נכתב במקור על ידי an69 חחחח לא אבל קרוב.... עכשיו אני צריך לקוות שאני אשרוד עד פגישה 10 אחרי הריגוש שגרמת לי עכשיו.. נכתב במקור על ידי Aristokrates מספיק. הנה התיקונים שעשיתי. בכל זאת, להיצמד לאמת. אגב, אתה יודע איפה כולנו עכשיו? לעזאזל איתך, אני לא נוחר! ואתה נרדמת במשמר! אנחנו בישראל לא?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aristokrates נו טוב אני אריסטו, אבל זה.. אה... רק הכינוי שלי. ראה, בעצם, תוכל לקרוא לי בשמי ה.. אה.. אמיתי- אלכסיי מורזוב. אה.... אפשר לקרוא לך לושה???
נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו אני צריך לקוות שאני אשרוד עד פגישה 10 אחרי הריגוש שגרמת לי עכשיו.. אני בטוחה שאתה חזק מספיק בכדי לשרוד תמונה כל כך תמימה...
נכתב במקור על ידי an69 אני בטוחה שאתה חזק מספיק בכדי לשרוד תמונה כל כך תמימה... כע, אבל אם התמונה תפתח את הרגליים כבר יהיה קשה..
נכתב במקור על ידי Hamburger כע, אבל אם התמונה תפתח את הרגליים כבר יהיה קשה.. חחחח....זה כבר לא לפורום הזה...
נכתב במקור על ידי an69 חחחח....זה כבר לא לפורום הזה... אז בבקשה לפרטי שלי..
נכתב במקור על ידי Hamburger אז בבקשה לפרטי שלי.. אתה בטוח במה שאתה מבקש פה?!?
I'LL HAVE WHAT HIS HAVING
נכתב במקור על ידי an69 אתה בטוח במה שאתה מבקש פה?!? את בטוחה שאת תראי לי את זה אם אני כן?
נכתב במקור על ידי an69 אפשר לקרוא לך לושה??? אוי נתנו לי כל-כך הרבה שמות. אנשים הגיעו לבזוקה, לג'ק דניאל... כן, את יכולה לקרוא לי לושה נכתב במקור על ידי WOOOOOOW I'LL HAVE WHAT HIS HAVING שוופס דרינק דיפרנט? נכתב במקור על ידי Hamburger לעזאזל איתך, אני לא נוחר! ואתה נרדמת במשמר! אנחנו בישראל לא? יותר בכיוון של לה-לה-לנד...
אריסטו , זמן ומקום | ומה אז? | השבועות בהם אני תורן | הערצה האהבות שלי: ס' | ד' | ל' | ה'
נכתב במקור על ידי Aristokrates אוי נתנו לי כל-כך הרבה שמות. אנשים הגיעו לבזוקה, לג'ק דניאל... כן, את יכולה לקרוא לי לושה שוופס דרינק דיפרנט? יותר בכיוון של לה-לה-לנד... אני הלכתי ממזמן לשם לסומליה, לא יודע מה איתך, מה איתך?
נכתב במקור על ידי Hamburger אני הלכתי ממזמן לשם לסומליה, לא יודע מה איתך, מה איתך? מה איתי?
נכתב במקור על ידי Aristokrates מה איתי? כע מה איתך, אני שליט סומליה ואתה? ד"א הודעה מספר 666, מספר השטן!
נכתב במקור על ידי Hamburger כע מה איתך, אני שליט סומליה ואתה? ד"א הודעה מספר 666, מספר השטן! דרך אגב, יש לי 42 נקודות, שהמספר הזה הוא התשובה לחיים היקום וכל השאר!
נכתב במקור על ידי Aristokrates דרך אגב, יש לי 42 נקודות, שהמספר הזה הוא התשובה לחיים היקום וכל השאר! בגלל שיש לו סמיילי בפייסבוק?
חוקי הפורום