קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 18:41
  2. [שאלה] לכל מי שיש סטים פרוץ
    על ידי GGGaaalll בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 21:56
  3. [שאלה] לכל חברי הפורום שגולשים פה
    על ידי mеidan בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 20:23
  4. [שאלה]שאלה לכל הפורום וזה קשור לדיבורים
    על ידי oranZ בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 00:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

שאלה לכל הגברברים באשר הם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Red face שאלה לכל הגברברים באשר הם..

אז קודם כל- גם אני חדשה כאן
    שנית כל.. יש לי בעיונת שלאחרונה מציקה לי ואני לא ממש יודעת איך להתמודד איתה..
    יש לי ידיד שעד לפני שנה היה החבר הכי טוב, כל תקופת התיכון היינו דבוקים אחד לשני, אבל באיזשהו שלב פיתחתי אליו רגשות קצת אחרים.
    סיימנו את התיכון,וכל אחד סוג של פנה לדרכו אבל המשכנו לשמור על קשר טלפוני ולהפגש כמה שאפשר.. גם ביננו וגם עם חברים כי יש לנו המון חברים משותפים.
    הוא הלך לעשות מכינה בת"א(ואז לאוניברסיטה),הכיר אנשים חדשים,גר שנה בת"א ונהנה מהחיים, ואילו אני המשכתי לפעמי עתידים (לחץ מטורף..) והייתי בסביבת אנשים מוכרים,בבית הרגיל שלי,הכרתי מעט אנשים חדשים מהמכללה ומהתוכנית.
    בסביבות השנה האחרונה בתיכון אני והוא היינו נתונים בריבים חוזרים ונשנים, שבעיקר באו מהכיוון שלי, הרגשתי שלא קיבלתי מספיק תשומת לב וכו', והוא מצידו היה בשלב ההתפתחות החברתית...(שאני סיימתי איתו בערך בכיתה י.. ). אבל בסופו של דבר לפני שהוא עזב לת"א אמרתי לו שאני אתגעגע ושהוא יחסר לי, ושישמור על קשר כמה שרק אפשר..
    בחודשים הראשונים-עדיין לא היה לו פלאפון משלו, וגם כשהיה לו, הוא היה רגיל שאני זו שמתקשרת כנראה, כי הוא לא הקפיד כ"כ על להתקשר אליי(או להורים שלו.. לצורך העניין). אחרי כמה חודשים שהיינו בעיקר בקשר טלפוני, נפגשנו פה ושם, הייתי באה בעיקר לשבתות (ביני לבין המשפחה שלו יש קשר ממש טוב... עד כדי מצב שאמא שלו מתקשרת מדי פעם לשאול מה שלומי ושלום משפחתי, ועד כדי שהיא מזמינה אותי לשבתות,גם כשהוא "סוגר" בת"א).
    בסביבות פסח של שנה שעברה,העברנו את הידידות שלנו לשלב אחר...פיזי.חשוב לי לומר שזה בא ממני. היו לי עליות ומורדות איתו ,בעיקר אני הייתי אשמה במורדות,כשחלקתי איתו את הרגשות שלי,ניסיתי להתנתק ממנו אבל אני לא מסוגלת.. אנחנו יותר מדיי מעורבבים, ועכשיו הוא גר בעיר שלי(בתקופת התיכון הוא לא היה גר בעיר שלי,אלא במושב לידה)
    אני לא יודעת אם אני אמורה לפרט פה או לא, ואין לי בעיה לפרט גם אבל.. בשורה התחתונה:
    הוא לא מרגיש אליי דבר מלבד הערכה (עשיתי בשבילו לא מעט..)ומשיכה פיזית, ואתם יודעים,אנחנו ידידים כבר הרבה מאוד זמן..
    אני מרגישה שהוא יכול להיות אחלה בן זוג, גם אם לא לחיים, אז לפחות לתקופת הצבא..שאצלי הולכת וקרבה.
    יש לי עוד המון פרטים להוסיף, שלדעתי יכולים לעזור, אבל שמתי לב שכבר רשמתי יותר מדיי וקראתי בעבר שיש פה אנשים שלא אוהבים לקרוא.. אז תמצתתי כמה שיכולתי ..

מנקודת המבט שלכם, יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לנסות להפוך לו את המחשבה עליי מיזיזה לחברה פוטנציאלית?

(נ.ב- הייתי הראשונה שלו, ועד עכשיו גם היחידה, בוודאות יחידה,איתי הוא לא חוסך בפרטים.)
    אשמח לתגובות..העניין הזה ממש מציק לי.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

כשאת רואה חולצה ממש אבל ממש יפה וסקסית בחלון הראווה אבל היא עולה המון כסף, מה את מרגישה כלפיה?
    יכול להיות שאת מרגישה "חייבת להשיג אותה!!" ברמה כזאת שאת מתכוונת לחסוך בשבילה?

לאחר שקנית ולבשת אותה פעם או פעמיים, מה את מרגישה כלפי החולצה הזאת? כנראה שהיא תישאר זרוקה בארון עד שהיא תקטן עליך ותתני אותה לאחותך או שתזרקי אותה.

קחי את המטפורה הזאת ותשליכי אותה על טיב היחסים ביניכם, מדובר באותו אפקט.
    בשביל לשנות את היחס שלו כלפיך (הדומה ליחס שלך כלפי החולצה לאחר שהשגת אותה), אני מניח שלא צריך להסביר לך מה לעשות ושאת בחורה מספיק חכמה וממזרית בשביל להבין זאת לבד (מה לעשות, המוח של האישה מתקדם יותר בשלוש שנים מהמוח של הגבר, אז תחסכי ממני את הטרחה להסביר לך מה שאת כבר יודעת).

שבוע מלבלב שיהיה!

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה שנקרא פרנדס וויט' בניפטס.
    פרט אחד קטן (ודיי עקרוני), ציינת פה, בכל פעם שסיפרת לו איך את מרגישה נתקלת בסוג של אנטי, אבל כשרצית להתקדם פיזית אני מאמין שלא נתקלת בהרבה מידי קשיים... מתנצל אם אני זה שמנפץ את הבועה, אבל זו התנהגות קלאסית של מישהו שלא רוצה להיות איתך. אם היה לו את הנסיון (והאמת, את האומץ), להגיד לך חד משמעית שאכפת לו ממך מספיק כדי שתפסיקו לשכב, מבטיח לך שהוא היה אומר לך - כי כן נראה שאכפת לו.

אני מבין את הקשר בינכם, הייתי מציע לך בכנות שלא להכנס לזה. זה לא מתחיל בריא, וזה בטוח לא יגמר בריא. תמצאי מישהו שאכפת לו ממך וגם רוצה להיות איתך, זה גם ייתן לך את התירוץ להפסיק לשכב איתו ולחזור לנטו ידידות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתגובה ל: TheNuts בהחלט אנחנו פרינדס ויט בנפיטס,אין עוררין, וללא ספק,אתה לא זה שמנפץ לי את הבועה, ניפצתי אותה בעצמי אינספור פעמים, והחלטתי לעבור לדרך פעולה שיטתית, שאני בטוחה שהיא קיימת ואני רק לא יודעת מה היא.
    כמו שגם אמרתי בהתחלה- יש המון פרטים שלא רשמתי כאן, אחד מהם, הוא שהיה ערב אחד שהוא בא במיוחד,כדי שנשב לדבר על המצב הזה. ההתנהלות הייתה מאוד בוגרת מצידו,בניגוד לאופי שלו..והוא אמר לי שמילה אחת שלי וכל הסיפור הפיזי נגמר,ושוכחים מזה, כמו ששוכחים מעוד כל מיני דברים שהיו לנו בדרך,הבעיה שאני החלטתי שאני אפסיק בקצב שלי, ובאמת חצי שנה לא היה ביננו שומדבר פיזי, עד שיום אחד, ממש הייתי צריכה
    ואותו יום,הרגשתי משהו שהרבה זמן לא הרגשתי, והבנתי שאני לא רוצה אותו כבן זוג לתמיד, רק נסיוני.. לא יודעת להסביר את ההרגשה שיש לי כ"כ.
    כמו שהבחור מעליך רשם- הוא סוג של חולצה שאני מאוד מאוד רוצה כרגע.. אח"כ אני בטוחה כמעט בוודאות שלא יהיה לי עניין בה,בו לצורך העניין.
    נערך לאחרונה על ידי lovegirl6291; 26-03-2011 בשעה 20:10. סיבה: לא התייחסתי למי מיועדת התגובה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתגובה ל: XsonicX - אתה דיי צודק, אני לא בטוחה אם התכוונת שהחולצה המעניינת היא מטאפורה אליי, או אל הבחור המדובר, מה שכן- אני מרגישה שאחרי שאני אשיג את ההתעניינות שלו בי, אני אתגבר על הסיפור הזה ואסיים אותו אפילו בעצמי.
    אולי אני לא כ"כ חכמה כמו שאתה חושב, או ממזרית חח..אמנם אני מבינה דברים, אבל במקרה שלי,אם הגעתי למצב שבו אני רושמת בפורום, ושואלת "מה לעשות" אני לא כ"כ בטוחה מה לעשות..
    את הנסיון של לגרום לו ליזום את השיחה הבאהכבר עשיתי, וזה בהחלט גרר שיפור ביחסי ידידות שלנו, הרגשתי שאני יותר מעניינת אותו, אבל אני מרגישה שלא מספיק,כמו החברים החדשים שהוא רכש =\
    נערך לאחרונה על ידי lovegirl6291; 26-03-2011 בשעה 20:11. סיבה: לא התייחסתי למי מיועדת התגובה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

מניסיון של אחד שאין לו הרבה ידע בקשר זוגי,ואחד שכבר לא בטוח שאהבה אמיתית קיימת[מחכה ל"אחת" שתנפץ את כל המיתוסים..],
    אני יכול להגיד לך,שאני מבין,שיש שם מצב של אהבה חד-צדדית או איך שלא תבחרי לקרוא לזה ,הבחור נהנה מההסדר[ואולי גם את,תעשי תשיקולים שלך אם הוא שווה כיזיז או לא,לא קשה..-כמו שאת מבינה כאישה בודקים כמה הוא "גבוה"ומחליטים] ולוקח אותך כיזיזה - הוא נמשך אלייך זה תיהיה בטוחה,אחרת הוא לא היה שוכב איתך.. אבל אל תבני על קשר-במיוחד כשהוא עבר לת"א והחליף את החברים וכו..:]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    מניסיון של אחד שאין לו הרבה ידע בקשר זוגי,ואחד שכבר לא בטוח שאהבה אמיתית קיימת[מחכה ל"אחת" שתנפץ את כל המיתוסים..],
    אני יכול להגיד לך,שאני מבין,שיש שם מצב של אהבה חד-צדדית או איך שלא תבחרי לקרוא לזה ,הבחור נהנה מההסדר[ואולי גם את,תעשי תשיקולים שלך אם הוא שווה כיזיז או לא,לא קשה..-כמו שאת מבינה כאישה בודקים כמה הוא "גבוה"ומחליטים] ולוקח אותך כיזיזה - הוא נמשך אלייך זה תיהיה בטוחה,אחרת הוא לא היה שוכב איתך.. אבל אל תבני על קשר-במיוחד כשהוא עבר לת"א והחליף את החברים וכו..:]

הוא לא עבר לת"א, נהפוך הוא ,הוא חזר לעיר שבה אני גרה,הוא דיי- קרוב מתמיד. ואני דיי בטוחה שאני לא אוהבת אותו,אלא סתם רוצה להשיג אותו.
    וכן זה בערך מה שסיכמנו- אין לו בעיה להמשיך את זה כל עוד זה לא פוגע בי.
    אגב,אני מזדהה לחלוטין עם השורות הראשונות של התגובה שלך. גם אני מחכה לאחד כזה,בינתיים נהנים מהחיים =] עוברים בכל מיני פחי זבל עד שמוצאים את החתול האהוב שלך..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עוברים בכל מיני פחי זבל עד שמוצאים את החתול האהוב שלך..
    פששש איזה משפט!
    אני הולך לאמץ אותו בכל פעם שבחורה תשאל אותי למה אני לא בנוי לקשר רציני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אז למה את שם?.. את רוצה להשיג אותו ולהסתכן בינתיים ברגשות מסריחים אליו[את כבר אומרת שאת מפתחת משו ..-בנות זה עם כ"כ צפוי..]
    טוב לך מההסדר?תשארי,לא טוב? לכי תחפשי חתול אחר-רצוי אחד שיודע לעשות חיים ולהנות,ושמבין שסטוצים זה הכי,אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    פששש איזה משפט!
    אני הולך לאמץ אותו בכל פעם שבחורה תשאל אותי למה אני לא בנוי לקשר רציני.
    ואתה מדבר עליי שאני ממזרה XD
    יצירתיים אנחנו =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אז למה את שם?.. את רוצה להשיג אותו ולהסתכן בינתיים ברגשות מסריחים אליו[את כבר אומרת שאת מפתחת משו ..-בנות זה עם כ"כ צפוי..]
    טוב לך מההסדר?תשארי,לא טוב? לכי תחפשי חתול אחר-רצוי אחד שיודע לעשות חיים ולהנות,ושמבין שסטוצים זה הכי,אחי
    חחחחחחחחחח
    כן פיתחתי אליו רגשת בעבר, אבל זה כמו מחלה, אתה מפתח גם נוגדנים אליה בפעם הבאה =]
    להפך,אני רוצה חתול שאוהב את הבית!!
    נראלי פספסתם את העיקר, השאלה שלי הייתה אם יש למישהו מכם שמץ של מושג איך להפוך אותו לחתול בית, כי חייב להיות משהו בטבע של הגברים שפועל אוטומטית, חוץ מהזין =P
    וזו לא נקמה.. כי כשאני חושבת על איך זה נראה זה נראה כמו אחת כזו, אני פשוט רוצה את זה בשבילי,להוכיח שאני מסוגלת..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lovegirl6291 צפיה בהודעה
    ואתה מדבר עליי שאני ממזרה XD
    יצירתיים אנחנו =]
    כן, את ממזרה, במיוחד אם את רוצה "ליהנות מהחיים".
    אגב, אם את רוצה ליהנות בינתיים עד שתפלי ברשת של ה"אחד"... למה את לא מכירה עוד גברים? וגורמת למתוקי שלך קצת לקנא ולהבין שהוא עלול לאבד אותך? תזדרזי... לא יעבור הרבה זמן עד שיבוא גבר וילכוד אותך.

הקיצר, תשתחררי מהאובססיביות המיותרת הזאת לרצות להשיג אותו, לא ידוע מה איתך, הדרך שלי להשיג מישהי זה קודם כל לאבד אותה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-03-2011 בשעה 21:23.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

נראה לי שהיה לי משהו בסגנון שלך אם לא אז כנראה לא הבנתי נכון - הייתה מישהי שאני והיא היינו ידידים טובים, השיחות זרמו טוב תמיד נהניתי להפגש איתה, היא לא רצתה אותי בפן הפיזי או הזוגי אבל היינו חברים ממש טובים והרגשתי שאין לי רגשות אליה ואני לא אוהב אותה אבל בכל זאת רוצה להיות איתה כי אין בחורה אחרת שזורם לי איתה כ"כ טוב וכיפי כמו שאיתה,

אני לא כ"כ מבין מה את רוצה אתם חברים טובים ושכבתם , חוץ מזה שהוא לא נאמן רק לך [למרות שאמרת שהוא לא שכב עם אף אחת אחרת מלבדך] אתם כמו זוג... :\
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כן, את ממזרה, במיוחד אם את רוצה "ליהנות מהחיים".
    אגב, אם את רוצה ליהנות בינתיים עד שתפלי ברשת של ה"אחד"... למה את לא מכירה עוד גברים? וגורמת למתוקי שלך קצת לקנא ולהבין שהוא עלול לאבד אותך? תזדרזי... לא יעבור הרבה זמן עד שיבוא גבר וילכוד אותך.

הקיצר, תשתחררי מהאובססיביות המיותרת הזאת לרצות להשיג אותו, לא ידוע מה איתך, הדרך שלי להשיג מישהי זה קודם כל לאבד אותה.
    נראלך שאני באמת מחכה לו? יש לי תוכניות ב,ג,ד ויש אופציה לתוכנית ה' כרגע, כלומר אני לא עוצרת את החיים שלי בגלל זה..
    זה פשוט מאוד מעניין אותי =] והתכוונת לגרום לה לאבד אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    נראה לי שהיה לי משהו בסגנון שלך אם לא אז כנראה לא הבנתי נכון - הייתה מישהי שאני והיא היינו ידידים טובים, השיחות זרמו טוב תמיד נהניתי להפגש איתה, היא לא רצתה אותי בפן הפיזי או הזוגי אבל היינו חברים ממש טובים והרגשתי שאין לי רגשות אליה ואני לא אוהב אותה אבל בכל זאת רוצה להיות איתה כי אין בחורה אחרת שזורם לי איתה כ"כ טוב וכיפי כמו שאיתה,

אני לא כ"כ מבין מה את רוצה אתם חברים טובים ושכבתם , חוץ מזה שהוא לא נאמן רק לך [למרות שאמרת שהוא לא שכב עם אף אחת אחרת מלבדך] אתם כמו זוג... :\
    כמו זה לא אותו הדבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect