קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חדשות] פסטיבל בשקל יוצא לדרך שוב - פרטים | כנסו שווה לשמוע
    על ידי Abu בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:17
  2. פיתוי ברשת- מישהו ראה?
    על ידי TscR בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 09:34
  3. פרייסטיל בשקל
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 06:01
  4. מספר 6 מתנה בשקל
    על ידי KiMhI בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 02:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

פיקוק ואמני פיתוי בשקל - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני רק מציג עובדות. בפורום אתה כולך "אני עם הכוסיות אני סוגר HB9 אני ככה ואני ככה"...מדבר בתור אחד שמביא מינימום דוגמניות מסלול שוודיות וכוכבות פורנו ובסוף מה קולטים? שאתה חבר של איזה מישי ש...במילים עדינות לא הייתי מתגאה להסתובב איתה ברחוב. וחצי שנה לא איזה משו של יום או שבוע. לא צריך להיות חבר ילדות של אף אחד מכם בשביל להבין איך היא נראית. גם את ג' יפית אנלא מכיר, אבל זה שהיא נראית כמו הצרות של ישו זה ידוע לכולנו.

מה שמציק לי בך זה לא איך שהחברה שלך נראית. מה שמציק לי בך שאתה בא בפוזה של שאמרתי מקודם תוך כדי שאתה יוצא עם מישי שנראית ככה. כמו הערסים שחשים אחים של אלפרון אבל ששולפים עליהם אולר או אגרופן הם לוקחים 10 צעדים אחורה.

חול חול חול ואין מה לאכול...תפסיק לנסות להיות משהו שאתה לא. עם חברה כזאת הייתי שומר על הפרופיל הכי נמוך שאפשר ולא מנסה לעשות פוזות על אף אחד כי נשמה אתה לא במעמד של לעשות מעצמך אחד שאומר "עופו ותנו לי להשיג תכוסיות". מעמד הולך עם מעמד, זה למה. P:
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-05-2011 בשעה 12:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

מה הקטע לרדת לו על החברה?
    אם הוא אוהב את האופי שלה ונמשך אליה אין בזה שום בעיה.
    הבעיה מתחילה שאנשים מתפשרים על כונפות כי הם לא יכולים להשיג משהו יותר טוב, לא כי מישהו יוצא עם אחת שלא נראית משהו.

אני חייב לפגוש את הבנות איכותיות שאתה מדבר עליהן, שמורידות כאפות בלי חשבון לאנשים במצבים ההיפותטיים שלך.
    על מי בדיוק אתה מדבר? על הצפוניות עם האף למעלה שלא מסתכלות עליך אם אין לך ב.מ.וו וכל היום שותות מילקשייק בקניון ברמת אביב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שטויות

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    אני חייב לפגוש את הבנות איכותיות שאתה מדבר עליהן, שמורידות כאפות בלי חשבון לאנשים במצבים ההיפותטיים שלך.
    על מי בדיוק אתה מדבר? על הצפוניות עם האף למעלה שלא מסתכלות עליך אם אין לך ב.מ.וו וכל היום שותות מילקשייק בקניון ברמת אביב?
    אני מת כבר לפרסם פה פייסבוקים של בנות כאלה.רק כדי להעיר אתכם מהבועה ההזויה שאתם חיים בה.

כאלה שמוכיחות "מעמד הולך עם מעמד".כה אלה שאתם חושבים שאני ועוד כמה שמבינים טוענים שהם לא ירקו לכיוונכם אלא אם כן...

אבל אני לא יכול כי אז זה יחשוף אותי... אולי יום אחד אני יפרסם פה.אולי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    מה הקטע לרדת לו על החברה?
    אם הוא אוהב את האופי שלה ונמשך אליה אין בזה שום בעיה.
    הבעיה מתחילה שאנשים מתפשרים על כונפות כי הם לא יכולים להשיג משהו יותר טוב, לא כי מישהו יוצא עם אחת שלא נראית משהו.

לא יורד לו על החברה. אומר את המציאות, אין לי שומדבר נגדה.
    אבל בנאדם שנוסע על קטנוע של ערסים בני 16 לא יכול להרשות לעצמו לרדת על אופנוענים אחרים, ובטח שלא לחוש אחד שיש לו אוסף של הארלי דווידסון בחניה.

תפרש את זה בכל צורה שאתה רוצה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אני מת כבר לפרסם פה פייסבוקים של בנות כאלה.רק כדי להעיר אתכם מהבועה ההזויה שאתם חיים בה.

כאלה שמוכיחות "מעמד הולך עם מעמד".כה אלה שאתם חושבים שאני ועוד כמה שמבינים טוענים שהם לא ירקו לכיוונכם אלא אם כן...

ככל שאתה יותר צעיר, ככה ה"מעמד הולך עם מעמד" יותר תופס. לשחק על SP זה הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למה אתה כל כך מפחד לחשוף את עצמך?

סנופקין, אני לא מכיר את חברה שלך ולא אותך, אבל מספיק מבט אחד להבין מי היא ומה היא.
    אני לא אתן ביקורת עליה כי וואלה זה לא יפה, אבל תחשוב עם עצמך שלפניי שאתה מפזר פה הודעות של עם איזה כוסיות יצאת. תחשוב שניה אם זה באמת אמיתי
    נערך לאחרונה על ידי ALTO; 13-05-2011 בשעה 10:15.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

פליז פליז פליז

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי OmryH צפיה בהודעה
    ככל שאתה יותר צעיר, ככה ה"מעמד הולך עם מעמד" יותר תופס. לשחק על SP זה הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות.
    זה תופס גם בגיל 30. פעם ראית כוכבת פורנו יוצאת עם עובד הייטק? או DJ יוצא עם כונפה שאיש לא מכיר?
    תפסיקו להתכחש נשמות, בלי מעמד וכסף (בד''כ בא יד ביד, לפחות בגילאים היותר מבוגרים..אבל לא תמיד) תתכוננו לזיין בנות סוג ז' ולהכחיש לעצמכם שהן "כוסיות" כמו המנהל החביב שלכם. כי כוסית אמיתית ולא כוסית פרי דמיונכם, לא שמה על המעמד הנמוך מהסיבה הפשוטה שזה לא משתלם לה. זה כמו שמיליארדרים יסתובבו עם הומלסים מהתחנה המרכזית, זה נראה לכם הגיוני?

ובייקר אתה יודע שגמאני מת לפרסם פה תפייסבוקים האלה. וסיכוי גבוה שהם גם מכירים תבנות האלה ב-שם-.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

טוב זה סתם נגרר לספאם, מה אכפת לכם איך החברה שלו נראת?! בנוסף יכול להיות שהוא סגר עם כוסיות מה אכפת לכם.

טוב נעול.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני רק מציג עובדות. בפורום אתה כולך "אני עם הכוסיות אני סוגר HB9 אני ככה ואני ככה"...מדבר בתור אחד שמביא מינימום דוגמניות מסלול שוודיות וכוכבות פורנו ובסוף מה קולטים? שאתה חבר של איזה מישי ש...במילים עדינות לא הייתי מתגאה להסתובב איתה ברחוב. וחצי שנה לא איזה משו של יום או שבוע. לא צריך להיות חבר ילדות של אף אחד מכם בשביל להבין איך היא נראית. גם את ג' יפית אנלא מכיר, אבל זה שהיא נראית כמו הצרות של ישו זה ידוע לכולנו.

מה שמציק לי בך זה לא איך שהחברה שלך נראית. מה שמציק לי בך שאתה בא בפוזה של שאמרתי מקודם תוך כדי שאתה יוצא עם מישי שנראית ככה. כמו הערסים שחשים אחים של אלפרון אבל ששולפים עליהם אולר או אגרופן הם לוקחים 10 צעדים אחורה.

חול חול חול ואין מה לאכול...תפסיק לנסות להיות משהו שאתה לא. עם חברה כזאת הייתי שומר על הפרופיל הכי נמוך שאפשר ולא מנסה לעשות פוזות על אף אחד כי נשמה אתה לא במעמד של לעשות מעצמך אחד שאומר "עופו ותנו לי להשיג תכוסיות". מעמד הולך עם מעמד, זה למה. P:
    אז אתה בנדאם שטוח שלא מבין מהחיים שלו כלום ושופט אנשים לפי היופי ,נטו.

אני לא ערס ולא באתי לכאן לעשות שום פוזה על אף אחד,זה לא יתרום לי בכלום.
    אני גם לא הולך להסתיר את חברה שלי,אני אוהב אותה והיא מדהימה,ואנחנו לא חברים חצי שנה אלא 9 חודשים,שוב,אין לי מה לא להתגאות בה כי היא הבנדאם הכי מדהים שאני מכיר.

למה כן באתי לפורום ? לשתף אנשים בידע הרחב שיש לי בפיקאפ ולעזור להם,עד עכשיו זה עובד מצויין כי אשכרה יש לי נסיון שטח וכן סגרתי המון בחורות שהיית מחשיב כ "דוגמניות מסלול שוודיות וכוכבות פורנו" ,כן כן,אפילו אתה עם הרף הגבוהה שלך. (שיהיה ברור,אני לא אומר שסגרתי כוכבות פורנו,אלא בחורות שברמת היופי והמיניות יכולות להשתוות להן).

בשורה התחתונה, אני לא עושה פה פוזה על אף אחד,אני גאה בחברה שלי שאולי רק עוד עשר שנים כשתתבגר קצת תבין למה אני איתה,ואני כן מבין בפיקאפ,יש פה אפילו כמה חבר'ה שהייתי איתם במפגש פורום ואתה יכול לשאול אותם יפה מאוד איך עזרתי להם

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect