המחשב שלי יוכל להריץ את מערכת ההפעלה windows 7 home premium?
אני כרגע על ***
אה ושכחתי לציין תמערכת שלי : Intel Desktop Board D946GZIS
המחשב שלי יוכל להריץ את זה ?
המחשב שלי יוכל להריץ את מערכת ההפעלה windows 7 home premium?
אני כרגע על ***
אה ושכחתי לציין תמערכת שלי : Intel Desktop Board D946GZIS
המחשב שלי יוכל להריץ את זה ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displayLang=he
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה,
הווינדוס יעבוד אבל לא מומלץ - הדרישות מערכת הן לפחות ג'יגה זיכרון למערכת x86,
המלצתי - אל תעבור ל 7.
הוא יעבוד לי חלק אבל?<
:| אני ממש רוצה לשדרג אבל :\ באסה![]()
מ א ו ש ר
המינימום דרישה זה 1 גיגה מנסיון שלי זה לא ממש מספיק וזאת בהנחה שאתה מתקין אנטי וירוס ואיזה תוכנת מסרים מסוימת כנו סקייף ועוד כמה דברים קטנים אתה תמצא את עצמך עובר את ה 1 גיגה ויתחיל איטיות במחשב. אם אתה יכול להגדיל טיפה תזכרון ל 1.5 גיגה אז זה יהיה מצויין.
בגדול אתה יכול להשתמש ב 7 ולסגור קצת תוכנית מיותרות כגון מרכז אבטחה וינדו דיפנדר עידכונים אוטו ועוד כמה תוכניות ואז זה יקטין לך את צריכת הראם.
כמו שתמיד אמרתי 7 וויסטה שתיהם צרכנים גדולים רק ההבדל שהיום מחשבים מגיעים עם ראם הרבה יותר גדול מהזמן שויסטה יצאה.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
תתקין זה יהיה בסדר
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
דוגרי.. אם אתה משחק משחקים אל תתקין.. אם לא.. אז תתקין ותראה