לפני כמה זמן ביקשתי ממכם עזרה לגבי הצקות של תלמידים בכיתה. אז מה שקרה היום הולך ככה:
היום באמצע שיעור ילד שיושב ממולי בכיתה הסתובב והתחיל לשיר עליי דברים פוגעים והילד שישב לידו התחיל לצחוק בלי הפסקה ואני בטוח במיליון אחוז שהמורה שמע ולא עשה כלום אז סימנתי לעצמי וי... אחרי זה ילד שגם אוהב להציק בא וישב לידי (רק שתדעו לא התייחסתי לכלום כל הזמן) וגם אז לא התייחסתי הוא התחיל לשים לי דברים בתוך החולצה בגב עדיין לא התייחסתי... הם המשיכו לשיר עליי דברים פוגעים המשיכו לשים לי דברים בתוך הגב והפעם גם מי שישב מאחוריי התחיל לתת לי כאפות חלשות ומציקות ו... עדיין לא התייחסתי... הם המשיכו מכל הכיוונים רק לפגוע בי, להציק לי, לעצבן אותי, ואני בשלי לא זז ולא מתייחס...
אבל אז זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי.. ממש בשניה של הצלצול המורה עוד לא הספיק לצאת מהכיתה הבאתי לילד שממולי 3 אגרופים לתוך הפנים הילד שהבאתי לו את המכות היה המום הסתכל עליי בפה פעור ולא הוציא מילה אבל זה נראה כאילו זה לא הזיק לו בכלל... הייתי רוצה להמשיך ולפוצץ לו את הפרצוף אבל המורה קרא לי משוגע והרחיק אותי ואחרי זה שלח אותי למנהלת... אז זה הסיפור למה הושהיתי עד יום ראשון... ניסיתי את מה שאמרתם... תוצאה: נכשלתי.

ציטוט ההודעה