קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ברית מילה מגן מפני איידס
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-11-2013, 15:12
  2. לא עשו לי ברית מילה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 17-02-2008, 19:43
  3. מה מסמלת ברית מילה?
    על ידי yarin4444 בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 08:26
  4. ברית מילה
    על ידי Uiop בפורום יהדות
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 10:43
  5. ברית מילה
    על ידי Uiop בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 14:14
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

ברית מילה(13)

ברירת מחדל ברית מילה(13)

ברית מילה זה יזיק ליחסי מין שלי?

כי שמעתי שהעור שכותבים בברית מילה זה מגן מפני זיומים באיבר?

ואני עוד לא עשיתי ברית..

אז שווה לי לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

לפי מה שאני יודע העורלה מלאה בעצבים ככה שאם יורידו לך אותה אתה תרגיש שם פחות יחסית, אבל אתה עדיין תרגיש הרבה ואתה עדיין תהנה מיחסי מין.
    זה יותר אסתטי ויותר היגייני אם עברת ברית מילה כי יותר קל לנקות שם את האזור כמו שצריך.
    בכל מקרה, תעשה מה שבא לך ומה שאתה מרגיש, ככה או ככה אנשים חיים עם זה בסדר גמור.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 28-04-2011 בשעה 20:50.

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

בערלה אין עצבים. מרבית העצבים הם דווקא סביב העטרה, וכמו שאתה ודאי יכול לראות בעצמך, הואיל והערלה מכסה את העטרה, דווקא ללא ערלה העצבים חשופים יותר. בכל אופן, חלק מהמחקרים מראים שנימולים נהנים יותר מערלים וחלק מראים ההיפך. מה שכן, רוב המחקרים מראים שזה היגייני יותר (השתן לא יכול להתחבא...), ועקב כך גם בטוח יותר מבחינת מחלות המועברות במגע מיני. למיטב ידיעתי, היתרון היחיד (אם כי די משמעותי אם תשאל אחרים) הוא שערלים יכולים לאונן ללא חומר סיכה תוך סיכון קטן יותר לפציעת באיבר המין.

אם אתה שואל האם לעשות, ובכן, אם אתה יהודי וכל החברים שלך עשו מילה, אני ממליץ שתעשה. אני לא יודע מה הבנות חושבות על זה, אבל אילו הייתי אישה, הייתי מעדיפה מישו שעשה מילה. גם הן יכולות ליהנות יותר כשאין עורלה :-)
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אני יכול לומר לך בוודאות שאם אתה חי בארץ ישראל ואתה ישראלי עדיף שתעשה ברית מילה.
    קודם כל, יש נשים שלא מוכנות לשכב עם גברים שלא עברו ברית מילה.
    דבר שני, זה הרבה יותר אסטתי, ובנוסף לכך אתה חי בארץ שבה כמעט כולם עברו ברית מילה, בין אם זה ערבים בגיל 13 ובין אם זה יהודים בגיל 8 ימים.

לשעבר 'Like

לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי prognosis צפיה בהודעה
    בערלה אין עצבים.
    רק בגלל שהבאתי את זה מהזיכרון הלכתי לבדוק בויקיפדיה, תסתכל מה מצאתי:

"העורלה מכילה תאי עצב רבים האובדים עם כריתתה. מאידך, הסרתה חושפת את תאי העצב שבפין עצמו. למעשה, ישנם חוקרים הטוענים שהמילה מוסיפה להנאה מיחסי המין, וישנם חוקרים אחרים הטוענים שהיא גורעת מהם."

מרבית העצבים הם דווקא סביב העטרה, וכמו שאתה ודאי יכול לראות בעצמך, הואיל והערלה מכסה את העטרה, דווקא ללא ערלה העצבים חשופים יותר. בכל אופן, חלק מהמחקרים מראים שנימולים נהנים יותר מערלים וחלק מראים ההיפך. מה שכן, רוב המחקרים מראים שזה היגייני יותר (השתן לא יכול להתחבא...), ועקב כך גם בטוח יותר מבחינת מחלות המועברות במגע מיני. למיטב ידיעתי, היתרון היחיד (אם כי די משמעותי אם תשאל אחרים) הוא שערלים יכולים לאונן ללא חומר סיכה תוך סיכון קטן יותר לפציעת באיבר המין.

אם אתה שואל האם לעשות, ובכן, אם אתה יהודי וכל החברים שלך עשו מילה, אני ממליץ שתעשה. אני לא יודע מה הבנות חושבות על זה, אבל אילו הייתי אישה, הייתי מעדיפה מישו שעשה מילה. גם הן יכולות ליהנות יותר כשאין עורלה :-)
    יש עצבים כמובן גם סביב העטרה...אבל בזיקפה זה יוצא בכל מקרה.
    ויש נשים שמעדיפות עם עורלה.
    זה אינדיווידואלי, אני אישית חושב שיותר נעים עם מההיגיון הפשוט שזה קצת יותר עבה.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ברית מילה לא מזיק ליחסי מין, כפי שאתה רואה יש מחלוקת רבה בנוגע לרמת ההנאה מהמין עם או בלי הערלה.
    ואכן יש המעדיפים בלי ויש המעדיפים עם.
    האם כדי לעשות ברית? זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, אתה צריך להיות שלם עם ההחלטה שלך.
    ואתה לא צריך להיות מושפע מהסביבה, אם חברים שלך עשו ברית או לא לרוב זו לא הייתה החלטה שלהם.
    כמו כן רק לידיעתך בגלל שהנושא הזה כל כך נמצא במחלוקת דעות,בריא יותר עם ערלה או בלי, עדיין אין תשובה חותכת בנושא ולכן יש הורים היום אשר בוחרים לו לעשות ברית לילד שלהם.

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    רק בגלל שהבאתי את זה מהזיכרון הלכתי לבדוק בויקיפדיה, תסתכל מה מצאתי:

"העורלה מכילה תאי עצב רבים האובדים עם כריתתה. מאידך, הסרתה חושפת את תאי העצב שבפין עצמו. למעשה, ישנם חוקרים הטוענים שהמילה מוסיפה להנאה מיחסי המין, וישנם חוקרים אחרים הטוענים שהיא גורעת מהם."
    זה פשוט לא מדויק (אתה אוהב טקסט בולט וגדול, אה?). כידוע, ויקיפדיה נכתבת על ידי הגולשים, ולפעמים נכתבים שם אי-דיוקים. אמנם יש קולטי חישה בעורלה, אך לא במידה כזו שזה משנה את ההרגשה, ולפיכך כתבתי ש"אין". מעבר לזה, אם תסתכל בערך המקביל בוויקיפדיה האנגלית, תראה ששם זה יותר מדויק: מתואר שם על מחקר שעשה אדם כלשהו שבו מצא קולטי חישה, ומנגד אנשים אחרים שחולקים על הממצאים שלו. כמובן, מוסבר שם גם על המחקרים שמראים שהסרת העורלה אינה משפיעה על התפקוד ועל ההרגשה, ומחקרים אחרים שהראו אחרת. או בקיצור, בוויקיפדיה האנגלית מראים את כל הגישות, ואילו בוויקיפדיה העברית יש מידע חסר. למעשה, זה אפילו כתוב בסוף הערך העברי: "ערך זה הוא קצרמר בנושא אנטומיה. אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותה".

בכל מקרה, הואיל ולבן אדם יש ערלה, הוא יכול להחליט לבד אם זה כן מגרה או לא מגרה, במיוחד לאחר שיעשה מילה, יוכל להשוות ולדווח לנו על הניסיון האישי שלו.
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

לייקים
    53
    נקודות
    336

זה פשוט לא מדויק (אתה אוהב טקסט בולט וגדול, אה?). כידוע, ויקיפדיה נכתבת על ידי הגולשים, ולפעמים נכתבים שם אי-דיוקים. אמנם יש קולטי חישה בעורלה, אך לא במידה כזו שזה משנה את ההרגשה, ולפיכך כתבתי ש"אין". מעבר לזה, אם תסתכל בערך המקביל בוויקיפדיה האנגלית, תראה ששם זה יותר מדויק: מתואר שם על מחקר שעשה אדם כלשהו שבו מצא קולטי חישה, ומנגד אנשים אחרים שחולקים על הממצאים שלו. כמובן, מוסבר שם גם על המחקרים שמראים שהסרת העורלה אינה משפיעה על התפקוד ועל ההרגשה, ומחקרים אחרים שהראו אחרת. או בקיצור, בוויקיפדיה האנגלית מראים את כל הגישות, ואילו בוויקיפדיה העברית יש מידע חסר. למעשה, זה אפילו כתוב בסוף הערך העברי: "ערך זה הוא קצרמר בנושא אנטומיה. אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותה".

בכל מקרה, הואיל ולבן אדם יש ערלה, הוא יכול להחליט לבד אם זה כן מגרה או לא מגרה, במיוחד לאחר שיעשה מילה, יוכל להשוות ולדווח לנו על הניסיון האישי שלו.
    לא שזה משנה, אבל חיפשתי בעוד מקום שנחשב למדעי יותר:

"העצבוב הייחודי של העורלה הופך אותה לאיזור הרגיש לגירוי מיני."

"בשונה מעטרת הפין שהעצבוב שלה דל יחסית, בעורלה - ובמיוחד בצומת שבין העורלה החיצונית לפנימית - קיים ריכוז גבוה במיוחד של רצפטורים הרגישים למגע מיני."

וזה קישור למאמר באנגלית: http://www.cirp.org/library/anatomy/cold-taylor/
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-04-2011 בשעה 13:04.

אוקי תודה

אני יעשה ברית אפילו שאני לא ערבי XD

אבל בכ"מ תודה!

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ננעל הפורומיסט קיבל תשובה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect