כותרת^
בחורה שעל כל דבר שהיא אומרת הבנים מגיבים והשאלה שלי איך לדבר עליה כך שאני לא אהיה ''עוד אחד''.
כותרת^
בחורה שעל כל דבר שהיא אומרת הבנים מגיבים והשאלה שלי איך לדבר עליה כך שאני לא אהיה ''עוד אחד''.
|
|
בדיוק ההפך ממה שהיא רגילה אליו,אל תתן לה הרבה תשומת לב
דוגמא הכי פשוטה - היא רגילה שנותנים לה מלא מחמאות? אל תתן לה את המחמאות האלה,תעקוץ אותה בקטנה,זה יתפוס את תשומת הלב שלה + אתה תבלוט מבין כל אותם הבנים
תקנו אותי אם טעיתי
כמו שמעליי אמר, אל תיתן לה את מה שהיא רגילה אליו, כשהיא לא תקבל את התשומת לב, היא תרגיש שמשהו חסר והיא תתחיל לרדוף אחרייך שתתן לה את התשומת לב הזו.
זה כמו תינוק שלא מקבל את הצעצוע שלו הוא מתחיל לבכות עד שמחזירים לו את מה שהוא היה צריך.
אוקי אוקי אוקי... תרגעו
זה כאילו שנתנו לכם שאלה במחן ואתם מבסוטים שאתם יודעים את התשובה
"או!!! או!!! אני יודע! לא נותנים לה צומי"
אתם מבינים שאם לא תתנו למישהו תשומת לב בכלל אז הוא לא ירצה להיות לידכם
מעבר לזה שאתם לא יכולים להתחיל אינטרקציה אם אף אחד בלי לתת לו תשומת לב
אתם עדין צריכים לתת לה תשומת לב, לפחות בהתחלה, ואז לקחת אותה ממכם, אבל חוץ מזה שתקחו ממנה את התשומת לב שנתתם לה, אתם צריכים לתת לה סיבה שהיא תחזור להתעניין בכם
ודבר שלישי... לכל בת מתיחסים בצורה שונה זה שהיא מקבלת הרבה צומי זאת עדין לא תכונת אופי שע"פ ניתן לנתח אישיות של בן אדם
חחח זה היה סוג של ירידה או משהו?זה כאילו שנתנו לכם שאלה במחן ואתם מבסוטים שאתם יודעים את התשובה
"או!!! או!!! אני יודע! לא נותנים לה צומי"
אף אחד לא אמר שזה צריך להיות כל כך קיצוני,זה די ברור שאם לא תתחיל עם הבחורה הזאת אינטרקציה,היא לא תשים לב אלייך ובטח שלא תדע שאתה קייםאתם מבינים שאם לא תתנו למישהו תשומת לב בכלל אז הוא לא ירצה להיות לידכם
מעבר לזה שאתם לא יכולים להתחיל אינטרקציה אם אף אחד בלי לתת לו תשומת לב
זה כמו ללכת ברחוב,ולצפות שהבלונדינית מלפנייכם תסתובב,תקפוץ עליכם ותתחיל לזיין אותכם
כן צריך לפתוח באינטרקציה,לקדם עניינים אבל לא צריך להיות הכלבלב שלה,אלא אם כן אתה רוצה להיות בדיוק כמו האחרים ,מן הסתם אתה גם רואה את זה,היא רואה אותם בתור ידידים ושום דבר מעבר לזה
כן חברים אבל אם אתם לא תתנו לה צומי היא פשוט תלך למישהו שכן יתן לה את זה. זה נשמע מאוד יפה התאוריה שאם לא תתן לה צומי היא תשאלה את עצמה "היי רגע למה הוא לא נותן לי צומי כמו כולם". עכשיו אם אתה המוביל או שאתה מעניין כאן נכנסים כל הנאגים שבאים בדיוק בזמן לזה שלא נותנים לה את הצומי.
לדבר איתה כמו עם כל בחורה אחרת,אבל עם כמה דברים שצריך להקפיד עליהם יותר:
1.לא לחלק לה מחמאות,בייחדות לא על המראה החיצוני
2.להתחיל את השיחה בצורה ספונטנית\כיפית ,מה שאומר שאתה נותן לה תשומת לב,ברגע שהיא מתחילה להתרגל לזה שאתה עונה לה על כל השאלות ומייחס לכל דבר קטן שהיא אומרת,תפסיק...בקיצור קצת קרוב רחוק
3.תיצור משיכה מהר,מנסיון אישי שלי בחורות כאלו נוטות להשתעמם מהר או להתלהב מהר,הכוח בידיים שלך.