מה יש לפורום הזה?!
כל אשכול פה זה 'אפשר שם של הורדה שתביא לי 1000 הורדות מהר?' 'לאן לעלות הורדות שיביאו הרבה הורדות' - 'אתרי פורנו' 'אפשר אתרי פורנו מצליחים לעלות הורדות?' 'אפשר רעיון שיביא לי הרבה מאוד צפיות מהר?' מה יש לפורום הזה?! הוא נהפך לפורום של סקס וטמטום!
אתה פותח את הפורום חצי מהאשכולות אתרי פורנו אתרי פורנו אתרי פורנו!
מה זה תביאו לי הורדה שתביא לי 1000 הורדות מהר?! כאילו מה אתם חושבים שזה כזה קל?! ועוד אחרי שמוצאים שיביאו לכם?!
אם כל אחד היה שולף מהשרוול בתוך שעה 1000 הורדות לקובץ כל אחד היה עושה פה אלפי דולרים ביום...
בואו אני אתן לכם טיפ גאוני להבאת מלא צפיות והאהדה! תעלו להרבה שרתים נורמלים! פעם לפני שכל המודעות לכסף בהורדות היתה כל כך גדולה כל משחק שראיתי בפורטלים היו עם איזה 5 6 ולפעמים 8 שרתים! וכל הורדה שם קיבלה מהר מאוד 8000 ++ צפיות אפילו אם היא היתה בינונית ומטה, אבל היה שם הרבה שרתים טובים ככה שהרבה היו מורידים שמה כי הם לא יצטרכו להוריד במשך שבוע קובץ של איזה 40MB (אהמ אהמ Uploading + Letitbit אהמ אהמ)
וגם כל אחד פה שנכנס לתחום ההורדות חייב להרוס את פורטלי ההורדות בישראל פשוט חייב..
מה כל כך קשה לכם לעלות בעצמכם לשרתים נורמלים?! ומשחקים נורמלים!? אני עכשיו מעלה ל2 הפורטלים iDown.me ו Horadot.net וכל הורדה אני מביא לפחות 6 - 9 שרתים! ושחלק מהם בכלל לא נותנים כסף!
ואתם? כל הורדה שאתם מביאים זה איזה המרה של קובץ לתוך שרת מעפן..

ציטוט ההודעה

. אבל עדיין אני קצת בתחום ההורדות.