קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 19:53
  2. תגידו.. למה אתם לא מקשיבים אף פעם !?!??
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 20:24
  3. תגידו למה הופך humen wizard?
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 19:43
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 71

תגידו, למה יש גיוס חובה? אין שום יתרון בזה... - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    תאמין לי כשצבא גדול ומאומן נכנס לך למדינה לא משנה כמה טקטיקה הוא ימעך אותך
    וכאן היתרון של צבא מקצועי, אם צבא כזה לא יקרה מצב שצבא אחר יצליח לפלוש למדינה עם צבא כזאת.

חח בשביל כסף אנשים עושים דברים משוגעים, וברוב המכריע הם מסכנים את הגוף שלהם.
    מי שילך לצבא הם כאלה שלא הולך להם בחיים, וזה רוב הערסים בארץ, ולא חסר כאן, ובשביל 6 7 אלף הם ירוצו לשם.
    בנוסף לא חסר מורעלי צבא.

במה אנחנו שונים מצבא ארה"ב? אם כבר אלה אנחנו שמוכנים למות למען המדינה שלנו, שנים על גבי שנים נלחמו אז למה שלא וילחמו עכשיו? ואנשים שעושים קבע, למה שלא ילכו לצבא? לא הבנתי בכלל את הקטע של המשפט הזה !

אם זה יצליח או לא, אנחנו לא נדע עד שזה לא ייעשה.
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 20-06-2011 בשעה 14:51.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    אם כבר אלה אנחנו שמוכנים למות למען המדינה שלנו, שנים על גבי שנים נלחמו אז למה שלא וילחמו עכשיו? ואנשים שעושים קבע, למה שלא ילכו לצבא? לא הבנתי בכלל את הקטע של המשפט הזה !
    הנה, הוכחת לעצמך שאתה צריך להתגייס ולשרת את המדינה שלך, וזה לא משנה מה המחיר. אל תהיה לוחם, תהיה תומך. תהיה משהו.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

עדיף לא לקחת את הסיכון בהורדת כוח האדם אם כי בתקיפה של סוריה, לבנון\חיזבאלה, עזה ותמיכה מאירן\מדינה אוינת אתה לא רוצה להיקלע למצב שאין מספיק חיילים גם אם זה פחות משתלם לפי המצב הנוכחי. אי אפשר לבסס אופן פעולה על העבר, המצב שונה והאויב התחזק ולקחת סיכון מיותר עולה על העלות\חיסרון של גיוס חובה.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אנחנו מדינה קטנה, הצבא שלנו קטן וחסר לנו כוח אדם, במידה וזה לא יהיה חובה אלא רק התנדבות לא יהיה לנו צבא ולא תהיה לנו מדינה, ואין למדינה אפשרות להפוך את הצבא לעבודה .
    קרא חוקי חתימות

למה שתיקח אזרח להיות פקיד ותשלם לו מעל 4 אלף שקל בחודש אם אתה יכול לקחת ילד מסכן בן 18 בלי חשק לחיות כבר ונמצא בצבא בכפייה ובניגוד לרצונו שיהיה פקיד+מנקה שרותים+שומר+שוטף כילים במחיר של ילד ויאטנמי במפעל של נייק?

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

שמואל אתה שומע את עצמך? בלי להעליב אבל כנראה שיש לך בעיות/קשיים פחדים אני לא יודע איך להגדיר את זה.
    החשיבה שלך מבסיסה מעוותת.
    למה אתה גר פה? כדי לעשות שירות לאומי? כדי להשתמט? אתה יכול לסוע למדינות אחרות ולחיות שמה.
    אתה מתנגד בכל תוקף להתגייס לצהל, מה קרה?! אסור לך לתמוך ולעזור (לא אמרתי להגן כי אתה לא אחד שילך לקרבי) למדינה? מה הפחד העצום?
    אין לך סיבה לא להתגייס, חוץ מהפראנויות של עצמך ויש מצב אולי שיש לך הפרעה נפשית.
    כל ההודעות שלך באשכול הן דעות שכנראה שמעת יותר מידי מהמגזר שאתה בא ממנו שיש להם נישה מסויימת לנושא, ואתה הולך ראש בקיר אז כנראה שאין כבר מה לעשות בנידון.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

dor
    הביעה במילים מה שיושב לי בראש.
    +1

טאקו- אתה ממורמר תמידית, זה בסדר. אולי הצבא עשה לך טוב אפילו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    dor
    הביעה במילים מה שיושב לי בראש.
    +1

טאקו- אתה ממורמר תמידית, זה בסדר. אולי הצבא עשה לך טוב אפילו.
    זאת הסיבה האמיתית.. יותר חסכוני אין מה לעשות

משתמש מתחיל האוואטר של krazex
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כל הכבוד לצה''ל - משתמטים לעזה.

בגדול, לא משנה כמה הטכנולוגיה שלנו השתפר (ולא צריך לזלזל בכלל בטכנולוגיה של הבני דודים שלנו..) אבל השורה התחתונה היא:

טכנולוגיה משופרת= יותר תקלות טכניות ביותר תחומים (לפני 20 שנה אף אחד לא חשב שתהיה תקלת מחשוב או תקשורת בטיל)=יותר אנשי צוות שמאיישים יותר ויותר סוללות (או כל דבר אחר)=יותר חיילים שיושבים בעורף ונותנים מענה לאלה שבשטח עם תקלות מסובכות יותר, ואפשר להמשיך את זה עד אינסוף..

ובסופו של דבר, מי שממש לא רוצה לעשות צבא, או יגיד שהוא דוס או שיצא על נפשי. עצוב, אבל זה המצב..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    למה שתיקח אזרח להיות פקיד ותשלם לו מעל 4 אלף שקל בחודש אם אתה יכול לקחת ילד מסכן בן 18 בלי חשק לחיות כבר ונמצא בצבא בכפייה ובניגוד לרצונו שיהיה פקיד+מנקה שרותים+שומר+שוטף כילים במחיר של ילד ויאטנמי במפעל של נייק?
    תפסיק להתבכיין,
    כולם תורמים למדינה 3 שנים מהחיים שלהם, תן את שלך ותלך, מה אתה מנסה להתפלסף כאילו זה יעזור.

90% מהאנשים בצבא לא רוצים להיות שם, לא ירצו וגם לא רצו, אתה לא הבן אדם היחיד ששונא לשרת.

וכאן היתרון של צבא מקצועי, אם צבא כזה לא יקרה מצב שצבא אחר יצליח לפלוש למדינה עם צבא כזאת.

חח בשביל כסף אנשים עושים דברים משוגעים, וברוב המכריע הם מסכנים את הגוף שלהם.
    מי שילך לצבא הם כאלה שלא הולך להם בחיים, וזה רוב הערסים בארץ, ולא חסר כאן, ובשביל 6 7 אלף הם ירוצו לשם.
    בנוסף לא חסר מורעלי צבא.

במה אנחנו שונים מצבא ארה"ב? אם כבר אלה אנחנו שמוכנים למות למען המדינה שלנו, שנים על גבי שנים נלחמו אז למה שלא וילחמו עכשיו? ואנשים שעושים קבע, למה שלא ילכו לצבא? לא הבנתי בכלל את הקטע של המשפט הזה !

אם זה יצליח או לא, אנחנו לא נדע עד שזה לא ייעשה.
    זה מה שאתה רוצה?
    צבא של ערסים?

אחחח
    כל מילה שאתה רושם מביעה את חוסר הכבוד שיש לך.
    אנשים מתו כדיי שאתה תוכל לחיות פה, לא רוצה לחיות פה? לך, קישטא.

ארה"ב זה צבא של שכירי חרב.
    הורגים בשביל כסף, אחרת למה למישהו מטקסס, שלעולם לא יצא מהבית,
    לעשות מסע של אלפי קילומטרים ולהגיע לאיזה חור נידח באמצע שום מקום ולראות את החבר שלו
    חוטף אר פי ג'י לראש?

מורעלים לא היו מתגייסים,
    וזה אני אומר לך בביטחון.

אין גיוס חובה - אין מדינה.
    זאת המציאות, רוצה לחיות בסרט? לא פה.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 23-04-2011 בשעה 02:19.

One Shot - One Kill

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אפשר לסכם את הדיון ככה - בלי צה"ל אין מדינה - אם זה לא היה שירות חובה לא היה צה"ל , גם ככה אין לנו צבא גדול אז אתם רוצים להקטין אותו עוד יותר ? ואסור לשכוח שאנחנו הצבא הכי עסוק בעולם לא פחות מצבא ארה"ב וכל צבא אחר בעצם כי אנחנו תמיד בכוננות שיא כי אנחנו מוקפים באוייבים , בכל רגע הגזרה בדרום יכולה להתפתח או בצפון.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Dor- צפיה בהודעה
    שמואל אתה שומע את עצמך? בלי להעליב אבל כנראה שיש לך בעיות/קשיים פחדים אני לא יודע איך להגדיר את זה.
    החשיבה שלך מבסיסה מעוותת.
    למה אתה גר פה? כדי לעשות שירות לאומי? כדי להשתמט? אתה יכול לסוע למדינות אחרות ולחיות שמה.
    אתה מתנגד בכל תוקף להתגייס לצהל, מה קרה?! אסור לך לתמוך ולעזור (לא אמרתי להגן כי אתה לא אחד שילך לקרבי) למדינה? מה הפחד העצום?
    אין לך סיבה לא להתגייס, חוץ מהפראנויות של עצמך ויש מצב אולי שיש לך הפרעה נפשית.
    כל ההודעות שלך באשכול הן דעות שכנראה שמעת יותר מידי מהמגזר שאתה בא ממנו שיש להם נישה מסויימת לנושא, ואתה הולך ראש בקיר אז כנראה שאין כבר מה לעשות בנידון.
    איזה תגובה כוחנית.
    לא אין לי כלל פחד מהצבא, ובכלל משום דבר בעולם הזה. תאמין לי שעברתי דברים שיותר מפחידים מהצבא הזה.
    אם הייתי אדם מבוסס מבחינה כלכלית הייתי לוקח את האפשרות לחיות במקום אחר על חוף ים ולהיות מסטול כל היום, אבל זה לא המצב דור.
    אם הצבא היה בגילאים יותר מתקדמים כמו 26 27 לא היה לי כלל בעיה לעשות צבא, אבל הגילאים שבהם הצבא נעשה הם גילאים שבהם אתה עובר הרבה, ואתה יכול לעשות הרבה דברים, ויש לי תכנון ואם אני אעשה צבא כל התכנון ייהרס לי, אם אוכל להתגייס בגיל 25 אני אעשה זאת ואתרום שלוש שנים מחיי עד גיל 28 ואשרת כמו כולם, אני פשוט בגילאים האלה לא מוכן לעשות צבא.

המגזר שממנו אני בא הוא אחד מהמגזרים שמתגייסים הכי הרבה לצה"ל, יותר מ-90 אחוז מהמגזר שלי מתגייסים, ללא יוצא מן הכלל.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

90% מתגייסים? אפשר סיומוכין לזה?
    ובוא תסביר לי מה זה משנה כל כך אם לעשות את השירות בגילאים 18-21 או 25-28? תדע שאתה לא יוצא מן הכלל, וכולם מתגייסים בגיל 18 ולא כולם חושבים כמוך, אם כולם חושבים כמוך אז באמת שלא הייתה מדינה ואנשים כמוך לדעתי אין להם מקום במדינה הזאת.
    ורשמתי תגובה כוחנית כדי לנסות לזעזע אותך, שתבין מה שאתה רושם אבל זה לא מצליח...
    נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 23-04-2011 בשעה 17:48.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Dor- צפיה בהודעה
    90% מתגייסים? אפשר סיומוכין לזה?
    ובוא תסביר לי מה זה משנה כל כך אם לעשות את השירות בגילאים 18-21 או 25-28? תדע שאתה לא יוצא מן הכלל, וכולם מתגייסים בגיל 18 ולא כולם חושבים כמוך, אם כולם חושבים כמוך אז באמת שלא הייתה מדינה ואנשים כמוך לדעתי אין להם מקום במדינה הזאת.
    ורשמתי תגובה כוחנית כדי לנסות לזעזע אותך, שתבין מה שאתה רושם אבל זה לא מצליח...
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478547,00.html

גילאי 18 עד 21 אתה עדיין מבוסס על ההורים שלך, ואילו בגילאי 24 ומעלה אתה כבר מתנהל בעצמך, עכשיו אם החשיבה הנכונה תוכל לעשות הרבה עם המידע הזה.

אני לא מבטל את הגיוס אני רק דוחה אותו לכמה שנים הלאה, שאני אהיה עם ראש נקי.
    החשיבה של כולם נקבעת על ידי החברה, וכך גם החיים שלהם, ואני רוצה לעשות משהו שונה בחיים שלי, וזאת זכותי, אני רוצה לטעום מחיים שהם טיפה שונים. לי ולך יש דרכי חשיבה שונים, אבל דרך החשיבה שלי היא כמה צעדים משלך. אם אתה רואה את החשיבה שלי כטיפשית זכותך לגמרי, ואין לי עוד מה להוסיף.
    לזעזע ולשנות את דעתי כבר לא תצליח, אני בשלי ונתפסתי על זה חזק.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478547,00.html

גילאי 18 עד 21 אתה עדיין מבוסס על ההורים שלך, ואילו בגילאי 24 ומעלה אתה כבר מתנהל בעצמך, עכשיו אם החשיבה הנכונה תוכל לעשות הרבה עם המידע הזה.

אני לא מבטל את הגיוס אני רק דוחה אותו לכמה שנים הלאה, שאני אהיה עם ראש נקי.
    החשיבה של כולם נקבעת על ידי החברה, וכך גם החיים שלהם, ואני רוצה לעשות משהו שונה בחיים שלי, וזאת זכותי, אני רוצה לטעום מחיים שהם טיפה שונים. לי ולך יש דרכי חשיבה שונים, אבל דרך החשיבה שלי היא כמה צעדים משלך. אם אתה רואה את החשיבה שלי כטיפשית זכותך לגמרי, ואין לי עוד מה להוסיף.
    לזעזע ולשנות את דעתי כבר לא תצליח, אני בשלי ונתפסתי על זה חזק.
    אני לא אתייחס לכל הדברים שאמרת וכתבת פה המון המון דברים שאתה רחוק מלהבין אותם.. באמת.
    אתה חושב שיש לך דעה מוצקה? לפחות תבסס אותה על דברים שאתה יודע באמת ולא סתם תמציא ותעלה השערות.
    זה שניצחנו באיזה מלחמה והיינו כוח קטן זה לא אומר שככה ננצח את כל המלחמות, הערבים התקדמו מאוד ויש להם כבר טנכלוגיה שלא נופלת בהרבה משלנו, אתה פשוט לא יודע את זה.
    אמרת גם שיש חיילים בקריה שלא תורמים אז עדיף שלא יתגייסו, אחד הדברים המופרכים.. זה שהחיילים האלה לא לוחמים זה לא אומר שלא צריך מישהו שיעשה את העבודה הזאת. כל חייל בצבא הוא חשוב גם זאתי שמקפלת את המצנחים, זה שמביא לך בגדים באפסנאות וזה שיושב באיזה בור מתחת לאדמה ואוסף מודיעין בשביל שהלוחמים בכלל יצליחו לזוז לאנשהו כי בלי המודיעין הזה הצבא לא מתקיים.
    אז מה גם לתפקידים האלה המדינה תתחיל לשלם כמו לעובד רגיל? או שבוא תתקן אותי ו320 שקל זה השכר שמגיע לאנשים שעושים את העבודה הזאת..

יש לך עוד זמן עד שתתגייס ואתה תבין כבר שהשתמטות זאת מכה חולה, אני לא אומר שאין אנשים בצבא שלא עושים כלום-יש. אבל מצד שני יש כ"כ הרבה משתמטים שסה"כ יכלו להתגייס ולשרת את המדינה שלהם בגאווה ולא חסר תפקידים בצבא תאמין לי.
    בהרבה מקומות יש חוסר בכוח אדם וזה תפקידים שמי שנמצא שמה נטחן רק בגלל שאין עוד מי שיעשה את העבודה במקומו.
    עכשיו אני מקווה שתשנה את הדעה שלך ובמקום לחשוב על עצמך תחשוב על המדינה שלך. תחשוב שיש חיילים שיכול להיות שהם גם החברים הכי קרובים שלך שהם נטחנים באיזה עמדת שמירה, ואין להם מה לעשות הם עושים את זה כי הם בחרו להגן על המדינה שלהם בכבוד והם לא ביקשו משכורת של 4 ספרות והתבכיינו. אתה חי במדינה הזאת ומישהו צריך להגן עליה ואם אתה לא תעשה את זה ועוד אחד ועוד אחד יחשוב כמוך, אף אחד לא יעשה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי therider1; 23-04-2011 בשעה 19:45.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect