מגיע לגיל 18 (ו/או תלוי בהורים.. )
    הוא זכאי להגיד "אני אכבד - אך אני לא מסכים"

אותו דבר למקרה של הילד שלנו פה.
    הוא לא יכול "לעשות להורים שלו בית ספר"

אלא אם כן במקרים ספציפיים בלבד שהבריחה מהבית - הכרחית .
    1.ממש לא נכון!! היא יכולה לשנות סידרי עולם,והיא יכולה לעשות מה שב**ן שלה,הכל תלוי אם אין לה אלוהים[תרתי משמע[P:
    2. אם זה שהם גורמים לו למות בעמידה באמצע החיים במקום להנות ולחיות תחיים-אז על ה*ין שלו זה החיים שלו קודם כל , מה אתה מעדיף שהוא עוד כמה זמן יתאבד כי הוא איבד טעם בחיים?!-אם מה שצריך כדי להתחיל תחיים זה משפחה מפורקת אז זה מה שיקרה.
    3. הוא יכול לעשות להורים שלו בצפר וגם אוניברסיטה אם צריךP: הורים שמגבילים את הילד שלהם מלעשות דברים שהוא צריך כדי לחיות הם לא הורים שרוצים בטובתו ושיברח מהם כל עוד נפשו בו! הורים צריכים לתמוך בך לא משנה מה ולקבל את הדרך שאתה בוחר לחיות בה.

לפותח האשכול: אני מדבר מניסיון של ילד שגדל כדתי,ככה שאם אני עברתי אתזה והמשכתי לחיות תחיים כל אחד יכול לעבור אתזה ,
    תשאף כן להשאר עם ההורים שלך ולתת להם להבין שזה הדרך שבחרת לחיות,אם הם לא יקבלו אתזה פשוט תברח ותתחיל חיים משלך, אתה תצליח גבר תאמין לי אין אפס.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 20-03-2011 בשעה 11:54.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,641 | הודעות: 8,198,234 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect