שלום לכולם וערב טוב
החלטתי לעשות דעה אישית על המשחק Mafia 2 שאותי - היפנט ברמות על. משחק הפשע הכי טוב שיצא עד היום, והכל בשנות ה- 40 ו ה-50.
הוא שווה להורה, וגם לקנייה אך אני הורדתי כי אני לא קונה משחקים כמו פעם הבנתי שזה בזבוז אחד גדול
משחק כזה לא יוצא כל יום לדעתי, המשחקיות משכנעת מאוד, גורמת לכם לא לצאת מהמשחק.
אוקיי, אז אני אתחיל:
קודם כל המשחקיות במשחק היא ממש ברמה גובהה, לעומת משחקים חדשים שיוצאים היום שהם בינונוים מינוס, אז במשחק הזה יש באמת משחקיות מדהימה שגורמת לא לצאת מהמשחק. במיוחד אם זה מלפני המון שנים.
הגראפיקה ברמה גובהה מאוד, צריך מחשב דיי חזק בשביל להחזיק דבר כזה. לראות משחק עם גראפיקה טובה אבל העלילה מסופרת בכלל על שנות ה40 ו ה-50 זה מוזר, אבל שווה ביותר! זה מה שבעצם לדעתי הוא את המשחק מיוחד במינו ובגלל זה יש לו שם ענק בעולם. לדעתי הגראפקיה לוקחת הרבה מהמשחקים שיוצאים היום, בקיצור החברה השקיעה, אין מה להגיד.
המכוניות במשחק, אממ ישנות מאוד מאוד מאוד, אבל..זה מה שעושה את המשחק יחיד במינו, הכל מתקשר לימים של פעם, המכוניות ממש גרועות, אבל ממש כיף לסוע אליהם. למה? כי זה ממש מציאותי, כשאני נוסע באחת המכוניות אני מרגיש כאילו אני נוסע בהם.
ועוד משהו שקשור, אני תמיד מחפש שיהיו לי אתגרים קשים, ועם המכוניות האלה ממש קשה לעבור משימות לפחות בהתחלה זה היה ממש קשה אבל לאט לאט התחלתי לההפשר איתן, למרות שעדין קשה לעבור איתן משימות. זה ממש יחודי לשנות ה40 לעשות מכוניות כאלה.
בקיצור, המכוניות זה אחד הדברים הכי יחודיים למשחק - וזה אחד הדברים שעושים קושי (שזה טוב) למשחק.
הנקשים במשחק, כמו המכוניות הכל ישן מאוד, אבל זה מה שהכי מאתגר, בכל משחק צריך שיהיה אתגר קשה וכיפי בכדי להנות ממנו - ובמשחק מאפיה 2 יש המון! אני ממש הרגשתי את השנים האלה, הנשקים לא הכי משוכללים, אין הכי הרבה אמצעי לחימה מתקדמים הכל אנושי ועל החיים של פעם.
בקיצור, אתם ממש תרגישו עם הנשקים הללו את עלילת המשחק.
עלילת המשחק לדעתי המניע מאחורי כל המשחק המוצלח הזה, העלילה מספרת על עולם הפשע בשנות ה40 בערך. העלילה מתאימה כמעט לכל גיל, אין שם איזה שהוא תוכן שלא מתאים לילדים קטנים או משהו כזה.
מה שאני לא אהבתי במשחק את זה שהמשחק נגמר מהר, זה הורס המון.
למי שמסתך באחת המשימות הראשונות עם פריצת המכוניות, אני בקרוב אעשה על זה מדריך בלעדי.
אגב, זה אחד הדברים הכי אהובים עליי במשחק.
כמה תמונות:
סרטון:
סיקור המשחק
ציון: 95/100

ציטוט ההודעה

! 100 ! חחח