קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חדשות] פסטיבל בשקל יוצא לדרך שוב - פרטים | כנסו שווה לשמוע
    על ידי Abu בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:17
  2. פיתוי ברשת- מישהו ראה?
    על ידי TscR בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 09:34
  3. פרייסטיל בשקל
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 06:01
  4. מספר 6 מתנה בשקל
    על ידי KiMhI בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 02:31
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

פיקוק ואמני פיתוי בשקל

ברירת מחדל פיקוק ואמני פיתוי בשקל

אתמול הייתי בצובחוץ בחיפה, היה אחלה, הרבה אלכוהול, הרבה אנשים טובים, הרבה בחורות, מוזיקה סבבה... בקיצור כיף חיים.

מה שהציק לי זה שני אפסים שישר זיהיתי שהם למדו קצת פיקאפ.
    היה קטע של מוזיקת פופ טובה בין הופעה של שירי מימון להופעה של משינה, רקדתי עם כמה חברות שלי שבאו איתי.
    ואז הם באו. מלאי פיקוק, מתחילים עם כל בחורה שהם רואים, נכשלים ברוב הפעמים ולא סוגרים כלום. הם התחילו עם הבנות בקבוצה שלי, וצחקתי מהצד כי ידעתי שהם עוד שניה יועפו בגלל הטיפוסים שאני מסתובב איתן. אחד מהם ניסה לדבר איתי והתעלמתי, זה היה כזה עלוב.
    שעה וחצי אחרי זה אני רואה אותם מבואסים לאללה, עדיין בלי בחורות, ממשיכים לנסות ולא מבינים למה הם נכשלים.
    טיילר יגיד לטובתם שהם לא לבשו כובעי סניה.

הפואנטה פה זה בשבילכם המתחילים,
    תלמדו מהטעויות שציינתי פה:
    פיקוק, יראה טוב רק אם יודעים להשתמש בו. אחרת, נראה כל כך עלוב... כאילו אתה מנסה להיות מישהו שאתה לא. תעזבו את זה בהתחלה.
    להתחיל עם כל בחורה שאתה רואה? הכי גרוע. אתם יודעים מה השיטה הכי טובה להשיג בחורות במסיבות? לעשות בדיוק ההפך, לעמוד ולרקוד מול הדיג'י. הבחורות יבואו לבד.
    הכי חשוב, בטחון עצמי וזהות עצמית יציבה. פשוט נטף מהם שהם לא בטוחים בעצמם ומנסים להשיג תצומת לב. ועם זה חשוב לבנות קשרים ורשת חברתית רחבה עם טבעיים. אתם יכולים להמשיך לנסות לעשות פיקאפ בלי SP מוכח, אתם תסיימו בסופו של דבר כמו הבחורים שתיארתי פה, AFC שחושב שהוא יודע להשיג בנות.

אגב, ממליץ בחום להתחיל לחפש אותם כשאתם יוצאים. לא רואים דברים כאלה על עצמך, אבל ברגע שתראו את זה על אחרים תבינו שמשהו דפוק.

עצמאות שמח, עפתי לעשות על האש.

2. קישורים ממומנים

חח כל היצורים האלה
    עם הטחול המדמם מודבק לראש
    ולולב מתלבלב
    ומלא קמחים של קמח
    וכל האצבעות זרת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

את האמת לי הם לא מפריעים הם מצחיקים אותי כל פעם מחדש
    חבורה של 2-3 בנים שכביכול מתלבשים ייחודי, אבל כולם לבושים אותו הדבר, נראים כמו ליצנים
    זה רק גורם לי להראות טוב יותר אז לא מפריע לי

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי איך שאני מת על החברה האלה,
    אתמול בהופעה ישבנו כמה חברים וידידות על נרגילה , פתאום הגיעה איזה מושפע עם מלא פיקוק ניסה לעשות פוזות על הבנות , לדבר איתן,
    גם כן ניסה לדבר איתי ועם חברים שלי , הרצנו עליו כזה סטלבת שהוא פשוט ברח מהסט... חח זה פשוט היה כל כך טוב.

חברה נכון שצריך לעשות טעויות בשביל ללמוד ולעולם לא מפסיקים לעשות אותן אבל בחייאת.. תחסכו לעצמכם את הבושות ותנסו ללמוד מטעויות של אחרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חח כל היצורים האלה
    עם הטחול המדמם מודבק לראש
    ולולב מתלבלב
    ומלא קמחים של קמח
    וכל האצבעות זרת
    וכל המבנה פנים שלהם בכלל בתחת.
    זה מצחיק שאמרתי תחת כי זה גס.

הנה, תחת.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מבחינתי ילדים כאלו זה כמו הומואים:
    אין לי בעיה איתכם,רק אל תתקרבו אליי ותנו לי להשיג את הבחורות הכוסיות בזמן שאתם מסתכלים מהצד.

האמת שלי זה דיי מפריע.
    פשוט אני סולד מטימטום..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מביא אותי למסקנה ישנה שלי..
    פיקוקינג לא עובד על ישראליות! אין מה לעשות הן חכמות מידי לכל השטיות שעובדות על אמריקאיות..
    לק שחור בציפורניים?? עילה לקוקסינל..
    העלאת ערך באמצעות קסמים?? סתם בחור מוזר..
    צריך לשנות את פורמט הפיקאפ האמריקאי לפורמט ישראלי כי כולנו יודעים - שהמבנה נכון מאוד אבל התוכן לא מתאים לישראל.. מי שקרא את המשחק ואת סודות הפיתוי והרהר על זה בראשו יבין על מה אני מדבר

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי baraksxs צפיה בהודעה
    מביא אותי למסקנה ישנה שלי..
    פיקוקינג לא עובד על ישראליות! אין מה לעשות הן חכמות מידי לכל השטיות שעובדות על אמריקאיות..
    לק שחור בציפורניים?? עילה לקוקסינל..
    העלאת ערך באמצעות קסמים?? סתם בחור מוזר..
    צריך לשנות את פורמט הפיקאפ האמריקאי לפורמט ישראלי כי כולנו יודעים - שהמבנה נכון מאוד אבל התוכן לא מתאים לישראל.. מי שקרא את המשחק ואת סודות הפיתוי והרהר על זה בראשו יבין על מה אני מדבר
    כל מי שיקרא את זה לעומק יבין שלא זה התכלס.
    וכל מי שמסתובב עם בנים אחרים בשביל להתחיל עם בנות מבחינתי יש לו בעיה -
    אני בסכ"ה למיטב ידיעתי נכנסתי לתחום בשביל להסתובב עם בנות, ולא עם בנים שאין להם בנות...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו זה כובעי סניה (גם שאין להם כובע והם לא מעריצים את סניה הם זוכים לכינוי הזה). יצורים נואשים חסרי חיים וחסרי חברים שמחפשים חברים בקהילות מסיבולבול בשביל להתחיל עם בנות ורק הכונפות שמספיק נואשות בשביל לזרום איתם יזרמו איתם. לכל כוסית איכותית יש מספיק FUCK BUDDYS שמספקים אותן על בסיס קבוע, אין להם צורך בכובע סניה שהוא עדיין בתול. וגם כאלה שאין להם כאלה כרגע, לא הולכות לזרום עם שום כובע. הם כולם שקרנים שטוענים שהם מזיינים איזה HB9 (וכאלה שהן באמת מדורגות ככאלה מוקפות בחברות כוסיות לא פחות ששומרות אחת על השניה ולא נותנות לשום כובע או ערס אפילו להתקרב אחת לשניה) וכל מיני חרטות אחרות וכשאתה רואה את הבחורות שלהם במציאות או אפילו בתמונות בפייסבוק אתה נחרד. איפה ה"דוגמניות מאיביזה" וה"HB9 מהמסיבה"? אני רואה רק כונפות עם פרצוף של סוס וכל מיני תימניות שמנות (ולא מהשמנות הסקסיות האלה אלא משו עקום כזה)..אולי יש הזיות ממנת יתר של אסיד? ואני מדמיין את הדוגמניות מסלול הרוסיות וההולנדיות בתור הכובעי סניה האחרים בתמונה?

אני חושב שהכובעים שהתחילו עם הבנות שלי מאחד המעגלים/אחת מהאקסיות שלי יצאו עם AA לכל החיים..

קחו OPENER חדש לשטח כובעים שלי - "מי משקר יותר, כובעי סניה או המערכת"?

אה וסנופקין אתה האחרון שיש לך זכות דיבור עליהם, על איזה כוסיות אתה בדיוק מדבר?! הסתכלת על איך שהחברה הזאת שלך נראית לפני שאתה פותח תפה על כובעים אחרים (שלא נזכיר תעובדה שגם אתה כובע כשר למהדרין)? מישי שגם שהייתי חננה בננה לא הייתי מסתכל עליה בתור משו מיני (ובתקופה ההיא..כמעט כל אחת עם כוס ודופק הייתה מחרמנת אותי). גם בתקופה הזאת שאני חרמן כמו כלב כמעט על דבר שזז (אחרי שאתה מזיין ואז לא מזיין איזה שבועיים אתה חרמן מת יותר מבתול בן 13) אנלא יכול אפילו לעלות במחשבות שלי משו מיני עליה.

עכשיו אתה והכובעים האחרים תשאלו מי אני או מאיפה אני יודע מה שאני יודע.. ובשביל להשתיק אותי וחס וחלילה לא לפגוע בכבודו של סנופקין בפורום יערכו לי תהודעה).
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-05-2011 בשעה 07:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אין לי בעיה איתכם,רק אל תתקרבו אליי ותנו לי להשיג את הבחורות הכוסיות בזמן שאתם מסתכלים מהצד.
    *הכונפות.או שסתם יש לך בעיה בהגדרות של עצמים.

לנושא: ראיתי כאלה לייב במסיבה בפלורנטין.אחד עם כובע-סנייה [הוא בעצמו גבוה ושחיף]וקוקו תלתלי ארוך[סטייל מיסטרי!!11] מנסה לפתוח בנות שרקדו עם איזה רוטינה מפגרת תוך כדי זה שהוא עומד ומתכופפף אליהם בלי לזוז כמו בתול.

היה כיף לראות סט כזה נפתח ונסגר תוך שניה תוך כדיי זה שאתה מעריך כמה זמן הוא ישרוד שם..

לעומת זאת חבר'ה שנהנו קיבלו הזמנות לסקס חופשי מבנות.כולל פתיחה שאני קיבלתי "אפשר ממך נשיקה" ומדובר על בנות שיותר שוות מהממוצע של מה שזורם כאן,אפילו דיי כוסיות היתי אומר.באסה שיש לי על הראש דברים אחרים כרגע

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    *הכונפות.או שסתם יש לך בעיה בהגדרות של עצמים.

לנושא: ראיתי כאלה לייב במסיבה בפלורנטין.אחד עם כובע-סנייה [הוא בעצמו גבוה ושחיף]וקוקו תלתלי ארוך[סטייל מיסטרי!!11] מנסה לפתוח בנות שרקדו עם איזה רוטינה מפגרת תוך כדי זה שהוא עומד ומתכופפף אליהם בלי לזוז כמו בתול.

היה כיף לראות סט כזה נפתח ונסגר תוך שניה תוך כדיי זה שאתה מעריך כמה זמן הוא ישרוד שם..

לעומת זאת חבר'ה שנהנו קיבלו הזמנות לסקס חופשי מבנות.כולל פתיחה שאני קיבלתי "אפשר ממך נשיקה" ומדובר על בנות שיותר שוות מהממוצע של מה שזורם כאן,אפילו דיי כוסיות היתי אומר.באסה שיש לי על הראש דברים אחרים כרגע
    ועוד בחור שתקע איזה מישי בשושו וחזר

סארג'ים זה אולי ההמצאה הכי דפוקה שנוצרה בכל הזמנים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    חח כן כוסיות....לא יודע אם מישהו ראה, אבל חברה שלך לא בדיוק כוסית, אפילו רחוקה מזה....
    אז בבקשה, אל תרד על ילדים כאלה, "כובעי סניה", טיפת ההערכה שלי אליהם היא שהם מנסים לפחות להתחיל עם כוסיות (לא כולם, רק מי שיצא לי לראות במסיבות), ולא ממהרים להיכנס לקשר עם כונפה שנותנת.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ALTO צפיה בהודעה
    חח כן כוסיות....לא יודע אם מישהו ראה, אבל חברה שלך לא בדיוק כוסית, אפילו רחוקה מזה....
    אז בבקשה, אל תרד על ילדים כאלה, "כובעי סניה", טיפת ההערכה שלי אליהם היא שהם מנסים לפחות להתחיל עם כוסיות (לא כולם, רק מי שיצא לי לראות במסיבות), ולא ממהרים להיכנס לקשר עם כונפה שנותנת.
    אתה מכיר את חברה שלי ? אתה יודע מי היא או מה היא ? לא.
    אז תסתום את הפה שלך בכל מה שקשור לחברה שלי.

אני יודע טוב מאוד מה סגרתי לפני שהייתה לי חברה ואני לא צריך להוכיח לאף אחד כלום,במיוחד לא למישהו כמוך.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    נו זה כובעי סניה (גם שאין להם כובע והם לא מעריצים את סניה הם זוכים לכינוי הזה). יצורים נואשים חסרי חיים וחסרי חברים שמחפשים חברים בקהילות מסיבולבול בשביל להתחיל עם בנות ורק הכונפות שמספיק נואשות בשביל לזרום איתם יזרמו איתם. לכל כוסית איכותית יש מספיק FUCK BUDDYS שמספקים אותן על בסיס קבוע, אין להם צורך בכובע סניה שהוא עדיין בתול. וגם כאלה שאין להם כאלה כרגע, לא הולכות לזרום עם שום כובע. הם כולם שקרנים שטוענים שהם מזיינים איזה HB9 (וכאלה שהן באמת מדורגות ככאלה מוקפות בחברות כוסיות לא פחות ששומרות אחת על השניה ולא נותנות לשום כובע או ערס אפילו להתקרב אחת לשניה) וכל מיני חרטות אחרות וכשאתה רואה את הבחורות שלהם במציאות או אפילו בתמונות בפייסבוק אתה נחרד. איפה ה"דוגמניות מאיביזה" וה"HB9 מהמסיבה"? אני רואה רק כונפות עם פרצוף של סוס וכל מיני תימניות שמנות (ולא מהשמנות הסקסיות האלה אלא משו עקום כזה)..אולי יש הזיות ממנת יתר של אסיד? ואני מדמיין את הדוגמניות מסלול הרוסיות וההולנדיות בתור הכובעי סניה האחרים בתמונה?

אני חושב שהכובעים שהתחילו עם הבנות שלי מאחד המעגלים/אחת מהאקסיות שלי יצאו עם AA לכל החיים..

קחו OPENER חדש לשטח כובעים שלי - "מי משקר יותר, כובעי סניה או המערכת"?

אה וסנופקין אתה האחרון שיש לך זכות דיבור עליהם, על איזה כוסיות אתה בדיוק מדבר?! הסתכלת על איך שהחברה הזאת שלך נראית לפני שאתה פותח תפה על כובעים אחרים (שלא נזכיר תעובדה שגם אתה כובע כשר למהדרין)? מישי שגם שהייתי חננה בננה לא הייתי מסתכל עליה בתור משו מיני (ובתקופה ההיא..כמעט כל אחת עם כוס ודופק הייתה מחרמנת אותי). גם בתקופה הזאת שאני חרמן כמו כלב כמעט על דבר שזז (אחרי שאתה מזיין ואז לא מזיין איזה שבועיים אתה חרמן מת יותר מבתול בן 13) אנלא יכול אפילו לעלות במחשבות שלי משו מיני עליה.

עכשיו אתה והכובעים האחרים תשאלו מי אני או מאיפה אני יודע מה שאני יודע.. ובשביל להשתיק אותי וחס וחלילה לא לפגוע בכבודו של סנופקין בפורום יערכו לי תהודעה).
    תירגע,אני לא עד כדי כך חסר ביטחון עצמי בשביל לערוך לך את ההודעה בתקווה שהדעה שלך לא תתפשט למוחות של אחרים.

בקשר לחברה שלי,כמו שהגבתי מקודם,אין לך זכות דיבור כי אתה בכלל לא מכיר אותה.
    בקשר לכובע,זה משהו שקניתי כשהייתי באילת,עוד הרבה לפני שהמושג "כובע סניה" יצא לחופשי ולא ניסיתי להשתמש בו פעם אחת בשביל פיקאפ (שבנינו ? אתה משתמש בו יותר מידי,תגדיל אוצר מילים קצת...).

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,523 | הודעות: 8,204,116 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect