נו זה כובעי סניה (גם שאין להם כובע והם לא מעריצים את סניה הם זוכים לכינוי הזה). יצורים נואשים חסרי חיים וחסרי חברים שמחפשים חברים בקהילות מסיבולבול בשביל להתחיל עם בנות ורק הכונפות שמספיק נואשות בשביל לזרום איתם יזרמו איתם. לכל כוסית איכותית יש מספיק FUCK BUDDYS שמספקים אותן על בסיס קבוע, אין להם צורך בכובע סניה שהוא עדיין בתול. וגם כאלה שאין להם כאלה כרגע, לא הולכות לזרום עם שום כובע. הם כולם שקרנים שטוענים שהם מזיינים איזה HB9 (וכאלה שהן באמת מדורגות ככאלה מוקפות בחברות כוסיות לא פחות ששומרות אחת על השניה ולא נותנות לשום כובע או ערס אפילו להתקרב אחת לשניה) וכל מיני חרטות אחרות וכשאתה רואה את הבחורות שלהם במציאות או אפילו בתמונות בפייסבוק אתה נחרד. איפה ה"דוגמניות מאיביזה" וה"HB9 מהמסיבה"? אני רואה רק כונפות עם פרצוף של סוס וכל מיני תימניות שמנות (ולא מהשמנות הסקסיות האלה אלא משו עקום כזה)..אולי יש הזיות ממנת יתר של אסיד? ואני מדמיין את הדוגמניות מסלול הרוסיות וההולנדיות בתור הכובעי סניה האחרים בתמונה?
אני חושב שהכובעים שהתחילו עם הבנות שלי מאחד המעגלים/אחת מהאקסיות שלי יצאו עם AA לכל החיים..
קחו OPENER חדש לשטח כובעים שלי - "מי משקר יותר, כובעי סניה או המערכת"?
אה וסנופקין אתה האחרון שיש לך זכות דיבור עליהם, על איזה כוסיות אתה בדיוק מדבר?! הסתכלת על איך שהחברה הזאת שלך נראית לפני שאתה פותח תפה על כובעים אחרים (שלא נזכיר תעובדה שגם אתה כובע כשר למהדרין)? מישי שגם שהייתי חננה בננה לא הייתי מסתכל עליה בתור משו מיני (ובתקופה ההיא..כמעט כל אחת עם כוס ודופק הייתה מחרמנת אותי). גם בתקופה הזאת שאני חרמן כמו כלב כמעט על דבר שזז (אחרי שאתה מזיין ואז לא מזיין איזה שבועיים אתה חרמן מת יותר מבתול בן 13) אנלא יכול אפילו לעלות במחשבות שלי משו מיני עליה.
עכשיו אתה והכובעים האחרים תשאלו מי אני או מאיפה אני יודע מה שאני יודע..

ובשביל להשתיק אותי וחס וחלילה לא לפגוע בכבודו של סנופקין בפורום יערכו לי תהודעה).