צודק מאה אחוז, ברגע שיהיו סביבך בנות כל הזמן זה מעלה לך את הערך אוטומטית בפני בנות אחרות וזה גם יצור משיכה וגם יצור נוחות. רק אל תפחד לקדם עניינים כי מי שמפחד לא מזיין.
צודק מאה אחוז, ברגע שיהיו סביבך בנות כל הזמן זה מעלה לך את הערך אוטומטית בפני בנות אחרות וזה גם יצור משיכה וגם יצור נוחות. רק אל תפחד לקדם עניינים כי מי שמפחד לא מזיין.
נערך לאחרונה על ידי hai60; 19-03-2011 בשעה 18:13.
קרא חוקי חתימות
|
|
ענית לעצמך... להנות זה ה-ד-ב-ר,הרי בשביל מה אתה קורא ויוצא ומנסה לעשות שינוי בחיים?..
כדי שלא תרגיש בבאסה מהעניין אני יספר לך על אחד הלילות המעצבנים-מהנים שהיו לי בפיקאפ עד עכשיו:
לפני חודש ומשו היתה הופעה של אינפקטד מאשרום בגני התערוכה ת"א,הגעתי בתור איש מאחורי הקלעים[סוג של עוזר הפקה לאזור הV.I.P]
מיותר לציין איזה אווירה היתה.. בכל מקרה הערב היה סבבה נהניתי ,שתיתי[במידה כן..לא שיכור מת],רקדתי -איתי הגיעו גם הבנות שהיו אמורות לברמן באותו ערב[פ33ות אחת אחת-רקדנו בהתחלה יחד ושאלתי אותן דרך מי הן הגיעו,מסתבר שכולן מדגמנות בפועל ורשומות בסוכנויות דוגמנות,אם אתה מתעקש להשתמש בשפת הפיקאפ הן היו HB9-10 לא פחות -ותאמין לי שאני מדרג קפדני..]
-אני לא יספר איך הכל הלך כי זה ארוך - אבל התחבבתי על כולן ובמיוחד על המנהיגה מכאן הדרך היתה קלה לסגירה עם אחת מהן[בדיוק הטעם שלי: רוסיה שיער שחור-פחם עיניים כחולות תורכיז וציצי גדול..] לא סגרתי בסוף כי היתי עסוק יותר מידי בלהנות,וכשהבנתי שנגמר הערב כבר-הן סיימו לפני והלכו לפני. -
מה כן הרווחתי מאותו ערב?.. נהניתי[הכי חשוב!],היתי בהופעה של אינפקטד בפאקינג V.I.P ,והלקוחות [רובם סלבס]ראו שאני נהנה קופץ ומקפיץ אותם ומעלה את המצברוח שלהם-וקיבלתי אותו ערב טיפ מאוד שמן מכמה מהם יחסית לחברים שעבדו איתי אבל לא חשבו שמותר להם להנות בנוסףP: ,
מסקנה: כשאתה נהנה ואתה שוכח לסגור תגיד לעצמך: F**K THOSE BICHTES-I'M HAVIN FUN![]()
BIKER עשית לי חשק מוגבר לצאת היום! גם INFECTED וגם רוסיות עם שיער שחור עיניים בהירות וחזה גדול... יותר מזה לא צריך! ואגב יש פה פואנטה בכל הסיפור, אני בהחלט מסכים עם זה, וזה רק מוכיח לי כמה דביל הייתי במשך כמה חודשים טובים, לפני שבועיים הייתי במועדון שהייתי בו מיליון פעם, ולמרות שהייתי בטוח שהלכה לי התעודת זהות לעזאזל (חשבתי שאיבדתי אותה) נהניתי כמו מטורף ולמרות שלא סגרתי כלום (אבל פתחו אותי וגם אני פתחתי כמה פעמים) באמת נהניתי, זו המסיבה הראשונה כמעט שיכלתי לומר עליה שלא היה שום דבר כמעט עם בנות ובכל זאת נהניתי.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:08.
טילר מחר יהיה בן זונה ובנותיו
מילה שלי!!1
:]
אני הולך עם חבר (כי רוב האנשים הנורמלים כרגע נרקבים בצבא חוץ ממנו), עושים שמח בת''א, פוגשים אנשים שאני מכיר, עושים עוד יותר שמח, שותים, מתמסטלים, זורמים וסוגרים תערב באחת המסיבות בת''א.
הולך להיות טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףף
וואלה טיילר יום יבוא ואני אחיה את החיים כמוך יתותח בינתיים אנחנו מסתפקים במסיבה תל אביבית והולך להיות כל כך גדוללל