קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון|בקשר ללא לעבור טסט ראשון
    על ידי grass בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 31-08-2007, 01:39
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 00:42
  3. [דיון] בקשר לסוף
    על ידי dj.itzek בפורום הנפילים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 03:13
  4. דיון בקשר למכבי ת"א, מתבקש לא?
    על ידי אור בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-07-2006, 15:54
  5. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 17-07-2006, 16:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

דיון בקשר לאדג'

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Question דיון בקשר לאדג'

אדג' הוא אחד מי המתאבקים שנכנסו לי ללב .
    תמיד ידע להפתיע והוא עשה הכל בWWE הוא נצח את הגדולים ביותר הגיע למיין איבנט ברמות הכי גבוהות וגם היה ההיל הכי מופרע שיש וגם היה הפייס הכי ישר שיש .
    עכשיו לדיון
    1.אתם חושבים שאדג' מצאה את עצמו בWWE ועם כן למה ?
    2.עם אדג' היה יכול לעשות קרב אחרון נגד מי ?
    3.האם אתם חושבים שהחלטה של הWWE לומר ישר על הפיטורים של אדג' היא נכונה וטובה או שעם הם היו אומרים שאדג' פצוע ולאחר 5 חודשים היו אומרים שהוא פורש בגלל אותה פציעה אז זה היה יותר נכון לעשות ולמה?
    4.עם כל זה סטורלין (ולפי דעתי זה 100 אחוז לא) האם הייתם כועסים על הWWE ?
    5.מה הדבר שהכי זכור לכם מימנו ?
    6.איך אתם מסכמים את הקריירה של אדג' ?

לא. אני חושב שהוא אחד המתאבקים שמחזיקים את WWE הוא הפייס המרכזי בWWE והוא אחד המתאבקים שהקריבו את עצמם למען הWWE והייתי רוצה לראות עוד הרבה דברים אקסטרימים וחבל שהוא לא "זכה" להיות ב"אקסטרים רולז"

הייתי רוצה לראות אותו נגד כריסטאן כי זה מאוד מסקרן לראות איך הקרב היה מתנהל בין שני חברים טובים .

3.האם אתם חושבים שהחלטה של הWWE לומר ישר על הפיטורים של אדג' היא נכונה וטובה או שעם הם היו אומרים שאדג' פצוע ולאחר 5 חודשים היו אומרים שהוא פורש בגלל אותה פציעה אז זה היה יותר נכון לעשות ולמה?
    אני חושב שעם היו נותנים לקהל לעכל את הדבר הזה אז זה היה יכול להיות יותר טוב וגם אפילו בשביל אדג' כי לעשות את הדבר הזה במכה אחת זה מאוד כאוב ומעצבן.

עם כל כמה שאני אוהב את אדג' אני חושב שעם זה סטורלין זה ביזיון לWWE ואני אישית הייתי מפסיק לראות WWE כי לרמה כזות אי אפשר לרדת .

הכניסה המטורפת שלו לזירה זה כמו מופעה עצום לראות אותו נכנס זה פשוט כיף לראות אותו עם כלכך הרבה אנגריות ואהבה לWWE וראינו כולם כמה קשה היה לו לעזוב .

תודה רבה אדג' . הענקת לכל צופי הWWE את כל הרגעים הכי מטורפים שאנחנו אפילו לא יכולים לדמיין אותם .
    פרשת אלוף ותישאר אלוף לנצח בשבילי תמיד תישאר RATED R SUPERSTAR

(כמעט בסוף רואים את כולם מוחים לו כפיים ועושים לו כבוד)

הקטע העזבה שלו עוד ערוך ומרגש מי שרוצה לראות שיכנס ליוטיוב וירשום WWE Smackdown 04-15-11 Edge's

מי שמעריך את האדג' אז אפילו לפחות לשבוע יקח את החתימה שעשיתי וישים בחתימה שלו .
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 17-04-2011 בשעה 18:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של The GM
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "Death Is A Good Day To Live For"

אדג' לא רק שמצא את עצמו בWWE אלא שהWWE הפך לחלק בלתי נפרד מימנו.
    כששואלים אותך "מה זה הWWE?" שמות של מתאבקים קבועים עולים לך לראש "ג'ון סינה...אנדרטייקר...טריפל H...שון מייקלס...בטיסטה...אדג'...ריי מיסטירו... וכו"
    בגלל שאדג' נהיה חלק ממשפחת הWWE...הוא הפך למאסטר שואו בעצמו...הוא מיסטר MITB! מה הוא רק לא עשה?
    סופר-ספירים, שבר כסאות...שולחנות...סולמות -שלאט לאט נהפכו למומחיות שלו...
    כן...את שלו הוא עשה!

2.אם אדג' היה יכול לעשות קרב אחרון נגד מי ?
    ללא ספק נגד אנדרטייקר! מגיע לו לשבור לו את הסטריק לכל הרוחות!

זה לא כל כך משנה מתי הWWE היו אומרים אתהבשורה הזאת..
    במוקדם או מאוחר היו שמים לב שאדג' כבר 5 חודשים לא נימצא על הזירה..אז היינו מבינים שמשהו כאן לא בסדר..

קודם כל זה לא סטוריליין...אז אין מה לכעוס על הWWE..
    וגם הפרידה של אדג' כלל לא משקפת את הסטוריליין...אפילו הפרידה המזוייפת של סינה לא הייתה כל כך מרגשת...
    אם אני הזלתי דמעה..זה אמיתי!
    וגם אם זה כן סטוריליין...הWWE שיחקו אותה בגדול!

התקופה לו עם ליטה..
    זוהי תקוםה שלא ניתן לשכוח...לראות אותו באמצע הזירה במיטה עם ליטה ושניהם שוכבים זה עם זה...זה היה רגע ממש טוב!
    והקרבות שלו עם ליטה...התקופה בכללי....הייתה משובחת...מצחיקה...ולא נשכחת....

מתאבק שנתן את חייו לקריירה שלו...מתאבק שיתאבק לא למען הכסף והתהילה אלא בגלל האהבה שלו למקצוע ולספורט.
    מתאבק שמראה דוגמה לעוד מלא מתאבקים אחרים שעם עבודה קשה מאוד ניתן להגיע להישגים בלתי ניתנים לתפיסה...
    זהו מתאבק ששמו בא לפניו...כבוד בהחלט בוקע מימנו, ואני מעריך את כל העבודה הקשה שהוא השקיע בקריירה שלו!
    מגיעים לו תשועות...מגיעים לו מחיאות כפיים..מגיע לו HOF...
    ...Rated R Superstar Edge
    ! Thank You

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

1.אתם חושבים שאדג' מצאה את עצמו בWWE ועם כן למה ? תחלאס עשה כול מה שאפשר בקרירה שלו ומכן זה רק להמשיך עד מתי שיפסיק הכוח.
    2.עם אדג' היה יכול לעשות קרב אחרון נגד מי ? HHH
    3.האם אתם חושבים שהחלטה של הWWE לומר ישר על הפיטורים של אדג' היא נכונה וטובה או שעם הם היו אומרים שאדג' פצוע ולאחר 5 חודשים היו אומרים שהוא פורש בגלל אותה פציעה אז זה היה יותר נכון לעשות ולמה? לפי דעתי הייתה לו עזיבה מעולה! הייתה מפתיע אבל השאירה טעם טוב ואירוע ממש מרגש עם הרבה כבוד. הוא פרש כאלוף עולם פייס בתוכנית מרגשת במיוחד בשבילו רק שהWWE החליטו להשאיר טעם טיפה יותר טוב מאדג' כאלוף עולם שניצח ברסלמניה ולא כמו שון שהפסיד לטייקר פעמים ברציפות ברסלמניה (אפילו שהיה קרב אדיר) - מעצבן אותי מאוד!!.
    4.עם כל זה סטורלין (ולפי דעתי זה 100 אחוז לא) האם הייתם כועסים על הWWE ? כן!, אם זה היה סטרוילין לפחות שהוא היה לטווח ארוך.
    5.מה הדבר שהכי זכור לכם מימנו ? הפדיות MITB שלו, פיודים עם סינה וטייקר, השנים המעולות שנתן לנו בסמקדאון בתור אלוף עולם.
    6.איך אתם מסכמים את הקריירה של אדג' ? ללא ספק אחד המתאבקים הגדולים שהיו, בין ההילים הגדולים של כול הזמנים , נתן לנו הפתעות ענקיות! קרבות מדהימים ואישית מכול הלב מאחל לו החלמה מהירה , חיים מאושרים וזמן איכות עם הכלב שלו -אני יזכור אותו תמיד כי הקרב הראשון שראיתי היה שלו .
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 17-04-2011 בשעה 22:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

בלי ה-WWE א'דג יהיה ממש חסר. כולם היו רוצים שהוא ישאר עוד הרבה ואני מודה הפרידה שלו הייתה מרגשת. ובכך א'דג יהיה שמח לראות את חברו כריסטיאן זוכה באליפות העולם במשקל כבד מידיו של אלברטו דל ריו השנוא על כולנו.
    אני הייתי רוצה לראות אותו נגד סטון קולד סטיב אוסטין. נכון סטון פרש אבל הייתי רוצה לראות קרב בין שתי מתאבקים שלא מתחרטים על שום דבר ועל כך שהם נכנסו לקרב הזה רק בשביל התהילה והכבוד.
    היה עדיף בלי פציעה. אם אתם שואלים למה כי אחרי חמישה חודשים שהאוהדים מחכים שא'דג יחזור יגידו שהוא פרש? זה יבאס אותם יותר מהפרישה של א'דג שהייתה בסמאקדאון. אני אומר שהיה עדיף שא'דג היה פורש ישר כמו שקרה ולא יגידו שהוא קיבל פציעה למשך חמישה חודשים ואז יגידו שהוא פצוע.
    אני לא כועס על ה-WWE. הם עשו מעשה נכון מאוד. גם אני מבואס שא'דג פרש אבל זה היה הדבר הנכון לעשות. כמו שון מייקלס גם א'דג היה זקן ורוצה לפרוש. הם נתנו לא'דג חופש ובכך עשו לו טובה גדול ואני מקווה שכולם יבינו מה אני אומר. כי כולנו יודעים שזה נכון ושא'דג זקן והגיע זמנו לפרוש.
    התקופה עם ליטה זה דבר ראשון. ליטה שינתה את א'דג. קודם הוא היה היל ואחרי שליטה הצטרפה אליו הוא לא היה היל אלא היל יותר מדי. הקהל אהב את זה שהיה לו יותר היל טרן מאשר ההיל טרן שהיה לו לפני ליטה. ליטה עזרה לא'דג בקרבות למרות שזה אסור. אני זוכר שפעם היה קרב של א'דג וליטה נגד ג'ון סינה ועוד מישהי וא'דג עשה ספיר על ליטה כי סינה התחמק. ספיר אדיר זה היה. התקופה השנייה שהכי זכורה לי היא הפיוד הגדול ביותר בהיסטוריה שלו עם ג'ון סינה. השניים נלחמו על אליפות ה-WWE וגם על אליפות העולם במשקל כבד אבל על אליפות ה-WWE היה הפיוד הגדול ביותר. סינה וא'דג שינו את ההאבקות כולה והפכו אותה לטובה יותר. אני זוכר את קרב הסולם של א'דג נגד סינה על אליפות ה-WWE (אליפות ה-R) וסינה ניפץ את א'דג על שתי שולחנות. זה היה גדול. הדבר השלישי הוא קרב הסולם נגד ג'ף הארדי. קרב הסולם הכי טוב בהיסטוריה אחרי קרב הסולם הראשון שבו השתתף שון מייקלס. קרב סולם אדיר עם מלא פינישרים שלבסוף א'דג הפסיד. היה קטע בקרב שא'דג ביצע ספיר על ג'ף הארדי, כשג'ף הארדי היה על הסולם. דבר רביעי ואחרון את הספיר של א'דג על שולחן אש נגד מיק פולי. זה היה ספיר אדיר ולא היה לי מילים כמה הוא אדיר.
    א'דג היה מתאבק אדיר והיה מגיע לו להמשיך עוד קצת. הקהל שלו אהב אותו יותר מדי והוא עשה טעות גדול שהפך מהיל טרן לפייס טרן. זה הכל.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

יש סיבה לעזיבה שלו?
    מה קרה?
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי prowinner צפיה בהודעה
    יש סיבה לעזיבה שלו?
    מה קרה?
    הוא פרש עקב בעיות רפואיות מי פציעה שסחב עליו 8 שנים . ואחי שעבר בדקת MRI הדוקטור אמר שאין לו בררה והוא חייב לפרוש ברגע זה .
    ואז אדג' בא לראו אמר שהוא פורש , ובסמאק היה מין טקס כזה בשבילו הוא פרש כאלוף למשקל כבד . זה אכשהו התמונה ..
    (הוא בכה הרבה מאוד כולם הביאו לו כבוד גדול שווה צפייה עם זה מעניין אותך )
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 19-04-2011 בשעה 23:49.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חבל שעזב היה אחד המתאבקים האהובי עליי

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

אני לא אהבתי אותו הוא יותר "מופרז" מהאשר ועם הספיר שלו וזה....
    עדיף שהלך
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Tal- צפיה בהודעה
    אני לא אהבתי אותו הוא יותר "מופרז" מהאשר ועם הספיר שלו וזה....
    עדיף שהלך
    בסופו של דבר גם אם לא אהבתה אותו ממש בזירה מכול סיבה (מיק, האבקות...) הבן אדם נתן את הנשמה שלו בשבילנו הצופים ונתן 19 שנה בWWE אז תן קצת כבוד! איזה אוהד אהבקות אתה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,512 | הודעות: 8,199,105 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect