אני זוכר איך הכל התחיל
זוכר כל מילה קטנה ,שנחרטה אצלי בלב
כל מה שאמרו לי-לא התייחסתי ושמתי ז**ן
ולעולם לא התייאשתי לא וויתרתי לעצמי.
וכשאני כל-כך בודד לא אכפת לי מאף אחד בא לי רק לרצוח אותם.
וכשאתם כולכם ביחד-זה לא אכפת לי אתם יכולים ללכת ל***ן
אבל הבדידות
והכאב
והשיעמום
והדיכאון הזה
מרסקים אותי למיליון חתיכות.
הרוע שבעולם
הפחד
המוות שמרגישים מבפנים
זה נגמר,זה אסון.
צובע את כל המראות בשחור כדי לשכוח מהכל
ואין אם מי לדבר משעמם ברמות.
הבדידות ,והריקנות הורגים אותי.
והם כמו שטן להם זה לא אכפת.
וכשאני לבד בא לי למות,נמאס לי כבר לשתוק בא לי לצאת כבר על כולם.
החיוך שלי כבר מזמן נלקח ממני מהבדידות והכאב!!
אבל הבדידות
והכאב
והשיעמום
והדיכאון הזה
הרוע שבעולם
הפחד
המוות שמרגישים מבפנים
זה נגמר,זה אסון.
וכל מה שאני מנסה לעשות פשוט לא הולך.
אני כבר מרגיש שאני אשם למרות שאני לא!כמה כאב אני עוד יכול לבקש?
אבל הבדידות
והכאב
והשיעמום
והדיכאון הזה
הרוע שבעולם
הפחד
המוות שמרגישים מבפנים
זה נגמר,זה אסון.
הכל נגמר עכשיו!!!!!!!!
אז עשו עליי חרם ולא היה אכפת לי הכרתי חברים חדשים מהשכבה שלי.
דיברתי איתם בהפסקות והכל והזמנתי אותם לבית שלי והזמנתי אותם לצאת והם הסכימו ולא באו!!!!
בהפסקות אנחנו מדברים והם (הילדים שהכרתי)כל הזמן יוצאים לסרטים וכדומה אז אמרתי להם אולי אני יצטרף והם אמרו:"כן בטח רק אתה תבוא,מי צריך אותך בכלל"ככה הם אמרו לי.וזה סתם בלי סיבה,יש לציין שנפגעתי קצת אבל זה לא הזיז לי.רציתי להתחיל לדבר אם בנות והן אמרו לי:"לך מפה מכוער"ואני לא מכוער בכלל:http://www.***.co.il/showthread.php?...5#post71590135
(זה תמונות שלי)
סבבה לא רוצים אותי לא צריך!!דיברתי עם הילדים שהכרתי למרות שהם לא רצו לבוא אליי והם כל הזמן רק צחקו עליי וירדו עלי .התעצבנתי ככה חודש והחלטתי לעזוב אותם ועכשיו אני בדד בהפסקות ,אני רק אם הפלאפון שלי שומע מוזיקה שכולם יורדים עליי בגלל שאני שומע מוזיקה שהם לא אוהבים,או שאני מדבר אם ההורים בפלאפון(אין לי דרך אחרת).אני חוזר הביתה :אבא שלי בעבודה(הוא עובד 12 שעות)ואמא שלי בעבודה(היא החליפה עבודה לא מזמן אז היא עובדת כל הזמן)ואחי בבית אם סבתא שלי(שכל הזמן דוחפת את האף ושואלת מה אני עושה וזה נימאס!!!!!!!!!)אני כל הזמן מטפל באחי כי בכללי סבתא שלי לא שומרת עלינו באמת היא באה ויושנת אצלנו אז אני מטפל באחי ומדבר איתו אבל אין לי כוח לדבר איתו כל הזמן כי הוא קטן ואין לי איתו הרבה במשותף(הוא בן 10)
יום אחד אמרתי לאמא שלי:"אמא אולי אני ילך להתחיל עם בחורות?"והיא אמרה:"רק אתה תתחיל עם בחורות"וגם חברים שלי לשעבר אמרו לי את זה שאין לי סיכוי והם הורידו לי את הביטחון העצמי לגמרי.אפשר לומר שאין לי חברים ואין לי עם מי לדבר בעולם חוץ מאחי וממכם שאתם ב-*** אז זה מעפן שאין אם מי לדבר.בית הספר זה כמו הבית השני שלי אני לומד שם עד 4 בצהריים כמעט כל יום וכבר נוזל לי המוח!!!!!פיצצו אותנו במבחנים ואני בא הביתה ב-4 ואין אם מי לדבר ואני חייב ללמוד ולעשות שיעורים ואין לי כוח לעשות את זה הראש כבר נישרף מלימודים!!!!!!!!לכן אני לומד מ-8 בבוקר ועד 4 ואני כל הזמן לבד,כל הזמן ואני חייב למצוא לי חברים ואין עשו עליי חרם,בנות מעיפות אותי בזה שאני אומר להן:"היי,מה קורה?:,וילדים אחרים סתם יורדים עליי.סוף סוף ההורים שלי באים הביתה ומה הם עושים?אומרים שלום מה נשמע איך היה בבית הספר(והם יודעים שאין לי חברים)אז אני אומר להם כרגיל ואז הם הולכים לטלוויזיה או למחשב או שהם הולכים לדבר בפלאפון אם חברים וחברות שלהם.ואני לבד!!!!!!!וההורים שלי לא מרשים לי לעשות כלום לבד ואני בן 15!!הם לא מרשים לי ללכת לבד בחוץ או לדבר אם אנשים זרים(ואפילו לא בפורום הזה,אם הם יגלו את זה הם ירצחו אותי),הם לא מרשים לי כלום אין לי פרטיות אפילו!!!!לפחות להיות לבד בבית אבל רק בבוקר הם מרשים!!!!!אסור לי לשמוע שירים שהם אם קללות ואסור לי לשים רקע של בחורה עם בגד ים בשולחן עבודה(פאק היא אפילו לא עירומה)
אז בכללי אין לי חיים,אין אם מי לדבר אני משועמם רצח ,לקללות ולחרם אני לא מתייחס.
הלוואי ובאמת עכשיו החלום שלי כרגע זה שמישהו או מישהי ידבר או תדבר איתי מידי פעם אבל לא דרך *** דרך פייסבוק או משהו כי כאן זה בעיה קצת קשה לדבר ובטח אתם חושבים שסתם פתחתי את האשכול כדי שמישהו ידבר איתי אבל זה לא נכון אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כי אני לא יודע מה לעשות אני ריק,מתהלך כמו זומבי ואין לי כוח להיות לבד ללא חברה!!!!!!!!!!!
אז אם מישהו רוצה לדבר או משהו אתם יכולים לפנות אליי לפרטי או לפייס:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000583045877
אבל חשוב לי שתגידו מה אני יכול לעשות.אני לא יכול להיות בלי חברה ולבד!!!!אני חייב מישהו/מישהי שתוכל /יוכל לדבר איתי!!אני לא יכול ככה יותר
וסורי שהפריקה ארוכה כזאת.

ציטוט ההודעה

ומתחילים להשתנות ואז אני יהיה גבר.תודה
)