קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חצי שנה אחרי: נמצא ציוד של חוליית החוטפים
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-01-2007, 02:28
  2. חתימה חדשה אחרי חצי שנה בלי פוטו =]
    על ידי Summer בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 31-05-2006, 18:35
  3. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 17:14
  4. אחרי חצי שנה שלא נגעתי בפוטושופ חתימה חדשה..
    על ידי Dj I.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 23:45
  5. כמה חתימות חדשות שלי אחרי חצי שנה בלי פוטו
    על ידי Doctor G בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 17:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

חצי שנה אחרי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חצי שנה אחרי

אני וחברה שלי נפרדנו לפני חצי שנה.
    היא נסעה לחודש לארה"ב ובגלל עלות שיחה רגילות דיברתי איתה כמעט כל יום והתעניינתי במה שעשתה באותו היום. עם הזמן השיחות הלכו ונהיו קרירות. זמן קצר לפני החזרה שלה לארץ (שבוע בערך), היא אמרה שהיא לא מתגעגעת והיא לא מבינה למה. שהיא מבולבלת, שאין לה הסבר למה פתאום דעך לה ושהיא לא רוצה לעשות צעד קיצוני.. אמרתי לה שלא הוגן שהיא תשאיר אותי תלוי באוויר, שזה שחור או לבן, אין אפור, או שפותרים את הבעייה או שחותכים כאן. כמובן שלא היה לה שום הסבר או פתרון, אז אמרתי לה שאנחנו נפרדים.
    חצי שנה אחרי אני מסתכל על הקשר הזה שהיה לנו, כל כך יפה, כל כך פתוח, אהבתי אותה באמת ואני לא מצליח למצוא שום דבר רע חוץ מהכתם הזה של הסיבוב הפתאומי שהיא קיבלה.
    אני רואה את עצמי בונה עתיד עם בחורה כמוה, זה מייסר אותי באמת.
    אשמח לכל דעה, בעד או נגד ניסיון לחזרה.
    אם לחזור אז איך אני מתחיל בלי לצאת סמרטוט על? (עוד שבוע וחצי אני נוסע לאנגליה לכמה חודשים, לחכות לאחרי? או לעשות פגישת ידידות אחת לפני?)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

WAKE UP AND SMELL THE FLOWER

נפרדתם, תפרדו בטוב, זאת הכי טעות בעולם לחדש קשר לפני שאתה נוסע לכמה חודשים, ה לא עובד כשאתם רחוקים לזמן ממושך (כמו שאגב שמת לב למה שקרה כשהיא הייתה בחו"ל)
    תעשה את ההחלטה הבוגרת והבריאה ותשאיר א הקשר הזה מאחוריך

אם היא אמרה לך מה שאמרה סימן שהיא לא הרגישה כמוך
    עזוב , אתה צריך למצות את החיים
    אל תתקע במקום אחד

אגב, מה הקשר לפיקאפ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחים, הבן אדם אומר לכם שהוא רואה אותה בתור אחת שהיה יכול לחיות איתה, עם כל הכבוד לבליינים שביננו - אם הוא אוהב אותה והיא באמת מתאימה לו - שפאקינג ינסה להחזיר אותה.

אחי, שמור איתה על קשר מסוים, תבנה לך אישיות, לייף סטייל או איך שקוריאם לזה, תשקיע בתחום, תבין כל מני תובנות לגבי עצמך וגם תהיה הרבה יותר טוב בתחום אחרי כל זה אני מאמין - אחרי השינוי יש שתי אפשרויות, או שירד לך ממנה אז אתה יכל להמשיך לסקסית הבאה ואולי היא תהיה האחת - או שתחזור אליה כמו שצריך ותגרום לה להתאהב בך שוב.

תחזור לפה ותגיד מה החלטת לעשות.

נ.ב: בחורות זה לא קונדומים.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 27-03-2011 בשעה 17:26.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

^אבל אם היא אמרה לו מה שאמרה לו אז היא התכוונה להגיד לו בצורה עדינה שירד לה
    מה לעשות, הם לא מרגישי אותו דבר ביחס לקשר הזה [אולי]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    ^אבל אם היא אמרה לו מה שאמרה לו אז היא התכוונה להגיד לו בצורה עדינה שירד לה
    מה לעשות, הם לא מרגישי אותו דבר ביחס לקשר הזה [אולי]
    זה לא קשור, כשהיא תראה אותו אחרי שינוי ותבין שפעם הוא היה שלה ועכשיו אין לה הרבה סיכויים איתו, היא תבין שהיא כביכול הפסידה אותו שהוא משהוא יקר - למרות שבאמת פעם היא לא רצתה אותו, אבל היום היא כן רוצה אותו - כי הוא שונה.
    אל תשכך שבנות בנויות על רגש.
    הוא תמיד יכל ל"כבוש" אותה מחדש רק שאני ממליץ לעשות זאת אחרי שינוי אמיתי וכך הקשר יהיה יציב ואמיתי.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מרגיש כאילו אין לי אופציות

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    זה לא קשור, כשהיא תראה אותו אחרי שינוי ותבין שפעם הוא היה שלה ועכשיו אין לה הרבה סיכויים איתו, היא תבין שהיא כביכול הפסידה אותו שהוא משהוא יקר - למרות שבאמת פעם היא לא רצתה אותו, אבל היום היא כן רוצה אותו - כי הוא שונה.
    אל תשכך שבנות בנויות על רגש.
    הוא תמיד יכל ל"כבוש" אותה מחדש רק שאני ממליץ לעשות זאת אחרי שינוי אמיתי וכך הקשר יהיה יציב ואמיתי.
    יכול להיות שבאמת מה שאני צריך זה עוד ניסיון עם בחורות לפני שאני מחליט את זה. בחצי שנה האחרונה לא הכרתי יותר מדי בחורות. היה לי קשר קצר לא מזמן שהסתיים, למרות שהבחורה הייתה יפה, כי לא התחברתי אליה וכי אני נוסע לאנגליה לכמה חודשים.
    אני ניסיתי לחזור לשגרת מסיבות ובילויים אפילו אילצתי את עצמי להגיב על פרט כלשהו בהתנהגות או בלבוש של בחורות במועדון, תמיד הבחורה הגיבה ישירות על הפרט (נעליים, סגנון ריקוד, שמלה וכו'). ההרגשה רגע אחרי התגובה היא שיהיה מטומטם להמשיך לדבר על אותו פרט (באמצע המועדון שבו רוקדים ונהנים לדבר על השמלה או הנעליים יותר משני משפטים). אני מנסה להמנע מלשאול מאיפה את? בת כמה את? וכל מיני שאלות יבשות בסגנון ובסופו של דבר פשוט אין מה לומר אז אני עוזב את הסט.. גם ברגע שאני רואה מישהי יפה לרוב אני לא מוצא באמת משהו מיוחד בלבוש או בהתנהגות. אני מרגיש שם כמו דג מחוץ למים =-O אגב את האחרונה הכרתי במקושרים.. אני פשוט לא הכי מוצלח בהתחלה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אם אתה באמת אוהב אותה כל כך,למה אתה חושב על לעשות צעד רק חצי שנה אחרי ?

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אם אתה באמת אוהב אותה כל כך,למה אתה חושב על לעשות צעד רק חצי שנה אחרי ?
    מה שזה בדרך כלל אומר זה שלבן אדם אין אופציות
    אחרי הרבה זמן בלי מין ובלי אפתיה מצד בנות או רגש רומנטי, חופרים בכל האופציות שיש, כשאין הרבה אז זאת החברה לשעבר או הבחורה שאז הכרתי ויש לי אותה בפיסבוק וסוג של הייתה חמודה

זה לא שאתה באמת אוהב אותה, חסר לך משהו לאהוב והיא נראת לך אופציה טובה יותר מבחורה חדשה שתכיר, למרות שבפועל, יש לך הרבה יותר סיכוי אם מישהי שעוד לא דיברת איתה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    מה שזה בדרך כלל אומר זה שלבן אדם אין אופציות
    אחרי הרבה זמן בלי מין ובלי אפתיה מצד בנות או רגש רומנטי, חופרים בכל האופציות שיש, כשאין הרבה אז זאת החברה לשעבר או הבחורה שאז הכרתי ויש לי אותה בפיסבוק וסוג של הייתה חמודה

זה לא שאתה באמת אוהב אותה, חסר לך משהו לאהוב והיא נראת לך אופציה טובה יותר מבחורה חדשה שתכיר, למרות שבפועל, יש לך הרבה יותר סיכוי אם מישהי שעוד לא דיברת איתה
    הבנת אותי לא נכון.
    מה שאמרת באמת מתאים להתנהגות של גבר אחרי חצי שנה יבשה.

אני שאלתי משהו אחר,למה הוא לא ניסה להשיג אותה מייד כשהם נפרדו,הרי היא כל כך חשובה לו והוא אפילו שוקל להמשיך איתה הלאה בתור מבוגרים,זה שווה את ההשקעה הזו והרבה יותר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האמת שהייתי בנקודה חלשה אתמול. כל מה שרשמתי עדיין נכון ואני באמת ראיתי פוטנציאל. אבל זה גם נכון שחסר לי ניסיון והחצי שנה האחרונה באמת הייתה די יבשה.. אני רוצה לנסות להתגבר על זה בעזרת חוויות חדשות ואהבות חדשות. אבל דברים צריכים להשתנות. עוד שבוע וקצת אני נוסע לעבודה באנגליה לכמה חודשים.
    אני חושב שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לדף חדש. אשמח לעזרה שלכם להתחלה חדשה.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dorban89 צפיה בהודעה
    האמת שהייתי בנקודה חלשה אתמול. כל מה שרשמתי עדיין נכון ואני באמת ראיתי פוטנציאל. אבל זה גם נכון שחסר לי ניסיון והחצי שנה האחרונה באמת הייתה די יבשה.. אני רוצה לנסות להתגבר על זה בעזרת חוויות חדשות ואהבות חדשות. אבל דברים צריכים להשתנות. עוד שבוע וקצת אני נוסע לעבודה באנגליה לכמה חודשים.
    אני חושב שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לדף חדש. אשמח לעזרה שלכם להתחלה חדשה.
    אנגליה אדירה ואנגליות זורמות...
    מה שאני שמתי לב באנגליה שרוב ה..רומנים (אני מתאר לעצמי שנקרא להם ככה) היו דוקא עם לא אנגליות אלא עם תיירות (שזה גם טוב)
    בחו"ל יש איזה משהו שמתעורר אצלך בראש, אתה בפאקניג חו"ל תעשה מה בזין שלך

ואגב בשביל בנות שם אתה הפנטזיה (כמו שבחורה שודית בארץ יכולה להחשב הפנטזיה בשבילך), לפחות ככה אני העדפתי לחשוב

ואם אתה נוסע להרבה זמן אז זאת הזדמנות מצויינת בשבילך להתגבר על חברה שלך

אם תעבוד בעגלות, אני יודע שזה מעייף אחושרמוטה, אבל תצא, פשוט תצא, אל תשב בבית ואל תעשה כלום (גם אם שאר הצוות יעשה את זה), זה פתטי לחיות בעיר בחו"ל ורק לעבוד כל הזמן, מבלי להנות מהמדינה
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-03-2011 בשעה 17:31.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי כמו שמריו אמר פשוט תתרחק ממנה תבנה סגנון חיים עשיר זה גם יסיח את דעתך ממנה וגם תהנה תכיר המון בנות,תצא למועדונים כשתהיה סופרסטאר אתה כלכך תצחק על המצב הזה וכשתפגשו בפעם הבאה אתה תסתכל עלייה מלמעלה ואם באמת תחליט שאתה רוצה אותה אתה תוכל להחזיר אותה אלייך. מה שכן אתה חייב ללכת להכיר בנות - בשבילך ובנוסף אתה חייב עוד אופציות ! כשיש בנות סביבך זה מושך עוד בנות. אף פעם אל תיתקע על בחורה אחת זה יהרוס אותך!!
    אני אומר לך מניסיון עם כמה שאתה אוהב אותה ולא חושב שתמצא מישהי טובה יותר פשוט תתחיל לצאת ואתה תראה שזה לא נכון תשתמש בה כמוטיבציה לעתיד כשתיפגשו עוד חצי שנה היא פשוט תסתכל עלייך בהערצה ולא תבין איזה גבר גדלת להיות! קח אותה כמוטיבציה תדמיין את המצב שתפגשו עוד חצי שנה ואתה אלפא עם מלא בנות סיביבך זה ימלא אותך היא תרדוף אחריך!!
    בהצלחה גבר

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אחי כמו שאתה חושב יש שתי אפשרויות:
    1.לנסות לחזור אליה
    2.לעזוב אותה ולחפש אחרות

עכשיו אני מאמין שאתה יכול להביא הרבה אחרות והרבה אנשים מנסים לשכוח ממנה שאולי אתה עושה את זה. אני אומר תנסה.
    אתה אומר שאתה אוהב אותה אז תנסה להרשים אותה. הפיקאפ נותן לך את כל הכלים
    אבל אל תגזים כי אם אתה תנסה יותר מדי והיא תסרב אז אתה חייב לעזוב בזמן כי לפעמים אנשים נתקעים על וואניטיס קשה רצח רק בגלל דברים קטנים כאלה...
    אבל עדיפות ראשונה אם אתה חושב שזה אפשרי ואתה באמת אוהב אותה תחזור אלייה בלי לחשוב פעמיים.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    אבל עדיפות ראשונה אם אתה חושב שזה אפשרי ואתה באמת אוהב אותה תחזור אלייה בלי לחשוב פעמיים.
    אני אזכיר לכם שמר בחור נוסע לחו"ל עוד שבועיים לכמה חודשים, זה לא מצב שבו יכול להתחיל קשר בריא

סע, תחשוב על זה אחרי שתחזור, לשיכם יהיה זמן לחשוב קצת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect