זה הולך להיות קצת ארוך..
אבא שלי הוא פשוט זבל.
הוא בן אדם דפוק, בלי חברים, לא סיים בית ספר אפילו, יש לו עבודה מעפנה שיש לו שם ותק גדול וכאלה שעובדים שם הרבה פחות ממנו התקדמו כבר יותר ממנו כי גם שם לא סובלים אותו, והכי גרוע - לא מפסיק לאיים ולהרביץ.
זה כבר עניין ישן מאוד אני זוכר שמאז אז שהייתי ילד קטן (6-7 אולי אפילו שהייתי ממש קטן ואני אפילו לא זוכר) הוא תמיד היה מרביץ על שטויות ובמרביץ אני לא מתכוון למכה ביד, אני מתכוון למכות שבאמת היינו בוכים מכאב כי הוא פשוט חולה נפש מטומטם.
שנאתי אותו תמיד ותמיד שנאתי את השעה שהוא חוזר מהעבודה כי ידעתי שעוד פעם עכשיו יהיה רעש ובלאגן ולמה זה ככה והוא ככה ולא מפסיק לחלק הוראות תעשו ככה וככה.
אני תמיד מבואס שהוא בבית, לא מסוגל לדבר איתו, כל הזמן הוא מאיים שאם לא יעשו משהו אז אין מחשב ואין טלוויזיה וכל מיני.
היום לא רציתי לעשות משהו שהוא אמר, הוא כיבה לי את החשמל בחדר ואמר לי לא לגעת במחשב, הלכתי להדליק את זה הוא כיבה את זה עוד פעם עד שזה הגיע למכות רצניות בין שנינו ואני לא ילד קטן בן 17.2 עכשיו אז כן זה היה מכות רציניות.
הוא פשוט בן אדם מגעיל, יש לו חרא עבודה והוא בקושי מרוויח משהו אבל לא ישאר לשעות נוספות או משהו כדי שלנו יהיה טוב יותר, הוא ת-מ-י-ד חושב קודם על עצמו, תמיד הוא ישקיע יותר על עצמו, אם ניהיה במצב קיצוני לדוגמא שאין אוכל לגמרי וזה רק אנחנו הילדים והוא אז הוא עדיין ידאג רק לעצמו.הוא קמצן ומגעיל ברמות קשות. אם אני יבקש ממנו כסף למשהו הוא לא יתן אבל אם הוא ירצה לקנות איזה חרא שהוא יתלהב ממנו הוא ישר ילך לקנות.
הוא רב עם כולם לא רק איתי. בבית גם אף אחד לא ממש אוהב אותו, גם בעבודה כמו שאמרתי לא אוהבים אותו ורבים איתו הרבה והוא לא מבין שהבעיה היא אצלו, וגם בכללי כמו שאמרתי הוא פשוט מגעיל ואף אחד לא סובל אותו עובדה שאפילו חברים אין לו הוא פשוט לא יודע להתנהג.
להתלונן עליו זה בעיה כי אז אני לא יודע מה יקרה מבחינה כלכלית אם יעשו לו משהו בכלל, לא יודע מה לעשות.. עוד מעט גם ככה אני כבר מתגייס ואחרי שאני יעזוב את הבית אין מצב שאני ישאר איתו באזשהו קשר שאפילו לחתונה או לא יודע מה אני לא יזמין אותו כי כל יום שעובר השנאה שלי כלפיו רק גוברת.
![]()

ציטוט ההודעה