המסיבה הייתה בבית ספר, מסיבת תחפושות נחמדה כזאת.
התחפשתי למעודדת, הצטלמתי עם חברים וכו' וגם הבאתי בגדים להחלפה, אחרי איזה שעה החלפתי בגדים לבגדים אחרים וכמה ידידות שלי רצו שאני אשב איתן לשתות משהו, נכון שאומרים שלשתות בזמן שאתה עושה פיקאפ זה יכול להרוס לך, אבל אני לא ממש ניסיתי באותו לילה, פחות או יותר רציתי רק להנות ורק בהמשך הלילה נכנסתי לפעולה.
בכל מקרה, אחרי ששתיתי חזרתי למסיבה, אמרתי שלום לחברים, עשיתי כמה תנועות למכרים וגם לסתם כוסיות שאני לא ממש מכיר
הלכתי לפינה כזאת ברחבה והתחלתי לרקוד עם עצמי (כן נשמע מטופש, אבל זה גאוני) תנועות חמודות ומצחיקות שמשכו הרבה בנות להצטרף אליי, חלק שאני לא ממש מכיר, חלק זה אלו שעשיתי להן תנועות כשנכנסתי וחלק סתם כאלו שרצו להצטרף, אחר כך גם כמה חברים הצטרפו, ומזה שרקדתי לבד אני פתאום מוקף באיזה 7 בנות ושני חברים, שמחנו נהנינו, הייתי צריך ללכת די מוקדם (בסביבות 1 ..) אבל השארתי להרבה בנות שם טעם של עוד, לא עשיתי כלום עם אף אחת, אבל היום ה wall שלי בפייסבוק היה עם איזה שתי תגובות מבנות שהיו במסיבה, תוייגתי בכמה תמונות (חלק חברים, חלק כוסיות) ואחרי איזה 10 דקות כשנכנסתי לפייסבוק דיברו איתי 5 בנות מהמסיבה ו2 בקשות חברות משתי בנות שם שלא הכרתי לפני
.
הקטע פה שלא ניסיתי לעשות כלום עם אף אחת, פשוט נתתי לעצמי הזדמנויות עם עוד בנות לעתיד.
יאללה קצת תגובות![]()

) אבל השארתי להרבה בנות שם טעם של עוד, לא עשיתי כלום עם אף אחת, אבל היום ה wall שלי בפייסבוק היה עם איזה שתי תגובות מבנות שהיו במסיבה, תוייגתי בכמה תמונות (חלק חברים, חלק כוסיות) ואחרי איזה 10 דקות כשנכנסתי לפייסבוק דיברו איתי 5 בנות מהמסיבה ו2 בקשות חברות משתי בנות שם שלא הכרתי לפני
.
ציטוט ההודעה