קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] תקחו את הפורום הזה בידיים כבר
    על ידי Cprogramming בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-12-2011, 04:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[דיון] למה נהפך הפורום הזה (פשוט אין תיוג שמתאים לדיון)

ברירת מחדל [דיון] למה נהפך הפורום הזה (פשוט אין תיוג שמתאים לדיון)

מה יש לפורום הזה?!

כל אשכול פה זה 'אפשר שם של הורדה שתביא לי 1000 הורדות מהר?' 'לאן לעלות הורדות שיביאו הרבה הורדות' - 'אתרי פורנו' 'אפשר אתרי פורנו מצליחים לעלות הורדות?' 'אפשר רעיון שיביא לי הרבה מאוד צפיות מהר?' מה יש לפורום הזה?! הוא נהפך לפורום של סקס וטמטום!
    אתה פותח את הפורום חצי מהאשכולות אתרי פורנו אתרי פורנו אתרי פורנו!

מה זה תביאו לי הורדה שתביא לי 1000 הורדות מהר?! כאילו מה אתם חושבים שזה כזה קל?! ועוד אחרי שמוצאים שיביאו לכם?!
    אם כל אחד היה שולף מהשרוול בתוך שעה 1000 הורדות לקובץ כל אחד היה עושה פה אלפי דולרים ביום...

בואו אני אתן לכם טיפ גאוני להבאת מלא צפיות והאהדה! תעלו להרבה שרתים נורמלים! פעם לפני שכל המודעות לכסף בהורדות היתה כל כך גדולה כל משחק שראיתי בפורטלים היו עם איזה 5 6 ולפעמים 8 שרתים! וכל הורדה שם קיבלה מהר מאוד 8000 ++ צפיות אפילו אם היא היתה בינונית ומטה, אבל היה שם הרבה שרתים טובים ככה שהרבה היו מורידים שמה כי הם לא יצטרכו להוריד במשך שבוע קובץ של איזה 40MB (אהמ אהמ Uploading + Letitbit אהמ אהמ)

וגם כל אחד פה שנכנס לתחום ההורדות חייב להרוס את פורטלי ההורדות בישראל פשוט חייב..
    מה כל כך קשה לכם לעלות בעצמכם לשרתים נורמלים?! ומשחקים נורמלים!? אני עכשיו מעלה ל2 הפורטלים iDown.me ו Horadot.net וכל הורדה אני מביא לפחות 6 - 9 שרתים! ושחלק מהם בכלל לא נותנים כסף!

ואתם? כל הורדה שאתם מביאים זה איזה המרה של קובץ לתוך שרת מעפן..
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 25-03-2011 בשעה 15:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

מה שמפריע לך בעצם זה שאנחנו עושים כסף?
    מזה לאן נהפך הפורם הזה? זה פורום של כסף ברשת לא של עזרה לזולת
    תעלה אתה למגה פלואד עם רייטים של 0.000001

ציטוט נכתב במקור על ידי dvir1_dvir1 צפיה בהודעה
    מה שמפריע לך בעצם זה שאנחנו עושים כסף?
    מזה לאן נהפך הפורם הזה? זה פורום של כסף ברשת לא של עזרה לזולת
    תעלה אתה למגה פלואד עם רייטים של 0.000001

מפריע לי שאתם fucking הורסים את הפורטלים ואתם לא שמים זין על זה!
    ושאתם הפכתם את הפורום הזה לפורום של פורנו!

ואתה פשוט חכם.. אני עוד רשמתי לכם טיפ איך לעלות את מס' ההורדות..
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 25-03-2011 בשעה 15:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

מה לעשות שפורנו הכי משתלם וזה מה שמחפשים כאן את הדבר שהכי משתלם
    לא הורסים שום פורטלים, אף אחד לא מכריח להוריד מההורדות שאנחנו שמים בפורטלים.

מה לעשות שפורנו הכי משתלם וזה מה שמחפשים כאן את הדבר שהכי משתלם
    לא הורסים שום פורטלים, אף אחד לא מכריח להוריד מההורדות שאנחנו שמים בפורטלים.
    אתה פשוט לא מבין אה? אתם לא מבינים שבסוף ישימו לזה סוף?! אתם לא מבינים שבסוף אנשים יפסיקו להכנס לפורטלים האלה?! אתם פשוט לא קולטים?! תסתכלו כמה צעדים קדימה!? כל כך קשה!?
    אתם לא קוראים את התגובות?! את התלונות?! אתם עד כדי אטומים..

