חחחחח וואי אחים שלי אני כזה נואש שאני יינסה הכל... באמת שכל היום לא עישנתי וכל דקה חשבתי על זה... היום הכי סיוט שהיה לי כל היום הייתי עצבני
חחחחח וואי אחים שלי אני כזה נואש שאני יינסה הכל... באמת שכל היום לא עישנתי וכל דקה חשבתי על זה... היום הכי סיוט שהיה לי כל היום הייתי עצבני
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
|
|
חחחחחח ברור שחשבתי על זה אבל אם אין לי מאיפה לקנות נייר גלגול כנראה גם אין לי מאיפה לקנות סיגריות [:
חחחחחחח וואי בסוף מצאתי משו קטלני!
חיברתי בין שתי הצעות שלכם..
בהתחלה ניסיתי עם נייר אפייה ולא עבד
ואז אמרתי לעצמי בונא אולי אני יקמט אותו קצת שיהיה רך [:
וזה עבד!!!!!
כל היום לא עישנתי ופתאום בסוף היום מצאתי דרך איזו אירוניה חחחחחחח אתם לא מבינים כמה עזרתם לי וכמה אני שמח עכשיו
ונייר אפייה מקומט אפילו יותר טוב מOCB חחחחח אין לזה טעם שונה או משו פשוט הסיגריה הרבה יותר חזקה כמו שאני אוהב D:
יששששש אני מאושר!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי False; 15-05-2011 בשעה 16:02.
King
או שכמו שאמרתי לך תמעך אורז ותייבש אותו..
מזה מכינים ריזלות...
המלך חזר
אתם רציני המלצתם לילד לעשן עם נייר אפייה!?!?!?!?
אני מקווה בשבילך שלא באמת עישנת עם הנייר אפייה, נייר אפייה מולבן בכלור ובנפט(הוא נפלט מהנייר רק ברגע של שריפת הנייר).
אנשים בחייאת לפני שאתם כותבים דברים תבדקו תדברים לעומק ואל תזרקו שטויות, מפוסטים חסרי ידע כאלה אנשים עלולים לגמור בבית חולים.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 15-05-2011 בשעה 19:09.
The Pod
וואי צודקת עכשיו בדקתי ממה הוא עשוי כמו מטומטם אפילו לא בדקתי לפני שאני מכניס את זה לריאות!
עישנתי בערך 30 משו כזה זה יכול להשפיע? ואם כן אז אחרי כמה זמן?
חחחחח וואי אני לא מאמין הקפצת לי את הלב איך שראיתי את התגובה שלך פתאום הבנתי איזה טיפשות חחח למרות שבאמת לא יכולתי לחכות הייתי צריך סיגריה דחוף..
כדאי לי ללכת להיבדק?
למה אתה חושב שמה שיש בסיגריות יותר טוב לך?
זה בערך אותו רעל רק במינון שונה
בכל מקרה בהחלט לא יזיק לראות רופא לכל צרה שלא תבוא
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חח אני אמנם לא בן 18 אבל יש לי פתרון לבעיה:
יש אנשים ששמים לך משהו באוזן שגורם לך להפסיק לעשן, למרות שאם ממש תרצה זה לא יעזור... אם שמים לך את זה נגיד ככה כמה ימים (5-6) ואתה לא מעשן בהם, אתה נקי... אמא שלי עשתה את זה והיא נקייה כבר שנתיים... זה עולה ככה 100 שקל, תחפש מפסיקי עישון לא יודע מה בגוגל, זה פתרון אדיר!
יש לי פתרון - תפסיק לעשן .