|
|
חלילה, לא התכוונתי לפגוע באף אחד..
תודה על התגובה.
THE NUTS - ענה לך על החלק הראשון,ואני יוצא מנקודת הנחה שהוא יודע על מה הוא מדבר,אוףף זוגיות זה פאקינג מסובך-עשית לי חשק להבין סופית שסטוצים זה הכי מתאים בשבילי..P:
סתם שאלה: למה את רוצה להוכיח שאת מסוגלת?..זה יעזור לך במשו?.. הרי את כבר יודעת שהוא לא יתפוס מקום אצלך בלב להמשך אז ל-מ-ה?
עזבי בסוף הלב שלו ישבר [כע גם אם לא תתכווני-יהיה לו ציפיות אחרות ממך-אבל אז-את כבר החלטת..] והוא יהפוך לנכה ריגשית שימשיך בסטוצים עד סוף חייו..עזבי כרגע תארתי את עצמי. ולא באלי שתייצרי עכשיו שיבוט שלי .אני אוהב להיות מיוחד!..![]()
חחחחחחח הרגת אותי..
סטוצים זה דבר שמתאים להרגשה הנוכחית שלך אולי, אבל לא כדרך חיים,כולם רוצים באיזשהו שלב ילד או יותר, ובן/בת זוג שיחזירו לך אהבה וחיבה.
וגם אני חושבת שזוגיות זה מסובך,חושלוקלוקים,בגלל זה אני רווקה מתה כבר 3 שנים תקועה בלופים של סטוצים.. קשה לצאת מזה אגב!
ולהוכיח לעצמי שאני מסוגלת,יעזור לי מאוד, באיזשהו מקום אני חיה בשביל להשיג מטרות, לא יכולה לחיות בלי יעד..
השגתי אותו פיזית, הוא השיג אותי גם פיזית וגם מנטלית, עכשיו אני כבר לא בטוחה שאני בקטע שלו.
המטרה שלי היא לא לפגוע בחבר טוב. המטרה היא להגיע למצב שהוא שוקל אותי בתור בת זוג אופציונלית לכל דבר, ולפני שזה יהפוך ליותר מזה- אני אפסיק את זה מן הסתם (ומין לפעמים זה כן סתם XD) ,ואז אני אתפוס איתו שיחה ארוכה....... ארוכה... כמו שאני אוהבת והוא רגיל אליה..
נ.ב - אם אני אראה שזה מרחיק לכת,ברור שאני אקטע את זה, אבל יכול להיות שבסופו של עניין אני בעצמי ארצה איתו משהו.
ולמה אתה כל כך פגוע?? בן כמה אתה שאתה מספר שאתה בסטוצים עד סוף חייך?!
כולם רוצים באיזשהו שלב שתי בחורות או יותר על אותה המיטה, לא כולם מקבלים את זה בסוף.סטוצים זה דבר שמתאים להרגשה הנוכחית שלך אולי, אבל לא כדרך חיים,כולם רוצים באיזשהו שלב ילד או יותר
הקיצר, לא היה לי כוח לקרוא (את ה** שכל שלכם), מה נסגר? מה החלטת שאת עושה בסוף? אתם מתחתנים?
חחחחחחח תתפלא יש גם בחורות שרוצות יותר מגבר אחת על המיטה..
לא נסגר כלום לצערי, כולם פה זורקים לי חוות דעת על המצב במקום דרך (שזה גם מעניין לדעת מה חשובים..אבל לא יותר מזה), ואני יודעת מה אני רוצה.. חתונה זה לא אחד מהם.
בינתיים- נחכה לטלפון ממנו.. אני בתקופת מבחנים כרגע, שיתגעגע קצת,לא ככה?![]()
"אני לא כמו כל הבחורות" = המחשבה הכי נפוצה בקרב 99.999999999% מהבחורות.ושנית- אני לא כמו כל הבחורות,לפחות ככה אני חושבת..
ככה שצר לי, את כמו כולן (אם לא היית כמו כולן הייתי מתחיל איתך).
נערך לאחרונה על ידי lovegirl6291; 27-03-2011 בשעה 21:04.
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 15:52.
בוא נסכם ככה-כל הנקודות שזרקת כאן עכשיו, זה רק כיוון אחד של האישיות שלי..
אני גאה להיות הבעלים של אישיות יחסית דיי מגוונת ואהמ... הייתי מאוד רוצה להעיד על עצמי שאני משעשעת, אבל.... אין הנחתום מעיד על עיסתו,כמדומני...![]()
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 15:52.