בוקר טוב חברים !
אני בטוח שקרה לכם המקרה הבא – אתם יוצאים עם מישהי לדייט, משוחחים וצוחקים, אבל לא יודעים לומר שהיא רוצה אתכם!
או, שאתם במועדון, מסתכלים על בחורה מהממת, היא מסתכלת בחזרה, אבל אתם לא בטוחים שהיא בקטע.
במאמר הבא אספר לכם קצת על סימני התעניינות, או בעיברית פשוטה ,
איך לדעת שבחורה רוצה אותך .
סימני התעניינות (באנגלית : IOI – indicator of interest) הם פעולות שבחורה עושה, ברוב המקרים לא במודע, ומעידים על כך שהיא נמשכת או רוצה להכיר אתכם לעומק יותר.(בקיצור – שהיא בעניין ;] ) .
בעקרון, כל הנושא הוא מאד סובייקטיבי, ותלוי סיטואציה. לכן יש להתייחס לIOI, כעוד כלי להכניס לסל הכלים שלנו, בדרך להתפתחות כאמני פיתוי!
עם הזמן, כשתשתפשפו, אתם פשוט תרגישו את האנרגיה שלה. אני יודע לומר אם בחורה שאני איתה בקטע שלי, רק מהרגשה, אבל אני צריך לתת לכם משהו קצת יותר פרקטי,
לכן, כעת אספר לכם על כמה
סימני התעניינות מאד מוכרים בעולם
הפיתוי .
נתחיל מסימני ההתעניינות המוכרים והחזקים ביותר :
* אחד הIOI האהובים עלי – משחקת בשיער!!!!! (עוד המון סימני קריאה) תוך כדי שיחה אתכם!!
*מסדרת את הלבוש שלה, מסדרת את החולצה כשהיא מדברת אתכם, או מרימה את הג'ינס, בקיצור, היא מנסה לשפר את המראה שלה, באופן תת מודע, כדי להראות יותר מושכת בעיניכם !
*היא צוחקת משטויות שלכם.
*היא נוגעת בכם\ עומדת ממש קרוב אליכם.
*אם היא מסתכלת עליכם מרחוק, היא מחזיקה את המבט ליותר מ2 שניות…! (IOI חזק מאד)
ולשאר סימני ההתעניינות -
*אם היא מחייכת אליך =]
*היא נותנת לכם מכה קלה \ סטירה אבל צוחקת

"איזה מניאקק!! *מכה אתכם* וצוחקת

) " – אם היא מרביצה לכם יותר מדי וחזק מדי, או שאתם קצת סיסי או שהבחורה מטורפת. שורה תחתונה תברחו ^_^
* היא מתנהגת בצורה פלייפולית או מנסה להרשים אתכם " אני הכי חמודה בארץ !

" בסגנון המשפטים האלו…
* "יש לך חברה? "
* "איזה מזל אתה ? " ( למה היא שואלת את זה בעצם? כי בנות מאמינות בשיט הזה של אסטרולוגיה, היא מתה לשכב אתכם ומנסה לקבל אישור מהכוכבים ^_^ )
*אם יש לה חבר, והיא לא מזכירה אותו – עוד IOI
* אם אתם מדברים על משהו שאתם אוהבים, והיא אומרת "יווו גם אני מתה על בלה בלה בלה "
* היא ממציאה סיבות להיות איתך, או רומזת לך שהיא רוצה ללכת למקומות כלשהם .
* מגלה עניין בשיחה שלכם, שואלת שאלות, עונה תשובות ארוכות. תחשבו על זה, בחורה שלא בקטע ותשאלו אותה משהו…תענה תשובות קצרות, כי היא תרצה שהשיחה תגמר כמה שיותר מהר, בחורה שבקטע, תעשה בדיוק ההפך.
יש עוד המון סימנים, אבל הבנתם את הקונספט.
אני מצפה מכם לקרוא סימן התעניינות במאית שניה, ולא לעמוד מול הבחורה עם העיניים פתוחות ובשוק כדי לנסות לקלוט משהו.
מקווה שהשכלתם, ועליתם עוד מדרגה בדרך להפיכה לאמני פיתוי מצליחים.
Xan-