מוכר מגנים לאייפון 4. 30 שקל למגן (משלוח לכל הארץ בתוספת 10 שקל). מקבל תשלום דרך העברה בנקאית/paypal. המגינים: מי שמעוניין שישאיר לי מסן פה או בהודעה פרטית.
אתה בטוח שהמגן השני מיועד לאייפון 4? הוא מסתיר את הפלאש. ויש עוד סוגים?
נכתב במקור על ידי Gaya אתה בטוח שהמגן השני מיועד לאייפון 4? הוא מסתיר את הפלאש. ויש עוד סוגים? 100 אחוז מתאים,קנו ממני כבר כמה והוא מתאים בדיוק. ואלה המגינים שבנתיים יש לי לאייפון 4.
מגנים חרתה אפשר לקנות מ-ebay ב 2 דולר והרבה יותר יפים.
נכתב במקור על ידי SellMaster מגנים חרתה אפשר לקנות מ-ebay ב 2 דולר והרבה יותר יפים. לא זכור לי ששאלתי את דעתך, ולך תקנה באיביי ב2 דולר תקבל מגינים שישרטו לך את כל הגב של המכשיר....
נכתב במקור על ידי 61916 לא זכור לי ששאלתי את דעתך, ולך תקנה באיביי ב2 דולר תקבל מגינים שישרטו לך את כל הגב של המכשיר.... עובדה שהאייפוד שלי לא שרוט בשום מקום והם על רמה..
נכתב במקור על ידי SellMaster עובדה שהאייפוד שלי לא שרוט בשום מקום והם על רמה.. קיצר אתה מעניין לי את התחת אל תגיב פה יותר.
נכתב במקור על ידי 61916 קיצר אתה מעניין לי את התחת אל תגיב פה יותר. עכשיו אתה מדבר לעניין זה דיי ברור שאף אחד לא יקנה ממך..
נכתב במקור על ידי SellMaster עכשיו אתה מדבר לעניין זה דיי ברור שאף אחד לא יקנה ממך.. באמא שלי אחי אתה חופר, מי שירצה יקנה מי שלא לא,תפסיק להגיב י'חופר.
חוקי הפורום