נכתב במקור על ידי
inverter
אחרי כמה סגירות מעולות בזמן האחרון שהיו לי, רציתי לסכם לעצמי ככה מה לדעתי הנקודות החזקות ביותר בבניית מתח מיני ומה שקשור אליו.
זה ממש לא איזה חידוש מדהים, אבל אני חושב שטוב שאני מסכם לעצמי ומזכיר לאחרים.
אגב, אם מישהו פה לא יודע לזהות את המתח הזה, הוא בטוח לא יכול ליצור אותו... שיחזור קצת אחורה ויתאמן על הבסיס.
1. מתח מיני חייבים לדעת ליצור. לא לחכות שהוא יצוץ מאיפשהו. זה דורש אומץ אבל פשוט חייבים את זה אם רוצים תוצאות.
2. בגלל שאתה זה שמגביר את המתח המיני, אתה גם חייב להוביל את הסיטואציה, שזה מתבטא בהרבה דברים שאני לא יפרט פה.
3. מבחינת מחסומים, שלך או שלה, מתח מיני זה ה-פתרון. שמעו, לפני יומיים סגרתי שלישייה רק בגלל שבניתי מתח מיני הכי גבוה שהצלחתי אי פעם.
4. זה בא מניסיון, מה לעשות. אין תרופת פלא, בלי להתאמן, בלי לדעת להכנס לMindset של "אני הולך קצת לתבל את העניינים..." לא תצליחו כלום אף פעם. לקרוא על מבט משולש זה נחמד, אפילו לעשות את זה בשטח זה סבבה. רק שזה לא באמת עובד טוב. זה נועד לתת פוש ליכולת הסקרנות שלכם ללמוד על עוד שיטות משלכם להגביר את הדבר הזה שנקרא "מתח מיני". להתאמן זה הכול! זה לוקח זמן עד שרואים תוצאות.
5. אם כבר עסקינן במבטים... מבט מיני זה כלי חזק מאוד. מבט ארוך וממושך. יום שישי הייתי בבית של ידידות, הייתה אחת שרציתי וכל מה שעשיתי זה לא לדבר איתה הרבה, כי דיברתי עם כולם, לא נגעתי בה כמעט, אפילו לא היה לי SP גבוה עם הבנות שם, סתם הסתכלתי עליה בצורה חושנית. סגרתי אחלה KC אתמול כשנפגשנו אצלי בבית.
6. לא יקרה כלום, גם אם תבנו את המתח המיני הכי גדול שבחורה חוותה אי פעם, אם לא תעשו עם זה משהו! הזכרתי אומץ, ופה הוא בא בגדול. אני זוכר שרק התחלתי היתה לי בעיה לקדם מינית, מתח מיני הייתי מצליח לבנות, בחורות היו רוצות אותי, אבל כמו אפס פחדתי לקדם הלאה. בסוף הבנתי שאני חייב, פעם אחת עשיתי את זה והפחד נעלם - אומץ, התמודדות עם הפחדים שלכם. ויש לי הרגשה שזה פחד שנמצא פה אצל הרבה אנשים. גם אם זה אומר לעשות את מה שמפחיד אתכם, אתם צריכים לעשות את זה אם אתם רוצים להתקדם אישית.
7. נקודה אחרונה לדעתי, סתם שתבינו. מתח מיני אפשר לבנות מהכול. ה-כ-ו-ל. אהבתי משפט שאמרו פה פעם: "זה לא מה אתה אומר, זה איך אתה אומר." וזה בדיוק ככה. מצידי דברו על המדוזה המעופפת שראיתם על כביש שש אתמול, אם תעשו את זה בצורה מסויימת, זה יהיה מיני.
בהתחלה תכננתי להסביר לכם איך אני בונה מתח מיני, אבל הבנתי שזה ממש לא העיקר...
לדעתי הנקודות הספציפיות האלה הן הכי חשובות שעלו לי.
מתח מיני זה תנאי חובה להצלחה עם בחורות לדעתי.
מוזמנים להגיב.