קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוצאה של איזה אחד ששיחקתי נגדו
    על ידי ReDevil בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 21:20
  2. תוצאה שלי בתוך הסרבר שלי ..
    על ידי rrrrrrr בפורום Counter Strike
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 21:19
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 22:58
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 05:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ניסיתי את מה שאמרתם. תוצאה: נכשלתי

ברירת מחדל ניסיתי את מה שאמרתם. תוצאה: נכשלתי

לפני כמה זמן ביקשתי ממכם עזרה לגבי הצקות של תלמידים בכיתה. אז מה שקרה היום הולך ככה:
    היום באמצע שיעור ילד שיושב ממולי בכיתה הסתובב והתחיל לשיר עליי דברים פוגעים והילד שישב לידו התחיל לצחוק בלי הפסקה ואני בטוח במיליון אחוז שהמורה שמע ולא עשה כלום אז סימנתי לעצמי וי... אחרי זה ילד שגם אוהב להציק בא וישב לידי (רק שתדעו לא התייחסתי לכלום כל הזמן) וגם אז לא התייחסתי הוא התחיל לשים לי דברים בתוך החולצה בגב עדיין לא התייחסתי... הם המשיכו לשיר עליי דברים פוגעים המשיכו לשים לי דברים בתוך הגב והפעם גם מי שישב מאחוריי התחיל לתת לי כאפות חלשות ומציקות ו... עדיין לא התייחסתי... הם המשיכו מכל הכיוונים רק לפגוע בי, להציק לי, לעצבן אותי, ואני בשלי לא זז ולא מתייחס...
    אבל אז זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי.. ממש בשניה של הצלצול המורה עוד לא הספיק לצאת מהכיתה הבאתי לילד שממולי 3 אגרופים לתוך הפנים הילד שהבאתי לו את המכות היה המום הסתכל עליי בפה פעור ולא הוציא מילה אבל זה נראה כאילו זה לא הזיק לו בכלל... הייתי רוצה להמשיך ולפוצץ לו את הפרצוף אבל המורה קרא לי משוגע והרחיק אותי ואחרי זה שלח אותי למנהלת... אז זה הסיפור למה הושהיתי עד יום ראשון... ניסיתי את מה שאמרתם... תוצאה: נכשלתי.

2. קישורים ממומנים

© Karma, Rap = My life © האוואטר של .NL
    לייקים
    5
    נקודות
    708
    משפט מחץ
    בין המחשבה לבין הרגש - NL

טוב שפיצצת אותו!!! עכשיו קבל טיפ.. לך לחדר כושר, תתפתח, ועוד שנה תחזור ותפרק את כל מי שצחק עלייך במכות..
    תבקש מהמאמן שיוסיף לך לאימונים את הבאדי קומבט, זה בכלל יעשה אותך בהמה (אומר לך מניסיון שלי אחי)

מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
    אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
    לא מאמין? נסה אותי...

ציטוט נכתב במקור על ידי .NL צפיה בהודעה
    טוב שפיצצת אותו!!! עכשיו קבל טיפ.. לך לחדר כושר, תתפתח, ועוד שנה תחזור ותפרק את כל מי שצחק עלייך במכות..
    תבקש מהמאמן שיוסיף לך לאימונים את הבאדי קומבט, זה בכלל יעשה אותך בהמה (אומר לך מניסיון שלי אחי)
    תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

תנשום אחי, תנשום

אם עדיין לא הבנת , לעשות את אותו הדבר ולצפות לתוצאות שונות זה שיגעון (אלברט המלך)

אני לא יודע לעומק את פרטי המקרה שלך, אבל זה נראה כיאלו אתה מנסה לעבור סוג של שינוי.

תן לי לומר לך דבר אחד לגבי שינויים , הם מפחידים אנשים.

אנשים מפחדים שאיזה ילד כאפות ישתנה פתאום.

או שהבריון של הכיתה יהפוך לילד כאפות.

בני אדם אוהבים שהכל נשאר בדיוק אותו הדבר.

ובקשר למכות , כאדם שלומד את אחת מאומניות הלחימה האלימות אני חושב שאני מחויב להגיד לך

שמכות לא יפתרו לך יותר מידי.

נניח בא ילד הלכתם מכות ואתה נצחת מה אז?

הוא יבוא להבא עם עוד כמה חבר'ה כי הוא כבר מפחד לבד ואתה שאתה לא נשמע מנוסה באומניות לחימה

פשוט תקבל יותר מכות.

לכן מה שאני מציע לך הוא שתנסה לעבור בית ספר אם אתה רוצה לעשות שינוי בצורה הקלה ביותר

אבל גם בבית ספר שאתה נמצא בו אפשר זה רק יהיה קצת יותר קשה אבל זה שווה את זה.

אם תצטרך עוד עזרה אתה מוזמן לפנות אלי אני אשמח לעזור אל תרגיש שאתה נטל או משו...

אני אעזור ממש בכיף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect