יש דרך להחליף אייפי מתי שאני רוצה בתשתית הוט?
תודה.
יש דרך להחליף אייפי מתי שאני רוצה בתשתית הוט?
תודה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה משתמש בראוטר?
חייגן?
אם לא - כשתתנתק ותתחבר מהאינטרנט האיפי שלך ישתנה.
אם החיבור הוא אוטומטי - נתק את המודם מהתשתית ומהחשמל לכדקה-שתיים וחבר מחדש.
נערך לאחרונה על ידי dan.a; 26-03-2011 בשעה 16:53.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמו שדן ענה:
אם יש לך חיבור באמצעות חייגן - התנתק והתחבר שוב.
אם יש לך חיבור ללא חייגן - נתק את המודם מהחשמל לדקה והחזר.
עוד משהו?
מ א ו ש ר
אבל יש לך רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט או ראוטר עם כמה מחשבים?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
זה אינטרנט בתשתית של הוט זה לא משתנה ככה סתם אחרי ניתוק המודם ובגלל זה הוא ציין בתשתית של HOT, עד כמה שאני יודע הם משנים IP של לקוחות כול חצי שנה או שמנתקים את המודם לאיזה 24 שעות או משהו כזה....... אני לא בטוח.
מ א ו ש ר
בשביל אייפי קבוע אנשים משלמים הרבה,
אתה לא מקבל איפי קבוע סתם ככה.
מ א ו ש ר
תדבר עם הספק, תברר את זה.
אם באמת הורידו לך את החייגן משמע אתה עובד עם מהירות אינטרנט גבוהה, לכן עדיף שיהיה לך איפיי "קבוע".
כשאתה מדבר עם החברה תשאל אותם ואם אתה רוצה תבקש מהם שיחזירו אותך לחייגן.
הנה לך מדריך מלא ועובד שיעזור לך להחליף את האייפי בכבלים וגם יסביר לך איך למה וכמה newbie.co.il
בתוך האתר תחפש בצד ימין את הכתבה "איך לשנות כתובת IP בחיבור כבלים עם או בלי חייגן HOT"
נערך לאחרונה על ידי yaron2233; 06-03-2012 בשעה 14:43.