לפני שעשיתם סקס ראשון עם בתולה... דיברתם על זה לפני ואמרתם שאתם תעשו את זה או שפשוט זרמתם ותוך כדי הוצאתם קונדום?
טיפים עצות וכל דבר אחר יתקבלו בברכה
לפני שעשיתם סקס ראשון עם בתולה... דיברתם על זה לפני ואמרתם שאתם תעשו את זה או שפשוט זרמתם ותוך כדי הוצאתם קונדום?
טיפים עצות וכל דבר אחר יתקבלו בברכה
|
|
אני זוכר את זה,לא דיברנו ולא כלום,הגענו למצב שאנחנו ערומים,ולאט לאט דחפתי,ללא קונדום.
בהתחלה כאב,ולא יצא גם דם למזלי.
אם זה זורם או לא, בכל הבנות שנתקלתי כסטוץ אף אחת לא הייתה בתולה. גם לא נראה לי שתצליח להשכיב מישהי שהיא בתולה ולהשתמש בה כסטוץ.
בנות בתולות נפתחות רק אחרי קשר ארוך ואחרי שהן בטוחות בעצמן, אם כל הזיוני שכל בבית ספר ובכל מקום, הן שוכבות רק אחרי שנה או חצי שנה לכל המעט.
הראשונה שלי הייתה בתולה, גם לי ולה, היינו בקשר 6 חודשים, ויום אחד פשוט המשכנו את הנשיקות והחירמונים למצב יותר רחוק ושכבנו, ודי מגעיל בהתחלה עם כל הדם שנוזל לה אחרי, זה לא הכי כיף, לך כיף אבל לה נראה סבל בהתחלה, אבל היא נהנית יותר מאוחר.
תזכור שאם אתה מבתל בחורה היא תזכור אותך כל החיים, וכשאתה פותח אותה היא כבר פתוחה וכולם נכנסים בה.
אני מנסה להבין מה אתה שואל?
אתה מתכנן סקס עם חברה שלך אבל חושב אם לעשות את זה ספונטאני או לא?
ואם כן, אז? אתה יכול לתכנן ספונטאניות?!
אחינו, תרגע!
תזרום איתה בסבבה, יהיה סקס, יופי, לא יהיה... אז תתחיל לדבר על זה (לפחות תזיין לה ת'שכל).
Slats Slats Slats
" P:
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:31.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:31.
אף פעם לא שכבתי עם בתולה, בדיוק מהסיבות האלה
מעצב גראפי לכל מטרה.
אני יכול להגיד מהניסיון שלי שזה לא פשוט,וזה הרבה תלוי גם מה החדירו לה בסביבבה שהיא גדלה בה והמנטליות שלה וכו.
בגדול לעולם לא מדברים עם בחורה על סקס איתה[לא בכללי על הנושא..].
אתה מוריד מההתרגשות ומהמתח ומהמיסתורין של הבחורה לגביי העניין[אם תגיד לבחורה מה אתה הולך לעשות לה רוב הסיכויים שהיא פשוט תדחה אותך - אין אתגר] ובמיוחד עם בתולה שרובן רוצות אתזה "מיוחד" AND SHIT LIKE THAT .
הניסיון היחיד שלי עם בתולה היתה הXית שלי שמהפגישה הראשונה חפרה לי שלא יהיה סקס כי היא רוצה מיוחד וכו - אחרי שבוע וחצי היא נכנעה
וזה בגלל שלא לחצתי ולא רמזתי אפילו על הנושא,בנוסף לזה כל פעם גרמתי לה להתגרות ולהגיע למצב של "רגע לפני"אבל אז "קפאתי" ואמרתי לה "מאמי את רוצה אתזה מיוחד,אני מרגיש לא מוכן" וכו , אחרי 4 פעמים כאלה היא נכנעה בעצמה..![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 31-03-2011 בשעה 16:35.