אדג' הוא אחד מי המתאבקים שנכנסו לי ללב .
תמיד ידע להפתיע והוא עשה הכל בWWE הוא נצח את הגדולים ביותר הגיע למיין איבנט ברמות הכי גבוהות וגם היה ההיל הכי מופרע שיש וגם היה הפייס הכי ישר שיש .
עכשיו לדיון
1.אתם חושבים שאדג' מצאה את עצמו בWWE ועם כן למה ?
2.עם אדג' היה יכול לעשות קרב אחרון נגד מי ?
3.האם אתם חושבים שהחלטה של הWWE לומר ישר על הפיטורים של אדג' היא נכונה וטובה או שעם הם היו אומרים שאדג' פצוע ולאחר 5 חודשים היו אומרים שהוא פורש בגלל אותה פציעה אז זה היה יותר נכון לעשות ולמה?
4.עם כל זה סטורלין (ולפי דעתי זה 100 אחוז לא) האם הייתם כועסים על הWWE ?
5.מה הדבר שהכי זכור לכם מימנו ?
6.איך אתם מסכמים את הקריירה של אדג' ?
1.אתם חושבים שאדג' מצאה את עצמו בWWE ועם כן למה ?
לא. אני חושב שהוא אחד המתאבקים שמחזיקים את WWE הוא הפייס המרכזי בWWE והוא אחד המתאבקים שהקריבו את עצמם למען הWWE והייתי רוצה לראות עוד הרבה דברים אקסטרימים וחבל שהוא לא "זכה" להיות ב"אקסטרים רולז"
2.עם אדג' היה יכול לעשות קרב אחרון נגד מי ?
הייתי רוצה לראות אותו נגד כריסטאן כי זה מאוד מסקרן לראות איך הקרב היה מתנהל בין שני חברים טובים .
3.האם אתם חושבים שהחלטה של הWWE לומר ישר על הפיטורים של אדג' היא נכונה וטובה או שעם הם היו אומרים שאדג' פצוע ולאחר 5 חודשים היו אומרים שהוא פורש בגלל אותה פציעה אז זה היה יותר נכון לעשות ולמה?
אני חושב שעם היו נותנים לקהל לעכל את הדבר הזה אז זה היה יכול להיות יותר טוב וגם אפילו בשביל אדג' כי לעשות את הדבר הזה במכה אחת זה מאוד כאוב ומעצבן.
4.עם כל זה סטורלין (ולפי דעתי זה 100 אחוז לא) האם הייתם כועסים על הWWE ?
עם כל כמה שאני אוהב את אדג' אני חושב שעם זה סטורלין זה ביזיון לWWE ואני אישית הייתי מפסיק לראות WWE כי לרמה כזות אי אפשר לרדת .
5.מה הדבר שהכי זכור לכם מימנו ?
הכניסה המטורפת שלו לזירה זה כמו מופעה עצום לראות אותו נכנס זה פשוט כיף לראות אותו עם כלכך הרבה אנגריות ואהבה לWWE וראינו כולם כמה קשה היה לו לעזוב .
6.איך אתם מסכמים את הקריירה של אדג' ?
תודה רבה אדג' . הענקת לכל צופי הWWE את כל הרגעים הכי מטורפים שאנחנו אפילו לא יכולים לדמיין אותם .
פרשת אלוף ותישאר אלוף לנצח בשבילי תמיד תישאר RATED R SUPERSTAR
(כמעט בסוף רואים את כולם מוחים לו כפיים ועושים לו כבוד)
הקטע העזבה שלו עוד ערוך ומרגש מי שרוצה לראות שיכנס ליוטיוב וירשום WWE Smackdown 04-15-11 Edge's
מי שמעריך את האדג' אז אפילו לפחות לשבוע יקח את החתימה שעשיתי וישים בחתימה שלו .

ציטוט ההודעה

ספוילר: