|
|
יש לך את DUCKLOAD שהוא מצויין אם אתה רוצה לעלות משחק בחלק ולחסוך לאנשים ת'כאב ראש להוריד מלא חלקים.
אם אתה רוצה באמת להרוויח, כדאי לך ללכת על מה שאני מציע לך.
ככל שיותר קל להוריד מהשרת, אנשים יורידו יותר, וככל שמורידים יותר - אתה מרוויח יותר.
אתה מרוויח יותר וחוסך לאנשים כאבי ראש.
אני ב LetItBit רק יום אחד ועשיתי 1.47$
רייטים מעולים, שרת יחסית סבבה לא איטי מידי..
לא יודע מה איתך, לי זה מוריד על מהירות סבבה לגמריי.
וכל מה שפירסמתי עד עכשיו אף אחד לא התלונן..
הייתי בFILESERVE אבל האתר נדפק לא יודע הוא כבר לא טוב, עכשיו אני בLETTBIT היום נרשמתי אני אעדכן איך הוא אבל אני שומע עליו הרבה תגובות טובות.
קרא חוקי חתימות
עזבו הכל DuckLoad זה ההאתר הכי טוב, זה מה שהחלטתי עליו, מקבלים הכי הרבה כסף, הכי הרבה מורידים ממנו, ויש לו העלאת קבצים עד 15 ג'יגה שזה מטורף! ומבין כל האתרים ממנו מרוויחים הכי הרבה, הבעיה זה ההעלאה, יש לי איזה 3 מגה מהירות אינטרנט רק. ואני לא מצליח להעלות מהאתר, גם מהFTP לא הצלחתי, רק אחרי שניסיתי במשך 7-10 שעות, בסוף התחיל להעלות לי, חיכיתי 26 שעות שיעלה וזה נסגר ב89 אחוז והתחיל להעלות מחדש, איזה באסה.
מהאתר זה לא עולה בכלל...וזה מעלה על KB 32 בFTP, ולפעמים יורד ל10,12,14,16,18,20,22,24,26 וכ' או עולה טיפה ל33.6/34/35/40/48 ממש לשניות ספורות, נתתי לכם וואחד תיאור, אבל תבינו איזה מצב מעצבן זה!!
ברוב האתרים האלה היום יש remote upload, אין את זה שם?![]()
הוא צריך לקנות בשביל remote upload
הרייטים שלו מעולים , אפשר להעלות קבצים עד 15 גיגה שזהנראה לי הכי הרבה שיש , אפשר להעתיק קבצים בשניה אבל בכל מקרה החיסרון הוא שנגיד הורדתי ממך קובץ אני יכול להוריד ממך גם עוד 30 קבצים אבל ביום זה ייחשב הורדה אחת שלי כי כל הורדה מהאייפי נחשבת ליום שלם בלי קשר כמה הוריד אותו אייפי ואיזה קבצים לעומת אתרים אחרים וזה חיסרון גדול.
קרא חוקי חתימות