|
|
חחח אתה מצחיק אותי.
הוא כרגע בגיל שההורמונים שלו משתוללים וצועקים לכוס. בגילאים שלו או בפרט בכל הגילאים לא נראה לי שיש הרבה הזדמנויות כאלה, אלא אם אתה אליל מוזיקה או משהו כזה.
אתה שוכח כמה דברים, עד גיל 18 הוא לומד, יוצא למסיבות פה ושם וגם לא בטוח שיצליח להביא מישהי. אחרי זה יש לו צבא וגם הוא בוקשי חוזר הביתה ובקושי יש לו זמן להנות, ואם אין לו חברה הוא נדפק ואין לו את מי לפרק, ואז הוא ייזכר באותה הצעה ויאכל ת'לב.
אז הוא הולך ללמוד מכיר מישהי מתחתן איתה וחי איתה את שארית חייה, ולזיין אותה אחת במשך שנים רבות בלי שזיינת לפניה פשוט לאכול את הלב על אותה הזדמנות שהלכה.
יציעו לך כסף לא תיקח? יציעו לך אוטו לא תיקח? אותו עיקרון כאן, יציעו לך זיון לא תיקח, זה לא שזה יפגע בו או משהו.
בלזיין אותה יש יותר יתרונות מאשר שלא ייזין אותה.
אתה מדבר כמו איזה פראייר, נותנים לך תיקח, מה אתה מדבר הרבה?
אבל אמרתי שהנאות רוחניות אצלי הן לפני הנאות גשמיות, אתה מדבר לפני שאתה קורא.
אתה שם לב איך אתה מדבר? ''הוא צועק לכוס''.
מה יקרה שהוא לא יזן אותה? כל העולם יהרס? תכתוב בגוגל ''שליטה עצמית'' ואולי תקבל תשובה.
לכל בן אדם נורמלי צריכה להיות שליטה עצמית, זה בדיוק כמו שתלך ותיגע למישהי בשד ברחוב רק כי אתה ''חרמן''.
זיון וכסף זה שני דברים שונים, ואתה צריך לשלוט בעצמך ולחשוב שנייה אם בעתיד זה ישתלם לך.
ולילד בן 14 שאתה מכניס לו שטויות לראש ושהוא זועק לכוס לא משתלם לעשות את זה בגיל העכשווי שלו מכוון שלא יצא לו מזה כלום.
ולפי דעתי תפסיק לראות יותר מדי פורנו כי לפי איך שאתה מביע את עצמך נשמע שאתה רואה 24/7.
כל מה שאתה אומר פה זה בולשיט.
ומה יקרה אם הוא יזין אותה? הוא ירוויח בגדול, גם הנאה, גם עוד בטחון עצמי, גם ניסיון. ואם הוא לא ייזין אותה? הוא ירוויח מה? כלום.
אני הבן אדם שהכי שולט על עצמו בעולם הזה, אמרתי וציינתי בתגובות הקודמות שלי שאם בחורה לא רוצה ולא זורמת אני עוזב אותה ומכבד את הדעה שלה, אני לא אנס, הרי אם לא הייתי שולט הייתי כבר בכלא לא? ועובדה הנה אני כאן בלי שום תביעה ובלי שום כלום.
אני מאונן אחת לשלוש שבועות וגם זה נדיר וזה גם הפעמיים היחידות שאני נכנס לפורנו.
כל מה שאתה אומר שטויות פסיכולוגיות שלא עוזרות לאף אחד ומונעות מבן אדם להנות ולעשות את מה שגוף שלו והוא צריכים.
אבל אמרתי שאתה לא מסתכל על הדברים בצורה הנכונה, כל לא כל הנאה גשמית היא הנאה גשמית בעיני
כל בן אדם אחר. כל הנאה היא רוחנית. אבל בסדר. אני מבין מה אתה אומר, ואתה ממש טועה,
ואני לא מבין איך אתה לא רואה את זה.
ואם הייתי מדבר לפני שהייתי קורא הייתי יוצא כמוך.
מה הוא ירוויח? מישהי שהוא יכול לדבר איתה כשהוא צריך, בלי שתהיה לחוצה לידו
ושלא תדע מה להגיד לו... ושכל הזמן תנסה להתחמק ממנו.
לפי הדעה שלך, גם בני 4 צריכים להזדיין.
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 29-03-2011 בשעה 08:06.
את כל החלק הראשון של המשפט לא הבנתי, אשמח אם תסביר שוב.
החלק השני. היא הציעה לו אז למה לא, כל הנטל של המשך הקשר תלוי בה, היא גם יכולה לגמור את הקשר בלי הודעה מוקדמת או משהו אחר, ואם הוא מספיק גבר הוא ימישך לדבר איתה בלי בושה, והיא תיפתח (בשתי המשמעויות) אליו יותר.
לבני 4 אין הורמונים כמו בגיל 14, בגיל 14 זה גיל שאתה נפתח למיניות שלך ואתה צריך לספק לו צרכים.