מתכון למקרונ'ס במילוי שוקולד מריר
מצרכים:
3 חלבונים
1 כף סוכר
1/2 1 כוסות אבקת שקדים
3/4 1 כוסות אבקת סוכר
צבעי מאכל: אופציונלי
אופן הכנה:
- מערבבים אבקת שקדים ואבקת סוכר ומנפים ביחד.
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר. לקצף גמיש.
- מקפלים את החומרים היבשים לתוך החלבונים.
- מזליפים בעזרת צנתר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מהתערובת כמעין כפתורים.
- אופים ב-130 מעלות כ-12 דקות.
- הערה: ניתן לצבוע את התערובת בצבעי מאכל לקבלת מקרונים בגוונים שונים.
גנאש שוקולד מריר למילוי המקרון
מצרכים:200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 תפוח מקולף
1 כפית חמאה
1 כף ליקר קוואנטרו
אופן הכנה:
- מחממים שמנת מתוקה בסיר, יוצקים עליה את השוקולד ומערבבים היטב במהירות עד שהשוקולד נמס.
- מצננים את הקרם במקרר.
- חותכים את התפוח לקוביות קטנות של ס"מ, מקפיצים במחבת עם החמאה ומוסיפים את הליקר קוואנטרו.
- ממשיכים להקפיץ כ-2 דקות עד לריכוך התפוח.
- מוסיפים את התפוחים לגאנש ומערבבים.
- מורחים בין כל שתי עוגיות מעט קרם גנאש ומצמידים בעדינות.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה