[האשכול הזה נכתב במקור ל'פיקאפ' , אבל אני חושב שגם אתם תוכלו לעזור לי - לכן אל תתייחסו לכל מיני מושגי פיקאפ למינהם .. ]
~
שלום לכם ילדים וילדות , אני יובל המבולבל . סתם , אני לא יובל , אבל אני באמת קצת מבולבל .
בואו נתחיל בחפירה..
אני בן 16וחצי , נראה אחלה [ אם לדרג את עצמי בכנות , 7.5 או 8 מתוך 10 .. ] , יש לי ביטחון עצמי .
אני לומד בכיתת 'מופת' - סוג של מחוננים ..
יש לי 2 חבורות - 1)החבר'ה בכיתה . דיי חננות , לא אוהבים לצאת , לא אוהבים מסיבות , ביישנים , 'חנונים' , לא בראש של להכיר בנות מעבר לידידות בכיתה , לא אוהבים להנות , הולכים בדרך החוקים יותר מידי - הכוונה היא שהם לא אוהבים להנות בקיצר .
אני הדומיננטי בחבורה הזאת , כי יש לי יותר ניסיון עם בנות , ואני נראה קצת יותר טוב , ועם ביטחון יותר משלהם . חשוב לציין שאין בנות בקבוע כשיוצאים , אלא רק בנות מהכיתה פעם ב..כשבאים למישהו הביתה .. הבנים בחבורה [החברים שלי בעצם ] , לא מעונינים בפיקאפ , והצעתי להם יותר מפעם אחת .
[כל יציאה שלנו -מתבצעת לעיתים רחוקות , פעם בחודש אולי בימי שישי- , זה ישיבה של אני ועוד 2 ~ 3 חברים , לפיצה , והביתה ]
2) חבר'ה מביצפר אחר בעיר,גרים בצד השני של העיר הקטנה והעלובה שלי . נחשבים ליותר מאגניבים , יותר בראש להנות , יותר באופי שלי , סאטלנים כאלה , אוהבים מסיבות , ולהכיר בנות , יענו ראש טוב . אני לא האלפא שם , אני לא הדומיננטי - אבל אני מנסה ליהיות, אלא החבר הכי טוב שלי הוא האלפא של החבורה הזאת. יש בנות בחבורה והכל זורם יופי .
הקטע המפריע לי הוא שאני לא ה'קובע' , כי בתאכלס - הקשר שלי עם שאר החבורה התחיל בזכות החבר הכי טוב שלי (האלפא) , אז החיבור שלי ושלהם הוא כעקרון דרכו . ( דוגמא - בפורים רציתי לארגן נסיעה למועדון , והכל התנהל דרכו , הצעתי לחברים לנסוע , ואמרו שהם ידברו איתו , ויחליטו מה עושים..-בסוף לא נסענו X
לסיכום:
עם חבורה מספר 1 כמו שאמרנו , הם כעקרון חברים לביצפר , ולמרות שהם חברים ממש טובים שלי , הם לא רוצים לצאת למסיבות ולהנות וכד' . וחבורה מספר 2 הם בעצם החברים שלי שאני יוצא למסיבות , להנות וכד' .
המצב מטריף אותי , אבל אין מה לעשות !
~
אז ככה , אין לי חברים אחרים , למרות שאם כולם בשיכבה שלי אני בסדר , אומר שלום לכולם , בנים מקובלים , בנות מקובלות ויפות , והכל טוב - אבל זה בגדר שלום שלום , מה נישמע , וזהו .. ככה שזה לא חברים שאני יכול לצאת איתם , לצערי X:
חוצמיזה , כל 'החבורות' בשיכבה דיי סגורות S:
~
הבנות שאני מכיר הם רק דרך החבורה השניה שלי , ועליהם אני בעצם מבצע מה שאני לומד פה .
אף פעם לא באמת יצאתי לשטח כדי לנסות את מזלי [ יש רק חבר אחד שמתעניין בפיקאפ , אבל יש לו חברה .. כל השאר לא רוצים , למרות שהצעתי , וחשפתי בפניהם את הנושא ] .
כשאני מבודד את הבנות שאני מכיר (דרך החבורה השנייה כמובן ) , אני בדרך כלל נתקע , כי אני לא מוצא משהו שיחזיק שיחה - וישר עובר לרוטינות , שפעם אחר פעם מצילות אותי , אבל זה מרגיש לי מזויף , ואני בדרך כלל לא מצליח לסגור משהו .
הקטע שמציק לי , שזורם לי רק עם בנות בדירוג 7 או פחות , כי הבנות היותר יפות , הם רק בתחום הידידות, או שהם לא מפגרות כדי לאכול את כל הרוטינות . [ = זה גורם לי לפחד בכלל לנסות להתחיל להרשים בנות יפות שאני מכיר , למרות שאני מדבר בפייסבוק בצ'ט עם כמה ידידות יפות בהחלט , שלא היו מתנגדות ליהיות איתי , אין לי אומץ לקבוע איתן מחוץ למחשב , כי אני ישר חושב שלא יהיה לי על מה לדבר , כי אנחנו מדברים בפייסבוק המון ! ]
~
בנוסף לבעיות עם בנות, וחברים , כמו שקראתם למעלה , החיים שלי תאכלס ? הם דיי משעממים .
חוץ מכמה חוויות בקיץ האחרון שהיו לי [ אילת , קולה וילאג וכדומה ] , ותנועת אחריי (משהו לצבא ) - אני לא עושה הרבה .
*אירועים בחיים יוצרים גם נושאי שיחה , וזה חסר לי ! *
החיים שלי לא מסעירים כמו שרציתי שהם יהיו , ואין לי על מה לדבר , וחוץ מיזה סתם משעמם לי בחיים , אפילו לא בשביל נושאי שיחה עם בנות .
~
טוב , אז כאן ניגמר סיפור חיי -בקצרה- , מקווה שתוכלו לתת לי טיפים להמשך החיים , להמשך הדרך , ולטיפול בבעיות שלי ! X:
תודה רבה לכל מי שיקרא/יגיב.

ציטוט ההודעה