קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיר קצר אל החיים שלי
    על ידי Ice Break בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-03-2007, 19:35
  2. מאז שהכרתי את מרפי..החיים שלי השתנו!
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 20:28
  3. מודאג מהעתיד של החיים שלי.....כנסו
    על ידי guy555 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 20:39
  4. אוווווווווףףף בבעיה של החיים שלי!!
    על ידי YaBoy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

החיים שלי , בקצרה ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל החיים שלי , בקצרה ..

[האשכול הזה נכתב במקור ל'פיקאפ' , אבל אני חושב שגם אתם תוכלו לעזור לי - לכן אל תתייחסו לכל מיני מושגי פיקאפ למינהם .. ]

~

שלום לכם ילדים וילדות , אני יובל המבולבל . סתם , אני לא יובל , אבל אני באמת קצת מבולבל .

בואו נתחיל בחפירה..
    אני בן 16וחצי , נראה אחלה [ אם לדרג את עצמי בכנות , 7.5 או 8 מתוך 10 .. ] , יש לי ביטחון עצמי .
    אני לומד בכיתת 'מופת' - סוג של מחוננים ..

יש לי 2 חבורות - 1)החבר'ה בכיתה . דיי חננות , לא אוהבים לצאת , לא אוהבים מסיבות , ביישנים , 'חנונים' , לא בראש של להכיר בנות מעבר לידידות בכיתה , לא אוהבים להנות , הולכים בדרך החוקים יותר מידי - הכוונה היא שהם לא אוהבים להנות בקיצר .
    אני הדומיננטי בחבורה הזאת , כי יש לי יותר ניסיון עם בנות , ואני נראה קצת יותר טוב , ועם ביטחון יותר משלהם . חשוב לציין שאין בנות בקבוע כשיוצאים , אלא רק בנות מהכיתה פעם ב..כשבאים למישהו הביתה .. הבנים בחבורה [החברים שלי בעצם ] , לא מעונינים בפיקאפ , והצעתי להם יותר מפעם אחת .
    [כל יציאה שלנו -מתבצעת לעיתים רחוקות , פעם בחודש אולי בימי שישי- , זה ישיבה של אני ועוד 2 ~ 3 חברים , לפיצה , והביתה ]

2) חבר'ה מביצפר אחר בעיר,גרים בצד השני של העיר הקטנה והעלובה שלי . נחשבים ליותר מאגניבים , יותר בראש להנות , יותר באופי שלי , סאטלנים כאלה , אוהבים מסיבות , ולהכיר בנות , יענו ראש טוב . אני לא האלפא שם , אני לא הדומיננטי - אבל אני מנסה ליהיות, אלא החבר הכי טוב שלי הוא האלפא של החבורה הזאת. יש בנות בחבורה והכל זורם יופי .
    הקטע המפריע לי הוא שאני לא ה'קובע' , כי בתאכלס - הקשר שלי עם שאר החבורה התחיל בזכות החבר הכי טוב שלי (האלפא) , אז החיבור שלי ושלהם הוא כעקרון דרכו . ( דוגמא - בפורים רציתי לארגן נסיעה למועדון , והכל התנהל דרכו , הצעתי לחברים לנסוע , ואמרו שהם ידברו איתו , ויחליטו מה עושים..-בסוף לא נסענו X

לסיכום:
    עם חבורה מספר 1 כמו שאמרנו , הם כעקרון חברים לביצפר , ולמרות שהם חברים ממש טובים שלי , הם לא רוצים לצאת למסיבות ולהנות וכד' . וחבורה מספר 2 הם בעצם החברים שלי שאני יוצא למסיבות , להנות וכד' .

המצב מטריף אותי , אבל אין מה לעשות !

~
    אז ככה , אין לי חברים אחרים , למרות שאם כולם בשיכבה שלי אני בסדר , אומר שלום לכולם , בנים מקובלים , בנות מקובלות ויפות , והכל טוב - אבל זה בגדר שלום שלום , מה נישמע , וזהו .. ככה שזה לא חברים שאני יכול לצאת איתם , לצערי X:
    חוצמיזה , כל 'החבורות' בשיכבה דיי סגורות S:

~

הבנות שאני מכיר הם רק דרך החבורה השניה שלי , ועליהם אני בעצם מבצע מה שאני לומד פה .
    אף פעם לא באמת יצאתי לשטח כדי לנסות את מזלי [ יש רק חבר אחד שמתעניין בפיקאפ , אבל יש לו חברה .. כל השאר לא רוצים , למרות שהצעתי , וחשפתי בפניהם את הנושא ] .
    כשאני מבודד את הבנות שאני מכיר (דרך החבורה השנייה כמובן ) , אני בדרך כלל נתקע , כי אני לא מוצא משהו שיחזיק שיחה - וישר עובר לרוטינות , שפעם אחר פעם מצילות אותי , אבל זה מרגיש לי מזויף , ואני בדרך כלל לא מצליח לסגור משהו .
    הקטע שמציק לי , שזורם לי רק עם בנות בדירוג 7 או פחות , כי הבנות היותר יפות , הם רק בתחום הידידות, או שהם לא מפגרות כדי לאכול את כל הרוטינות . [ = זה גורם לי לפחד בכלל לנסות להתחיל להרשים בנות יפות שאני מכיר , למרות שאני מדבר בפייסבוק בצ'ט עם כמה ידידות יפות בהחלט , שלא היו מתנגדות ליהיות איתי , אין לי אומץ לקבוע איתן מחוץ למחשב , כי אני ישר חושב שלא יהיה לי על מה לדבר , כי אנחנו מדברים בפייסבוק המון ! ]

~

בנוסף לבעיות עם בנות, וחברים , כמו שקראתם למעלה , החיים שלי תאכלס ? הם דיי משעממים .
    חוץ מכמה חוויות בקיץ האחרון שהיו לי [ אילת , קולה וילאג וכדומה ] , ותנועת אחריי (משהו לצבא ) - אני לא עושה הרבה .
    *אירועים בחיים יוצרים גם נושאי שיחה , וזה חסר לי ! *
    החיים שלי לא מסעירים כמו שרציתי שהם יהיו , ואין לי על מה לדבר , וחוץ מיזה סתם משעמם לי בחיים , אפילו לא בשביל נושאי שיחה עם בנות .

~

טוב , אז כאן ניגמר סיפור חיי -בקצרה- , מקווה שתוכלו לתת לי טיפים להמשך החיים , להמשך הדרך , ולטיפול בבעיות שלי ! X:
    תודה רבה לכל מי שיקרא/יגיב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

במילה אחת ..
    תשתחרררררררררררר

די לחשוב על כל מהלך שאתה הולך, פשוט זרום עם זה .
    ל איודע אם שמעת את המשפט הזה אבל :
    לפעמים צריך לשרת בשביל להוביל

אחרי שתפנים את זה הכל יראה לך אחרת

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

נראה שאתה מאוד לחוץ וכמו שאמרו מעלי חושב הרבה על כל דבר שאתה עושה, נסה לראות את הדברים בצורה יותר ספונטנית...זה גם ילמד אותך להסתדר כמעט עם כל סוגי האנשים...אתה צריך לנסות יותר דברים שלא ניסיתי, אל תגיד לא לכל דבר שלא נראה לך מתאים...זה יכול להוביל לחוויה חדשה...וחוץ מזה אתה חושב כל אחד מאיתנו עובר הרפתקאות של אליסה בארץ הפלאות יום יום?לכל אחד יש תקופות משעממות, ככה זה בחיים...מי שבאמת רוצה להנות נהנה גם מהדברים הכי פשוטים כמו קפה בבוקר עם חבר או נסיעה למקום שלא היית בו הרבה זמן...
    בכל מקרה תהיה ספונטני ותמיד תשמח בחלקך, ואל תשכח לחייך אף פעם

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה .. עוד ?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

קודם כל אתה חושב יותר מדי XD
    צא מזה אחי, מחפש חברה סטלנים זורמים אז גם אתה תהיה כזה...
    עכשיו בקשר לקבוצה מס' 1, מנסיון של כיתה מדעית אין מה לעשות בעניין הרוב לא זורמים וככה זה ישאר.
    בקשר לחבורה השניה, צאו מהקטע של להיות תמיד אלפא אלפא אלפא were not int the jungle any more
    נכון בג'ונגל האריה האלפא מזין וכל השאר אוכלים זין (לא באמת XD) אבל אתה לא חייב להיות ראש ראש של החבורה
    תמצא כמה ידידות נחמדות וכמה חברים שיזרמו אתך, ופעם בכמה זמן תציע להם סתם לצאת אתך לאנשהו.
    אתה כן צריך לאמץ תכונות של אלפא אבל לא להתבכיין שלא משתכווים אליך.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

וואלה כתבת הרבה שטויות שלא הבנתי, אבל אני מאמין שזה לא רלוונטי.
    החברים האלו שהכרת דרך החבר, אתה בקשר איתם בלי קשר לחבר הזה? אם כן:
    אתה רוצה שהעניינים יתנהלו דרכך ולא דרך החבר שלך? קח ת'מספרים של החברים שלך, תקשר אליהם ותשאל אותם אם בא להם לצאת ל X.
    אם הם יגידו רגע אני אשאל את החבר הדומיננטי שלך אם לצאת או לא אז קודם כל תדע שאלו לא באמת החברים שלך, הם יותר הבובות של החבר שלך..ואם אתה ממש רוצה להפריד ביניהם אתם תמיד יכול לבוא להם ביציאה של מה אתם הביץ' שלו? רק מה שהוא אומר אתם עושים? אין לכם החלטה משלכם?
    אבל למה לפגוע במצב כמו שהוא, מפריע לך שהוא הדומיננטי? אם כן למה? במה זה מפריע לך?
    ואם משעמם לך בחיים אז תעשה עם זה משהו, תמצא דברים שאתה אוהב לעשות, תחביבים, כושר, שחייה, חוג כלשהו...
    יש כל כך הרבה דברים לעשות שאם משעמם לך בחיים זה רק אומר שאתה תקוע במקום במקום לחפש דברים שמעניינים אותך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה ! עזרתם לי פה מאוד !

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

בכייף DUDE

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי iDontHaveNik צפיה בהודעה
    תודה רבה ! עזרתם לי פה מאוד !
    אפשר לנעול?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני יעדיף שלא .. שיהיו עוד תגובות .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,473 | הודעות: 8,174,060 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect