נכתב במקור על ידי WOOOOOOW נו אז למה שילמתי לך? :| סתם תגיד איזה דרגה הוא או משהו.. אני כבר אמרתי לא כרגע רמזים. תראו שזה באמת קשה אחרי שתיי ניחושים אתם פורשים? כבר רמזים?
נכתב במקור על ידי Application. theidan לא התייחסת למה שכתבתי קודם. אני מביא עוד ניחוש, -EliAv-
Masds
נכתב במקור על ידי TzahAmit Masds טעות נכתב במקור על ידי Application. לא התייחסת למה שכתבתי קודם. אני מביא עוד ניחוש, -EliAv- טעות ויש לכם רמז עד שאני חוזר מהעבוד ואז תקבלו עוד אחד.. אתם בכלל לא קרובים לשם.
נכתב במקור על ידי elihell טעות טעות ויש לכם רמז עד שאני חוזר מהעבוד ואז תקבלו עוד אחד.. אתם בכלל לא קרובים לשם. Technix. לפחות תגיד אם הוא\היה דרגה כלשהי בפורום כי זה לא אפשרי ככה
נכתב במקור על ידי Application. Technix. לפחות תגיד אם הוא\היה דרגה כלשהי בפורום כי זה לא אפשרי ככה אוקיי הינה הרמז הראשון והוא דיי גדול.. המשתמש הזה פה משנת 2007 .!!! זה הרמז הראשון....
נכתב במקור על ידי elihell אוקיי הינה הרמז הראשון והוא דיי גדול.. המשתמש הזה פה משנת 2007 .!!! זה הרמז הראשון.... זה קשה עדיןן....
נכתב במקור על ידי NesT1e זה קשה עדיןן.... מה חשבתם שהאתגר תמיד יהיה קל? חח בגלל זה קוראים לזה אתגר חחח יאללה תביאו ניחושים תקבלו עוד רמזים חח
-Yakov-
dot2006
לחצו על המעטפה על מנת לחפור לי | לדבר איתי | עצות בכללי נכתב במקור על ידי Crunch נכון! גם אני חולה לשמש הזאת על התחת! ספוילר: Fingerboarder לשעבר
מצאתי 5656581
נערך לאחרונה על ידי Like2Play; 18-05-2011 בשעה 20:03.
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
theidan, Lacoste, WarShot ... (לא בדקתי תאריך, חיפשתי לפי 7 אותיות... חח יצאתי טמבל)
נערך לאחרונה על ידי Crunch; 18-05-2011 בשעה 20:11.
Balordi
Shinx
נכתב במקור על ידי OptimusPrime Shinx זה חמש אותיות, צריך שבע. S.P.Q.R עם הנקודות יש שבע תווים.
כן לאלכוהול, וכן לסמים. .When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell" ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies .The Notorious B.I.G
חוקי הפורום