אני פשוט רואה את זה שבסוף המנהלים שם רואים את כל התלונות ורואים שאנשים פשוט לא שמים זין על המורידים ויתחילו להגיד לכאן אסור לעלות לכאן אסור, ואז אני אבוא ארצה לעלות ולא יוכל בגלל טמטום של כמה אנשים בעלי תאוות בצע.
    בסוף הפורום שאני לא אגיד את שמו יהפוך למקום ההורדות הכי חם בישראל.. תראו שם את כמות הצפיות והתגובות והקבצים שרק הולכת ומתגברת.

מה לעשות שזה לא פורום של פורנו?! תפתחו פורום מיוחד לכסף בפורנו מעניין לי את הפח זבל שנמצא בבית ספר שלי מה תפרסמו שם וכמה תרוויחו ביום מי זה..
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 25-03-2011 בשעה 15:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

כל עוד זה לא בחוקים מותר לי לדבר על מה שבאלי שמביא כסף.
    אתה חושב לאנשים מזיז תביצה באיזה לינק הם מורידים את המשחקים שלהם\?
    המטרה שלהם זה להוריד את המשחק גם אם דרך השלט של הטלוויזיה הם יורידו אותו

כל עוד זה לא בחוקים מותר לי לדבר על מה שבאלי שמביא כסף.
    אתה חושב לאנשים מזיז תביצה באיזה לינק הם מורידים את המשחקים שלהם\?
    המטרה שלהם זה להוריד את המשחק גם אם דרך השלט של הטלוויזיה הם יורידו אותו
    חחח התגובה שלך רק מחזקת את הדעה שלי... אתם פשוט כנראה אטומים יותר מדי בעלי תאוות בצע... תתחילו לקרוא תגובות להורדות שלכם!

לאנשים זה מעניין את השערה של הביצה האמצית שלהם מאיפה הם מורידים! תסתכלו כמה מבקשים תעלה לפה! למה אתם מעלים רק לשרת הזה! הוא עולה כסף! איטי! עוד שרתים! את זה אתם פשוט לא רואים?!

מה אתה חושב שאנשים ירצו להוריד קובץ של 100MB במשך שבוע?! פשוט לא מסתכלים כמה צעדים קדימה..

אני פעם העלאתי את Homefront לשרת Letitbit וכל התגובות שהיו לי זה: עוד שרתים עוד שרתים עוד שרתים עוד שרתים.

מזל שאני כבר ירדתי מתחום ההורדות אחרת הייתי נדפק בגללכם.
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 25-03-2011 בשעה 15:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    69

מה תאוות בצע מה אתה בא להסתלבט?
    אם לא היה לאף אחד מפה תאוות בצע אף אחד לא היה משתין לפורום הזה
    הפורום הזה מתקיים בגלל התאווה לכסף של אנשים, למה שמישה יכנס לפורום של כסף ברשת אם הוא לא יעשה כסף
    מה זה נותן לו?

מה תאוות בצע מה אתה בא להסתלבט?
    אם לא היה לאף אחד מפה תאוות בצע אף אחד לא היה משתין לפורום הזה
    הפורום הזה מתקיים בגלל התאווה לכסף של אנשים, למה שמישה יכנס לפורום של כסף ברשת אם הוא לא יעשה כסף
    מה זה נותן לו?
    אתה לא מבין? אני אומר שהתאווה שלכם לכסף עוד תפגע בכם בסופו של דבר! שאני עשיתי מה שאתם עושים גם אני לא ראיתי את זה עכשיו שאני עוסק בתחום אחר אני שם לב לזה ואני שם לב שהמעשה שעשיתי (שאתם עושים אותו בלי סוף וחושבים שהוא מעולה) כמה שהוא רע והורס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    218

ציטוט נכתב במקור על ידי dxxddxxd צפיה בהודעה
    אתה לא מבין? אני אומר שהתאווה שלכם לכסף עוד תפגע בכם בסופו של דבר! שאני עשיתי מה שאתם עושים גם אני לא ראיתי את זה עכשיו שאני עוסק בתחום אחר אני שם לב לזה ואני שם לב שהמעשה שעשיתי (שאתם עושים אותו בלי סוף וחושבים שהוא מעולה) כמה שהוא רע והורס.
    "תאווה".
    שיעשו מה שבראש שלהם, כואב לך תפרוש מהפורום. בכמה נקודות שאמרת, אתה צודק - אבל ככה זה, אז תתרגל.

ציטוט נכתב במקור על ידי ping-pong צפיה בהודעה
    "תאווה".
    שיעשו מה שבראש שלהם, כואב לך תפרוש מהפורום. בכמה נקודות שאמרת, אתה צודק - אבל ככה זה, אז תתרגל.
    מה קשור הפורום!? הדבר הזה קורה בפורום!? זה קורה במקומות אותם אני צריך. הפורטלים של ההורדות.
    סתם ראיתי לדוגמא את michaelitsme מעלה משחק (כמובן של כמה MB..) בפורטל iDown ל2 שרתים, Uploading ו MegaUpload. לMegaUpload הוא שם סיסמא והוא לא אומר אותה - הוא פשוט רושם אם MegaUpload לא עובד תלכו לשרת השני (Uploading). על מי הוא עובד? כאילו שלא יודעים שהוא רוצה שיורידו מUploading. זה דוגמא לאחד מהדברים שאני טוען שאנשים הורסים את הפורטלים..
    אבל מה לעשות מי שבראש שלו רק כסף ישים זין על כל האחרים..

מה זה ככה זה תתרגל? תתרגל!? שאני אצטרך להידפק בעתיד רק בגלל טיפשות של אנשים?! "תתרגל".. זה כמו שתגיד לי שמעכשיו ילדים בני 4 מתחילים לנהוג ברחובות ובסופו של דבר אתה יכול להידרס אז אני אגיד לך "תתרגל"..

אתם יודעים מה? את מי אני מנסה לשכנע? תמשיכו בזה תהרסו את הפורטלים.
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 25-03-2011 בשעה 23:50.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

למה אתה יודע להרוויח כסף?
    אתה עוד סתם ילד שמרוויח מהורדות.
    תמצא עיסוק אמיתי באינטרנט, תעסוק בשיווק ותרוויח סכומים אמיתיים ולא 30$ לשבוע.
    לפני שתפתח אשכול כזה תשאל את עצמך מה אתה שונה מכל הילדים האלה שאתה מדבר עליהם, חוץ מזה שאתה לא מעלה לUPLOADING.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel-B צפיה בהודעה
    למה אתה יודע להרוויח כסף?
    אתה עוד סתם ילד שמרוויח מהורדות.
    תמצא עיסוק אמיתי באינטרנט, תעסוק בשיווק ותרוויח סכומים אמיתיים ולא 30$ לשבוע.
    לפני שתפתח אשכול כזה תשאל את עצמך מה אתה שונה מכל הילדים האלה שאתה מדבר עליהם, חוץ מזה שאתה לא מעלה לUPLOADING.
    למה אתה מכיר אותי שאתה יודע במה אני עוסק? אני בכלל עברתי לתוכניות שותפים זה הרבה יותר כיף לנהל אתר שאתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה. אבל עדיין אני קצת בתחום ההורדות.

ותקרא שוב.. אם אתה לא מצליח אני אעזור לך:

...אתה פשוט לא מבין אה? אתם לא מבינים שבסוף ישימו לזה סוף?! ....

...ואז אני אבוא ארצה לעלות ולא יוכל בגלל טמטום של כמה אנשים בעלי תאוות בצע...

נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 14:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    218

למה אתה מכיר אותי שאתה יודע במה אני עוסק? הסיבה היחידה שאני עכשיו משקיע שם זה רק כדי להתקבל לדרגת Uploader שיהיה לי כמו קלף בכיס למקרה שאני אצטרך.. אני בכלל עברתי לתוכניות שותפים זה הרבה יותר כיף לנהל אתר שאתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה.

ותקרא שוב.. אם אתה לא מצליח אני אעזור לך:

Uploading זה חרא שרת. הוא מוריד לאט. בזה אתה צודק. אבל הם רוצים לעשות כסף וככה טוב להם, אז די. הנושא הופך להיות סתמי, אתם חוזרים על אותו דבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי ping-pong צפיה בהודעה
    Uploading זה חרא שרת. הוא מוריד לאט. בזה אתה צודק. אבל הם רוצים לעשות כסף וככה טוב להם, אז די. הנושא הופך להיות סתמי, אתם חוזרים על אותו דבר.
    בכללי זה ככה רוב השרתים שיש בהם אפשרות חינמית וכסף.
    אבל זה מה שאני מנסה להגיד בגלל זה אני חוזר על עצמי. אנשים פה עושים את הכסף שלהם פה על אנשים אחרים, אז בדרך לא צריך גם קצת להתחשב בהם? או גם להתחשב במקום שממנו את עושים את הכסף..

אבל עזוב כבר אין לי כוח לזה, בכל פורום זה קורה שאנשים עושים דברים מטומטמים - אני מנסה להזרים קצת שכל למחשבה שלהם - אף אחד לא מקשיב - אני מתייאש.

טוב כנראה בגלל זה פרשתי מכל הפורומים שאני מכיר וגם מי פה (חוץ מהאשכול הזה).
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 08:48.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,894 | הודעות: 8,151,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect