קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 07-05-2011, 03:54
  2. [שאלה] האם אסטמה בילדות מורידה פרופיל בצבא ?
    על ידי VOCA בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-04-2011, 15:00
  3. {שאלה חשובה}האם אני אוכל להצליח בחיים?!
    על ידי want2kiss בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-05-2009, 17:42
  4. המטרה שלי בחיים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 03:46
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

האם להנות בילדות או להימנע מהפיתויים ולהצליח בחיים?

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל האם להנות בילדות או להימנע מהפיתויים ולהצליח בחיים?

אז ככה,חשבתי על זה שלרוב אי אפשר לשלב את ההנאה עם השקעה בלימודים.
    השאלה שלי מה אתם הייתם מעדיפים?
    לעבור ילדות כמו בן אדם?להיות עם כל החבר'ה ולצאת עם בחורות,מועודנים,לשתות,לעשן וכו',וכל זה בזמן שאתם "מוותרים" על ללמוד למבחנים ולעשות שיעורים?

או,כביכול לוותר על חיי החברה ולהיות "חנון" ,להישאר רוב הזמן בבית,ללמוד למבחנים,להצליח בלימודים ואחר כך העתיד שלכם מובטח ולא תצטרכו לקרוע את התחת בשביל למצוא עבודה שתכבד ותפרנס אתכם ואת בני משפחתכם?

אני חשבתי על זה כך: נער שנהנה וחי את החיים יגיע לבגרות עם הרבה חוויות(איך היתה הפעם הראשונה שלו,כמה כיף שהוא היה יוצא למועודנים עם כל החבר'ה והיה מסמר הערב ולא הפסיד כלום) וכשהוא יגיע לגיל מבוגר יגיד לעצמו :" וואלה,באמת היתה לי ילדות כמו שצריך,נהנתי מהחיים.
    ומנגד יבוא אותו חנון ולא יצא,ילמד כל החיים שלו,יגיע לגיל מבוגר ויחשוב במבט לאחור: כל החיים שלי למדתי בזמן שכולם עשו חיים:יצאו,שתו,עישנו,זיינו,ואני כל הזמן ישבתי על ספרים ולמדתי,איזו ילדות עברתי?מה אני אראה לילדים שלי?מצד אחד אני אחנך אותם למוסר עבודה ולהיות מלומדים,ומצד שני הם ימשיכו את "השושלת" שלי וגם ישבו ללמוד כל הזמן בזמן שהחברים שלהם עושים חיים?

באמת שאני חושב על זה כבר הרבה חודשים ואני לא יודע מה עדיף.
    מצד אחד אתה לומד כל החיים שלך ותהיה איש מצליח בחיים,יהיה לך הרבה כסף,תהיה מבוסס,תמצא אישה טובה,תגדל ילדים אשר ימשיכו את מה שאתה התחלת.

ומצד שני תהיה לך את הילדות הכי מושלמת שבעולם (כמו שהוזכר קודם) אבל שתגיע לגיל מבוגר שבו תצטך לשאת אישה וילדים,תעבוד כמו חמור בשביל להביא את פת הלחם הביתה?אפשר לומד שהוא אגואיסט אפילו כלפיי ילדיו בגלל שהוא העדיף להנות ולא ללמוד ולכן לילדים שלו לפעמים כן יחסרו דברים?

דעת האיש שעשה חיים על המלומד: בזמן שאתה שלמדת וקרעת את התחת אני נהנתי ביליתי,לא הרגשתי בודד ולא רצוי היו לי חיי חברה מגוונים עם שילוב של כל ההנאות שבעולם,אתה מלומד,אבל אתה בחיים לא תהנה כמו שאני נהנתי וכל הילדות שלך "התבזבזה" על לימודים.
    האופי שלך יהיה מוקרן ישירות לילדיך,רק ללמוד,האם אתה רוצה שילדיך יעברו ילדות כמו שלך?שאתה חווית אותה על בשרך ולא היו לך חיי חברה,הרגשת מנודה ולא שייך,אחרי שחווית את זה על בשרך,כך אתה רוצה שילדיך ירגישו?

דעת המלומד על האיש שעשה חיים: בזמן שאתה עשית חיים כפי שאתה מציין אני "הכנתי את הקרקע" בשביל העתיד שלי ושל ילדיי,היום ברוך השם לא חסר לי כלום,יש לי משכורת טובה,אישה אוהבת,ילדים אשר יהיה מלומדים וימשיכו את מה שאני התחלתי.
    היום אני חי את החיים הטובים ואתה עובד בשביל פת הלחם המסכנה.
    אתה שנהנת כל החיים לא יודע מה יקרה לך מחר ואילו אני חי טוב ועמל הלימוד שלי היום מאוד משתלם וישלם בעתיד.
    אתה שנהנת כל החיים תקרין לילדיך את האופי שלך והם ימשיכו בדרכך,אמנם יהנו מהחיים אבל שוב יצטרכו כל הזמן לדאוג ללחם,אתה שחווית את זה על בשרך,האם תרצו שילדיך יעבדו קשה בשביל הלחם?

הדעה שלי:
    אדם חכם הוא זה שידע לשלב בין הדברים,מצד אחד להנות ומצד שני לללמוד.
    מה שהזכרתי כאן די שטחי כי אנחנו לא רובוטים אבל לרוב אנחנו לא שונים מבע"ח,הם הולכים עם העדר,איפה שהרוב הולך גם כולם ילכו.
    זה האופי של האדם: מחכה שיובילו אותו.
    אין הרבה אנשים שידעו מתי כדאי לצאת?ומתי כדאי ללמוד?

ושוב,אחרי כל הפוסט הזה,אני שואל את עצמי:
    האם כדאי להרגיש באמת את הילדות ולהיות עם חוויות לעתיד או ללמוד כל החיים ולהרגיש לא קשור לעולם ולהסתדר בעתיד?

הייתי אומר אפילו שהמקרה שכתבתי מזכיר לי את המשל עם הנמלה והצרצר...

מקווה שאהבתם.
    אושרי.

נ.ב העתקתי את זה גם לכאן מפני שאני רוצה גם לשמוע דעה של בוגרים ולא של ילדים שיכתבו שורה כמו :" ברור שצריך לדעת לשלב"

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

מה שתיארת כאן, הוא באמת מצב נורמטיבי שבסופו של יום..כל אחד באמת חושב עליו..

ולפי דעתי..זה מצב "או-או" ואני מסתכל על זה בצורה סטטיסטית..רוב האנשים - קשה להם להבדיל בין היציאות לבין הלימודים
    שהרי כשאתה מרגיש את היציאות לרוב ניגמר לך החשק לקום בבוקר לבי"ס..אבל אתה שוכח שבזכות הבית ספר הזה
    יהיה לך ת'כסף לאותם יציאות...
    וכשאני אומר שוכח אני לא מתכוון לזה שאתה באמת שוכח את זה..אתה פשוט מדחיק את זה איפשהו..אתה באופן כלשהי אולי גם מתעלם מיזה
    כי נוח לך לצאת עם הביטחון שבמפָלה כלכלית יש תמיד את ההורים..

בכל אופן יש לכולנו מטרה אחת, לא להיות ראש ממשלה, אבל לפחות לפרנס את המשפחה שלך בכבוד..
    ואת זה תמיד אפשר לעשות..תלוי מתי אתה באמת יודע להשים גבול ולהגיד לעצמך.."זהו עד הגיל הזה נהנתי ועכשיו אני לומד"
    או ההפך ("זהו עד הגיל למדתי עכשיו אני נהנה") כל אחד שיעשה את הבחירה ואת הדרך שלו..
    אבל שייזכור שלפעמים דברים רק ניראים קלים...לשני הצדדים (לצד הנהנה, ולצד הלומד)

*נ.ב
    אני לא מבין למה פירסמת את האשכול הזה פה...מה הקשר שלו לפורום יוצרים?
    נערך לאחרונה על ידי False; 05-05-2011 בשעה 00:52.
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

כמו שאתה אומר בעצמך, השילוב שבין שתי האופציות הקיצוניות שהצגת הוא האידיאלי.

בן אדם כמו בן אדם, אינו יכול למוד כל היום רק מתוך הידיעה כי יש תועלת ממעשיו, הוא צריך גם ליהנות - כאן ועכשיו.
    בן אדם מוכן לפעמים לעשות מעשים שכרגע אינם נוחים לו, אך ורק בשביל עתידו, הוא מוכן לעשות פעולה או שניים, לפעמים גם יותר,
    אבל הוא אינו מוכן להקריב את חייו בשביל חייו...
    הוא אינו מסוגל להקריב את ההווה רק למען העתיד!

הוא אינו מסוגל, וגם אין צורך.

כשאתה רואה בני אדם "חנונים" כמו שאתה מגדיר, הם לא מקריבים שום דבר, הם פשוט נהנים ממה שהם עושים,
    אם הם לא היו נהנים מזה, הם לא היו מתנהגים כמו שהם מתנהגים.
    אני מוכן להתערב על כך, שאין אף אדם שלא נהנה מהלימודים, ובכל זאת, מתוך תכנון מובנה, פשוט סבל בכל ימי ילדותו ורק למד ולמד, כשהכל אך ורק למען עתידו.
    אין דבר כזה, פשוט אין!

בן אדם הוא בן אדם, ובן אדם הוא קצר רואי, לא שהוא אינו יכול לראות את העתיד, אבל התחושה, החוויה היא קיצרת רואי,
    זה שמעשי כעת יבטיחו לי עתיד טוב יותר, לא ישכנע אותי לעשות מאומה, או יותר נכון לומר: על אף שאשתכנע כי אני צריך לעשות כך וכך למען עתידי, הידיעה הזו לא תניע בי מאומה.

בן אדם כמו בן אדם, צריך משהו שיניע אותו, משהו שיגרום לו לעשות.
    למשהו הזה קוראים "סיפוק"

עם מהלך החיים, עם התפתחות המודעות האישית, מתוודע האדם אל עצמו, אל הדברים המספקים אותו,
    אל המעשים, הרעיונות, הפרויקטים, בקיצור, הוא מתוודע אל עצמו.

בהתאם לכך הוא פועל.

פה נמצא ההבדל בין ה"ערס" ל"חנון"
    או אם תרצה: בין הבטלן למשכיל.

לכל פעולה שעושה האדם יש גורם מניע,
    הגורם המניע הוא סיפוקי לגמרי,
    אין פעולה שעושה האדם מרצונו, שאינה מספקת אותו במשהו,
    לפעמים הוא מודע לאותו משהו, ולפעמים הוא אינו מודע אליו.
    בין כך ובין כך - יש גורם מניע לכל מעשה, פעולה, ואפילו אידאה...

ביכולתו של כל אדם, וזה רצוי, ואף הכרחי, לחנך את עצמו,
    לשנות דברים במערכת הפנימית המניעה והמפעילה אותו.

שינויים בנפש האדם הם אפשריים, אך הם דורשים התבוננות מעמיקה מוקדמת,
    והגעה למסקנה באשר לטוב אבסולוטי, החלטי, משהו שאינו שייך לאינדיבידואל...

האם ישנו דבר כזה?

---------

תאמר שאני חנון?
    אולי -

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אנלא מבין איך זה נוגד את זה. אני מכיר אישית חבר'ה שעשו יותר בנות מכם ומאבא שלכם ומכל מי שתכירו אי פעם בחיים שלכם, ובנות שוות שאם אתה לא מקושר הן פשוט לא יורקות לכיוון שלך ולא איזה כונפות שזורמות עם חננות בננות או ערסים מכוערים וביישנים והאנשים האלה מביאים יותר כסף (עוד בגילאים יותר צעירים - לפני 20) מהעובדי הייטק שאתם כל כך מהללים שבסוף מפטרים שם את כולם פחחחח. החבר'ה האלה יצאו הרבה יותר ממה שאתם חושבים, היו ביותר מסיבות ממה שאתם חושבים ואשכרה חיו את עולם של חיי הלילה. ולאנשים האלה אין אפילו 12 שנות לימוד.

חוצמזה שאתה חושב חשיבת מערכת, אתה מדבר המון שטויות. לא מאשים אותך, מאשים את המערכת.

אבל עזבו, אתם בטח חושבים שזה לא קיים ושאני מדמיין ושחייבים דוקטורט באיזה מקצוע כאפות כדי לעשות כסף טוב. זה הרי מה שהמערכת חינכה לזה...שתכניסו עוד כסף על בולשיט שאתם לא צריכים. תקריבו את הילדות שלכם ואת החיים שלכם על חרא שבסוף מתפוצץ לכם בפנים ובמקום להיות עם 5 אלף, אישה כונפה ודירה בשכונת התקווה וילדים מעצבנים, תגורו באותם תנאים+- רק בשכר של 30 אלף במקום ותקרעו תתחת 24/7 ובקושי תראו תבית. העיקר כדי להאכיל את הילדים המעפנים ולתת לאישה הכונפה לסחוט מכם עוד כספים, כדי שהמינוס יגדל.

מי שבאמת רוצה, יעשה כסף טוב ויהנה תוך כדי בלי להיות עבד מערכת מטומטם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-05-2011 בשעה 16:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אנלא מבין איך זה נוגד את זה. אני מכיר אישית חבר'ה שעשו יותר בנות מכם ומאבא שלכם ומכל מי שתכירו אי פעם בחיים שלכם, ובנות שוות שאם אתה לא מקושר הן פשוט לא יורקות לכיוון שלך ולא איזה כונפות שזורמות עם חננות בננות או ערסים מכוערים וביישנים והאנשים האלה מביאים יותר כסף (עוד בגילאים יותר צעירים - לפני 20) מהעובדי הייטק שאתם כל כך מהללים שבסוף מפטרים שם את כולם פחחחח. החבר'ה האלה יצאו הרבה יותר ממה שאתם חושבים, היו ביותר מסיבות ממה שאתם חושבים ואשכרה חיו את עולם של חיי הלילה. ולאנשים האלה אין אפילו 12 שנות לימוד.

חוצמזה שאתה חושב חשיבת מערכת, אתה מדבר המון שטויות. לא מאשים אותך, מאשים את המערכת.

אבל עזבו, אתם בטח חושבים שזה לא קיים ושאני מדמיין ושחייבים דוקטורט באיזה מקצוע כאפות כדי לעשות כסף טוב. זה הרי מה שהמערכת חינכה לזה...שתכניסו עוד כסף על בולשיט שאתם לא צריכים. תקריבו את הילדות שלכם ואת החיים שלכם על חרא שבסוף מתפוצץ לכם בפנים ובמקום להיות עם 5 אלף, אישה כונפה ודירה בשכונת התקווה וילדים מעצבנים, תגורו באותם תנאים+- רק בשכר של 30 אלף במקום ותקרעו תתחת 24/7 ובקושי תראו תבית. העיקר כדי להאכיל את הילדים המעפנים ולתת לאישה הכונפה לסחוט מכם עוד כספים, כדי שהמינוס יגדל.

כל כך נכון... ולמי שלא מאמין למה שהוא אומר- תקחו את הדוגמא הכי פשוטה בעולם. ההורים שלכם, ההורים של החברים שלכם, כל בנאדם מבוגר שאתם מכירים.. אני מבטיח לכם שתראו את אותה התבנית חוזרת על עצמה- לקום מוקדם בבוקר לעבודה, לחזור בערב הביתה, לצאת לקניות/סידורים, לריב עם אשתך ו/או הילדים ולחזור לישון לעוד יום. כאילו WTF על כל הורה שאני מכיר אני רואה את אותו סגנון החיים, לא יוצאים לשום מקום, לא עושים שום דבר ביחד כבר, תסתכלו על ההורים שלכם, הם נראים לכם מאוהבים כמו שזוגות בגילנו מאוהבים? אתם רואים את התשוקה שלהם בעיניים? אתם רואים אותם יוצאים לבלות ביחד/עם חברים? לא! אלה החיים שאתם רוצים? אני בטוח שלא. אני רוצה חיים עם מטרה, עם הרבה מטרות, עם משמעות. אני רוצה לעשות משהו בחיים האלה, אני רוצה לעשות דברים שאני אוהב ונהנה מהם, וזה לא דווקא לצאת למסיבות כל היום, אני רוצה להינות אפילו מהעבודה שלי, היום מכל דבר אפשר לעשות כסף, מכל פאקינג דבר. אני רוצה לעבוד במשהו שאני אוהב ומתעניין בו, ולנצל אותו לרמה שאני מרוויח מיזה מליונים ביום מצידי. אין לי מושג איך אני מגיע לשם, כרגע. אני רק ילד, אפילו תיכון לא סיימתי, אבל אני יודע בדיוק איפה אני אגמור. תקחו את כל הזמרים והלהקות שאתם אוהבים, תקחו את ביל גייטס, כל בנאדם מצליח שאתם מכירים.. אני בטוח שהם לא הלכו בדרך של כולם. הם מצאו דרך אחרת, טובה יותר ומספקת הרבה יותר מלחיות חיים חסרי משמעות, להתחתן סתם ולהוליד ילדים ולפרנס אותם רק כי ככה "מקובל" ו"צריך". ולא, אני לא אומר לא לעשות את זה, אני פשוט אומר שתפתרו את הבעיות של עצמכם לפני. כל עוד המשכורת שלכם בחודש לא מספיקה אפילו ללקנות בית עלוב, אתם בכיוון הלא נכון (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

נראלי שדווקא האנשים המקובעים גם מבזבזים את הילדות שלהם וגם את העתיד...
    תחשוב על עצמך נגיד אתה לומד ולומד והכל לפי החוקים של המערכת ובסוף תעבוד בעבודה עם 20 אלף בחודש נניח במקרה הטוב... האם כך אתה רוצה לחיות בשגרה משעממת שכל יום תקום מוקדם בבוקר ותחזור מאוחר בערב כמו רובוט בלי להנות מהחיים?
    להגיד לך משהו אותי זה ממש לא יספק? אפשר להנות גם וגם והרי עוד "הפתעה" דווקא אותם אנשים לא מקובעים האנשים שנהנים והאנשים הלא שגרתיים הם האנשים שבאמת יצליחו עם לימודים ובלי לימודים כי הם חושבים מחוץ לקופסא אני מכיר מלא צעירים שמרוויחים כסף פי מאה יותר מכל המלומדים וכל זה בלי שהם משקיעים יותר משעה שעתיים ביום ונהנים מהחיים!
    רק בנאדם חכם ידע לשלב ולנסות לצאת מהשגרה שהמערכת קבעה לנו... את האמת יש לי קצת סלידה מאנשים מקובעים בלי טיפת יוזמה ורעיונות להצליח בגדול..

אין לי כח לחפור למרות שקראתי את כל התגובות רק דבר אחד

מצחיקים אותי הילדים שמגיבים פה (מינוס 18) אלה שעוד לומדים.

קראו איפשהו חיים בסרט ראו בלה בלה ומזיינים ת'שכל כמו זה אילון הזה
    שהגיב מתחת לדן, כאילו הא?! תגיד לי יא כאפות איפה אתה חיי
    סיים בצפר אחרי זה תזיין ת'שכל הורים מה הורים לא מאוהבים
    ההורים האלה סובלים בשביל שלא תשכב בספסל בתחנה המרכזית מה אתה מזיין לי ת'שכל שהחיים שלהם ככה וככה?

שונא את האפסים היצורים האלה חחח אתה ילד עוד לא סיימת בצפר צבא כבר אתה מזיין לי תשכל מה תעשה בעתיד ושאתה מכיר ככה וככה
    יאלה תחזור לשיעורי בית יא יצור או תיראה עוד סרט שיחזק לך ת'פנטזיה לעתיד

אח ההיתי חייב לפרוק חח קראתי תתגובה הארוכה שלו ורק התפקעתי כמה דקות חחח
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

לא רק שניתן לשלב בין השניים, אלא זה חובה!
    אי אפשר להיות כל היום על ספסל הלימודים, בדיוק באותה מידה שאי אפשר לבלות 24/7.
    לדעת לשלב בין הלימודים לחיי החברה תלויה באופן בו האדם מתנהל בחייו, ואיזה אופי, ושאיפות קיימות בו.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 05-05-2011 בשעה 22:36.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה

ההורים האלה סובלים בשביל שלא תשכב בספסל בתחנה המרכזית מה אתה מזיין לי ת'שכל שהחיים שלהם ככה וככה?

שונא את האפסים היצורים האלה חחח אתה ילד עוד לא סיימת בצפר צבא כבר אתה מזיין לי תשכל מה תעשה בעתיד ושאתה מכיר ככה וככה

וסתם בגלל שאני לא רוצה שאנשים פה לא יקפצו למסקנות לא נכונות ויעיפו עלי מטר של מילים מקסימות אני אגיב לך גם ברצינות- ההורים שלי סובלים כן, ואני מעריך את זה מאד, אני פשוט לא הולך לסבול כמוהם זה הכל. אני לא הולך להוליד ילדים ולהתחתן עד שאני אמצא לעצמי דרך להסתדר כלכלית. אני לפחות חושב בגדול, אתה יכל לחיות כמו כולם, אני מעדיף להתאבד. אני לא מתכוון לקנות לעצמי דירה במיליון שקל בקושי לסבך את הראש שלי עם ההוצאות, להפסיק לעשות סקס אחרי הילד השלישי ולעבוד בעבודה שאני שונא. אם ככה החיים שלי יראו אני קופץ מהגג. וברור שאני רק מדמיין, הרי אף אחד לא יכל להרשות לעצמו חיים של מליונר בלי לעבוד קשה ולהוציא 20363 תארים, הרי זה בוודאי לא קיים. כל האנשים העשירים בעולם הזה לא קיימים בכלל. אני סתם הוזה.

היית מת להיות כמו הבנאדם הזה כאן, אני רוצה לראות את החיים שלך ככה בגיל 36, ותאמין לי שהוא אחד האנשים הכי גאוניים שאני מכיר, והוא מוכשר רצח, יש לו חיים מושלמים. C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
    או.. שיש לך משהו ללמד אותי שאני לא יודע עליו אז במקום לקלל כמו איזה ערס תגרום לי לראות את מה שאני רואה בצורה אחרת.. מהניסיון שלך.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 05-05-2011 בשעה 20:10.

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

החיים זה לא כסף. אנשים לא נהיים מאושרים בגלל כסף, לפחות לא לאורך זמן.
    בן אדם צריך אתגרים בחיים- הוא צריך להרגיש שהוא לומד ומתפתח אחרת הוא ירגיש ריקנות.
    אף אחד לא אמר לך איזה מקצוע ללמוד- אבל אתה צריך שתהיה לך יכולת כלשהי אם אתה רוצה להרוויח כסף.
    ילדים? מבחינה אבולוציונות אנחנו פה רק בשביל להוליד "ילדים מעפנים".
    אתה מוזמן ללכת לחיות את חיי הלילה הסוערים כל החיים ולהיות בגיל 40 במסיבת פנויים פנויות, אבל אני לא חושבת שמישהו אחר רוצה את זה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    21
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Cool And Fuck The School

בן אדם חכם = בן אדם מצליח.
    בן אדם חרשן = בן אדם חלש.
    אני אישית חושב, שבהחלט אפשר לשלב בין השניים.
    חוכמה זה משהו מולד, אם אתה לא חכם, כנראה לא נולדת להיות כזה, ואתה גם לא תהיה כזה.
    לא משנה כמה תלמד, כמה תחרוש, כמה תשקיע, לא תהיה חכם. אולי יהיו לך ציונים טובים פה ושם, אבל את הציונים שהחרשנים מוציאים, החכמים מוציאים אותו דבר ואפילו יותר מבלי להניד עפעף.
    אז כן, צריך להיות קשובים בשיעור, לעשות שיעורי בית פה ושם, להגיש עבודות אבל לא צריך לחרוש למבחן 20 שעות ביממה בשביל להצליח.
    כי אם אתה לא חכם, גם אם תלמד המון אתה לא תצליח בחיים מי יודע מה.
    אני לדוגמה, לא מתבייש להגיד את זה, נולדתי עם היכולת, עם הראש הבריא, הכשר, להיות חכם. פעם אחרונה שפתחתי מחברת היה בחופש פסח לעשות איזה עבודה שהייתי צריך לעשות.
    אני עושה עבודות, שיעורים רק כשצריך. למבחנים לומד עד שעה, לפעמים לא לומד בכלל. כרגע בכיתה ח', יודע שרובכם תגידו שזה עוד שטויות, החומר קל וכל זה, אבל עוד לא יצא לי לקבל מתחת ל85. זה פשוט עובר טוב, מקשיב בשיעור, נכנס למוח, ועושה מבחנים כהלכה.
    בכיתה ו' (לפני שנתיים) הייתה אולימפיאדה במתמטיקה, מקום 4 בחולון. אתם חושבים שלמדתי לזה? אתם טועים בגדול. יום לפני הייתי אצל חבר עם עוד כמה חברים ראינו סרט והזמנו פיצה, הגעתי הביתה ב3.
    לעומת זאת, יש לי חבר, כל היום חורש וחורש וחורש, אנחנו מזמינים אותו ליציאה ביום שישי בערב, הוא מסרב. מזמינים אותו לשחק קצת כדורגל במגרש של הבית ספר, מסרב. הכל בשביל לחרוש. אז נכון, עכשיו הציונים שלו ממש טובים, הוא מקבל בכל המבחנים 95 ומעלה, אבל הוא פשוט מפסיד את החיים האלה. וזה הפסד עצום.
    אני אוהב לצאת עם חברים, לבלות, להנות, "לחיות את החיים", וכשצריך אז אני גם לומד. אבל מי שלא נועד להיות חכם, לא יהיה כזה, וכדאי שיחפש לעצמו תעסוקה אחרת שתניב כסף בעתיד. כי תסכימו איתי, היום עם כסף אפשר לקנות הכל חוץ מבריאות ואהבה, אבל אם תהיה סגור ולא תצא לשום מקום, איזה מין אהבה תהיה לך בחיים?! עדיף שתהיה לך אהבה אחת ששווה הכל, השאר כבר יבוא בקלות.
    מחפש חתימה
    שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה

אתה מערכת. אתה וכל האחרים שהגיבו פה.

מזה משנה גיל ינעל רבאק..אין גיל לגישה הנכונה, יש ילדים בני 13 שחושבים טוב יותר פי כמה ממך, מההורים שלך ומשאר חיילי המערכת שחושבים שתואר מעפן באוניברסיטה יתן לך משו בחיים. והילדים האלה יצליחו וינהלו את העסק שלך בזמן שאתה ושאר החיילים יעשו בשבילם תעבודה השחורה ותחזרו הביתה לאישתכם הכונפה ולילדים הצווחניים שסוחטים ממכם את כל הכסף למרות שאתם במינוס.

כל אחד יותר מושפע מהשני..עולם של כפילים, הדבר הבא יהיה מספרים על היד ולא שמות.

אם אתם רוצים לחיות כמו ההורים שלכם (ויש לי תחושת בטן שהם חיילים של מערכת אחד אחד) אז בכבוד. אבל אל תוציאו את זה על אחרים. כי יש אנשים ששכר של 30 אלף במקרה הטוב בתנאים של גטו לא מספקים אותם והם מחפשים מעבר לכך. אבל מה לעשות, בעולם יש מעמדות. אולי יום אחד אתה ואתה כל מי שצחק עליהם והיה כ''כ בז להם תנקו להם את הווילה/דירת פנטהאוז בקומה 40 ותחשבו שאם רק הייתם חושבים כמו שאתם רוצים הייתם חיים בדיוק כך.

ויעל נשמה כסף זה הכל בחיים..אהבה זאת בריחה. המערכת המציאה תמושג המפגר הזה כדי שהחיילים שלה יברחו לאישתם הכונפה אחרי יום קשה בתירוץ דבילי של "אני אוהבת אותך כמו שאתה" ועוד כל מיני שטויות של קומדיות רומנטיות. הרי למה שיתקדמו בחיים? שישקיעו באישה כונפה! שתוילד להם ילדים וישקיעו גם בהם וככה המערכת ממחזרת את עצמה..כפיל מס' 643,513,153 נולד.

תראו איך הבנאדם הזה מאושר ואיזה לייף סטייל יש לו ושלא נדבר על הבחורות שהוא מביא, כאלה שבעוד 100 שנה החיילי מערכת לא יגיעו אליהם.

עכשיו תסתכלו על העובדים במקום שבו אתם עובדים ועל הלייף סטייל שלהם והכונפות שהם מביאים,ואם עדיין לא יצא לכם לעבוד במערכת אז על ההורים שלכם ועל הלייף סטייל שלהם.

אם אתם עדיין לא רואים בהבדל אתם באמת עיוורים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-05-2011 בשעה 09:29.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-07-2021 בשעה 02:05.

משתמש מכור
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    21
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Cool And Fuck The School

אני כבר הגבתי פה עם הטענה שלי.. אבל יש לי רק משהו קטן להוסיף לכם,
    אם אתם חושבים שכל החיים תהיו ערסים, תהיו מניאקים ל"חברים" שלכם, תרביצו, תריבו, ותחיו על חשבון אחרים, ותעתיקו במבחנים ולא תלמדו, ואז בגיל 20 תהיו מליונרים, אז אתם חיים בסרט אנשים...
    אז כן, צריך ללמוד, וצריך גם לבלות. אבל אל תצפו שאם כל היום תלמדו ולא תפתחו מחברת תהיו מליונרים, יש לכם טעות.
    מחפש חתימה
    שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

לדעתי זה לא או זה או זה, אפשר לשלב את הדברים, אפשר גם לצאת החוצה לראות עולם ולעשות כל מה שאתה רוצה, ואפשר גם ללמוד ולהביא ציונים טובים הביתה.
    מבחינתי, לראות עולם יותר חשוב מבית ספר, מחוץ לבית ולבית ספר אפשר לרכוש הרבה יותר ידע שימושי לעתיד ממה שתרכשו בבית ספר.

אני אישית רואה בבצפר הכנה לסוג של "תכנית מגרה", אני לומד טוב אבל לא בשביל שאחרי צבא אני אתקבל לאוניברסיטה, אלא שאם ויקרה והתכניות שלי לעתיד ישתבשו (ויש הרבה תכניות) אז יש לי את התעודת בגרות, איתה אני ילך לעבוד איפשהו, יעשה קצת כסף, ויחזור לתכנית הקודמת שלי.

שורה תחתונה.
    אתה יכול לראות עולם ולעשות חיים ולחיות את חיי הלילה הכי טוב שאפשר, אבל המלצה שלי אל תשכח את עצמך, תמשיך להישאר במסגרת הזו של בית ספר כי גם היא חשובה, אבל אל תיצור מצב שאתה לא יוצא עם חברים בגלל מבחן או שיעורי בית. בסופו של דבר אין הבדל בתעודת בגרות אם קיבלת 80 במתמטיקה או 90, הכל חרטה.
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 06-05-2011 בשעה 21:46.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,122 | הודעות: 8,173,709 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect