קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעה אישית] AOF3
    על ידי [EriK] בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 19:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דעה אישית] Mafia 2

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

ברירת מחדל [דעה אישית] Mafia 2

שלום לכולם וערב טוב
    החלטתי לעשות דעה אישית על המשחק Mafia 2 שאותי - היפנט ברמות על. משחק הפשע הכי טוב שיצא עד היום, והכל בשנות ה- 40 ו ה-50.
    הוא שווה להורה, וגם לקנייה אך אני הורדתי כי אני לא קונה משחקים כמו פעם הבנתי שזה בזבוז אחד גדול
    משחק כזה לא יוצא כל יום לדעתי, המשחקיות משכנעת מאוד, גורמת לכם לא לצאת מהמשחק.
    אוקיי, אז אני אתחיל:
    קודם כל המשחקיות במשחק היא ממש ברמה גובהה, לעומת משחקים חדשים שיוצאים היום שהם בינונוים מינוס, אז במשחק הזה יש באמת משחקיות מדהימה שגורמת לא לצאת מהמשחק. במיוחד אם זה מלפני המון שנים.

הגראפיקה ברמה גובהה מאוד, צריך מחשב דיי חזק בשביל להחזיק דבר כזה. לראות משחק עם גראפיקה טובה אבל העלילה מסופרת בכלל על שנות ה40 ו ה-50 זה מוזר, אבל שווה ביותר! זה מה שבעצם לדעתי הוא את המשחק מיוחד במינו ובגלל זה יש לו שם ענק בעולם. לדעתי הגראפקיה לוקחת הרבה מהמשחקים שיוצאים היום, בקיצור החברה השקיעה, אין מה להגיד.

המכוניות במשחק, אממ ישנות מאוד מאוד מאוד, אבל..זה מה שעושה את המשחק יחיד במינו, הכל מתקשר לימים של פעם, המכוניות ממש גרועות, אבל ממש כיף לסוע אליהם. למה? כי זה ממש מציאותי, כשאני נוסע באחת המכוניות אני מרגיש כאילו אני נוסע בהם.
    ועוד משהו שקשור, אני תמיד מחפש שיהיו לי אתגרים קשים, ועם המכוניות האלה ממש קשה לעבור משימות לפחות בהתחלה זה היה ממש קשה אבל לאט לאט התחלתי לההפשר איתן, למרות שעדין קשה לעבור איתן משימות. זה ממש יחודי לשנות ה40 לעשות מכוניות כאלה.
    בקיצור, המכוניות זה אחד הדברים הכי יחודיים למשחק - וזה אחד הדברים שעושים קושי (שזה טוב) למשחק.

הנקשים במשחק, כמו המכוניות הכל ישן מאוד, אבל זה מה שהכי מאתגר, בכל משחק צריך שיהיה אתגר קשה וכיפי בכדי להנות ממנו - ובמשחק מאפיה 2 יש המון! אני ממש הרגשתי את השנים האלה, הנשקים לא הכי משוכללים, אין הכי הרבה אמצעי לחימה מתקדמים הכל אנושי ועל החיים של פעם.
    בקיצור, אתם ממש תרגישו עם הנשקים הללו את עלילת המשחק.

עלילת המשחק לדעתי המניע מאחורי כל המשחק המוצלח הזה, העלילה מספרת על עולם הפשע בשנות ה40 בערך. העלילה מתאימה כמעט לכל גיל, אין שם איזה שהוא תוכן שלא מתאים לילדים קטנים או משהו כזה.

מה שאני לא אהבתי במשחק את זה שהמשחק נגמר מהר, זה הורס המון.

למי שמסתך באחת המשימות הראשונות עם פריצת המכוניות, אני בקרוב אעשה על זה מדריך בלעדי.
    אגב, זה אחד הדברים הכי אהובים עליי במשחק.

כמה תמונות:

סרטון:

סיקור המשחק

ציון: 95/100
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון

י'מנאייק! מה 95 ! 100 ! חחח

אממ אני חושב שזה משחק מצויין וממש שווה לשחק בו! יש גם את ההרחבה שגם בה שיחקתי.
    היא לא משהו, לא כמו המשחק המקורי שהוא די קצר (15 פרקים למי שלא יודע).

שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

ציטוט נכתב במקור על ידי Drive Angry צפיה בהודעה
    י'מנאייק! מה 95 ! 100 ! חחח

אממ אני חושב שזה משחק מצויין וממש שווה לשחק בו! יש גם את ההרחבה שגם בה שיחקתי.
    היא לא משהו, לא כמו המשחק המקורי שהוא די קצר (15 פרקים למי שלא יודע).
    אחי, גמרת את המשחק?
    אגב, שאלת למה הבאתי 95? כי היו כמה מינוסים שלא הזכרתי חוץ מ-1..
    נערך לאחרונה על ידי GazieL; 03-05-2011 בשעה 00:10.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תגיד לי אתה רציני??

עלילת המשחק לדעתי המניע מאחורי כל המשחק המוצלח הזה, העלילה מספרת על עולם הפשע בשנות ה40 בערך. העלילה מתאימה כמעט לכל גיל, אין שם איזה שהוא תוכן שלא מתאים לילדים קטנים או משהו כזה.
    רואים במשחק תחת (בלי תחתונים) של בחורה ורצח ויש גם הרבה קללות אז זה בהחלט לא מתאים לילדים קטנים (בגלל זה המשחק הוא 18+)

הגראפיקה ברמה גובהה מאוד, צריך מחשב דיי חזק בשביל להחזיק דבר כזה. לראות משחק עם גראפיקה טובה אבל העלילה מסופרת בכלל על שנות ה40 ו ה-50 זה מוזר
    ימצחיק זה שהעלילה של המשחק מסופרת על שנות ה40-50 זה לא אומר שלא אמור להיות בה גרפיקה טובה! אני בהחלט לא מבין מה מוזר בזה יש הרבה משחקים שעלילת המשחק בעבר ועדיין יש להם גרפיקה טובה! ממה היוצרים גידו ''לא עשינו גרפיקה טובה כי המשחק בעבר'' תעשה לי טובה...

המכוניות במשחק, אממ ישנות מאוד מאוד מאוד, אבל..זה מה שעושה את המשחק יחיד במינו, הכל מתקשר לימים של פעם, המכוניות ממש גרועות, אבל ממש כיף לסוע אליהם. למה? כי זה ממש מציאותי, כשאני נוסע באחת המכוניות אני מרגיש כאילו אני נוסע בהם.
    ועוד משהו שקשור, אני תמיד מחפש שיהיו לי אתגרים קשים, ועם המכוניות האלה ממש קשה לעבור משימות לפחות בהתחלה זה היה ממש קשה אבל לאט לאט התחלתי לההפשר איתן, למרות שעדין קשה לעבור איתן משימות. זה ממש יחודי לשנות ה40 לעשות מכוניות כאלה.

''קשה'' לנסוע במכוניות לא בגלל שהם ישנות!! בגלל שהיוצרים של המשחק עשו את הנהיגה כמה שיותר מציאותית ככה יכולים לעשות נהיגה גם למשחקים בתקופה של ההווה! בGTA SA יותר קל לנסוע במכוניות מאשר בIV לא בגלל שהמכוניות יותר טובות בSA בגלל שבIV שיפרו ת'נהיגה! (וSA זה בתקופה 1992 וIV ב2007) כנראה אתה נוב שלא יודע ''לנהוג'' במשחקים.

והמשחק הזה כמה שאני אוהב אותו (גמרתי אותו ואת ההרחבות שלו איזה אלף פעם וחבל שלא הזכרת גם ת'הרחבות) לא אמור לקבל ציון 95!
    המשחק כל הזמן חוזר על עצמו נוסעים לאנשהו אז יש סרטון שמבינים מי הרעים ומי הטובים.. יש יריות והולכים הביתה ונגמרת המשימה.. העיר ריקה (מבחינת דברים שאפשר לעשות בה) ואין משהו מיוחד לעשות אחרי שגמרת את הסיפור של ויטו חוץ מאסוף חוברות פלייבוי ומודעות של מבוקשים ואני לא כזה משועמם שאני אחפש את זה בכל העיר!

המשחק הזה אמור לקבל ציון 7 אולי 8 גג אבל 9.5?? זה אומר שכמעט כל משחק אומר לקבל 10!
    לדעתי ציון 7.5 משחק מדהים! אבל חסרים הרבה דברים שאמורים להיות ושאתה מצפה מהם ממשחק עולם פתוח.

תראה זה סיקור אמיתי!:

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

האמת לא יצא לי לשחק בו , אבל לפי הסירטון נירא לי שזה משחק פצצה

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

משתמש מכור האוואטר של ShahaF301
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

משחק אדיר!
    (אומנם המשחק די קצר) אבל אני ממליץ לכולם לשחק בו.
    בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר

היה כיף לנהל פה
    חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה.

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fireflies צפיה בהודעה
    ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

ניראה משחק ממש טוב, תודה רבה על הסיקור =]

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי gilad21212 צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה רציני??

רואים במשחק תחת (בלי תחתונים) של בחורה ורצח ויש גם הרבה קללות אז זה בהחלט לא מתאים לילדים קטנים (בגלל זה המשחק הוא 18+)

הגראפיקה ברמה גובהה מאוד, צריך מחשב דיי חזק בשביל להחזיק דבר כזה. לראות משחק עם גראפיקה טובה אבל העלילה מסופרת בכלל על שנות ה40 ו ה-50 זה מוזר
    ימצחיק זה שהעלילה של המשחק מסופרת על שנות ה40-50 זה לא אומר שלא אמור להיות בה גרפיקה טובה! אני בהחלט לא מבין מה מוזר בזה יש הרבה משחקים שעלילת המשחק בעבר ועדיין יש להם גרפיקה טובה! ממה היוצרים גידו ''לא עשינו גרפיקה טובה כי המשחק בעבר'' תעשה לי טובה...

''קשה'' לנסוע במכוניות לא בגלל שהם ישנות!! בגלל שהיוצרים של המשחק עשו את הנהיגה כמה שיותר מציאותית ככה יכולים לעשות נהיגה גם למשחקים בתקופה של ההווה! בGTA SA יותר קל לנסוע במכוניות מאשר בIV לא בגלל שהמכוניות יותר טובות בSA בגלל שבIV שיפרו ת'נהיגה! (וSA זה בתקופה 1992 וIV ב2007) כנראה אתה נוב שלא יודע ''לנהוג'' במשחקים.

והמשחק הזה כמה שאני אוהב אותו (גמרתי אותו ואת ההרחבות שלו איזה אלף פעם וחבל שלא הזכרת גם ת'הרחבות) לא אמור לקבל ציון 95!
    המשחק כל הזמן חוזר על עצמו נוסעים לאנשהו אז יש סרטון שמבינים מי הרעים ומי הטובים.. יש יריות והולכים הביתה ונגמרת המשימה.. העיר ריקה (מבחינת דברים שאפשר לעשות בה) ואין משהו מיוחד לעשות אחרי שגמרת את הסיפור של ויטו חוץ מאסוף חוברות פלייבוי ומודעות של מבוקשים ואני לא כזה משועמם שאני אחפש את זה בכל העיר!

המשחק הזה אמור לקבל ציון 7 אולי 8 גג אבל 9.5?? זה אומר שכמעט כל משחק אומר לקבל 10!
    לדעתי ציון 7.5 משחק מדהים! אבל חסרים הרבה דברים שאמורים להיות ושאתה מצפה מהם ממשחק עולם פתוח.

תראה זה סיקור אמיתי!:
    רק לידע הכללי, SAN ANDREAS עשו ב2003~2004 ולא ב1993..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ron; 07-05-2011 בשעה 13:28.

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

ציון מכובד,
    סיקור מעולה
    קצת הפחתת בפרטים פה ושם
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ron צפיה בהודעה
    רק לידע הכללי, SAN ANDREAS עשו ב2003~2004 ולא ב1993..
    אני יודע אבל התקופה של המשחק (הסטורי) הוא ב1992!!! ומאפיה 2 הסיפור ב1940-1050 אז איך יש לזה גרפיקה יותר טובה מSA??
    תקרא לפני שאתה סתם אומר שלא תצא דפוק כמו עכשיו

שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

אני יודע אבל התקופה של המשחק (הסטורי) הוא ב1992!!! ומאפיה 2 הסיפור ב1940-1050 אז איך יש לזה גרפיקה יותר טובה מSA??
    אתה מוכן להתחיל לדבר יפה? ואל תגיב יותר תגובה פוגענית באשכול הזה, אם אתה רוצה לשאול שאלה שאל בפרטי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

היחיד שיוצא דפוק זה אתה.. :\
    אולי בSA האיכות קצת פחות טובה ממאפיה 2 אבל SA הרבה יותר ארוך [מבחינת משימות וכל מיני דברים שיש לעשות].

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ron צפיה בהודעה
    היחיד שיוצא דפוק זה אתה.. :\
    אולי בSA האיכות קצת פחות טובה ממאפיה 2 אבל SA הרבה יותר ארוך [מבחינת משימות וכל מיני דברים שיש לעשות].
    עוד פעם יצאת **** (בשביל גזיל עשיתי כוכביות) כי אני לא אמרתי שmafia 2 יותר טוב מSA אמרתי רק שהגרפיקה יותר טובה... ה' הביא לך שכל נכון?? אז תקרא לפני שאתה מגיב..

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

עוד פעם יצאת **** (בשביל גזיל עשיתי כוכביות) כי אני לא אמרתי שmafia 2 יותר טוב מSA אמרתי רק שהגרפיקה יותר טובה... ה' הביא לך שכל נכון?? אז תקרא לפני שאתה מגיב..
    חחחח אתה קורע אותי כל פעם מחדש..
    ודרך אגב.. הניק שלו זה גזיאל, איך הגעת לגזיל איינשטיין.

שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

חברה לקחתם את זה לכיוון אחר.
    אתם סתם מנסים להפיל אחד את השני, סבבה יש לכם דעות לא משותפות? תגיבו, אבל תשמרו של שפה יפה. אני בטוח שאם תתיחסו בכבוד לזולת הוא יחזיר כבוד גם אליכם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect