קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם פשוט חסרי חיים...
    על ידי .EffecT בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-03-2011, 17:34
  2. [סרטון] כמה ילדים חסרי חיים
    על ידי Soulery בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-12-2008, 13:44
  3. ואייי איזה חסרי חיים :
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 22:09
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 19:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

חיים חסרי משמעות...!!! - עמוד 4

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    .....אני אפילו לא יגיד כלום,
    מקווה שאתה תבין לבד.
    מה אתה שח?
    הינך חושב כי התורה הינה אמצעי לשטיפת מוח, אולי זהו כך באיסאלאם, אך היהדות כלל וכלל אינה שטיפת מוח, ביום כי תביא לי הוכחה במאת האחוזים כי ה' אינו קיים ולא נברא (בורא עולם סלח על דבריי!) אז אסכים אם דעתך כי הדת הינה שטיפת מוח.

[QUOTE=המאמין;6692662]1.לא כל הדתות מבוססות על מצוות.
    2.ממש לא בכל הדתות חייבות להיות "מצוות חופפות".
    3. רוב הדתות סותרות במהותן הבסיסית אחת את השניה ועוברות על החטאים הכי גדולים אחד של השניה.
    זה רק בעניין הזה שלא לדבר על טיעונים חסרי כל היגיון וביסוס - אתה באמת מנסה לטעון שאנחנו לא הגיוניים ובעצמך משתמש בחוסר היגיון משווע.

עריכה:

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    מצטער אם זה נראה כך, רק הבעתי את דעתי, אדם ששם זין ולא לקח חלק במצווה אחת לא מגיע לו גמול על זה.

זה לא שאני בא ושם זין על התורה.. ממש לא שתבין אני במשך תקופה ארוכה בחיי ניסיתי למצוא הוכחות או כל דבר הכי קטן להיתפס בו בכדי להצדיק את התורה ולמה כן כדאי לי לקיים מצוות.. אבל פשוט לא מצאתי!!
    העדר חמור בראיות לקיומו של אלוהים , העדר מוסריות ועקרונות שבהם אני מאמין שנמצאים בתנ"ך.
    לכן זה לא שאני שם זין אני פשוט מתקשה להאמין למשהו כל כך בלתי מוכח מלבד זאת שהוא סותר את עקרונותי ואת ההיגיון שלי.
    וסליחה מקרב לב לאלוהים שיש לי היגיון ומוח שהוא עצמו נתן לי.. וסליחה שאני חושב!
    ואם ויצא לי לעמוד בפתח העולם הבא - אשמח להתדיין עם אלוהים ולא ניראה לי שהוא ישפוט אותי על כך שלא הלכתי אמונה עיוורת אחר דבר לא מוכח כלל שנוגד את כל ההיגיון והעקרונות שלי

1. כל דת אשר מכבדת עצמה, תתבסס על מצוות, הרי הדת באה למדוד את האדם מבחינה פנימית, התסכים איתי אדוני?
    2. האיסלאם והיהדות מתנהלות על אותו עיקרון ואילו הנצרות היא דת בה המאמין מקבל את עיקרי האמונה לתוכו ומבצבע מצוות, מספר מצוות חופפות הינם:
    א) תפילה לבורא עולם.
    ב) בריתת התינוק (יהדות ואיסלאם)
    ג)פרו ורבו.
    ועוד מצוות רבות.

3. מלבד אכילת החזיר המותרת בדת הנוצרית, ונאסרת ביהדות ובאיסלאם, אין שום חטאים של דת מסוימת שנעשית על ידי דתות אחר.
    אשמח אם תביא לי דוגמאות למה שהתכוונת, ידידי היקר!

יש לך את "חופש המחשבה" וזכותך לגבש לעצמך דעה, זאת אינני יכול לשנות, אך ורק אתה.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

[QUOTE=ShmuelAvera;6693054]מה אתה שח?
    הינך חושב כי התורה הינה אמצעי לשטיפת מוח, אולי זהו כך באיסאלאם, אך היהדות כלל וכלל אינה שטיפת מוח, ביום כי תביא לי הוכחה במאת האחוזים כי ה' אינו קיים ולא נברא (בורא עולם סלח על דבריי!) אז אסכים אם דעתך כי הדת הינה שטיפת מוח.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    1.לא כל הדתות מבוססות על מצוות.
    2.ממש לא בכל הדתות חייבות להיות "מצוות חופפות".
    3. רוב הדתות סותרות במהותן הבסיסית אחת את השניה ועוברות על החטאים הכי גדולים אחד של השניה.
    זה רק בעניין הזה שלא לדבר על טיעונים חסרי כל היגיון וביסוס - אתה באמת מנסה לטעון שאנחנו לא הגיוניים ובעצמך משתמש בחוסר היגיון משווע.

עריכה:

1. כל דת אשר מכבדת עצמה, תתבסס על מצוות, הרי הדת באה למדוד את האדם מבחינה פנימית, התסכים איתי אדוני?
    לא לא אסכים איתך : ) מה זה כל דת אשר תכבד את עצמה? עכשיו אתה גם קובע תכבד את עצמה או לא? כל דת יכולה להתנהל בכל אופן שהיא רוצה וכך גם עושה - והדת לא באה "למדוד" אתה האדם מבחינה פנימית בכלל לא הבנתי מה ניסית להגיד פה אלה הדת טוענת שהיא הדרך היחידה הטובה ביותר לתקשר ולעשות כרצונו של אלוהים.
    2. האיסלאם והיהדות מתנהלות על אותו עיקרון ואילו הנצרות היא דת בה המאמין מקבל את עיקרי האמונה לתוכו ומבצבע מצוות, מספר מצוות חופפות הינם:
    א) תפילה לבורא עולם.
    ב) בריתת התינוק (יהדות ואיסלאם)
    ג)פרו ורבו.
    ועוד מצוות רבות.

ממש אבל ממש לא אותו עיקרון - בסיס האיסלאם הוא להפיץ את דתו בכל העולם בין אם במיסיון או ברצח או ביפה..
    ואילו היהדות אינה כזאת - היהדות לא משווקת עצמה ואף קשה מאוד להתקבל אליה.. ודוגלת בשיטת "עם סגולה".

3. מלבד אכילת החזיר המותרת בדת הנוצרית, ונאסרת ביהדות ובאיסלאם, אין שום חטאים של דת מסוימת שנעשית על ידי דתות אחר.
    אשמח אם תביא לי דוגמאות למה שהתכוונת, ידידי היקר!
    בכיף ידידי אביא דוגמא אחת מבין מאות דוגמאות : בנצרות לכמרים אסור להתחתן וזה יהיה חטא גדול ואילו ביהדות להתחתן זאת אחת המצוות והחובות הגדולות ביותר. שתבין שיש עוד הרבה מאוד דברים אני רק מציין כאן מה שעולה לי עכשיו.

יש לך את "חופש המחשבה" וזכותך לגבש לעצמך דעה, זאת אינני יכול לשנות, אך ורק אתה.
    קודם כל אני רוצה שתבין שאנחנו לא מדברים כאן רק על היהדות והאיסלאם מצידי קח את המיתולוגיה היוונית שאין לה שום קשר לדת היהדוית וסותרת אותה במהותה מה תגיד על זה?! מי אתה שתגיד איזה דת מכבדת עצמה ואיזו לא?

לפי דעתך מגיע לי גהנום או אבדון בגלל שאני לא הולך אמונה עיוורת אחר רעיון שנוגד את ההיגיון ועקרונותי ובעל חוסר הוכחות משווע?
    אנא ממך..

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

מקווה שאתה תבין לבד.
    [QUOTE=המאמין;6693597]
    מה אתה שח?

קודם כל אני רוצה שתבין שאנחנו לא מדברים כאן רק על היהדות והאיסלאם מצידי קח את המיתולוגיה היוונית שאין לה שום קשר לדת היהדוית וסותרת אותה במהותה מה תגיד על זה?! מי אתה שתגיד איזה דת מכבדת עצמה ואיזו לא?

לפי דעתך מגיע לי גהנום או אבדון בגלל שאני לא הולך אמונה עיוורת אחר רעיון שנוגד את ההיגיון ועקרונותי ובעל חוסר הוכחות משווע?
    אנא ממך..
    תפנה לאחד מהאנשים שמאמינים באלילים, ושאל אותם מה הייתם חושבים על אדם שמתפלל לבובה שיצר בעצמו? אני לא אתפלא אם התשובה שתקבל תהיה שהוא משוגע, וטיפש.
    אך אותם אנשים נוהגים כך, וזה מה שמפליא אותי והופך את הדת שלהם לטיפשה חסרת כבוד.

אני לא חושב כי מגיע לך גיהנום, אבל אני חושב שמגיע לך דבר אחר מאשר אדם מאמין שקיים מצוות.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

[QUOTE=ShmuelAvera;6693655]

תפנה לאחד מהאנשים שמאמינים באלילים, ושאל אותם מה הייתם חושבים על אדם שמתפלל לבובה שיצר בעצמו? אני לא אתפלא אם התשובה שתקבל תהיה שהוא משוגע, וטיפש.

אני לא חושב כי מגיע לך גיהנום, אבל אני חושב שמגיע לך דבר אחר מאשר אדם מאמין שקיים מצוות.
    חח טוב קודם כל הם לא מאמינים בבובות שיצרו בעצמם אלה הם מאמינים באלים כמו שאתה מאמין באל אצלהם זה פשוט כמה זה כל ההבדל.
    אני חושב שהדת שלהם והדת שלך וכל הדתות טיפשיות - "תשאל מישהו יהודי מה הוא חושב על אם לדבר לעצמך שלוש פעמים ביום ולחשוב שזה מכוון לקוסם בלתי נראה" הוא יגיד משוגע ... חח אלה אם כן הוא יקלוט שאני מדבר על הדת שלו.
    ולמה שיגיע לי דבר אחר ממאמין? סליחה שאני לא אטום ובור? ושאני משתמש בהיגיון שלי? היתי רוצה להאמין אבל פשוט לא יכול מעצם היותי חושב והם מאמינים מעצם היותם אינם חושבים אז על כך מגיע לי משהו אחר? לא נראליץ

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

במילה אחת:
    FAIL
    נערך לאחרונה על ידי ice wof; 07-04-2011 בשעה 23:08.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תפנה לאחד מהאנשים שמאמינים באלילים, ושאל אותם מה הייתם חושבים על אדם שמתפלל לבובה שיצר בעצמו?.
    תפנה לאתאיסטים, ושאל אותם:
    "מה הייתם חושבים על אדם שמתפלל לדמות על טבעית שאיננה נתפסת ע"י 5 החושים שיצר בעצמו?"

התשובה כמובן זהה להמשך התגובה שלך. רק שאת הבובה עוד ניתן לראות ולבחון - את אלוהים שלך לא.
    אתה כ"כ בטוח בעצמך עד שפיתחת קהות הבנתית כלפי העובדה שאלוהים שלך לא פחות מטופש מאחרים.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 08-04-2011 בשעה 13:46.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

בסופו של יום כל הדתות מדברות למשהו: לא הגיוני, בלתי נראה, ילדותי, בעל תכונות אנושיות מובהקות, שכביכול מבטיח להם דברים, שאמור להיות חזק וכל יכול (עם מלא פרדוקסים על זה), שלא מתיישב עם המדע, ועוד ועוד....

השאלה היא: מי מסתיר את זה הכי טוב....

אז יאללה מלחמת רטוריקנים.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=rcl-nadav;6694681]

"מה הייתם חושבים על אדם שמתפלל לדמות על טבעית שאיננה נתפסת ע"י 5 החושים שיצר בעצמו?"

התשובה כמובן זהה להמשך התגובה שלך. רק שאת הבובה עוד ניתן לראות ולבחון - את אלוהים שלך לא.
    אתה כ"כ בטוח בעצמך עד שפיתחת קהות הבנתית כלפי העובדה שאלוהים שלך לא פחות מטופש מאחרים.
    חחחח למה אתה עצבני? ניפצו לך את אשליית 72 הבתולות חחחח.
    מי אתה שתקרא לנו כופרים? אולי אני כופר ביהדות אבל אתה כופר בנצרות ובאיסלם ובבודאיזם ובאינגואיזם ובמיתוגלוגיה היוונית (נראלי שמצב שלך עדיף לך אפילו לא לחשוב על עולם הבא )
    אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זה לא משפיע בשיט על שום דבר גם אם יש עולם הבא הסיכוי שיהדות נכונה ותגיע לגן עדן היא 1 לאלף - כמו הסיכוי שהדת שלי החתול הקדוש נותן עולם הבא למי שלא מאמין בו סיכויינו שווים - אני גם יכול להנות בעולם הזה וככל שאהנה יותר כך סיכויי גדולים יותר לגן עדן איזה כיףףף ליי : )
    מקווה שאתה תבין לבד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אלוהים ישמור
    יש דבר אחד שאתם לא מבינים, זה שאי אפשר להרגיש את ה', לחוש אותו, לראות אותו לא אומר שהוא לא קיים, בכל זאת הוא לא דבר מדעי.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

[QUOTE=ShmuelAvera;6700072]

יש דבר אחד שאתם לא מבינים, זה שאי אפשר להרגיש את ה', לחוש אותו, לראות אותו לא אומר שהוא לא קיים, בכל זאת הוא לא דבר מדעי.
    כמה כשלים לוגים במשפט אחד,
    אי אפשר לחוש, לראות או להרגיש אותו אבל הוא קיים.
    הוא לא דבר מדעי? מזה אומר בכלל?

ואם הוא לא משהו שניתן לראות או להרגיש,
    איך הוא התגלה בפניי עם ישראל?
    איך הוא התגלה בפניי נביאים?

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=rcl-nadav;6694681]

חחחח למה אתה עצבני? ניפצו לך את אשליית 72 הבתולות חחחח.
    מי אתה שתקרא לנו כופרים? אולי אני כופר ביהדות אבל אתה כופר בנצרות ובאיסלם ובבודאיזם ובאינגואיזם ובמיתוגלוגיה היוונית (נראלי שמצב שלך עדיף לך אפילו לא לחשוב על עולם הבא )
    אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זה לא משפיע בשיט על שום דבר גם אם יש עולם הבא הסיכוי שיהדות נכונה ותגיע לגן עדן היא 1 לאלף - כמו הסיכוי שהדת שלי החתול הקדוש נותן עולם הבא למי שלא מאמין בו סיכויינו שווים - אני גם יכול להנות בעולם הזה וככל שאהנה יותר כך סיכויי גדולים יותר לגן עדן איזה כיףףף ליי : )
    מקווה שאתה תבין לבד.
    [QUOTE=S.P.Q.R;6700096]

כמה כשלים לוגים במשפט אחד,
    אי אפשר לחוש, לראות או להרגיש אותו אבל הוא קיים.
    הוא לא דבר מדעי? מזה אומר בכלל?

ואם הוא לא משהו שניתן לראות או להרגיש,
    איך הוא התגלה בפניי עם ישראל?
    איך הוא התגלה בפניי נביאים?
    הטענה שלך לכך שה' לא קיים, היא בגלל שאי אפשר להרגיש אותו, לחוש אותו או לראות אותו, זוהי טענה שאני מקבל חלקית, כיוון שגם את מהירות האור אינך יכול להרגיש ואינך יכול לראות אך אתה אומר שהוא אכן קיים.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

[QUOTE=ShmuelAvera;6700149][QUOTE=rcl-nadav;6694681]

הטענה שלך לכך שה' לא קיים, היא בגלל שאי אפשר להרגיש אותו, לחוש אותו או לראות אותו, זוהי טענה שאני מקבל חלקית, כיוון שגם את מהירות האור אינך יכול להרגיש ואינך יכול לראות אך אתה אומר שהוא אכן קיים.
    אבל מכשירים מדעיים יכולים לקלוט דברים במהירות האור, פשוט מצלמים 112 תמונות בשנייה במקום 22 של המלמות הרגילות.
    ושום מכשיר הסרטה קולנועי, או לווין לא גילה איזה קוסם שגר בעננים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=ice wof;6700171][QUOTE=ShmuelAvera;6700149]

אבל מכשירים מדעיים יכולים לקלוט דברים במהירות האור, פשוט מצלמים 112 תמונות בשנייה במקום 22 של המלמות הרגילות.
    ושום מכשיר הסרטה קולנועי, או לווין לא גילה איזה קוסם שגר בעננים
    אבל ה' לפי תיאור התנ"ך הוא משהו מופשט ורוחני, ולא ניתן לראות אותו, ואם זה כך לא ניתן לצלם אותו.

אתם לא לוקחים את זה שה' הוא משהו כביר שלא נתפס בהיגיון שלנו, ואם הוא ברא אותנו, אנחנו כלום לעומתו, כמו שבובות ודברים שבני האדם יוצרים הם כלום לעומת האדם.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 10-04-2011 בשעה 21:47.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

[QUOTE=ShmuelAvera;6700192][QUOTE=ice wof;6700171] לא טענת לפני כמה הודעות שהוא קיים והכל אפשרי, רק שהחוש שלנו לא יכול לקלוט אותו כמו את מהיארות האור?
    מה אתה משנה כל שנייה?

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=ice wof;6700197][QUOTE=ShmuelAvera;6700192]
    ציטוט נכתב במקור על ידי ice wof צפיה בהודעה
    לא טענת לפני כמה הודעות שהוא קיים והכל אפשרי, רק שהחוש שלנו לא יכול לקלוט אותו כמו את מהיארות האור?
    מה אתה משנה כל שנייה?
    מה שיניתי? זה גם מה שאני טוען עכשיו !

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

שמואל, את מהירות האור אפשר להסביר ולדגום ע"י קרן לייזר.

תפסיק להיות ראש בקיר, אל תנסה ללכת ראש בראש עם המדע. תנסה עד מחר לא תצליח.
    עדיף שתמשיך להסביר את קיום האל ותמשיך לקבל תשובות סותרות אך אמיתיות והגונות.

אבל לזרוק משפטים מטופשים כמו "את מהירות האור אי אפשר לראות", סתם מוריד מהרמה.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,100 | הודעות: 8,198,693 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect