שלום,
אני מבולבל בנוגע לצבא ומבולבל בנוגע לתפקידים. אני חושב שאני יכל לטעום מהכל ,אני יודע שלא! אבל באמת שאני רוצה לשרת בראש שלם ובהרגשה הכי טובה שיכולה להיות לי. אני שואל על הרבה תפקידים רק בגלל שאני בדילמות גדולות ואני ממש מבולבל ובדיכאון.
יש לי קב"א 50 פרופיל 97 ללא סעיפים פוסלים,לגבי הדפ"ר אני לא יודע כמה יצא.
אני רוצה להשתתף ביום סיירות ,לפי איך שהבנתי ליום סיירות אפשר להגיע רק מקב"א 52 , אבל יש חריגים.
שלחתי לפני חודשיים בערך למדור סיירות מכתב בו אני מבקש שיאפשרו לי להגיע ליום סיירות על מנת לנסות לעבור ולנסות להגיע ל669.
כמובן שסיפרתי למה אני רוצה להגיע ל669 ולמה מגיע לי וכ"ו.
הם החזירו לי מכתב תשובה שבוא כתבו שהם מאוד התרשמו מכוח הרצון שלי ומאוד רוצים לאפשר לי להגיע ליום סיירות בתור חריג אבל חסר להם מכתב מגורם מחנך בשביל שבאמת יוכלו לאשר בקשה זו.
דיברתי עם הבית ספר ביקשתי מהם מכתב המלצה,הם ישר ארגנו לי,ואת אותו מכתב שלחתי בצירוף המכתב מההתחלה (לפני חודש וחצי אולי קצת יותר)
אתמול (קצת באיחור) התקשרתי לברר אם הגיע המכתב והאם באמת מאפשרים לי להגיע בתור חריג. החיילת שאיתה דיברתי ממיטב אמרה לי שעוד שבוע אני אפקסס להם מכתב שאני רוצה לדחות את הגיוס שלי למרץ 2012 (אני מיועד ל-21/11) לא כל כך הבנתי מה היא אמרה לי לקראת סוף השיחה אבל הבנתי רק שאני פשוט אבקש לדחות את הגיוס,לא הבנתי למה זה טוב. היא לא אמרה לי במפורש שאישרו לי להגיע בתור חריג פשוט אמרה לי לבקש לדחות.
מה אתם חושבים על זה? מבקש גם יעוץ בכללי על כל המצב הזה.
תודה

ציטוט ההודעה