קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 07:52
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:19
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:48
  4. כמה נקודות שתרצו לראשון שיתן לי חשבון לאתר-כנסו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

מתח מיני - כמה נקודות חשובות שמזמן רציתי לסכם ולהביא לפה

ברירת מחדל מתח מיני - כמה נקודות חשובות שמזמן רציתי לסכם ולהביא לפה

אחרי כמה סגירות מעולות בזמן האחרון שהיו לי, רציתי לסכם לעצמי ככה מה לדעתי הנקודות החזקות ביותר בבניית מתח מיני ומה שקשור אליו.
    זה ממש לא איזה חידוש מדהים, אבל אני חושב שטוב שאני מסכם לעצמי ומזכיר לאחרים.
    אגב, אם מישהו פה לא יודע לזהות את המתח הזה, הוא בטוח לא יכול ליצור אותו... שיחזור קצת אחורה ויתאמן על הבסיס.

1. מתח מיני חייבים לדעת ליצור. לא לחכות שהוא יצוץ מאיפשהו. זה דורש אומץ אבל פשוט חייבים את זה אם רוצים תוצאות.

2. בגלל שאתה זה שמגביר את המתח המיני, אתה גם חייב להוביל את הסיטואציה, שזה מתבטא בהרבה דברים שאני לא יפרט פה.

3. מבחינת מחסומים, שלך או שלה, מתח מיני זה ה-פתרון. שמעו, לפני יומיים סגרתי שלישייה רק בגלל שבניתי מתח מיני הכי גבוה שהצלחתי אי פעם.

4. זה בא מניסיון, מה לעשות. אין תרופת פלא, בלי להתאמן, בלי לדעת להכנס לMindset של "אני הולך קצת לתבל את העניינים..." לא תצליחו כלום אף פעם. לקרוא על מבט משולש זה נחמד, אפילו לעשות את זה בשטח זה סבבה. רק שזה לא באמת עובד טוב. זה נועד לתת פוש ליכולת הסקרנות שלכם ללמוד על עוד שיטות משלכם להגביר את הדבר הזה שנקרא "מתח מיני". להתאמן זה הכול! זה לוקח זמן עד שרואים תוצאות.

5. אם כבר עסקינן במבטים... מבט מיני זה כלי חזק מאוד. מבט ארוך וממושך. יום שישי הייתי בבית של ידידות, הייתה אחת שרציתי וכל מה שעשיתי זה לא לדבר איתה הרבה, כי דיברתי עם כולם, לא נגעתי בה כמעט, אפילו לא היה לי SP גבוה עם הבנות שם, סתם הסתכלתי עליה בצורה חושנית. סגרתי אחלה KC אתמול כשנפגשנו אצלי בבית.

6. לא יקרה כלום, גם אם תבנו את המתח המיני הכי גדול שבחורה חוותה אי פעם, אם לא תעשו עם זה משהו! הזכרתי אומץ, ופה הוא בא בגדול. אני זוכר שרק התחלתי היתה לי בעיה לקדם מינית, מתח מיני הייתי מצליח לבנות, בחורות היו רוצות אותי, אבל כמו אפס פחדתי לקדם הלאה. בסוף הבנתי שאני חייב, פעם אחת עשיתי את זה והפחד נעלם - אומץ, התמודדות עם הפחדים שלכם. ויש לי הרגשה שזה פחד שנמצא פה אצל הרבה אנשים. גם אם זה אומר לעשות את מה שמפחיד אתכם, אתם צריכים לעשות את זה אם אתם רוצים להתקדם אישית.

7. נקודה אחרונה לדעתי, סתם שתבינו. מתח מיני אפשר לבנות מהכול. ה-כ-ו-ל. אהבתי משפט שאמרו פה פעם: "זה לא מה אתה אומר, זה איך אתה אומר." וזה בדיוק ככה. מצידי דברו על המדוזה המעופפת שראיתם על כביש שש אתמול, אם תעשו את זה בצורה מסויימת, זה יהיה מיני.

בהתחלה תכננתי להסביר לכם איך אני בונה מתח מיני, אבל הבנתי שזה ממש לא העיקר...
    לדעתי הנקודות הספציפיות האלה הן הכי חשובות שעלו לי.
    מתח מיני זה תנאי חובה להצלחה עם בחורות לדעתי.

מוזמנים להגיב.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:12.

"זה לא מה אתה אומר, זה איך אתה אומר."
    "Joey: "Grandma's chicken salad

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני עשיתי מספר רב של פעמים את מה שמפחיד אותי, ברוב הפעמים הסתבכתי כעוגן.

אם מה שכתבת זה העיקר, תן לנו לעלות על העיקר בעצמנו בזמן שאתה תסביר כיצד יוצרים ומעלים מתח מיני
    (צעד אחר צעד ושזה יהיה רלוונטי גם לבחור שמפחד לומר לבחורה שלום).

באופן כללי הפוסט שלך ממש יפה, רק יפה.. אם אתה מבין למה אני מתכוון.
    מה עם הפעמים שבהן לא הסתבכת כהוגן? באלה שהצלחת? לא שווה לנסות בשבילן?

אני מבין שאין פה משהו מעשי בשבילכם, זה לא נועד להיות פוסט כזה ואני לא מתכוון לכתוב פוסט כזה. לדעתי כל אחד צריך למצוא את השיטות שלו, ואם לא, כתבו מספיק על זה בפורום.

שהפוסט ישאר יפה מצידי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    אחרי כמה סגירות מעולות בזמן האחרון שהיו לי, רציתי לסכם לעצמי ככה מה לדעתי הנקודות החזקות ביותר בבניית מתח מיני ומה שקשור אליו.
    זה ממש לא איזה חידוש מדהים, אבל אני חושב שטוב שאני מסכם לעצמי ומזכיר לאחרים.
    אגב, אם מישהו פה לא יודע לזהות את המתח הזה, הוא בטוח לא יכול ליצור אותו... שיחזור קצת אחורה ויתאמן על הבסיס.

1. מתח מיני חייבים לדעת ליצור. לא לחכות שהוא יצוץ מאיפשהו. זה דורש אומץ אבל פשוט חייבים את זה אם רוצים תוצאות.

2. בגלל שאתה זה שמגביר את המתח המיני, אתה גם חייב להוביל את הסיטואציה, שזה מתבטא בהרבה דברים שאני לא יפרט פה.

3. מבחינת מחסומים, שלך או שלה, מתח מיני זה ה-פתרון. שמעו, לפני יומיים סגרתי שלישייה רק בגלל שבניתי מתח מיני הכי גבוה שהצלחתי אי פעם.

4. זה בא מניסיון, מה לעשות. אין תרופת פלא, בלי להתאמן, בלי לדעת להכנס לMindset של "אני הולך קצת לתבל את העניינים..." לא תצליחו כלום אף פעם. לקרוא על מבט משולש זה נחמד, אפילו לעשות את זה בשטח זה סבבה. רק שזה לא באמת עובד טוב. זה נועד לתת פוש ליכולת הסקרנות שלכם ללמוד על עוד שיטות משלכם להגביר את הדבר הזה שנקרא "מתח מיני". להתאמן זה הכול! זה לוקח זמן עד שרואים תוצאות.

5. אם כבר עסקינן במבטים... מבט מיני זה כלי חזק מאוד. מבט ארוך וממושך. יום שישי הייתי בבית של ידידות, הייתה אחת שרציתי וכל מה שעשיתי זה לא לדבר איתה הרבה, כי דיברתי עם כולם, לא נגעתי בה כמעט, אפילו לא היה לי SP גבוה עם הבנות שם, סתם הסתכלתי עליה בצורה חושנית. סגרתי אחלה KC אתמול כשנפגשנו אצלי בבית.

6. לא יקרה כלום, גם אם תבנו את המתח המיני הכי גדול שבחורה חוותה אי פעם, אם לא תעשו עם זה משהו! הזכרתי אומץ, ופה הוא בא בגדול. אני זוכר שרק התחלתי היתה לי בעיה לקדם מינית, מתח מיני הייתי מצליח לבנות, בחורות היו רוצות אותי, אבל כמו אפס פחדתי לקדם הלאה. בסוף הבנתי שאני חייב, פעם אחת עשיתי את זה והפחד נעלם - אומץ, התמודדות עם הפחדים שלכם. ויש לי הרגשה שזה פחד שנמצא פה אצל הרבה אנשים. גם אם זה אומר לעשות את מה שמפחיד אתכם, אתם צריכים לעשות את זה אם אתם רוצים להתקדם אישית.

7. נקודה אחרונה לדעתי, סתם שתבינו. מתח מיני אפשר לבנות מהכול. ה-כ-ו-ל. אהבתי משפט שאמרו פה פעם: "זה לא מה אתה אומר, זה איך אתה אומר." וזה בדיוק ככה. מצידי דברו על המדוזה המעופפת שראיתם על כביש שש אתמול, אם תעשו את זה בצורה מסויימת, זה יהיה מיני.

בהתחלה תכננתי להסביר לכם איך אני בונה מתח מיני, אבל הבנתי שזה ממש לא העיקר...
    לדעתי הנקודות הספציפיות האלה הן הכי חשובות שעלו לי.
    מתח מיני זה תנאי חובה להצלחה עם בחורות לדעתי.

מוזמנים להגיב.
    אני יענה ממה שנראה לי.
    הראשון: סחתיין על המשפט,הוא כ"כ נכון! צריך לזהות את הרגע הזה שקרה בעבר[וזה קרה לכולם.לפחות לכל אחד שהיה פעם עם בחורה לבד והרגיש את הההרגשה/המתח הבלתי נראה בינכם] ולנתח אותו ולהבין מה גרם לזה וע"י זה ליצור שוב ולא לפחד פשוט ללכת עלזה[תוציאו את המחשבה הדבלית הזאת ש"היא תתן לי כאפה אם אני ינסה"><-היא חמה עליכם בדיוק כמו שאתם חמים עליה]..

השני: לא הבנתי בדיוק לגבי מה שאמרת על מחסומים.כאילו להראות לה שמותר לשבור את החוקים[נדמה לי שהסבירו אתזה לא מזמן,"אני כ"כ רוצה לנשק אותך אבל יש כאן אנשים ופאדיחות">מנשק ומראה לה שאפשר לשבור חוקים?...זה פריים קונטרול -זה?..] ואז ממילא לא יהיה התנגדות בהמשך וכו --<לזה התכוון המשורר?..

השלישי:כבוד על השלישיה ..תמיד עניין אותי איך מובילים למצב הזה[אני מתכוון אחרי שיש משיכה ומתח מיני גבוה]-זה תמיד נראה לי מוזר
    שבנות שלא תכננו לגמור תערב במשולש,יסכימו לאורגייה,ולא שלא שמעתי על חבר'ה שסגרו אבל רובם באו בתור שותפים לפנטזיה של הבנות [זאת אומרת הבנות תכננו מההתחלה שאת החתיך הזה הן לוקחות הביתה..]איך מובילים לזה?הבנתי שיש לסטייל סוג של שיטה לגבי הנושא[?..] אשמח אם תפרט איך הלך לך

הרביעי: מסכים עם 6 אם לא תעשו משו אם מה שייצרתם זה ילך כפות כמו שכתבתי למעלה[אבל ביננו איזה טמבל מרגיש אתזה ולא עושה עם זה משו ?..אולי רק אחד עם אמונות מגבילות בגודל ספרP:].

:-]

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אני יענה ממה שנראה לי.
    הראשון: סחתיין על המשפט,הוא כ"כ נכון! צריך לזהות את הרגע הזה שקרה בעבר[וזה קרה לכולם.לפחות לכל אחד שהיה פעם עם בחורה לבד והרגיש את הההרגשה/המתח הבלתי נראה בינכם] ולנתח אותו ולהבין מה גרם לזה וע"י זה ליצור שוב ולא לפחד פשוט ללכת עלזה[תוציאו את המחשבה הדבלית הזאת ש"היא תתן לי כאפה אם אני ינסה"><-היא חמה עליכם בדיוק כמו שאתם חמים עליה]..

השני: לא הבנתי בדיוק לגבי מה שאמרת על מחסומים.כאילו להראות לה שמותר לשבור את החוקים[נדמה לי שהסבירו אתזה לא מזמן,"אני כ"כ רוצה לנשק אותך אבל יש כאן אנשים ופאדיחות">מנשק ומראה לה שאפשר לשבור חוקים?...זה פריים קונטרול -זה?..] ואז ממילא לא יהיה התנגדות בהמשך וכו --<לזה התכוון המשורר?..

השלישי:כבוד על השלישיה ..תמיד עניין אותי איך מובילים למצב הזה[אני מתכוון אחרי שיש משיכה ומתח מיני גבוה]-זה תמיד נראה לי מוזר
    שבנות שלא תכננו לגמור תערב במשולש,יסכימו לאורגייה,ולא שלא שמעתי על חבר'ה שסגרו אבל רובם באו בתור שותפים לפנטזיה של הבנות [זאת אומרת הבנות תכננו מההתחלה שאת החתיך הזה הן לוקחות הביתה..]איך מובילים לזה?הבנתי שיש לסטייל סוג של שיטה לגבי הנושא[?..] אשמח אם תפרט איך הלך לך

הרביעי: מסכים עם 6 אם לא תעשו משו אם מה שייצרתם זה ילך כפות כמו שכתבתי למעלה[אבל ביננו איזה טמבל מרגיש אתזה ולא עושה עם זה משו ?..אולי רק אחד עם אמונות מגבילות בגודל ספרP:].

:-]
    מחסום לדוגמה זה הרגע של הנשיקה הראשונה איתה. יש לי חבר שפחד לנשק, אמרתי לו תבנה מתח על ידי כך וכך וזה מאוד עזר לו כי בגלל זה היא... בואו נגיד שיתפה פעולה.
    התנגדות של בחורה לפני סקס גם יכולה להעלם אם תבנה מתח מיני כמו שצריך.

לגבי 6, תתפלא כמה אנשים אני מכיר שאוהבים "להצליח בכאילו", כלומר את התחושה שהם היו יכולים להצליח והם נתקעים בדיוק בגלל זה. זה יפה שאתה בונה מתח מיני, בשלב מסויים הדרך בפניך פתוחה כמעט, אל תעצור פה ותצליח בכאילו, תמשיך הלאה... תצליח באמת.

לגבי השלישיה קשה לי להגיד לך האמת, אולי הן תכננו עלי, אבל אני יכול להגיד שהכנתי את השטח לפני. המון מתח מיני כמו שאמרתי. נראה לי שהעיקר זה לשכנע אותן ששלישייה זה לא מפחיד ושזה כיף איתי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:13.

לא!

צר לי שאני לא מאלה שיזרמו איתך וייצרו כאן פוסט הוליוודי כמו בסרטים.
    מאז נחשפתי לתחום, ביצעתי כמה דברים קריתיים שהוכיחו שלא סתם קיימים AFCים, ושהפחד גישה הוא לא דבר דמיוני אלא מציאותי לגמרי ומוצדק!

בדיעבד, אני לא מסכים עם המון מידע שהרשים אותי בתחילת דרכי.
    רוב הבחורים הם לא טיפשים! הם ניסו להתחיל עם בנות, לא הצליחו ואפילו הסתבכו ואז נהפכו ל-AFC!
    כמו שאני פעם ניסיתי לעוף, נפלתי וקבלתי מכה בברך, מאז הפסקתי לנסות.

היום לנסות לעוף נראה בעיניכם כמשהו לא שגרתי אבל תאמינו לי שבעוד משהו כמו 100 שנים לעוף יהיה דבר לגיטימי ואם לא יהיה לך אומץ לעוף אתה תחשב ל-AFC. בדיוק כמו שפעם לגשת לבחורות היה דבר ממש לא לגיטימי והיום אם אתה לא ניגש, אתה "אפס".

בקיצור, צא מהסרט, לדעתי לא שווה לתפוס אומץ וכל הסיסמאות היפות הללו שמריצים בקורסים ובאינטרנט הן בלוף אחד גדול שכרגע נחשב ל"נכון" ול"מה שיביא לך את השינוי שאתה מחפש" אבל בהמשך יתגלה כדבר לא כלכך נכון או כדאי.
    הפחד גישה הוא מציאותי, לכן לא כדאי לגשת. אז מה? אני צריך להשאר לבד?

הקטע הוא, שאתה פה כל הזמן דיברת על פחד לגשת, וכשאני אומר שלא יעזור מתח מיני אם לא תעשו עם זה משהו, זה בכלל יותר לכיוון הפחד לקדם.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים!

שני סוגי הפחדים הללו נובעים מאותו גורם אחד.
    אם תשבור את הפחד לגשת, הפחד לקדם עניינים יצחיק אותך!
    נכון, הרבה גברים למדו לגשת כמו שצריך אבל עדיין מפחדים לקדם עניינים, זה לא אומר שהם שברו את פחד הגישה שלהם מלכת התחילה אלא למדו דרכים עקיפות או שיכנוע עצמי זול שיעודד אותם לגשת.

אני מודה שלא שברתי את פחד הגישה שלי, אני משקשק מפחד ומרגיש מושפל בכל פעם שאני ניגש לבחורה, זה מוריד מהערך הפנימי שאני מרגיש כלפי עצמי. ישנו פחד שחייבים לשבור חלק נכבד ממנו בשביל באמת לפתוח בגל של התקדמות, אין דרך אחרת.

לפי מיטב ידיעתי, אין ביכולתנו לשבור את הפחד באופן מוחלט (אלא אם נעשה היפנוזות שונות) אך בהחלט שאפשר להוריד חלקים נכבדים ממנו.
    מטרות אחי, מטרות.
    גם אני פוחד לגשת, גם לי יש את הפרפרים בבטן האלה. וכמו הגברים האחרים למדתי "לשכנע את עצמי" לגשת בכל זאת.
    ועם זאת, באמת שלא אכפת לי מזה, אני משיג מה שאני רוצה, סיטואציה עם בחורה ופוטנציאל לקשר.
    זה מזכיר לי משפט שאבא שלי המהנדס אומר לי הרבה "אל תתקן את מה שכבר עובד".

ואני יכול להתחבר למה שאתה אומר שאם נשבור באמת את הפחד לגשת, הפחד לקדם יעלם גם כן.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים!

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

יפה! מאמר מוצלח.

בכל מקרה, מתכוון להמשיך את הפוסט הזה ולכתוב מה כיצד בדיוק התגברת על הפחד לקדם עניינים, ליצור מתח מיני וכיצד בדיוק הצלחת לעשות זאת?
    למה לא

אני לא אדבר על פחד גישה ברגע זה, אבל על איך לקדם עניינים ואיך ליצור מתח מיני בכיף.

דרישות מסוימות:
    1. צריך לדעת לנהל שיחה בצורה סבירה, אני גם אתן טיפים בהמשך בנוגע לאיך לנהל אותה.
    2. Inner Game. ואני לא מדבר על דברים כמו פחד גישה או הפחד לקדם - לאלה אני יתן לכם פתרונות פה. אני מדבר על ידיעת הזהות של עצמך, ידיעת הערכים של עצמך ומוכנות לעמוד עליהם. וגם זה לא חובה, בעיקר מומלץ.

נגדיר מטרה (קטנה אומנם) של בניית המתח המיני: נשיקה.

הדבר הראשון שצריך להבין זה שצריך להיות מודע למה שהולך איתך ומסביבך. אל תזרום עם התחושות, אתה צריך כאילו לצאת מעצמך ולהבחין במגמה שהולכת בשיחה. זה אומר גם זיהוי גודל המתח המיני בינכם, זה אומר גם לדעת לזהות את הסוג של נקודת מפנה, בה אתה כבר יודע בבירור שאתה יכול להיכנס לנשיקה.
    קשה לי להסביר במה מתבטא להיות מודע למתרחש בתוכך ומסביבך, אבל הנה דרך נחמדה להבין מה זה בערך אומר: תתחיל בזה שתדמיין סיטואציה דמיונית לחלוטין, בה אתה עומד ומדבר עם בחורה. תדמיין שאתה מרחף מתוך הגוף שלך ומסתכל עליך (שעכשיו אתה לא בתוכו) ועל הבחורה מהצד, מה אתה רואה שהאיש שהוא אתה מרגיש? מה אתה רואה שהבחורה שמולך מרגישה? זה יכול להיות חוסר ביטחון מבחינתך, אתה יכול לראות חוסר בטחון אצלך, או... אפילו אצלה, אולי... אתה רואה שהיא רוצה אותך או אולי אפילו כל דבר אחר. יפה, עכשיו אני רוצה שתשאיר את הרוח המשקיפה מהצד הזאת מאחור ותכנס לאט בחזרה לגוף שלך. המחשבות שלך חוזרות להיות שלך עוד פעם, אתה מרגיש שוב את עצמך. עכשיו אני רוצה שתזכר במה שהרוח הזאת ראתה בנוגע לסיטואציה? אותן המחשבות שחשבת עולות עכשיו במודע.
    עכשיו אתה מרגיש מה זה אומר להיות מודע לעצמך ולמה שקורה סביבך.

יפה, אחרי שהבנת מה זה אומר להיות מודע, אתה יכול גם להיות מודע למה שקורה בשיחה, לרגשות שעולות לך, זה אומר גם להיות מודע לזה שהמתח המיני גובר.

עכשיו פה הקאטצ', וזה גם למה אמרתי קודם שניסיון זה דבר מכריע בנושא הזה: קשה לזהות את הנקודה הזאת בהתחלה.
    הפתרון למתחילים הוא פשוט לא לזהות אותה. מה זה אומר? אתם יכולים לנסות לזהות את זה, אבל תעזבו את זה, אתם רוצים נשיקה נכון? תמשיכו להגדיל את המתח המיני (בעזרת מספר שיטות שאני כבר יביא לכם) עד שהיא כבר או תנשק אתכם או שתראו רמז אמיתי ותכנסו בעצמכם, ברמז אמיתי אני כבר מתכוון לרמזים כמו היא ממש מתקרבת אליך או אפילו אומרת לך.

עוד נקודה בסיסית חשובה, בלי שתחשבו מיני, זה לא יהיה מיני. מה הכוונה? תתארו לעצמכם זוג אנשים בעבודה, גבר ואישה, מדברים על הירידה העצומה של מניות נוקיה לפני חודשיים, ושניהם מנסים לחשוב איך זה ישפיע על המניות של החברה שבה הם עובדים ואם כדאי לעזוב או להשאר. זאת חשיבה לא מינית, למה? כי המטרה שלהם היא ממש לא מינית, המטרה היא בכלל לנסות להבין מה הולך לקרות עם החברה שהם עובדים בה.
    זה גם למה אני נגד העצה "תתחיל איתה בגישה של אני רק בא להתידד". זה פשוט לא ילך, להכניס את עצמך לפריים כזה לא עוזר לך. פריים מיני כן עוזר לך, בלי זה קשה אם בכלל אפשרי להגיע למטרה שלנו - נשיקה.
    אז איך כן נכנסים לפריים מיני? מגדירים לעצמך מטרה ברורה - אני רוצה אותה, אני רוצה לנשק אותה. ולא אני רוצה לדבר איתה סתם.

הבסיס כבר מונח:
    יש לנו היכולת להיות מודעים למגמת הסיטואציה, לאן זה הולך.
    אנחנו יודעים שיש נקודה שברגע שעברנו אותה אפשר להגיע למטרה שלנו ולהכנס לנשיקה.
    אנחנו יודעים שפריים מיני חשוב לנו.

עכשיו עם כל אלה, אנחנו צריכים כלים שיעזרו לנו לקדם את המתח המיני.

לפני שנציג את הכלים, נדבר קצת על קליברציה, על מיתון...
    נכון שלא יעבוד לגעת בה במיניות בבטן אם רק התחלתם לדבר?
    אז צריך לקבל תחושה לגבי התקדמות.
    פה באה גם בעיה של מתחילים, אין להם למה להשוות לניסיון העבר, אז עושים שטויות. בין אם זה לקדם יותר מדי ובין אם זה פשוט להתקע.
    אין לי תשובה אמיתית, כי בתוך הבעיה גם נמצא הפתרון - צריך ניסיון. אז כאן הטיפ היחיד שלי הוא לצאת ולהתנסות.
    TheNuts הביא פה באחד המדריכים דרך מעניינת להסתכל על זה - תדמיינו סקאלה מ1 עד 100 שבה 1 זה אין מתח מיני ו100 זה כבר נשיקה. כאן נכנס הקטע של מודעות בשילוב של נסיון, ברגע שאתה מודע אתה יודע שיש מתח מיני, ברגע שיש לך נסיון אתה יכול גם להגיד עד כמה (למרות שאני בטוח שגם למתחילים תהיה תחושה כללית).

כאן אני עוצר בנושא הזה. אין רוטינה קבועה ליצירת מתח מיני. דיברתי על קליברציה, וזה באמת משתנה מבחורה לבחורה.

אני כן יביא לכם את הכלים, לכו תתנסו ותדעו כיצד לשלב אותם:

נושאי שיחה -
    אני אתן לכם דוגמה קצרה לשיחה מתפתחת כדי שתבינו על מה אני מדבר:
    "רגע, אז את הולכת לקורס ריקוד הזה?"
    "כן, ממש כיף.. משחרר כזה"
    "ויש שם גם גברים?"
    "אממ... כן האמת שיש שם איזה בחור"
    "אני רוצה להבין, זה קורס ריקוד?"
    "כן..."
    "ויש שם בעיקר בחורות?"
    "כן חחח"
    "והוא שם לבד?"
    "כן נו!"
    "אם הוא לא הומו הוא בטח מתחיל עם כולכן בקצב... אני הייתי עושה את זה"
    "חחחחח כן האמת היא שהוא התחיל עם חברה שלי..."
    "מה ואיתך לא? מה, לא מתחילים איתך הרבה? חוץ ממני כמובן..."
    "האמת שכן מתחילים אבל לא הכול מתפתח הלאה... לא יודעת"
    "וואלה אני מסכים איתך האמת, לא הרבה קשרים יכולים להתפתח. כמה קשרים רציניים כן היו לך?"

שימו לב להתפתחות במתח המיני פה. עכשיו אני גבר (תודה לאל!) וקשה לי להציג שיחה מציאותית, אבל אפשר לראות בבירור מעבר מנושא שיחה רגיל לנושא שיחה יותר מיני: שיעור ריקוד אל נושא על קשר רומנטי רציני.
    זה ישתנה, וצריך לדעת לאלתר. אבל בכללי:
    קשרים בעבר - מיני בצורה מועטה מאוד.
    לכיוון של יותר מגע כמו נושאים של "מתי התנשקת בפעם האחרונה?" - מיני יותר.
    נושאים על סקס כמו תנוחות אהובות נסיון עבר וכ'ו - זהירות כאן, צריך להיות עדין עם זה (מודעות...), מיני מאוד.

הקטע הוא, שלא חובה להשתמש בנושאים מיניים בשביל מתח מיני.
    תקראו בהמשך על מילים עם קונטוציות שאפשר לשלב בשיחה.

קינו - מגע
    מגע זה חובה מההתחלה.
    לא באמצע, מההתחלה. שוב, במיתון.
    קצת הדגשים:
    המגע צריך להיות קטן מאוד בהתחלה. מגע ביד זה טוב, מגע בכתף גם בכיף, תחכו קצת יחרמנים... לתחת ולציצים תגיעו מאוחר יותר.
    חוץ מזה, אפשר להעלות את המתח המיני רק מהציפיה של הבחורה למגע. אני אישית אוהב להיכנס לנשיקה בכאילו כמה פעמים לפני הנשיקה האמיתית, לקרב את הפנים אליה, "לא שמעתי טוב...", ולהרחיק אותם טיפה.

עיניים
    מבטים זה אחד הדברים. באמת. להסתכל לה על השפתיים מגביר מתח מיני. להסתכל לה בעיניים ולשלב קינו ובו זמנית לדבר על נושא בכלל לא קשור מגביר מתח מיני ("זה לא מה אתה אומר, זה איך אתה אומר") וזה גם יוצא חשאי, שזה טוב.

טונאליות
    אין הרבה מה להגיד. אמרו מלא על זה. כדאי לפתח קול יציב. בהתחלה לדבר עמוק, לאט, ברור ויציב.
    כשהמתח המיני גבוה אפשר אפילו להוריד את הוליום וללחוש. מאוד עוזר.

שתיקות
    אני חולה על שתיקות. לא צריך לפחד מזה, המתח המיני עולה בגללן כל כך הרבה. לפעמים אני עוצר אפילו באמצע משפט ושותק רק בשביל להעלות את המתח המיני.
    תזכרו לא להוריד מבט, קינו... בקיצור מיתון ושילוב של הכול.

פריים קונטרול - הפריים הרצוי
    להכניס אותה לפריים שאתה רוצה, שזה שהיא בחורה מינית, בעיקר על ידי שימוש בשינוי קונוטציות שונות. הדוגמה הנפוצה: היא נוגעת בך "היי היי בלי מגע... אני לא הצעצוע מין שלך...". אפשר גם להשתמש במילים עם כפל משמעויות: עומד, רטוב, ארוך, קשה, שובבה וכ'ו

משחקי תפקידים
    תכנסו לכל מיני תפקידים זוגיים (דגש על הזוגיים). להכנס למשל לתפקיד של זוג נשוי, סתם בצחוק כזה, מאוד עוזר בהגברת המתח.

מוזיקה
    נשמע קיטצ'י אבל זה עובד אחלה חחח
    שימו מוזיקה רומנטית, לא איזה טראנס כן?
    סומך עליכם שתבחרו משהו רגוע ורומנטי לקטע.
    בכלל, אני מאוד אוהב להחליף שירים עם בחורות... נניח אני מדבר איתן בצ'אט, אנחנו מחליפים שירים מהיוטיוב, ואני כמובן מביא שירים בעלי קונוטציה רומנטית משהו.

אווירה כללית
    כשאני אומר אווירה כללית אני מתכוון לשילוב של המיקום, עם התחושות שבאות יחד עם זה.
    מיקום שמגביר מתח מיני - מקום מבודד, בלי אנשים (חברה, לבודד זה לא סתם...)
    בתוספת של מוזיקה כמו שאמרתי, אורות וכ'ו.

זה הבסיס... אל תקראו סתם, לכו תנצלו אותו.
    והכי חשוב, ואמרתי קודם, תמצאו את הדרכים שלכם להגביר מתח מיני... כשזה בא טבעי זה הכי טוב.
    אבל יש לכם נקודת התחלה די טובה לדעתי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    סוניק - להיות פחדן זה לא מגניב. אין כמו להיות המשוגע שעושה מה שבא לו, תנסה פעם אחת ותתמכר להרגשה כמו להרואין. אין כמו לשחק סיגריה זונה/אמת או חובה על דברים מטורפים שאנשים נורמלים היו מפחדים רק לחשוב עליהם. זה כיף, ככה יהיה לך מה לספר לנכדים ואם תהיה AFC רק תספר להם על החיים המשעממים שלך.
    כל הילדים יגידו שאבא שלהם היה ככה וככה והילד שלך לא יהיה לו מה להגדי כי בילדות היית מעפן.
    טיילר אני אמנם אומר את זה כילד בן 16, מה שבבירור משפיע המון על החשיבה ותפישת העולם שלי, אבל אני חייב לומר לך שאתה מודל לחיקוי בן זונה לכל גבר צעיר שמחפש את ה"דרך לחיים הטובים והאושר" ובאמא שלי שאני אוהב אותך
    התגובות שלך משפיעות עלי המון, כמה שההתנהגות והשאיפות שלי די "זקנות" לגילי ואני רק מחפש את השגרה הרגועה והמושלמת, אני חייב לומר שבכל פעם מחדש אתה מסית את דעתי לכיוון אחר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect