קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בנות של פעם....
    על ידי IPazikov בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 19-03-2011, 11:44
  2. חדשה,פעם ראשונה אני עושה סגנון כזה
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:29
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 15:06
  4. יאללה אני פותח אגודה...:)
    על ידי ArIeL בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 14:52
  5. מנהלים לא לנעול יאללה אני קונה קראק לפיפא 50 נק'
    על ידי אליחיות בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 14:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אההההה נמאס לי מאותן בנות כל פעם, יאללה אני רוצה לגוון איך אני עושה את זה!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

Exclamation אההההה נמאס לי מאותן בנות כל פעם, יאללה אני רוצה לגוון איך אני עושה את זה!

נמאס לי פשוט נמאס לי עברתי מהכיתה על הבנות שאני רוצה, מהשכבה של הבצפר שלנו ושל הבצפר הצמוד..
    חלאס, אני רוצה להיות מסוגל לראות במסיבה 4 בנות שרוקדות לבד ולבוא אליהן לבד או עם חבר ולהגיד להן "מה קורה עם מי באתן" וזהו..
    זה יוצא לי ככה בטבעיות לפעמים, אני רואה אחת או שתיים בודדות ואני מתחיל לשחק אותה ידיד ממש ותיק ומתחיל שיחה טובה

אבל זה קורה במקרים נדירים, אני רוצה לראות אחת שבזמן שכולם רוקדים יושבת בצד ומסתכלת בפלאפון ולהגיד לה "נו.. אז מה עושה?"
    זה עובר לי בראש, אני כבר עומד לידה ופתאום מסתובב וחוזר לרקוד כמו טמבל עם אותן בנות זונות שכבר נמאס לי הדבק שנוצר ביני לביניהן

בסדר אקסיות נשארו ידידות טובות, הידידות הטובות זורמות, יש נשיקות סגירות אבל אני לא מסוגל לפתוח עם אחת שאני לא מכיר בשיט, אני חייב תמיד את הפוש של הידידה או של החבר שמכיר אותה ואז אני נכנס באמצע ומתחבר טבעי דרך חבר ..

זה פשוט משגעעעעעע אותי שיש המון בנות שפשוט יושבות בצד לא מדברות לא עם בנים לא עם בנות, ופשוט קוראות לי לבוא לדבר איתן לפתוח איזה שיחה סתומה על מצב התפוזים היום, אבל אני נעצר כמו דפוק זה פחד גישה זה אני לא יודע מה..

אותו דבר ברחוב לא מצליח לפתוח סטים, אבל ברחוב זה שונה כי גם לא באלי להתלבש על מישהי.
    במסיבה או מקום זה יותר זורם לי, לבוא לקבוצת בנות להתחיל איתן שיחה, שלא בהכרח אני מתחיל איתן סתם לנהל שיחה נחמדה
    בערב עם אלכוהול ברחוב תמיד זה מהבהב באדום מעל הראש שלי שאני מדבר עם מישהי "אני חייב אותך עלי", במסיבה זה סתם "וואלה ילד אחלה אולי אני ימשיך לדבר איתו כי ממש נקשרתי אליו".

ושאלתי באמת מישהי שכבר ניגשתי אליה במסיבה מה היא חשבה עלי אחרי שכבר פתחתי איתה והיא אמרה לי שנראתי לה יותר נורמלי שסוף סוף שם לב אליה והיא לא חשבה בכלל שאני רוצה אותה, ובסוף הערב גמרנו נשיקה והיום ידידים טובים כאילו כלום.

אז מה הקטע, למה פתחתי את האשכול הדפוק הזה, לא כדי לפרוק את הצרות שלי
    יש עוד מעט ל"ג בעומר, יש עוד מעט יום העצמאות יש עוד מעט סיום שנה מסיבות בלאגנים, אני רוצה להיות מסוגל כשאני יושב עם 4-5 חברים וידידות, לבוא ל3 בנות שיושבות ספסל מולנו ולהגיד להן "לא משעמם לכן? רוצות להצטרף?" אבל לא לצאת פאקינג טמבל שמזמין אותן לאורגיה, סתם לבוא בסטייל של נחמד ולהעביר את הזמן איתן.

יש עצות?
    אני הכי הכי הכי לחוץ על יום העצמאות ול"ג בעומר כי אני יודע שזה יקרה, כמו שנה שעברה שישבנו 10 ילדים, אני חברים וידידות, ופשוט המקום היה מחולק לקבוצות, מלא מדורות ומלא מדורות של בנות שיושבות שם לבד ומשתעממות ופשוט אף אחד מאיתנו לא חשב על ללכת לדבר להזמין אותן אלינו אולי הן סבבה כי בדרך כלל הן כוסיות רצח..

ביום העצמאות, אני הולך תופס מבטים אבל אף פעם אני לא יודע אם זה מבט סתמי של "אופס הסתכלתי עליך בזמן שהלכתי" או "וואלה אתה חתיך תתחיל כבר לדבר איתי" ובגלל זה אני לא נעצר או הולך לבחורות ופשוט אומר להן "אני מצטרף לא מפריע לכן נכון?"

עצות בדחיפות לל"ג בעומר, מדורות של בנות בודדות ובנות שפשוט יושבות בשעמום ביום העצמאות או הולכות סביב סביב עם מבטים עלי, ואני לא יודע מה לעשות.

תודה ענקית למי שיעזור, ברור \=

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

שמע בנות בד"כ רגילות שבנים מתחילים איתן ישר על ההתחלה. ישר "יש לך חבר?" או כל מיני חרא כזה.
    אין שום דבר שיבטל את הפחד גישה שלך חוץ מלגשת.. יעני אתה יכול לכתוב אתה יכול לחפש ולקרוא ולא דעת מה.. שומדבר לא יעזור עד שאתה לא באמת תיגש לבנות ותדבר איתן.
    אם אתה רוצה לגשת לבנות ולא לצאת טמבל שמזמין אותן לאורגיה פשוט תתעניין בהן (לא בקטע של "יואו מאיפה הנעליים?") אלא תשאל "היי איך קוראים לך? בלה בלה בלה חברה שלי נטשה אותי לטובת הרחבה" או וואטאבר.. תזכיר שיש לך חברה שלא יצא שאתה מנסה להתחיל איתן. פשוט תהיה ידידותי.. תשאל בנות כמה הן, איפה הן לומדות מה הן עושות בחיים וש"יואווווווו נזכרתי שבככה וככה אנחנו עושים ככה וככה באלכן לבוא?" אם הן לא אנטי חברתיות או עם האף בשמיים למה שהם לא יסכימו? כדאי שתבהיר שגם ידידות שלך באות ועוד כל מיני בנות (אל תתן להן להרגיש שאתה מזמין אותן לשדך לחברים שלך זה פתטי).
    אתה גם יכול לבוא עם איזו ידידה שתתחיל לדבר איתן ("יואו מאיפה הנעליים?") ואתה פשוט "היי קוראים לי בלה בלה בלה. מה קורה? נהנות מהמוסיקה?" וכו'.
    תחשוב על זה שהן במילא בני אדם וכל בני האדם רוצים להיות בחברה כלשהי שאוהבת ומקבלת אותם.. אז טכנית, אתה עושה להן טובה D;

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עצות ?
    תפסיק לחשוב על מה אותן בנות יחשבו עליך אם תתחיל איתן שיחה.
    ברגע שתבוא להתחיל שיחה בשביל ליהנות אתה לא תחשוב על כל הדברים האלו.

DC יעזור לך להתחיל לפנות לזרים גמורים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    תחשוב על זה שהן במילא בני אדם וכל בני האדם רוצים להיות בחברה כלשהי שאוהבת ומקבלת אותם.. אז טכנית, אתה עושה להן טובה D;
    ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    עצות ?
    תפסיק לחשוב על מה אותן בנות יחשבו עליך אם תתחיל איתן שיחה.
    ברגע שתבוא להתחיל שיחה בשביל ליהנות אתה לא תחשוב על כל הדברים האלו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    DC יעזור לך להתחיל לפנות לזרים גמורים
    זה מה שאני מרגיש שאני באמת עושה להן טובה,
    כי הרי אם יש מסיבה וכולנו רוקדים ואחת יושבת בצד עם הפלאפון ואני בא לדבר איתה אני חושב שהיא ישר אבל ממש תשמח..
    אבל אני חושב על זה גם שם, מתקרב מתקרב ובשנייה האחרונה פונה הצידה וממשיך להנות לבד עם אותן בנות סתומות שכבר נמאס מהן.

ניקח נגיד את ל"ג בעומר, יושבים בלילה אנחנו כבר תכננו 15 איש ככה, מצומצם כמה בנות כמה בנים בירות פה ושם , לא אלכוהול בשמיים כדי לא להלחיץ נגיד בנות אחרות או משהו,

אז אם אנחנו יושבים וצוחקים ונהנים, ומצד שני בדיוק מול המדורה שלנו יש מדורה אחרת קטנה, שהולכת להכבה כל שנייה וסביבה 4-5 בנות שיושבות ומדברות, וממש בא לי על אחת מהן אני פשוט קם כמו בסט רגיל ופותח איתן שיחה ומזמין אותן להצטרף?
    90% שאני אקבל "לא" , לא בגללי או משהו, רוב הסיכויים זה יהיה בגלל שהן יחשבו שהן ידחפו בתוך הקבוצה שלנו ויהיו לא קשורות, כי ככה הרוב מרגישים כשמזמינים אותם להיות בחברת 10 אנשים שהם לא מכירים.

אז אולי לבוא עם חבר או ידידה ולשאול אם אפשר להצטרף אליהן?
    אני פשוט חושב ושובר את הראש מה אפשר לעשות במצבים כאלה, שמישהי יושבת לבד בצד ואתה רוצה לארח לה חברה אבל בסטייל של "אני רוצה אותך ואת תראי שאת רוצה גם אותי" לארח לה כיף וצחוקים והיא תרצה אותי.

קרה לכם משהו כזה? מה היה שם?
    אני אשמח אם מישהו קרה לו מצב כזה והוא יספר

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תגדל ביצים ! פיתרון קל ופשוט. אני צוחק !
    תפסיק לחשוב או לדאוג מה יהיה מה יקרה. במקרה הכי הכי הכי הכי גרוע, תקבל פצצה של החיים מאיזה כוסית לפנים וחברים שלך ימותו מצחוק. יהיה קצת אדום, יכאב טיפה, יעבור אחרי רבע שעה במקס'(אלא אם הבת זונה לא כוסית והיא בוצ'ה רצח וישך זעזוע מוח מיד של 120 קילו - וגם אז אני אהיה יותר מודאג שאתה תוקף בוצ'ות... )
    במקרה הכי טוב? אם היא ממש שיכורה וממש זורמת, תזיין כוסית מול הפנים של חברים שלך. כמובן אם אין לך פחד במה

עכשיו, איפה הסתבכת?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

קח את הידידות שלך ותצא איתן למקומות להכנס למועדון עם 5 בחורות זה יותר טוב מכל מה שתגיד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    זה מה שאני מרגיש שאני באמת עושה להן טובה,
    כי הרי אם יש מסיבה וכולנו רוקדים ואחת יושבת בצד עם הפלאפון ואני בא לדבר איתה אני חושב שהיא ישר אבל ממש תשמח..
    אבל אני חושב על זה גם שם, מתקרב מתקרב ובשנייה האחרונה פונה הצידה וממשיך להנות לבד עם אותן בנות סתומות שכבר נמאס מהן.

ניקח נגיד את ל"ג בעומר, יושבים בלילה אנחנו כבר תכננו 15 איש ככה, מצומצם כמה בנות כמה בנים בירות פה ושם , לא אלכוהול בשמיים כדי לא להלחיץ נגיד בנות אחרות או משהו,

אז אם אנחנו יושבים וצוחקים ונהנים, ומצד שני בדיוק מול המדורה שלנו יש מדורה אחרת קטנה, שהולכת להכבה כל שנייה וסביבה 4-5 בנות שיושבות ומדברות, וממש בא לי על אחת מהן אני פשוט קם כמו בסט רגיל ופותח איתן שיחה ומזמין אותן להצטרף?
    90% שאני אקבל "לא" , לא בגללי או משהו, רוב הסיכויים זה יהיה בגלל שהן יחשבו שהן ידחפו בתוך הקבוצה שלנו ויהיו לא קשורות, כי ככה הרוב מרגישים כשמזמינים אותם להיות בחברת 10 אנשים שהם לא מכירים.

אז אולי לבוא עם חבר או ידידה ולשאול אם אפשר להצטרף אליהן?
    אני פשוט חושב ושובר את הראש מה אפשר לעשות במצבים כאלה, שמישהי יושבת לבד בצד ואתה רוצה לארח לה חברה אבל בסטייל של "אני רוצה אותך ואת תראי שאת רוצה גם אותי" לארח לה כיף וצחוקים והיא תרצה אותי.

קרה לכם משהו כזה? מה היה שם?
    אני אשמח אם מישהו קרה לו מצב כזה והוא יספר
    זה לא לבוא ולהגיד רוצות להצטרף ?
    ככה אתה תקבל לא ...
    הן גם יעשו פרצופים מוזרים של מיזה היצור הזה ...

תראה מה אני עשיתי ל"ג בעומר שעבר בידיוק מה שתיארת מדורה כמה בנות ..
    קמתי הלכתי שאלתי משהו אני לא זוכר אם אפשר מים ואז התחלתי לדבר משכתי צומת לב הצחקתי אותן .
    ואז הלכתי למדורה שלנו 10 מטר משלהן בכוונה לא קראתי להן לזה קוראים לשחק אותה קשוח חחחח
    אחר כך חזרתי אמרתי כמה מילים הלכתי עם אחת לסיבוב שחזרתי אני קולט את הבנות עם הבנים במדורה התאחדו !
    הבנות התחילו לדבר עם הבנים כי אנחנו מעניינים כן כן !
    אחר כך שישבנו כולנו מסביב למדורה אחת , 3 נמרחו עליי זה כי הייתי מעניין ועשיתי הכל כמו שצריך .

אז כל העניין פה זה למשוך כמו תמיד להיות בלייף סטייל של גבר אלפא להעביר גיים עליהן למשוך תשומת לב אחרי זה להזמין אותן לבוא להצטרף .
    כל אחד מאמן את עצמו על הגיים שלו אז בזה אני כבר לא יכול לעזור לך .

שורה תחתונה זה לא רק לבוא ולהגיד "רוצות להצטרף ?" אתה תצא הכי הפוך ממה שאתה רוצה להיות סתם כיפי שרוצה לדבר איתן ... ככה אתה לא תצא ! אתה תצא אחד נואש שמת לבנות ליידו ...

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי roi2314 צפיה בהודעה
    זה לא לבוא ולהגיד רוצות להצטרף ?
    ככה אתה תקבל לא ...
    הן גם יעשו פרצופים מוזרים של מיזה היצור הזה ...

תראה מה אני עשיתי ל"ג בעומר שעבר בידיוק מה שתיארת מדורה כמה בנות ..
    קמתי הלכתי שאלתי משהו אני לא זוכר אם אפשר מים ואז התחלתי לדבר משכתי צומת לב הצחקתי אותן .
    ואז הלכתי למדורה שלנו 10 מטר משלהן בכוונה לא קראתי להן לזה קוראים לשחק אותה קשוח חחחח
    אחר כך חזרתי אמרתי כמה מילים הלכתי עם אחת לסיבוב שחזרתי אני קולט את הבנות עם הבנים במדורה התאחדו !
    הבנות התחילו לדבר עם הבנים כי אנחנו מעניינים כן כן !
    אחר כך שישבנו כולנו מסביב למדורה אחת , 3 נמרחו עליי זה כי הייתי מעניין ועשיתי הכל כמו שצריך .

אז כל העניין פה זה למשוך כמו תמיד להיות בלייף סטייל של גבר אלפא להעביר גיים עליהן למשוך תשומת לב אחרי זה להזמין אותן לבוא להצטרף .
    כל אחד מאמן את עצמו על הגיים שלו אז בזה אני כבר לא יכול לעזור לך .

שורה תחתונה זה לא רק לבוא ולהגיד "רוצות להצטרף ?" אתה תצא הכי הפוך ממה שאתה רוצה להיות סתם כיפי שרוצה לדבר איתן ... ככה אתה לא תצא ! אתה תצא אחד נואש שמת לבנות ליידו ...
    עזרת לי המון, אבל בעיקרון כבר ידעתי הכל רציתי תגובה כמו שלך שתכוון אותי פחות או יותר לאן אני צריך ללכת באיזה דרך..
    אז בעיקרון כמו שאמרתי להיות פשוט בחור נחמד, פה ושם לבקש דברים כשצריך אם זה מים נגיד בל"ג בעומר ואז לאט לאט משם אפשר לפתח את זה ל"המדורה שלכן עוד מעט נכבת, בואו אלינו יש רק צחוקים"
    אם הבנתי נכון זה פשוט הגיים צריך לצאת בטבעיות כמו שיצא עד עכשיו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

עצות? תפרוש מWoW או מכל משחק אחר בתור התחלה

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    עצות? תפרוש מWoW או מכל משחק אחר בתור התחלה
    למה? כי אמרת לי?
    זין שלי, כיף לי לשחק פה ושם להעביר את הזמן ואני לא מתכוון לפרוש.
    זה לא מתערב לי בחיים, לא מבזבז לי זמן ולא נדחף בענייני הבנות.

עוד עצות?

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

יש עצות?
    אני הכי הכי הכי לחוץ על יום העצמאות ול"ג בעומר כי אני יודע שזה יקרה, כמו שנה שעברה שישבנו 10 ילדים, אני חברים וידידות, ופשוט המקום היה מחולק לקבוצות, מלא מדורות ומלא מדורות של בנות שיושבות שם לבד ומשתעממות ופשוט אף אחד מאיתנו לא חשב על ללכת לדבר להזמין אותן אלינו אולי הן סבבה כי בדרך כלל הן כוסיות רצח..

ביום העצמאות, אני הולך תופס מבטים אבל אף פעם אני לא יודע אם זה מבט סתמי של "אופס הסתכלתי עליך בזמן שהלכתי" או "וואלה אתה חתיך תתחיל כבר לדבר איתי" ובגלל זה אני לא נעצר או הולך לבחורות ופשוט אומר להן "אני מצטרף לא מפריע לכן נכון?"

עצות בדחיפות לל"ג בעומר, מדורות של בנות בודדות ובנות שפשוט יושבות בשעמום ביום העצמאות או הולכות סביב סביב עם מבטים עלי, ואני לא יודע מה לעשות.

תודה ענקית למי שיעזור, ברור \=

שמע ... אני עובר מעל הפורום בלי להכנס למשתמש ורק קורא ..
    כי אין משהו שמושך לי את העין והמקרה איתך הוא נדיר !

בקיצר העצה שלי היא : "תפסיק להיות קוקסינל !! " (בקטע טוב כמובן אל תיקח ללב )
    מה אתה חושב כ''כ ?
    ולמה לעזאזל אתה כ''כ מתוח ?
    זאת כולה בחורה !!

במקום שתבוא ותחשוב מה להגיד לה כדי לשחק את המשחק,
    תשחק את עצמך !

אלוהים אדירים אנשים אתם הולכים אחרי החוקים באופן פתטי ואני בספר אם אתם בכלל נהנים ממה שאתם עושים
    רק בשביל להגיד וואלה דיברתי איתה וסגרתי טלפון אתה הולך ?
    אם כן , מצטער לומר לך שאתה נואש .

מה שאני מנסה לומר זה
    שברגע שתלך סתם לפתח שיחה כי אין לך מה לעשות וגם לה אין מה לעשות
    במקום לחשוב על מה לעשות פשוט לתת לזה לזרום (ואם זה לא זורם פשוט תלך לא בעיה .. )
    הדברים יהיו הרבה הרבה הרבה יותר פשוטים ממה שאתה חושב

עריכה :
    דבר נוסף ..
    אל תפתח ב"האם אפשר להצטרף " או " עם מי אתן פה ? "

פשוט זרוק משפט לאותה ילדה באוזן ככה גם אולי יהיה לך קינו התחלתי ..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. TimTam; 05-05-2011 בשעה 20:01.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    שמע ... אני עובר מעל הפורום בלי להכנס למשתמש ורק קורא ..
    כי אין משהו שמושך לי את העין והמקרה איתך הוא נדיר !

בקיצר העצה שלי היא : "תפסיק להיות קוקסינל !! " (בקטע טוב כמובן אל תיקח ללב )
    מה אתה חושב כ''כ ?
    ולמה לעזאזל אתה כ''כ מתוח ?
    זאת כולה בחורה !!

במקום שתבוא ותחשוב מה להגיד לה כדי לשחק את המשחק,
    תשחק את עצמך !

אלוהים אדירים אנשים אתם הולכים אחרי החוקים באופן פתטי ואני בספר אם אתם בכלל נהנים ממה שאתם עושים
    רק בשביל להגיד וואלה דיברתי איתה וסגרתי טלפון אתה הולך ?
    אם כן , מצטער לומר לך שאתה נואש .

מה שאני מנסה לומר זה
    שברגע שתלך סתם לפתח שיחה כי אין לך מה לעשות וגם לה אין מה לעשות
    במקום לחשוב על מה לעשות פשוט לתת לזה לזרום (ואם זה לא זורם פשוט תלך לא בעיה .. )
    הדברים יהיו הרבה הרבה הרבה יותר פשוטים ממה שאתה חושב
    תגיד לי שנייה גבר, למה אתה לא קורא?
    אני כתבתי בדיוק ההפך, אני לא רוצה רק לסגור מספר ולשחק אותה מגניב או כל דבר אחר,
    אני פאקינג רוצה רק לפתח איתה שיחה, כל השאר יבוא אחר כך רק רוצה להביא אותה אלי אל חברים שלי ולהתחיל לשלב אותה וזהו לדבר איתה ויהיה אחלה.

הבעיה שאם אני בא בגישה ישירה מידי היא יכולה לפרש את זה כאילו אני מתחיל איתה, ואם אני בא בעקיפין אני סתם יתייבש מולה כמו טמבל חצי שעה.

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

תגיד לי שנייה גבר, למה אתה לא קורא?
    אני כתבתי בדיוק ההפך, אני לא רוצה רק לסגור מספר ולשחק אותה מגניב או כל דבר אחר,
    אני פאקינג רוצה רק לפתח איתה שיחה, כל השאר יבוא אחר כך רק רוצה להביא אותה אלי אל חברים שלי ולהתחיל לשלב אותה וזהו לדבר איתה ויהיה אחלה.

הבעיה שאם אני בא בגישה ישירה מידי היא יכולה לפרש את זה כאילו אני מתחיל איתה, ואם אני בא בעקיפין אני סתם יתייבש מולה כמו טמבל חצי שעה.

השאלה שלי היא כזאת ..
    אתה סתם רוצה לדבר
    או רוצה להוציא מזה משהו ?

אתה אומר שאין לך בעיה לפתח שיחות עם ידידות של חברים שלך נכון ?
    אז מה הבעיה, יודע מה ..
    קח תנסה משהו
    תלך עם חבר במסיבה הבאה 5 פעמים בשביל הספורט ..
    אחר כך תלך ל-2 לבד גם אם לא בא לך עליהם רק בשביל לשבור את המשבר הפסיכולוגי ושתראה שהשד הוא לא נורא ..
    אחר כך תעבור כבר לאיזו מטרה שאתה רואה ותרגיש משוחרר ..

אל תעשה מזה סרט ..
    כולה ילדה
    ואתה לא צריך לבוא לה בעיקיפין כי זה סתם יתקע אותך אחר כך בלי לדעת מה לומר כי כבר הגעת לנקודה מסויימת שאם אתה לא מנוסה
    אתה תיפול ותיהיה דממה .

פשוט כמו שאמרתי, תהנה, תצחק, זרוק מה שעולה לך בראש, תן לה קצת נאגים, קינו
    ואפילו אם לא תסגור כלום עשית את שלך .

בהצלחה איש

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    השאלה שלי היא כזאת ..
    אתה סתם רוצה לדבר
    או רוצה להוציא מזה משהו ?

פשוט כמו שאמרתי, תהנה, תצחק, זרוק מה שעולה לך בראש, תן לה קצת נאגים, קינו
    ואפילו אם לא תסגור כלום עשית את שלך .

בהצלחה איש
    תודה בנאדם, תכלס זה מה שאני חושב כל הזמן.
    סתם להעביר את הזמן, לדבר בכיף כאילו אני מכיר אותה והכל, זה משהו אצלי בראש דפוק ואני פשוט משנה כיוון בשנייה האחרונה.
    אני יעשה מה שאמרת לי וזהו, חבר שלי יבוא איתי בפעמים הראשונות יתחיל לדבר נראה איך אני יזרום שם, לאט לאט אני כבר יתחיל לבד אחרי זה.

למישהו יש עוד סתם עצות שיהיו לי לכלליות?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect